Smidigt och en bra produkt. Har provat bådde vanlig och eltandborste. Bägge produkterna är bra kvalietet. Priset är cirka halva priset, leveransen direkt ibrevlådan, och kan själv bestämma hur du... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Helt perfekt! Jag är otroligt dålig på att byta tandborstar både till mig och barnen. Med habits kommer tandborstarna direkt i brevlådan varje eller varannan månad. Tandborstarna är behagliga att håll... Se mere
Virksomheden har svaret
Som fyrbarnsmamma är jag otroligt imponerad av Habits tandborstar! Vi har använt de manuella tandborstarna för vuxna och barn, och de är helt fantastiska. Borstarna är inte bara snygga och hållbara, u... Se mere
Virksomheden har svaret
Jag är så nöjd med min prenumeration på de manuella tandborstarna! De är snygga, prisvärda och riktigt sköna att använda. Det är otroligt smidigt att få nya tandborstar levererade precis när det behöv... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Habits gör det enkelt att upprätthålla en god munhälsa för hela familjen. Vi erbjuder en smidig prenumerationstjänst som levererar nya tandborstar och tandborsthuvuden direkt till dörren enligt tandläkarrekommendationer. Med fräscha tandborstar som byts ut i tid säkerställer vi en effektivare rengöring och bättre tandhälsa för hela familjen.
Kontaktoplysninger
Sverige
- habitsoralcare.com
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Utebliven leverans
Jag startade en prenumeration för ett tag sen (minst tre månader) men har inte hört något från dem. Ingen leverans, ingenting. Nu fick jag mejl där de beklagar att jag har sagt upp abonnemanget, vilket är väldigt spännande när de aldrig ens levererat det jag beställde.

Besvarelse fra Habits
Oerhört snabb leverans och de är bra…
Oerhört snabb leverans och de är bra alternativ till def dyra oral-B varianterna
Snabb leverans och väldigt prisvärt!
Fina färger för barnen
Fina färger för barnen
Smidigt flöde för beställning
Snabb hantering
Vi är så nöjda
Snabb leverans och bra produkter för…
Snabb leverans och bra produkter för hela familjen.
Smidigt
Snabb leverans och okrångligt. Nöjd med produkten men ska prova en annan nästa gång.
Billigare än originalet och passade.
Enkelt och smidigt!
Enkelt och smidigt!
Perfekt tandborste som nu kommer att bytas ut regelbundet.
Som förväntat
Som förväntat. Passade bra till barnens eltandborstar, fina färger och bra pris!
Snabb leverans och prisvärda produkter
Snabb leverans och prisvärda produkter. Rekommenderas
Väldigt nöjd!
Snabb leverans och väldigt bra och effektivt tandborsthuvud!
Supernöjd
Supernöjd! Jättebra tandborstar, prisvärda och snabb leverans
Jättesmidigt att få hem i brevlådan
Jättesmidigt att få hem i brevlådan. Många olika modeller att välja på och bra pris!
Snabb leverans och borsthuvud ens känns…
Snabb leverans och borsthuvud ens känns bra i kvaliten!
Snabb leverans och bra produkter.
Smidigt
Bea pris och smidigt att slippa att åka iväg och kööa
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.