Havde den fedeste oplevelse i Slagelse Horror drive thru ! Sindsygt flot setup, engagerede skuespillere som alle gav den max gas ! Mangler man ekstra spænding, lader man blot dørene være ulåst elle... Se mere
Horror Drive Through var imødeset med spænding. To meget spændte drenge med forældre havde skruet forventningerne helt op, og de blev til fulde indfriet. Vi kom i god tid, og blev lukket ind før tid.... Se mere
Meget længere bane og fantastisk deko end på Reffen. Forladt cirkus giver god scare. Vi var 3 voksne i bilen og blev skræmt en del ;-) Gode skuespillere og uhyggelig udklædning. Dejligt med indendørs... Se mere
Fik min billet aflyst pga vejret fredag den 20 oktober. Synes folkene bag horrordrivethru.dk har håndteret den trælse situation rigtig fint. Blev både ringet op og fik en mail om situationen. Og da v... Se mere
Svarer typisk inden for 24 timer
Andre kiggede også på
Dårlig oplevelse
Fyns Sommerland
Oplevelsen har været en rigtig skuffelse. Først starter en lang kø der tog halvanden time, trods vi var der til tiden. Da vi kommer ind på banen har skræmmerne ikke tid, og skynder os videre. Mega ærgerligt at det virker som om der bliver solgt for mange billetter end hvad der er personale til.
Derfor alt i alt har vi ventet i halvanden time og kørt banen i knap 20 min. Spild af 500kr. Det er ikke det værd.
Desuden var køen blevet dobbelt så lang da vi kører ud, og fortsætter langt ud på kørebanen.

Besvarelse fra horrordrivethru.dk
Sen aflysning og mangel på refundering af billet
Jeg har rettet henvendelse både på Facebook og mail flere dage op til blæsevejret fredag og får oplyst torsdag dagen forinden, at de fastholder arrangementet. Dette undrer mig meget, da de har lovet den værste storm og stormflod i 110 år. Jeg bliver ringet op 4 timer før arrangementet og får oplyst at arrangementet er aflyst og at jeg kan ombooke til en ny dag. Jeg har ikke mulighed for at ombooke på grund af ferie og de lover at vende tilbage samme aften. Jeg hører intet samme dag, har rettet telefonisk kontakt dagen efter og skrevet mails, men får intet svar fra dem. Dette synes jeg er uacceptabelt. Jeg ønsker mine penge retur for billetten.

Sent at aflyse
Der kunne ses i vejrudsigten en uge enden at det skulle blæse meget, men alligevel aflyser det det først 1,5 timer inden.
Ingen kundeservice
Har bestilt billet til idag. Pga. voldsomt vejr og en formodet aflysning har jeg gentagne gange forsøgt at kontakte dem på mail/ Facebook - ingen svar.
Modtager først mail kl 15.30 om det er aflyst! Får link til ombooking - men dette virker ikke. Nyt link bliver sendt- heller ikke det virker. Virkelig dårlig kunde service- eller mangel på samme. Sidste år vi booker til det !
Skægt og sjove forskrækkelser
Var der i går, og ja det tog lang tid, 1 time og 20 minutter at komme ind på banen. Men tænker det kan ske med det lortevejr det var i går. For tænker regnen har drillet. Folk har ikke kunnet køre med åbne vinduer da det var værst, og så er det bedre at vente.
Men jeg har kun ros til banen. Vi havde åbne vinduer, og så og oplevede mange skræmmere, nok 15 til 20 stykker. Vi var 4 biler afsted, og alle oplevede de samme skræmmere.
Banen tog 22 minutter, cirka hvad vi havde forventet, da turen er 1000 meter.
Kommer gerne igen næste år.
Horrordrivethru Odense
Horrordrivethru Odense
Jeg besøgte horrordrivethru Odense igår aftes. Vi sad i kø i halvanden time i det værste mudder.
Det tog cirka 20 min at køre igennem banen.
Udklædning og make up var rigtig fint lavet, men skuffende at de reklamere med 25 skuespillere, men mødte kun 5-6 stykker.
Måske pengene værd, hvis man fylder bilen op, men hvis ikke, er det ikke pengene værd.
Moodkill at fire dobbelt tid på at komme ind på banen end man bruger på at køre igennem.

Fyns sommerland
Fyns sommerland - Virkelig dårlig oplevelse, der er virkelig inden skræmmere, og det kedeligste jeg har oplevet længe. Selv de ansatte beder deres venner ikke at give 500kr for det
Dårligste længe, ik brug 500kr, kun hvis i vil blive skuffet.

Besvarelse fra horrordrivethru.dk
Slet ikke ligeså godt som sidste år
Slet ikke ligeså godt som sidste år, blev slet ikke skræmt. De står bare og kigger på dig:(((
Useriøst firma
Havde bestilt tid til kl 2100
Ankom 2055 og så der var en lang kø.
Deres medarbejder fortalte der var mindst 30 min kø, men da vi snakkede med en anden kærer på vej væk, var det over en time.
Vi snakkede med den ansvarlige på stedet der lovede os penge retur, vi skulle blot skrive til deres kontakt mail.
Kl 0255 i nat får vi så at vide over mail, at det selvfølgeligt er forventeligt med ventetid og derfor ingen penge retur.
Et er at der er så lidt styr på det praktiske som der kan være. Andet er at man laver en mundtlig aftale om penge retur og bagefter løbe fra det.
Stinker langt væk af amatører bagved oplevelsen.
Hold jer væk, og brug pengene andre steder.

DRIVE THRU KØBENHAVN
Vi havde vores tur i København horror drive thru. Vi havde glædet os til det, vi var der 21:06 og havde tid 21:15 så vi var i ordenlig tid som de havde ønsket. På trods af det, sad vi i kø i 1 time og 15 minutter. Vi oplevede også at 2 personer sprang hele køen over og dette blev accepteret af personalet.
En heads up om lang ventetid af personalet da billeten blev scannet, ville have været værdsat.
På trods af det, var ruten og skuespillet gennemført

Var i Fyns Sommerland den 8
Var i Fyns Sommerland den 8. oktober. Fantastisk oplevelse, gode skræm, og gode dekorationer.
Mega godt lavet både med skræmmer og…
Mega godt lavet både med skræmmer og musik og alt andet
Mega fedt
Mega fedt!
Dog havde vi en forventning om lidt mere klovne på skuespillerne. Men super gennemført alligvel.
Vennerne og jeg var godt skræmt.
Jeg er inderligt ked af at jeg ikke…
Jeg er inderligt ked af at jeg ikke tjekkede trustpiolet inden jeg købte billetter sidste år.
Det var en polterabend, og lige hvad der skulle til da bruden er mega bange for splat og Horror, men det var så også det eneste der ikke var der, ikke engang hun blev bange, og så er den sgu gal. statisterne gik nærmest med fingrene oppe i næsen ,og åbne vinduer ragede dem en skid. Jeg var direkte flov over arrangementet hele turen rundt.. Det er ikke mange penge for nogen, men i mit tilfælde var det et dybt greb i pungen... Jeg var så skuffet ,og utrolig ked af at det var hvad jeg bød på af polterabend.
Nu vil min datter gerne afsted på hendes 20 års fødselsdag, men har sagt til hende at jeg ikke bruger penge på det møg en gang til🤦♀️

FYN 2023
FYN 2023
Ærligt super skuffet, jeg synes det var opreklameret til at være for voksne, og at det ville være en helhedsoplevelse med halloween marked efterfølgende
for det første var det måske skræmmende hvis man havde været en 5-6 år, men selvom man lod dørene være ulåst og vinduerne nede var der ingen form for “extreme” over det, skuespillerne var lidt tamme og nærmest bange/akavede i situationen og man kørte ret lange strækninger uden nogen form for spænding, andet end selvfølgelig billig halloween pynt
for det andet var der ikke noget halloween marked, der var en lille slikbod, og en nugget stand, men intet af det havde noget som helst med halloween at gøre:/
super ærgerligt at køre tværs af landet for den samme oplevelse man ku have fået i legoland - men ned ringere mad

Besvarelse fra horrordrivethru.dk
Har lige været af sted med nogle venner…
Har lige været af sted med nogle venner på fyn, og vi sidder godt nok tilbage med en følelse af at blive taget ved næsen😔
Man står med følelsen af at det er tyveri. Det virkede uprofessinelt, bl.a. pga. personerne bag costumerne slet ikke var i rollen som de havde påtaget sig.
Normalt er jeg ikke en person som anmelder på trustpilot - dog kunne jeg ikke lade være, da jeg virkelig føler mig snydt af arrangørerne. Jeg vil derfor fraråde på det kraftigste ikke at tage dertil.

Vildt dårligt
Vildt dårligt.
Uden historie eller plan. Bare en kørertur med 10-12 udklædte der ikke gjorde noget særligt.
Vi kommer kørende, en stiller sig på vejen lige foran. Jeg siger til min sidemakker, som en joke. De flytter sig vel hvis vi kører ind i dem. Så grinede vi. Statisten gik helt amok. Meget upassende og skældte ud. Kom hen til bilen. Sagde ind af vinduet at det måtte vi ikke sige. Vi grinede, da vi var sikker på det var en joke. Hun fortsatte med og brokke sig. , vi beklager og smiler, siger det var en joke. Hun fortsætter. Indtil vi bare kører.
Vi kører videre med 5 km i timen. Møder en statist senere og ville tage et billed.han vælger så og holde et længere foredrag om min mobil tlf. At vi ikke måtte filme eller tage billeder. Fordi jeg kørte. Jeg holdte stille.
Det var mødet med 2 af de statister der var.
Det var en røvsyg oplevelse med statister der bare stod og hang ved vejen eller skældte ud. 500 kr ud af vinduet.

Besvarelse fra horrordrivethru.dk
Aarup horror drive trough.ikke pengene værd
vi tog en tur til aarup i aftes..jeg er en rigtig kylling, så var nærmest skræmt på forhånd.
Det var så skuffende en oplevelse, at det mest skræmmende ved det hele er prisen..
Først sidder vi i kø i 50 min. det er mørkt og man har ingen anelse om hvor langt man skal eller hvad man skal forvente af tid i kø..efter 50 min bliver vi mødt af 3 meget meget unge mennesker der lige briefer os om vinduer og døre, og så sendt en på banen..Derefter køre man rundt i ca 25 min i den fedeste kulisse, der er det gamle sommerland. mulighederne i disse omgivelser er så mange, men de formår på ingen måde at udnytte det. Desværre så er det eneste man møder på de 25 min ca 10 zombie mænd ala noget militær udklædning og 10 zombie piger med rottehaler og barbiedukker der ikke kan finde deres mor.
eventet formår på ingen måde at virke uhyggeligt, og det er skrevet af den største bangebuks. der er ingen historie, der er ingen sammenhæng, der er ingen jumpscare der er ingenting, andet end unge mennesker i hverdagstøj der leger zombier....så skuffende.. og jeg tror de tjener så fedt på det..min 200 biler af 500 kr pr aften.. de burde kunne gøre det meget bedre..jeg anbefaler at man i stedet sætter sig til rette og ser en god gyser..

Besvarelse fra horrordrivethru.dk
Gir kun 1 stjerne fordi muligheden for…
Gir kun 1 stjerne fordi muligheden for 0 er ikke eksisterende !
Har aldrig oplevet et så ringe arrangement før . Vi så 8 statister 3 af dem super dygtige og havde flair for det . Resterende råbte / skreg blot en ind i hovedet .
Derudover kommer den ene statist hen , ( en kvinde i rød ternet skovmands skjorte og brunt krøllet hår ) jeg sidder og taler med min mand og siger til ham at jeg har ondt i øret da de kun råber en lige i hovedet ,kvinden siger det er derfor du har hænder, så du kan holde dig på ørene, derfor valgte jeg dig da du ser så dum ud , hvortil hun ager mig på kinden og går . Jeg er dybt chokeret !
Fuldstændig sindsygt at blive svinet til som gæst .
KÆMPE SKUFFELSE og føler mig i den grad snydt og taget ved rø*** !

Ikke pengene værd
Super lang kø (45min) inden vi kunne komme ind trods vi havde købt billet til et givent tidspunkt. Kedelig og ligegyldig rute og endnu mere kedelige og uinteressante “skuespillere”. Ingen woweffekt og ingen pludselige forskrækkelser, da man kunne se “skræmmerne” på lang afstand. Dårlig/næsten ingen sminke eller rekvisitter. Nogle havde bare hverdagsagtigt tøj på… De virkede overhovedet ikke engageret og lavede ikke noget andet end at glo på en og råbe bøh direkte ind i øret på en. ER IKKE EN OPLEVELSE ELLER PENGENE VÆRD OVERHOVEDET!!