Homeroom Danmark  Anmeldelser

1.106

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 150 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange forbrugere oplever, at det er nemt at finde og bestille varer på hjemmesiden, og de sætter stor pris på den hurtige levering af deres ordrer. Kunderne fortæller ofte, at produkterne er i rigtig god kvalitet, og at de modtager pæne ting, som svarer til forventningerne. Dog bemærkede nogle kunder også udfordringer med langsom leveringstid, når større varer skulle sendes ud. Flere købere oplevede desuden problemer med beskadigede produkter under transporten eller manglende dele i deres pakker. Derudover nævner en del anmeldere, at kundeservicen kan være svær at få fat på, når der opstår fejl.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere finder product tvetydig, idet meningerne om varernes kvalitet og modtagelse er stærkt delte. Mens... Se mere

Delivery service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med leveringstjenesten. Mens nogle kunder rapporterer om meget... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kvaliteten. Mens nogle forbrugere roser produkterne for at være i... Se mere

Order

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med order, hvor mange forbrugere oplever stor frustration over... Se mere

Service

Kunder deler negativ meninger om service og beskriver gennemgående skuffende oplevelser med håndteringen.... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Dejligt med farver, og god kvalitet! Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos homeroom.dk Jeg var spændt på om jeg skulle vente flere uger, da jeg kunne se på Trustpilot, at flere skulle vente l... Se mere

Fandt præcis hvad jeg ledte efter til markedets bedste pris på tilbud. Leveringstid en enkelt dag længere end beskrevet på hjemmesiden.

Den var fin nok, men transporten tog lang tid. Det var måske mest Post Nords skyld. Jeg fik ingen melding om, hvornår pakken ville ankomme.

Utrolig utrolig UTROLIG lang levering! Der stod 4-6 uger, det kunne godt nåes inden jul, de kom først efter 10 uger, og kunne ikke blive givet i julegave. Øv, men lamperne er super fint ellers

1. nr. 13 af de 13 bedste virksomheder i Marked for byggematerialer
  2. nr. 68 af de 73 bedste virksomheder i Møbelforretning
  3. nr. 30 af de 31 bedste virksomheder i Butik med udstyr til hjemmet
  4. nr. 18 af de 18 bedste virksomheder i Havemøbelforretning

På Homeroom.dk finder du indretning til enhver boligstil. Oplev over 35.000 produkter fra over 250 brands. Skab et hjem, der afspejler netop din personlighed og stil. Kig ind og se vores brede sortiment af møbler og boligindretning! Shop nemt og trygt på Homeroom.dk

Middel

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(1.106)

Lang levering , manglende hjælp til sporing, defekt vare....men sidste ende en smule kompensation i form af rabat på købsprisen

Jeg bestilte hillerstorp dalom hængesofa d 4april med 5-8 dages levering...i dag er det den 22 april og jeg har stadig ikke modtaget varen .....
Opfølgning 28 april...nu har jeg modtaget varen og den er beskadiget under fragt. Nu afventer jeg reklamations processen frustreret. ....opdateret....jeg er så blevet tilbudt at sende den defekte sofa tilbage..eller beholde den og få 20 procent i rabat...hvilket ikke dækker reparations udgifter. Virkelig dårlig kundeservice.
da jeg har bestilt tag og hynder andet sted fra kan jeg ikke bruge den løsning der hedder ingen sofa !. Mega dårlig kundeservice. Så tjener de på at få kompensation for beskadiget vare fra bring og beholder 80 procent. ...opdateret29 april Der er nu fundet en løsning hvor jeg får en kompensation på 30 procent af prisen. Tak Jonas fra kundeservice, det dækker reparations omkostninger så jeg trods alt bøvlet får en sofa der virker. Pgr af kommunikationen med Jonas fra kundeservice ryger i op på to stjerner i stedet for den ene jeg gav før.

22. april 2025

Hej Hilda
Vi beklager dybt den forsinkelse, du oplever med din ordre. Vi forstår, at det er frustrerende at vente på din hængesofa. Kontakt og gerne, så vi kan give dig en opdatering om leveringsstatus.
Team Homeroom

"Ny kunde rabat" er rent fup...!

Bestilte en biopejs ved brug af "ny kunde rabat", men efter at have afventet 14 dage bliver ordren annulleret med begrundelse af, at varen er udsolgt og leverandør ikke kan levere.
Det viser sig imidlertid, at jeg sagtens kan gå ind på leverandørens hjemmeside og bestille pejsen til fuld pris og at den er på lager med leveringstid på 3 dage.

"Ny kunde rabat" virker derfor til at være rent fup.

2. april 2025

Hej Danni.
Vi beklager dybt, at du har oplevet denne situation. Vi forstår din frustration over at have bestilt en biopejs med en "ny kunde rabat" og derefter få ordren annulleret med den begrundelse, at varen er udsolgt.
Vi tager din feedback meget seriøst, vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste service og sørge for, at de får den bedst mulige oplevelse. Vi beklager, at dette ikke var tilfældet i din situation.
Homeroom Teamet

Det er noget forbandet svineri at man…

Det er noget forbandet svineri at man skal samle hele reolen selv. Den burde ikke koste så meget når man skal arbejde så meget på den. Det er den ikke værd. Så det er sidste gang jeg nogensinde handler med Jer. I burde meldes til politiet.

27. februar 2025

Hej Sten.
Vi beklager at du har haft en dårlig oplevelse med den reol du har købt.
Vi forstår din frustration over at skulle samle den selv, og vi tager din feedback til efterretning. Vi bestræber os på at tilbyde produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, og vi vil arbejde på at forbedre vores kundeservice.

Hold jer væk fra Homeroom

Pengene er trukket, jeg har endnu ikke modtaget min vare og Homeroom fralægger sig ethvert ansvar, selvom Postnord endnu ikke har set skyggen af pakken. Og nu har de lukket min sag og besvarer ikke mine mails. Jeg handler ALDRIG hos Homeroom igen!

17. februar 2025

Hej Rikke.
Vi beklager, at du oplever dette. Vi har ikke fralagt ansvaret. Vi har oplyst dig, at hvis pakken ikke kommer frem efter 14 dage fra afsendelsestidpunktet, kan den efterlyses så beløbet tilbageføres til dig. Sagen er ikke lukket. du er blivet bedt om at besvare mailen, hvis den ikke er dukket op der
Det er desværre ikke muligt for os at gøre noget før, de pakken har været væk i 14 dage, men så får du også beløbet refunderet.
Hoomroom

Tog mine penge for en udsolgt vare

6 dage efter min bestilling og 5 dage efter at de havde trukket penge fra min konto, fik jeg besked om at varen var udsolgt.

4. februar 2025

Hej Jukka.
Vi beklager dybt, at du har oplevet denne situation. Det er frustrerende at vente på en bestilling, og at den derefter annulleres. Vi forstår din skuffelse og vil undersøge, hvorfor du ikke blev informeret om varens tilgængelighed tidligere.
I takt med at vi ikke har kunne levere din ordre, vil du få beløbet for din ordre refunderet.
Panduro Customer Care

Tæppe lugter af kælder

Levering var 10-12 uger (dette var oplyst på hjemmesiden), men da vi endelig modtager vores tæppe så lugter det simplethen sindsyg meget af kælder? Vi prøver at lufte det, men det gik ikke væk. Nu er det blevet retuneret of venter på at få pengene tilbage.

17. januar 2025

Hej Luna.
Vi beklager dybt, at du har haft en negativ oplevelse med din seneste bestilling. Det er ærgerligt at høre, at tæppet lugtede af kælder, og at du måtte returnere det. Vi forstår din frustration over den lange leveringstid og den ubehagelige lugt. Vi sætter pris på din feedback og vil bruge den til at forbedre vores tjenester.
Nadine

Bestilte 3 ens loftlamper hvor en af…

Bestilte 3 ens loftlamper hvor en af dem er skæv. Har skrevet 3 reklamationer ( den 3 lavet d.d) men endnu ikke hørt noget til trods for de skriver de svarer inden 24 timer.

7. januar 2025

Hej Karina.
Vi beklager meget at høre, at du har haft en negativ oplevelse med din ordre. Det er ærgerligt at en af dine loftlamper er skæv, og vi forstår din frustration over manglende svar på dine reklamationer. Vi behandler alle henvendelser så hurtigt som muligt, og vi beklager, at du endnu ikke har modtaget et svar inden for 24 timer.
Vi vil meget gerne se nærmere på din reklamation og vil derfor bede dig sende os en mail med emnefeltet Truspilot, hvor du henviser til de sagsnummer du har modtaget på de 3 reklamationer du har gjort.
Du bedes sende mailen til customerservice@homeroom.dk
Vi ser frem til at høre fra dig.

Dyrt plastik -bras

Har købt en skohylde, der kan hænge på en dør til 499, - der viser sig at være det værste gang plastikbras, der er så ustabil at den braser sammen, når man tager et par sko ned. Den er lige til at smide ud. Kvaliteten er så dårlig, at jeg har dobbelt tjekket om jeg ved en fejl har handlet på en kina -hjemmeside. Super skuffet og ærgerlig over mit køb. Tilgengæld var kundeservice venlig og hjælpsom.

18. november 2024

Hej Tina.
Vi beklager dybt, at du har haft en dårlig oplevelse med vores skohylde. Vi forstår din frustration over den dårlige kvalitet og at den ikke lever op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din feedback og vil bruge den til at forbedre vores produkter. Vi er glade for, at du oplevede en god kundeservice.
Såfremt du ikke ønsker at beholde skohylden, er du velkommen til at sende den retur til os.