Prijs is voordelig, als enige positieve. Support is enorm slecht, belabberd en beschamend! Heel soms krijg je antwoord, meestal gewoon helemaal niet. Bij aanschaf van een domein, krijg je willekeu... Se mere

Jaren gebruiker van HostSlim, altijd prima, wel af en toe een probleem maar meestal was dit in een dag opgelost, echter nu is mijn domein verlopen terwijl ik mijn rekening netjes op tijd betaald he... Se mere

Zoals de titel al zegt, is het de beste internetprovider die ik ooit heb gebruikt. De service en prijs zijn erg goed! Ik ben erg blij om met hen samen te werken, en ik ben ook zeer tevreden over hun s... Se mere

The price to performance ratio is awesome. Speeds are very good. From a support perspective things are really not the greatest, but there is definitely intent in getting things sorted out. I mean the... Se mere

2,8

Middel

Svarer typisk inden for 2 uger

Highly Recommonded

I will highly recoomonded you buy service from hostslim. Quick responsive and immediate resolution 24*7 in regards of any issue.

Thanks

3. marts 2016

Pas op met HostSlim

De kwaliteit van hosting is matig, maar het meest vervelende was dat na opzeggen men rekenigen blijft sturen en waarschuwingen dat de domeinnaam verstrijkt. Ondanks verzoek tot ophouden gaat men gewoon verder daarmee. Een onterecht verstuurde rekening die ik per abuis betaalde is nog steeds niet terugbetaald ondanks de belofte dat wel te doen.

Ik zit intussen bij een andere provider en die is perfect!

Update: na enige jaren is er ineens een reactie van iemand van Hostslim (zie hieronder). Daar klopt echt helemaal niets van, procedures zijn gevolgd en die werkten niet. Er is daarom destijds herhaaldelijk telefonisch contact geweest met hostslim en ook dat heeft niet geholpen. Helaas krijg ik tot op de dag van vandaag nog spam van Hostslim.

Niet aan beginnen!

15. februar 2015
Hostslim-logo

Besvarelse fra Hostslim

Beste Karel,

Heel vervelend om te vernemen dat uw opzegging niet juist is binnengekomen. Wij hebben hier een apart deel voor onder uw klantaccount waar u een opzegging door kunt voeren en deze meteen automatisch verwerkt wordt. Zo te zien heeft u enkel een ticket aangemaakt bij support en dat is helaas niet afdoende, waardoor deze e-mails zijn ontstaan, uiteraard tot ons spijt. Hopelijk maakt dit h.e.e.a. duidelijk. Mvg HostSlim