horrordrivethru.dk Anmeldelser

4,3

Havde den fedeste oplevelse i Slagelse Horror drive thru ! Sindsygt flot setup, engagerede skuespillere som alle gav den max gas ! Mangler man ekstra spænding, lader man blot dørene være ulåst elle... Se mere

Horror Drive Through var imødeset med spænding. To meget spændte drenge med forældre havde skruet forventningerne helt op, og de blev til fulde indfriet. Vi kom i god tid, og blev lukket ind før tid.... Se mere

Meget længere bane og fantastisk deko end på Reffen. Forladt cirkus giver god scare. Vi var 3 voksne i bilen og blev skræmt en del ;-) Gode skuespillere og uhyggelig udklædning. Dejligt med indendørs... Se mere

Fik min billet aflyst pga vejret fredag den 20 oktober. Synes folkene bag horrordrivethru.dk har håndteret den trælse situation rigtig fint. Blev både ringet op og fik en mail om situationen. Og da v... Se mere

Svarer typisk inden for 24 timer

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Gennemført gyser tur

Horror drive thru på Reffen.
Vildt gennemført og flere af statisterne gav den fuld gas. Vi havde f.eks en klovne agtig gut der nærmest kravlede ind igennem vinduet.
Jeg ville dog vælge en lille bil hvis muligt, fordi der er ikke super meget plads i nogle af svingene. Og så gør jer selv den tjeneste at rulle vinduerne ned og lås dørene op!

Hej Mikkel,

Tusind tak for de pæne ord om Horror Drive Thru.
En fornøjelse at høre I havde en fantastisk oplevelse!

Det vil glæde os at se Jer igen til dette års Horror Drive Thru - og give Jer en rigtig god oplevelse af universet igen. :-)

Rigtig god dag!

Virker som en pengemaskine

Prisen er ikke i skabet, oplevelsen var ikke gennemført, der mangler statister 10/12 er bare ikke nok, navnligt ikke når flere af dem nærmest bare siger hej, også farvel uden noget videre.. når nu det koster 500,- kr og der køre en bil hvert minut, så skal der bare være råd til flere statister..
Det virker mest af alt som en pengemaskine

Hej Kasper,

Tusind tak for din respons på din oplevelse - den tager vi i betragtning og gør alt for, at forbedre helhedsoplevelsen til næste gang.

Nu hvor I ikke fik den oplevelse I ønskede, hører jeg meget gerne fra Jer på følgende mailadresse:

cj@horrordrivethru.dk

Så vil jeg gøre mit for, at vi i fællesskab kan finde en løsning. :-)

Lidt kedelig oplevelse

For lang kø inden start og lang kæde af biler inde på pladsen, så man kunne se hvad der skete længere fremme. Lidt for få statister og overraskelser. Havde desværre lidt større forventninger til arrangementet, end hvad det kunne leve op til.

Hej Rikke,

Først og fremmest tak for din feedback på din oplevelse af Horror Drive Thru.

Vi beklager den lange kø og helhedsoplevelsen ikke har levet op til dine forventninger.

Vi gør alt hvad vi kan for at forbedre oplevelsen til næste gang!

Jeg vil meget gerne finde en løsning på din oplevelse. Vil du kontakte mig på følgende mailadresse:

Bedste hilsner,

Ekstremt dårlig service

Ekstremt dårlig service. Ingen anden kontakt mulighed end mail. Hvilken de påstår, de står klar til at svare på udenfor deres”skræmme-tider”, men her forsøgt uden held. Så gad vide, hvor god tid man skal være i for at få besvaret spørgsmål 🥲 man undrer sig over, at de ikke har nogen telefon i det enogtyvendeårhundrede.

28. oktober 2022

Hej Nanna,

Tak for din feedback - og vi beklager din oplevelse af vores kundeservice.

Jeg vil meget gerne finde en god løsning på din oplevelse.
Du er meget velkommen til at kontakte mig på følgende mailadresse:

Bedste hilsner,
Horror Drive Thru

Hmmm Det var lidt en blandet omgang

Hmmm Det var lidt en blandet omgang, vi var afsted på Fyn, og selve omgivelserne er super fede 👍
Men Det kunne være lavet så meget mere uhyggeligt, statisterne råbte bare bøh ind af vinduerne Og virkede ikke specielt engagerede 🙈
Det Kunne have været fedt med f.eks. freaks der kom kravlendeagtig, gik underligt eller at man blev omringet af zombier der prøvede at komme ind i ens bil.
Og gutten med motorsaven, ham kunne man godt have lavet lidt mere som learherface fra motorsavsmassakren, hvor han eventuelt kom løbende hen mod bilen med motorsaven kørende, det kunne have været fedt, og ikke bare en gut i en adidastrøje 🙈😂
Og så gik lidt af uhyggen af, at man ligesom bare kørte i en lang kortege. Der kunne man eksempelvis have hængt lange klæder op hvor man blev sluset ind i forskellige områder.
Så håber på nogle forbedringer til næste år, for tror på at det kunne blive godt 👍😃

Hej Joan,

Tusind tak for din feedback på din oplevelse af Horror Drive Thru.

Vi gør alt hvad vi kan for at forbedre helhedsoplevelsen til næste gang.

Det vil glæde os at se Jer endnu engang - og give Jer et godt gys. :-)

Over alle forventninger

Mega fed oplevelse! Jeg havde læst nogle dårlige anmeldelser og havde ret lave forventninger men wow det var fedt og uhyggeligt. Rigtig gode skuespiller og banen var en perfekt længde, den skulle værken have været længere eller kortere.
Køen inden banen to ca ti minutter og vi havde billet til 18.30

23. oktober 2022

Var på besøg ved Aarup

Var på besøg ved Aarup. Vi var 4 i bilen, uden nedrullede vinder og med låste døre. Vi synes alle det var en god oplevelse og fik både grint og skreget undervejs. Setuppet var rigtigt fint og skuespillerne oplagte. Vi kom til det anviste tidspunkt, oplevede lidt kø for at komme ind men ikke noget generende.
Jeg vil nok anbefale nedrullede vinduer til andre besøgende.
Vi glæder os til næste år.

Hej Siff,

Tusind tak for din feedback på din oplevelse af Horror Drive Thru - dejligt I havde en god tur gennem banen!

Super fed oplevelse

Super fed oplevelse, køen var ikke særlig lang til indgangen, max 15 min. og så var der ellers gys for alle pengene👻👻💀👌🏽 Vi glæder os allerede til næste år🙌🏽🙌🏽🙌🏽

Hej Peter,

Super fed oplevelse

Fyn: Super fed oplevelse! Meget stemning og gode skuespillere! Vil klart anbefale at man kører med åbne vinduer og ulåste døre!

Hej Marie,

Kedeligt

Det mest skræmmende er prisen, setuppet er egentlig okay, men statisterne formår ikke rigtigt at gøre noget, der blev kørt med åbne vinduer og ulåste døre, men mest af alt fik man bare råbt et eller andet ind ad vinduet og det var så det.

21. oktober 2022

Hej,

Først og fremmest tak fordi du deler din oplevelse med os - vi beklager at Horror Drive Thru Fyn ikke har levet op til dine forventninger.

Vi har nu oprettet os inde på Trustpilot, og kan nu tage os af din anmeldelse! I 2022 havde vi omtrent 20.000 besøgende.

Oplevelsen inde på banen kan blive påvirket af eksempelvis bilstop, hvor vi er nødsaget til at skubbe bilen ud af banen, hvilket kan resultere i ophobning og tæt kørsel i en kort periode.

Lokationen på Fyn har nogle helt andre rammer end i København, som skabte nogle enkeltstående udfordringer, hvilket vi har taget højde for i år.

Vi vil gerne tage en dialog om, hvordan Jeres oplevelse har været, samt hvordan vi kan forbedre helhedsoplevelsen til næste gang.

I er velkomne til at kontakte os på nedenstående mail, så vi kan finde en god løsning på jeres oplevelse.

Trist…

Kø i halvanden time.
Slet ikke skræmmende, tamme aktører.
Spild af penge. For 489,- er dette sgu en scam.
Havde håbet i havde været noget nær Dystopia, men det er 2 vidt forskellige verdener.
Vil bestemt ikke anbefale dette.
Rekvisitterne var billige og det lignede sgu mere et rave party med alt det blinkende lys overalt. 👎

Hej Jeppe,

Tam pengemaskine i Sommerland Fyn

Det nye event i Sommerland Fyn har desværre mest karakter af en galoperende pengemaskine. Vi var i Sommerland Fyn søndag aften og det var en meget, meget tam og fesen forestilling, vi var deltagere i.
Der er alt for få og kedelige momenter og alt, alt for mange biler. Man holder længe og venter bare på at komme ind, og når man så er inde, så er det stop-go-stop konstant. Man kan tydeligt se hvad der sker ved bilen foran, så der er absolut ingen overraskelser i momenterne. De har jo helt styr på hvor mange der køber billetter til de enkelte tidsrum, så luk dog kun så få ind, at man kan få noget ud af turen frem for at holde og vente konstant.
Kan kun opfordre til, at man bruger sine 500 kr. et andet sted end i deres kødannende pengemaskine - desværre. 😱🤬

Hej Peter,

Spild af penge (Fyn)

Man starter med at stå i en kø i ca. 40 minutter, og derefter består turen af at vente til at bilen foran dig kører videre efter at stå stille i 10 minutter uden at nogen skræmmer dig. Makeuppen lignede desuden noget som var lavet at 6 årige børn, og kun en til to ud af de 10 statister der var der gjorde et godt stykke arbejde. De andre sagde bare bøh eller stirrede på dig, utrolig amatør agtigt. Virkelig spild af 500 kr og kan slet ikke anbefales når det koster så meget for intet som helst gys.

Hej Aran,

Super god oplevelse

Med nedrullede vinduer og ulåste døre trillede vi afsted ind i Fyns Sommerland. Lyseffekter i kombination med tæt bevoksning og overraskende nærgående skuespillere, skabte en meget livlig scene.

Selvom vi oplevede en del stop undervejs langs ruten, ødelagde det slet ikke turen og oplevelsen. Vi fik set de forfaldne bygninger og fik flere af skuespillerne HELT tæt på, hvilket vores unger på 12 og 17 fandt helt fantastisk.

Vi var afsted i en Grand Scenic som var en kende til den store side at få presset gennem ruten.

Der var kø for at komme ind, men de 20 minutter var altså ikke nok til at ødelægge hverken humøret eller stemningen for os.

Turen tog en lille time, og blev på fineste vis afsluttet med kaffe og pandekager.

Tak for en rigtig god (og uhyggelig) oplevelse, der absolut kan anbefales.

Hej Heidi,

Horror Drive Thru

Hæs i halsen efter at have skreget

Mega god tur. Har man lidt fantasi så er det en given succes. .

Hej Mikkel,

Horror Drive Thru

Ren skuffelse og ikke pengene værd 👎…

Ren skuffelse og ikke pengene værd 👎 lang kø og ikke meget uhygge over de personer som bare sagde bøh og bankede lidt på ruderne.
Udsmykningen var i top men så var det også det. En ud af ca 10-12 personer gjorde det godt, rent ud sagt dårlig oplevelse.

Hej Christina,

Dårlig oplevelse

Hej.

Vi var igår den 15/10 kl 23:30 til horrordrivethrue på fyn som var en mega skuffende oplevelse.

Vi var 5 mennesker proppet i en bil hvor to af os også var afsted sidste weekend.

Vi havde derfor solgt ideen til flere af vores venner og sammen skulle vi afsted i går.

Men hold da op en skuffelse....

Vi var slet ik igennem halvdelen af hvad vi var sidst. Vi kørte mange lange strækninger hvor der ikke skete noget, og pludseligt var vi ude at parken. Vi oplevede slet ik selve sommerlandet. Vi kørte egentlig bare en tur i mørket.

Vi fik at vide ved ankomst at nogle tidligere på aftenen var kørt i vandet. Men det ville ikke påvirke vores tur

Men måske det alligevel er derfor alt var øde og forladt??

Uanset hvad, mener vi ikke at det er rimeligt at I opkræver betaling for den oplevelse

Hilsen Frederikke og venner

Hej Frederikke,

Horror Drive Thru

1,5 time i kø bare for at komme ind!!

1,5 time i kø bare for at komme ind!!! Ingen information eller velkomst når man ankommer. Det ville være rart at vide hvilket mareridt i kø man skulle forvente.. Statisterne/skuespillerne var der ikke mange af. 10-12 stk måske, og nogle sad bare stille og vinkede os videre. Desuden blev vi lovet pandekager osv ved slutningen. Men der var fuldstændig dødt og lukket. Vi kunne kun med nød og næppe finde ud efter at kørt lidt forkert. Over 500kr for sådan en gang sjusk og halvfærdigt arrangement. Føj for en pengemaskine. I burde simpelthen prøve at sætte nogle testpersoner afsted på turen når der er tryk på.. Under alt kritik. Prøv at få nogle til at hjælpe jer næste gang som har erfaring med lidt større events. Konceptet kunne blive godt. Men der skal godt nok arbejdes på det…

Hej Dennis,

Horror Drive Thru

Så skuffet og føler mig snydt.

Så skuffet og føler mig snydt.. Ikke andet end en pengemaskine! Vildt dårligt arrangement og forvent lange køer og spildt tid…
Føler jeg skulle have penge for at opleve det.. Rent til grin!!! Overbooket og alle burde få deres penge tilbage.

Hej Marcel,

Fed tur

Fed tur! Men sammenlignet med sidste år, levede de ikke helt op til forventningerne. Kostumerne på de fleste var lidt skuffende og ikke med de helt vildeste jumpscares, det er fedt med ulåst dør og åbent vindue. Du skal også selv leve dig ind i det. Turen varer egentlig så lang tid som "du vil have", hvis du holder en passende fart med pauser. Det tog os 25 minutter at komme gennem det hele. Fedt område med fantastisk udsmykning. Vi kommer helt hundrede tilbage igen næste år!

Hej Agnes,

Tusind tak for din feedback på Jeres oplevelse af Horror Drive Thru!

Dejligt I havde en overordnet god tur gennem universet - og det vil vi gøre alt for I får igen i år.

Vi glæder os til at se Jer! :-)