Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Otroligt starka, snygga och hållbara hundkoppel etc. Känns alltid tryggt, jag behöver aldrig vara rädd att kopplet lossnar, går sönder etc i skarpa situationer. Fantastiskt lyhörda ägare som älskar al... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag kan ärligt säga att jag aldrig skulle välja något annat än Hundstaff. För mig är kvalitet absolut avgörande, särskilt när det gäller mina stora hundar här hemma – och där levererar de verklige... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Halsbandet töjer sig mycket. Valde mellan två storlekar och som tur var valde jag det mindre. På bara några dagar töjdes det så mycket att min hund kunde dra sig ur halsbandet och hon väger bara 23 kg... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lieferdauer ca 2wochen was voll ok ist, da bekannt ist, dass es keine heite bestellt, gestern da lieferung ist. Farbe und design entspricht voll den fotos. Schwere qualität. Gute qualität. Mein Hün... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. E-handelsservice

Skrevet af virksomheden

Hundstaff erbjuder handtillverkade, slitstarka och bekväma hundtillbehör med unik design. Syftet med våra produkter är att kunden ska känna sig säker under tiden hen aktiverar sin hund på alla möjliga sätt.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 10 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Skulle lämna tillbaka ett koppel och få…

Skulle lämna tillbaka ett koppel och få ett annat, kom överens via telefon att ngn kunde lämna in det i Helsingborg men trots min väninna ringt flera ggr får hon inte kontakt med dem. Nu har jag provat maila så får se om jag får svar.
När deltävling blev kontakt gick det fort, och nytt koppel leverades.

11. oktober 2023

Hej Pernilla!

Jag beklagar verkligen de besvär ni stött på. På grund av möten, utbildningar och andra kundåtaganden kan vi ibland missa inkommande samtal. Vi gör vårt bästa för att återkoppla så snart som möjligt, men eftersom ert samtal kom från ett dolt nummer kunde vi tyvärr inte göra det denna gång. Om ni planerar ett besök till vårt kontor rekommenderar vi att boka en tid i förväg för bästa möjliga service. Jag önskar dig en trevlig helg!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Väldigt dålig service jag beställde…

Väldigt dålig service jag beställde både sele och halsband och fick ett Mail att mina saker va på väg så kollade PostNord appen och där va den och där har de stått i snart en vecka att dom väntar på produkterna. Jag har mailat och försökt ringa Hundstaff utan framgång dom verkar inte svara på Mail eller i deras telefon jag avråder starkt att handla här i från

9. juni 2023

Besvarelse fra Hundstaff

Tack för ditt meddelande och vi beklagar för eventuella problem som du har stött på. Vi vill förtydliga några saker angående din beställning.

Normalt sett svarar vi på e-postmeddelanden inom 24 timmar. Vi strävar alltid efter att ge snabb och effektiv service till våra kunder.

När det gäller telefonsamtal, om vi missar ditt samtal försöker vi alltid ringa upp så snart som möjligt. Vi beklagar om du inte har fått något svar när du har försökt nå oss tidigare.

Jag har nyligen pratat i telefon med dig och förklarat att du kommer att få en notis i PostNord-appen när vi börjar behandla din order. Efter det tar det normalt några dagar innan PostNord mottar paketet och levererar det till dig. Vi har också informerat dig om att våra leveranstider vanligtvis ligger mellan 5-10 arbetsdagar och att ditt paket kommer levereras till dig inom den ramen.

Vi hoppas att denna information är till hjälp. Vi värdesätter dig som kund och gör allt vi kan för att se till att du får dina produkter inom den angivna tidsramen. Om du har några ytterligare frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss igen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Otroligt bra kvalitet på sina…

Otroligt bra kvalitet på sina produkter. Känns mer rejält. Sören är nöjd!☺️

Hej Gustav & Sören!

Tack för er fina recension! Vi är glada att höra att ni tycker att våra produkter har en otroligt bra kvalitet och känns rejäla. Vår högsta prioritet är att erbjuda produkter som är både hållbara och bekväma för våra kunder och deras fyrbenta vänner. Och vi är så glada att Sören är nöjd med sin nya produkt! Tack för att du valde Hundstaff! Woof woof!🐕

Supernöjd!

Supernöjd med både sele och koppel! Kopplet är bekvämt och bra längd, även bra att man kunde välja bland olika längder när man beställde. Selen satt sjukt bra och älskar att den är bredare och lite grövre än selar jag har provat förut, och alla färger som finns är sååå fina! Kommer absolut beställa från hundstaff igen.

Hej Ida!

Tack så mycket för din recension! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både selen och kopplet du beställde från oss. Vi är stolta över att erbjuda en variation av längder på våra produkter så att våra kunder kan hitta det som passar bäst för dem och deras hundar. Vi är också glada att höra att selen satt bra och att du uppskattade dess design och färgval. Det betyder mycket för oss att ha nöjda kunder som du och vi ser fram emot att få betjäna dig igen i framtiden. Tack för att du valde Hundstaff och för att du delade din positiva erfarenhet med oss.

Toppen produkter, snabb leverans! ⭐️

Senaste köpet var ett namnhalsband med knäppe. Superbra kvalité och ett väldigt bra halsband. Bredden på halsbandet gör att det blir ett stabilare tryck om våran amstaff börjar dra. Snabb leverans trots att det är handsydda produkter per kund! Vi är så nöjda över alla våra produkter från hundstaff och kommer fortsätta att handla därifrån. Hunstaff får 10 av 5 stjärnor! 🙌🏼⭐️

Hej Anna!

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med ditt senaste köp av vårt namnhalsband med knäppe och att halsbandet har visat sig vara av hög kvalitet och funktionellt för din hundras. Vi är stolta över att erbjuda handgjorda produkter och vi är glada att höra att leveranstiden var snabb och att du uppskattar vårt arbete. Det betyder mycket för oss att ha lojala kunder som du och vi ser fram emot att fortsätta att ge dig och din hund utmärkta produkter och service. Tack igen för att du valde Hundstaff och för att du delade din positiva erfarenhet med oss 🙌🏼⭐️

Är så nöjd med mitt köp

Är så nöjd med mitt köp. Halsbandet såg precis likadant ut i verkligheten som på hemsidan, fin kvalité och leveranstiden stämde överens med det som bekräftelsemailet uppgav.

Besvarelse fra Hundstaff

Tack så mycket för din positiva recension! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt köp och att halsbandet uppfyllde dina förväntningar både vad gäller utseende och kvalitet. Vi strävar alltid efter att hålla våra leveranstider och vi är glada att höra att det gick smidigt för dig. Hoppas att du kommer att fortsätta att besöka vår webbplats och göra fler inköp i framtiden. Tack igen för ditt stöd!

Perfekt koppel och halsband

Perfekt koppel och halsband. Väldigt tåligt då min hund är 40kg och behöver något starkt

1. marts 2023

Hej !

Tack så mycket för din recension! Vi är glada över att höra att du är nöjd med våra produkter och att de fungerar perfekt för din hund som väger 40 kg. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda tåliga och hållbara produkter som kan klara av olika behov och krav från våra kunder och deras hundar. Tack igen för din feedback!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket nöjd med produkterna jag fått…

Mycket nöjd med produkterna jag fått hem! Fina & snygga produkter som har mycket god kvalitet! Kommer definitivt köpa mer produkter från detta märke.

Hej Annie!

Tack så mycket för din positiva recension! Vi är glada över att höra att du är mycket nöjd med produkterna du har fått hem, och att du upplever att de är fina, snygga och av hög kvalitet. Vi ser fram emot att få se dig igen och hjälpa dig att hitta ännu fler produkter som passar dig och din fyrbenta vän. Tack igen för din feedback och välkommen tillbaka när som helst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Köpt halsband hos hundstaff som f.f…

Köpt halsband hos hundstaff som f.f efter 4 år håller sig bra . Har även köpt koppel som. Är kanon. Bra kvalite på dom och blir de fel löser det sig alltid . 👌

25. juli 2022

Besvarelse fra Hundstaff

Hej Linda, tack för din fina recension!
Vi är glada över att höra att halsbandet du köpte hos oss har hållit bra i 4 år, och att våra koppel har fungerat kanon för dig och din hund. Vi är stolta över att erbjuda produkter av hög kvalitet och vi strävar alltid efter att lösa eventuella problem som våra kunder kan ha. Tack för att du valde att handla hos oss och för din feedback. Vi hoppas att du och din fyrbenta vän kommer att njuta av våra produkter i många år framöver!

Super satisfied

Super satisfied! Good and durable quality, large selection and lots to choose from. Fun to be able to mix and match with colors and models. Fast delivery, great customer service!

30. april 2023

Hi Tove!

Thank you so much for taking the time to write this great review! We are thrilled to hear that you are super satisfied with our products, and that you appreciate our good and durable quality, large selection, and mix and match options.
We appreciate your feedback!

5/5!

Väldigt bra på alla sätt och vis. Kvalitet, slitstyrka, leverans och en kundtjänst utöver det vanliga!

30. april 2023

Besvarelse fra Hundstaff

Hej Dennis och tack så mycket för att du tog dig tid att skriva den här positiva recensionen! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med våra produkter och att du upplevde att vår kundtjänst var utöver det vanliga. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda hög kvalitet, slitstarka produkter och en god kundservice till våra kunder, så det är fantastiskt att höra att vi lever upp till dina förväntningar. Tack igen för din feedback!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi älskar verkligen hundstaff från…

Vi älskar verkligen hundstaff från djupet av våra hjärtan !
De är ett genuint företag som står för kvalite, komfort & riktigt god service ! Riktigt snygga produkter som man inte hittar någon annanstans !
Vi har beställt ifrån hundstaff sen våra valpar varit små. har skrivit till dem flera gånger angående special sydda storlekar och utseende!
De fixar allt !
Vi har beställt allt från sängar halsband, koppel, & sele ! !
& nu till och med en nos-grimma som de inte har i butiken, men som det sydde ihop helt själva ifrån vårt önskemål!
Hur snällt att lägga ner tid och energi på detta projekt !
Vi hade en nosgrimma som gick i sönder och var trasig, kände att vi inte hittade nått som gick, då vi har en stor & stark hund. då skrev vi till hundstaff och frågade ifall det var möjligt att sy en, då jag vet att de har bättre kvalite på spänne och hakar, Och det var inga problem ! Nosgrimman blev tusen gånger bättre än den vi hade !
Större band, comfort innanför nosbryggan, starkare kvalite samt starkare hake/hakar. riktigt snygga guld detaljer med ! Kunde inte bli bättre !! Det vi alltid har älskat med hundstaff är att vi kunnat designa våra val av både färg på halsband,sele & koppel, och ändå få riktigt bra kvalite comfort !
De försöker verkligen fixa allt till sina kunder och gör verkligen kunderna nöjda !
Vi rekomenderar verkligen hundstaff & deras produkter !
Vi älskar hundstaff !!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Är riktigt nöjd med både produkterna…

Är riktigt nöjd med både produkterna och bemötandet man får från er. Har fått mycket hjälp med retur och snabbt fått tillbaka ett nytt! Ni är alltid snabba på mailen och gör alltid allting bra. Vi är så nöjda, har en hel del produkter här hemma till våran bully, har inte hittat något bättre än era produkter till min tjej. Kan inte bli nöjdare 🤍

26. april 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jättebra för vår stark och energisk unghund

Vi har beställt många olika produkter från Hundstaff och är mycket nöjda med alla. Vi har en hund som kan bli frustrerad och reaktiv vid hundmöte så det är jätteviktig för oss att veta att halsbandet och kopplet är starka och trygga och Hundstaff levererar just det. Dessutom under flera gånger jag hade frågor om retur eller leverans var kund service snabbt på att svara och jättetrevliga.

26. april 2023

Sanna hundälskare

Jag gjorde en beställning av flera produkter, men innan de kom fram var vi tvungna att ta bort vår hund på grund av sjukdom. Det var inga problem att returnera och jag fick jättefint bemötande i sorgen❤️ Rekommenderar varmt!

8. juli 2022
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bra grejer men fel färg.

Fick nyss hem halsband och sele från Hundstaff, blev lite besviken då den röda färgen såg rosa ut. Men när jag testa halsbandet på min hund var den rosa färgen inget problem, eftersom att hon passade så bra i det. Lite tråkig när man inte får den färgen man förväntar sig.

Om man bortser från färgen så verkar halsbandet, sitta fint, vara tåligt och bekvämt för hunden.

Kopplet är också betydligt mycket mer rosa än vad det såg ut att vara men utöver det så är det ett väldigt snyggt och bekvämt koppel, helt perfekt för både promenad och träning med hunden.

Är så nöjd med grejerna och hade gärna gett 5 i betyg men att färgen blev fel drar tyvärr ner på betyget.
Jag hoppas att Hundstaff I framtiden kommer leverera rätt färg, när man beställer någonting som ska vara rött, då förväntar man sig att det är rött också.

27. december 2022

Besvarelse fra Hundstaff

Oj va tokigt att du fått fel färg, vill du byta så hjälper vi självklart dig få rätt färg, du når oss enklast på info@hundstaff.se. Har du några funderingar så återkom, tack för din recension!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Riktigt bra bemötande o riktigt bra…

Riktigt bra bemötande o riktigt bra kvalitet på produkterna!
Men skulle vilja ha kontakt med andra som köpt easy walk selen till stora starka hundar. Om det funkar om hunden rycker i väg så man orkar hålla emot?

3. december 2022

Besvarelse fra Hundstaff

Tack för din recension Johanna! :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Helt fantastisk service på hundstaff

Helt fantastisk service på hundstaff. Sele och koppel är av utmärkt kvalitet. Hunden min har växt ur selens bröstparti och hundstaff var så behjälplig att ta emot och byta ut remmen mot en bråkdel av avgiften för en ny!

Rekommenderar deras produkter till 100%

15. november 2022

Besvarelse fra Hundstaff

Kul att ni är nöjda, tack för din recension Timmy!

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.