Vriendelijke man, deed erg zijn best ook al stond mijn bericht in het Nederlands. Probleem ligt bij Saxo, het duurt maanden vooraleer je een antwoord krijgt (als je al een antwoord krijgt). Callcenter... Se mere

Virksomheden har svaret
Schandalig. Ik probeer al verschillende malen telefonisch contact op te nemen met Saxo bank omdat ik niet kan inloggen. Al drie maal meer dan een uur geprobeerd binnen te geraken, uiteindelijk dan m... Se mere
Virksomheden har svaret
vriendelijk en voorspoedig behandeld. Helaas lukt het mij niet een support ticket aan te maken om de afstandsverklaring up te loaden en heb het maar per e-mail verstuurd. In afwachting van uw ant... Se mere
Virksomheden har svaret
I made a panic call to the customer support at Saxo. Pranav made sure that I clamed down first. I explained the issue and he explained me what they would do and what should I expect in the coming mome... Se mere
Met meer dan 850.000 klanten wereldwijd en 30 jaar beleggingservaring vindt u in Saxo Bank dé partner voor uw beleggingsavontuur. Of u nu zelf wilt beleggen of uw geld wilt laten beleggen, met Saxo Bank gaat er letterlijk een wereld aan beleggingsmogelijkheden voor u open. Zit u met een vraag? Ons team is gek op beleggen en getraind om u te helpen. Zie hier hoe u contact met ons opneemt: https://www.home.saxo/nl-be/contact-us --- Avec plus de 850 000 clients dans le monde et 30 ans d'expérience en matière d'investissement, Saxo Bank est le partenaire de votre aventure d'investissement. Que vous souhaitiez investir vous-même ou faire gérer vos actifs, Saxo Bank vous ouvre littéralement un monde de possibilités d'investissement. Vous avez une question ? Notre équipe adore investir et est formée pour vous aider. Pour savoir comment nous contacter, cliquez ici : https://www.home.saxo/fr-be/contact-us
Skrevet af virksomheden
Italiëlei 124, Bus 101, 2000, Antwerpen, Belgien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
We hadden een probleem bij het inloggen van de 2de titularis van onze rekening bij Saxo, wegens vergeten gebruikersnaam en wachtwoord. David luisterde goed naar mijn bewoording over het probleem en de reeds gedane stappen en vanaf waar het precies fout ging.
Na het stellen van een aantal beveiligingsvragen, loodste hij me perfect doorheen het proces om een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord aan te vragen, zodat het inloggen terug in orde is.
Perfecte service!

Besvarelse fra Saxo Group - Saxo Belgium
Ik was zeer zeer goed geholpen , Dhr David was behulpzaam, vriendelijk, geduldig, just like everyone else who has helped me in the past, real asset to Saxo bank. Congratulations.
Kind regards,
Angelo

Besvarelse fra Saxo Group - Saxo Belgium
Mijn algemene ervaring met de Saxo telefonisten is zeer negatief : zij zijn gewoon onbegrijpelijk.
Romiro vormt hierop een enorme uitzondering.
Hij spreekt niet te snel, articuleert goed, kent zijn materie, is vriendelijk en geduldig, de IDEALE MEDEWERKER

Besvarelse fra Saxo Group - Saxo Belgium
snelle reactie en vriendelijk contact. Het probleem was opgelost.

Besvarelse fra Saxo Group - Saxo Belgium
het is onmogelijk om een rekening te openen. Elke drie dagen een nieuwe vraag om informtie, ik beantwoord die en na ZES weken is de rekening nog niet geopend.

Besvarelse fra Saxo Group - Saxo Belgium
Snelle ( binnen de minuut ), duidelijk en correcte informatie op paar vragen.

Besvarelse fra Saxo Group - Saxo Belgium
Vandaag een heel competente en professionele Remon aan de lijn gehad. Hij heeft al mijn vragen uitstekend beantwoord en veel zaken duidelijk uitgelegd. Ik was erg blij dat ik hem aan de lijn had en hoop in de toekomst nog vaker met hem contact te hebben.
Hartelijk dank, Remon!

Besvarelse fra Saxo Group - Saxo Belgium
Na een onvoldoende aangeboden oplossing van gisteren, kreeg ik vandaag wel de nodige support en werd het probleem opgelost.

Besvarelse fra Saxo Group - Saxo Belgium
Vriendelijkheid en deskundigheid waren top.
En aandachtig zijn en luisteren is ook belangrijk natuurlijk...
Het was in orde!

Besvarelse fra Saxo Group - Saxo Belgium
Een bepaalde vraag gesteld waarop snel antwoord kwam. Ik begreep er echter niks van en meldde dat als antwoord. De volgende dag ben ik direct gebeld en werd het duidelijk uitgelegd. Dus nu kan ik verder!

Besvarelse fra Saxo Group - Saxo Belgium
Waardeloos, je wordt gevraagd gegevens aan te leveren voor KYC/AML redenen. Telkens wordt er 1 vraag gesteld en vervolgens duurt het enkele weken voordat er opnieuw een vraag gesteld wordt. (we zijn al aan de 5e vraag). Ondertussen blijft je rekening wel gewoon geblokkeerd. Geen enkel andere bank doet zo moeilijk. Ik kan nu al meer dan een maand niks meer op de rekening storten...De efficiëntie van dit proces trekt op niks. Zeer amateuristisch dat zoiets via support tickets loopt. Vanaf de beurs het toelaat, zeg ik de relatie op.

Besvarelse fra Saxo Group - Saxo Belgium
Ramon heeft de nodige informatie op een duidelijke manier doorgegeven.

Besvarelse fra Saxo Group - Saxo Belgium
Heel duidelijke, correcte en vriendelijk toelichting!

Besvarelse fra Saxo Group - Saxo Belgium
Très bonne réactivité et réponse claire de la part de l'opérateur.

Besvarelse fra Saxo Group - Saxo Belgium
Enorm snel en perfect antwoord door Daniel Jonkman op mijn verzoek va een support ticket

Besvarelse fra Saxo Group - Saxo Belgium
C'est Dimitri qui a répondu à mes questions.
Il était aimable, concentré sur ma demande de renseignements et pleinement désireux de m'aider.
Il devait se renseigner et me tenir au courant d'un sujet qui ne pouvait pas être réglé tout de suite et il a tenu parole en m'envoyant un message dès que le sujet a été solutionné.
Parfait !

Besvarelse fra Saxo Group - Saxo Belgium
We Saxo medewerker was behulpzaam en geduldig