Halsbandet töjer sig mycket. Valde mellan två storlekar och som tur var valde jag det mindre. På bara några dagar töjdes det så mycket att min hund kunde dra sig ur halsbandet och hon väger bara 23 kg... Se mere

Otroligt starka, snygga och hållbara hundkoppel etc. Känns alltid tryggt, jag behöver aldrig vara rädd att kopplet lossnar, går sönder etc i skarpa situationer. Fantastiskt lyhörda ägare som älskar al... Se mere

Borsten "Pack fur comb" som Hundstaff påstår kommer från egen produktion i Europa kan inte vara något annat än samma borste som säljs på Amazon, Temu, Fyndiq, tidigare på CDON etc. Detta sänker verkl... Se mere

Jag kan ärligt säga att jag aldrig skulle välja något annat än Hundstaff. För mig är kvalitet absolut avgörande, särskilt när det gäller mina stora hundar här hemma – och där levererar de verklige... Se mere

1. E-handelsservice

Hundstaff erbjuder handtillverkade, slitstarka och bekväma hundtillbehör med unik design. Syftet med våra produkter är att kunden ska känna sig säker under tiden hen aktiverar sin hund på alla möjliga sätt.

3,7

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Helt fantastisk service på hundstaff

Helt fantastisk service på hundstaff. Sele och koppel är av utmärkt kvalitet. Hunden min har växt ur selens bröstparti och hundstaff var så behjälplig att ta emot och byta ut remmen mot en bråkdel av avgiften för en ny!

Rekommenderar deras produkter till 100%

15. november 2022

Besvarelse fra Hundstaff

Kul att ni är nöjda, tack för din recension Timmy!

Hundstaff har helt klart dom bästa…

Hundstaff har helt klart dom bästa selarna för hund! Man kan ställa in dom både i bröstet och runt magen för den bästa passformen. Ergonimiska, ger ett helt fritt steg i alla gångarter, vilket dessutom är perfekt för den växande hunden. Dessutom så är dom snygga och finns i många olika färger.

3. juli 2022

Besvarelse fra Hundstaff

Va roligt att ni gillar våra selar, tack för din recension :)

The absolute best harnesses/collars for…

The absolute best harnesses/collars for bulltype dogs.
Truly great quality and nice looking, that suit our dogs perfect as the harnesses are very adjustable. Collars are 4-5 cm wide which means that they do not hurt the dog.
Can really recommend this company.

25. maj 2022

Besvarelse fra Hundstaff

Thanks for the kind words! :)

5/5 tassar 🐾

Hållbara och stilrena produkter! Älskar även att det gjorts kollektioner till små- och mellanhundar så att alla i familjen kan matcha 🐶 Det enda jag kan komma på att jag önskar mer är några fler jordnära färger.
Kundservicen är lika bra som produkterna!
/Amanda, @Rmfrenchiiee

24. maj 2022

Customizing made cool

I’ve been a Hundstaff customer for long and their products haven’t failed me once. They are comfortable and safe with lots of different options. Not to mention their ever friendly customer care. The new widget tool for customized collars is very handy and easy to use! You get to see what your product will look like with all them trimmings.

24. maj 2022

Besvarelse fra Hundstaff

Thank you for your kind words! Im glad that you are satisfied with the products and our service, i wish you a nice day! :)

Excellent. .!

Lovely products..!
But most importantly, EXCELLENT customer service!

Besvarelse fra Hundstaff

Thank you for the kind words Tina :)

Jättebra service och så fina varor

Jättebra service och så fina varor. Jag får alltid frågor om var jag har köpt selen som min hund har 🤩

Besvarelse fra Hundstaff

Jag blir så glad av att läsa detta! :) Tack för den fina recensionen!

Alltid lika fantastiska produkter

Alltid lika fantastiska produkter. Bra kvalitet och snygga designer gör att jag alltid beställer här ifrån när jag behöver något till hunden

Besvarelse fra Hundstaff

Tack för din recension! Jag blir glad att du och hunden är nöjda :)

Fantastiska halsband och service

Fantastiska halsband och fantastisk service där man kan göra ändringar efter eget tycke

1. april 2022

Besvarelse fra Hundstaff

Tack för er fina recension Therese! :)
Vi är glada att du och hunden är nöjda :)

Rejäl och robust sele som är precis vad…

Rejäl och robust sele som är precis vad vi behöver till våran American Bully XL. Plus i kanten för att det finns en extra hake att sätta kopplet i. Kan varmt rekommenderas

30. marts 2022

Besvarelse fra Hundstaff

Härligt att ni gilla selen! Tack för din recension! :)

Snyggt, bra koppel.

Snabb leverans, vilket jag hade hört att det ibland inte är, men det gick rätt snabbt.
Jättefint koppel, bra antihalk, vacker färg. Snygg pistolhake. Något skarpa kanter på kopplet att hålla i.
Väldigt nöjd.

4. marts 2022

Besvarelse fra Hundstaff

Tack för din recension Linnea! Vi är glad att du och hunden är nöjda :)
Önskar er en trevlig helg :)