HomeServe Belgium Anmeldelser 687

4,3

Super Vriendelijke man en een goede service, eerlijk over De aardgas ketel omdat de ketel nu ongeveer 14 j oud is, maar een x aantal jaren zal meegaan. Is een goeie vibe om bij jullie bij een x aant... Se mere

Prima service, doch vind ik het zeer spijtig dat ik ondanks de maandelijkse domiciliering toch nog moet bijleggen voor een klein vervangstuk. Ik betaal dik 9€ per maand ( 9x12=108 x2 jaar= 216€ ) en m... Se mere

Heel handig, gespreide betaling, zij onthouden wanneer het tijd is voor het onderhoud. Datum en tijd afspreken verloopt heel vlot en naar de beste optie voor de klant. Goede controle van de installati... Se mere

Ik maak nu al iets meer dan een jaar gebruik van jullie diensten en ik ben zeer tevreden. Ik heb geen klachten. Ik waardeer vooral dat jullie zelf contact met mij hebben opgenomen om mij eraan... Se mere

1. Forsikringsvirksomhed
  2. Airconditionbutik
  3. Fyrbutik
  4. Leverandør af udstyr til solenergi

Aware that homeowners and tenants around the world face similar needs in the event of a breakdown within their home, HomeServe has been deploying its international expertise for 25 years in 8 countries, in Europe, the United States and Canada, serving more than 8 million customers. HomeServe set up in Belgium in 2021 to simplify work and repairs within the home, by providing a fast, high-quality service with no surprises, to guarantee peace of mind and serenity for Belgian households. HomeServe's network of approved professionals is made up of local companies throughout Belgium. Specialists in plumbing, electricity and heating, they intervene 7 days a week to maintain installations and carry out repairs. For more information, visit: homeserve.be

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Correcte service

Gemakkelijk om een afspraak te maken. Snelle en correcte service.
Vriendelijke onderhoudstechnieker.

Dag Rik,
Het is een genoegen om uw tevredenheid over onze diensten te lezen. We zijn verheugd dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen :)
Het HomeServe -Team

Goede afspraak gemaakt met een van…

Goede afspraak gemaakt met een van jullie medewerkers !
Afspraak goed nagekomen .
Tevreden klant

Dag Roger,
Het HomeServe -Team

Tres bonne expérience pour une première…

Tres bonne expérience pour une première visite. Des informations utiles et un très bon travail. Le collaborateur envoyé très efficace

3. april 2026

Bonjour Fabienne,
Quel plaisir de lire votre satisfaction à l’égard de nos services :)

nauwkeurig

nauwkeurig, op tijd en zeer vriendelijk

Dag Viviane,

Ouvrier très professionnel.

Ouvrier très professionnel.

1. april 2026

Bonjour Pol,
Merci pour votre appréciation à l’égard de nos services :)

Vriendelijk

Vriendelijk

31. marts 2026

Dag,
Hartelijk dank voor de 5 sterren :)

Alles is goed verlopen

Alles is goed verlopen.
Correct en fijne technieker

27. marts 2026

Dag Brigitte,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling :)

Heel goede service gehad

Heel goede service. Heel vriendelijke technieker. Hij heeft ook veel uitleg gegeven.

25. marts 2026

Dag Armanda,

goede service

Tijdig, compleet naar mijn gevoel en vriendelijk

27. marts 2026

Dag Ronald,
Het HomeServe -Team

Très bon service ,juste en avait promis…

Très bon service ,juste en avait promis un remboursement de 200 euros quand a toujours pas reçue. Car en avait pas appelé le service pour un dépannage

30. marts 2026

Bonjour Lucas,
Merci pour votre avis positif :).

Concernant le remboursement de 200 €, nous souhaitons attirer votre attention sur le fait qu’après vérification de votre contrat, vous n’avez pas droit à un tel remboursement.

Il est possible qu’il s’agisse de fraudeurs se faisant passer pour HomeServe afin de mener des tentatives de phishing. Nous vous conseillons donc de faire preuve de la plus grande vigilance et de ne pas communiquer vos données personnelles.

Nous avons déjà tenté de vous joindre par téléphone et vous avons également envoyé un e-mail à ce sujet.

N’hésitez pas à nous contacter vous-même au 02 893 49 44 si vous avez des questions ou si vous souhaitez plus d’informations.

L'équipe HomeServe

Je weet op tijd welke dag ze…

Je weet op tijd welke dag ze langskomen.
Vriendelijke werknemers.
Werken proper.