horrordrivethru.dk Anmeldelser 232

4,3

Havde den fedeste oplevelse i Slagelse Horror drive thru ! Sindsygt flot setup, engagerede skuespillere som alle gav den max gas ! Mangler man ekstra spænding, lader man blot dørene være ulåst elle... Se mere

Horror Drive Through var imødeset med spænding. To meget spændte drenge med forældre havde skruet forventningerne helt op, og de blev til fulde indfriet. Vi kom i god tid, og blev lukket ind før tid.... Se mere

Meget længere bane og fantastisk deko end på Reffen. Forladt cirkus giver god scare. Vi var 3 voksne i bilen og blev skræmt en del ;-) Gode skuespillere og uhyggelig udklædning. Dejligt med indendørs... Se mere

Fik min billet aflyst pga vejret fredag den 20 oktober. Synes folkene bag horrordrivethru.dk har håndteret den trælse situation rigtig fint. Blev både ringet op og fik en mail om situationen. Og da v... Se mere

4,3

Svarer typisk inden for 24 timer

Vi deltog i Horror Drive Thru hos…

Vi deltog i Horror Drive Thru hos Cirkusland lørdag d. 18/10-2025 kl. 22.30.

Vi var fuldt indforståede med, at oplevelsen skulle være uhyggelig – det var netop derfor, vi kom.
Vi fik dog tydeligt at vide ved ankomst, at hvis bilen var låst og vinduerne rullet op, ville skuespillerne være mere blide. Det blev desværre ikke respekteret.

Allerede fra start blev der revet voldsomt i dørhåndtag, banket hårdt på ruderne, og undervejs oplevede vi både en meget ubehagelig tone fra skuespillere og fysisk kontakt med bilen, som gik langt over, hvad man som gæst kan forvente.

Resultatet er konkrete skader på bilen:
Ridser i siderne med afskrabt lak
Ridser i bilruden efter kontakt med en metalgenstand

Det mest frustrerende er dog, at Horror Drive Thru på deres hjemmeside skriver, at biler er forsikret, men efterfølgende ikke har svaret på min henvendelse overhovedet. Ingen forklaring. Ingen dialog. Intet.

Konceptet kunne have været fedt – men når der opstår skader, og arrangøren hverken tager ansvar eller svarer tilbage, er det simpelthen ikke i orden.

Min klare anbefaling: Hold jer væk, hvis I ikke vil risikere skader på bilen og efterfølgende blive ignoreret.

Fedeste oplevelse

Jeg var taget en tur til horror drive thru i Slagelse, fedeste oplevelse nogensinde det kan klart anbefales fra min side, skuespillerne var vildt skrammende og fik mig til og skrige så meget, det var også vildt sjovt og prøve. Syns andre skal prøve det og få den bedste oplevelse ud af det som mig og min familie fik.

3. november 2025

Besvarelse fra horrordrivethru.dk

Vi er glade for du har taget dig tid til at skrive denne anmeldelse ❤️ Glædelig halloween og på gensyn i 2026.

Fedeste oplevelse

Super fed oplevelse og mega fedt arrangement.

Skræmmende og sjovt på samme tid det skal 100% prøves igen næste år og det er fedt man kan leje en horror bil og få en meget mere skræmmende oplevelse kommer helt sikkert igen næste år gode skuespillere og fed bane at kører igennem og slagteren var nok den fedeste karakter der var der han var vild og voldsom.

31. oktober 2025

Besvarelse fra horrordrivethru.dk

100% Anbefales, virkeligt gode skuespillere og en godt personale.

MEGA FED OPLEVELSE
Jeg kørte igennem her i år med mine venner og vi havde det for sjovt, vi bestilte tid til en af de seneste tider og det var nok noget af det bedste valg.

Jeg syntes det var super sjovt og skræmmende og super arrangement jeg kommer helt sikkert igen næste år.

Bedste gys nogensinde

Super fed oplevelse og skræmmende på samme tid det var en vild fed oplevelse 34 minutters adrelin der suser igennem kroppen gode skuespillere og Patrick spiegelberg var super blæret og hilste pænt på alle gæsterne. vi glæder os til gys næste år

Latterlig personale

Jeg vil gerne klage over min oplevelse til The Horror Drive, som desværre var meget skuffende. Vi blev mødt med unødvendige forsinkelser og dårlig behandling fra personalet. Først ventede vi en halv time i kø, og da vi forsøgte at rykke frem i køen efter tilladelse, blev vi smidt ud af en medarbejder, der udnyttede sin magt på en urimelig måde. Det betød, at vi måtte vente yderligere 40 minutter udenfor køen.

Da vi endelig kom ind, blev vi konstant bedt om at køre hurtigere, selvom det ikke var muligt uden at køre for tæt på bilen foran, hvilket ville ødelægge oplevelsen. Hele forløbet tog omkring fem timer, hvilket er alt for lang tid for en oplevelse som denne.

Jeg håber, I vil tage denne klage alvorligt og forbedre både jeres køsystem og personalets adfærd, så andre ikke får samme dårlige oplevelse.

Jeg vil aldrig køre en halvanden time, for dette igen!

Besvarelse fra horrordrivethru.dk

Jeg skal gøre det kort. Vi havde strømsvigt på banen og var forsinket. Du ville springe køen over, som om din tid var vigtigere end alle de andre gæsters. Du blev bedt gentagne gange om at vente i den rigtige kø. Du kaldte medarbejderen grimme navne og det skal ingen finde sig i. Du blev derfor bedt om at rette ind eller fise af. Helt efter protokol. Alle vores gæster er lige vigtige for os og ingen får eller har krav på særbehandling.

Mvh

Kæmpe anbefaling

Vi havde købt billet til en lejebil hvilket jeg absolut tror gjorde en stor forskel. Vi havde den bedste oplevelse! Det var simpelthen så gennemført og adrenalinen pumpede og vi havde det så sjovt.

Kæmpe anbefaling.

25. oktober 2025

Er virkelig skuffet

Er virkelig skuffet.
Der var ikke tid til at skuespillerne kunne skræmme en, før den næste bil kom. Synes det var mere komisk end skræmmende. Der kunne sagtens have været flere skuespillere.
Og meget mindre lys, på banen så man rigtig kunne blive skræmt.
Slet ikke pengene eller oplevelsen værd. !!!

24. oktober 2025

Besvarelse fra horrordrivethru.dk

Vi søger altid at ramme flest mulige mennesker med vores bane og valg og er selvfølgelig kede af ikke at kunne imponere dig. 25 skuespillere er vores max, da vi vælger at aflønne alle. Derudover har vi brugt mange uger på at lave dekoration, som vi har udstillet de steder hvor der ikke er skuespillere. Hvis I har kørt tæt skyldes det at en bil foran har kørt på en måde der strider imod vores regler og det er vi kede af. Vi gør ALT hvad vi kan i form af brief og korrektion under turen, for at skille bilerne ad. Skriv til os på kontakt@horrordrivethru.dk så løser vi det.

Mvh

Vi har lige været der hele familien i…

Vi har lige været der hele familien i Slagelse.
Vi alle var ekstremt skuffet i forhold til sidste år hvor vi også var der.
Vi synes i år at der var meget færre “skuespillere”/personale til at skræmme mm. Derudover så fik vi at vide af personalet at vi skulle kører hurtigere, hvilket ikke var muligt. Da der også var biler foran og vi kunne ikke nå at se alt udsmykningen når vi skulle kører hurtigere.
Alt i alt tog turen 15-20 minutter.
Totalt skuffende i forhold til sidste år😔😔😔

17. oktober 2025

Besvarelse fra horrordrivethru.dk

Hejsa, vi havde den første bil på banen i dag, der nægtede at køre som vi bad den om og det ødelagde oplevelsen for de første 10 biler - desværre også jer. Skriv en mail til os så ordner vi det. Henvend jer i øvrigt altid først til os. Vi bidder ikke..vores mail er kontakt@horrordrivethru.dk

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse – personalet og turen levede ikke op til forventningerne
Vi kørte igennem Horrordrivethru og blev desværre meget skuffede. Selve stedet var faktisk rigtig gennemført, og man kunne se, at der var lagt arbejde i omgivelserne. Men personalet ødelagde oplevelsen fuldstændigt. De talte grimt, og en af dem svingede os til – helt uacceptabelt.

En af medarbejderne svinede os også til, men talte ikke dansk – man kunne dog tydeligt mærke på tonen, hvad der blev sagt, og det gjorde oplevelsen ubehagelig. Vi kørte i deres egen bil, hvilket vi troede ville gøre turen mere voldsom og intens, men det var den slet ikke. Der stod, at turen skulle vare omkring 40 minutter, men vores tog måske maks 25.

Alt i alt føltes det forhastet og langt fra pengene værd. Ærgerligt, for stedet i sig selv var flot og gennemført – men personalet og selve oplevelsen trak det hele meget ned. Vi kommer ikke igen

Super ringe oplevelse

I dag d.18/10, havde en tid kl23:00, dog var vi først inde 23:20, hvilket af lignede erfaring fra andre horror drives, er okay.

Vi var inde i sidste uge, d. 11/10, hvilket var en fantastisk oplevelse. Statisterne var super fede, de var nærgående, og gav hvert et fantastisk oplevelse rundt på banen.

Til gengæld var vores oplevelse i dag, fulgt ud modsat.

Vi får at vide vi skal køre 8km/t, hvor vi i sidste uge skulle køre 5km/t.

Vi kommer hurtigt ind, efter bilen foran os. Desværre har føreren af lejebilen svært ved at bruge bilen, og går i stå mange gange, og har svært ved at starte bilen. Hvilket er med til at ødelægge vores oplevelsen, som vi havde hypet op, for nogen nye, der ikke havde oplevet banen.

Vi får at vide af utallige statister af vi skal køre, selvom bilen foran os, er maks 10 meter foran. De “spoiler” hele oplevelsen for os.
Det går ingen gang 5 minutter før en bil er bag ved ud, som sniffer bagenden af os under hele turen. Jo længere vi kommer ind, jo flere biler holder i kø.
Vi er flere gange 5 biler som er på stribe.

Statisterne bliver ved med at banke på døren, og sige vi skal kører hurtigere, når der kom nogen op til bilen. Statisterne undlod mange gange at gøre noget, og lod os køre videre. Sikkert for at skabe et mellemrum mellem billerne, men det gjorde så bare lige at vi ikke fik oplevet noget.

Når de kom op, var det mere eller mindre et “bøh, kør så” eller “bøh, skrid med jer” og bad os om at køre selvom vi gloet på baglygterne af 2 biler foran os.

Det var intet jumpscares, da alt sås før det var “vores” tur til at blive forskrækket. Hvis de som sagt overhovedet valgte at gøre noget udover at vinke og kigge på os.

Turen var således kun 25 minutter, hvor i at turen skulle tag de ca. 40 minutter.

Vi har både en video af oplevelsen i sidste uge, som varer 38 minutter. Og en Til i dag, der varet 25 minutter.

Det er under alt kritik, når man tager over 1 times kørsel hver vej, til kun 25 skuffende samlebånds minutter.

Har været med hvert år, og er super glad for forskellige gys oplevelser. Men må erkende, det er den værste oplevelse i alle områder, jeg har prøvet.

💸💨👋

Godt lavet

Godt lavet. Jeg er SLET IKKE til gys, men “faced my fear”! 😱 Hvis du vælger “Extreme” turen hvor du ikke kører i din egen bil, er der virkelig smæk for pengene: Der er ingen sideruder i bilen og dørerne kan ikke lukkes. Nogle af de udklædte skuespillere er mere uhyggelige end andre, men de kommer tæt på! De åbner dørerne og rører ved dig, de tager dog hensyn til den der fører bilen. Kan godt anbefales. Når sådan en bangebuks som jeg tør, så tør du også 😅

Super fed oplevelse

Super fed oplevelse, massere af skrig og grin på vores tur.
Dog synes vi det var lidt ubehageligt at ham med flammekasteren stak flammekasteren ind i bilen flere gang også efter den havde været tændt, vi tænkt nok der var en form for sikkerhed på den men må indrømme det var faktisk ikke super rart.

Ellers en super fed tur, vil helt klart komme igen næste år.