Meget skuffende oplevelse. Selv efter burgerne blev skiftet ud, var de kolde. Drikkevarerne kom efter maden og Flaskeølene var varme. Betjeningen var søvnig og uhjælpelig
Holycows
Endnu en gang besøgte vi Holy Cow, og de skuffer aldrig! Denne gang valgte jeg de lækre yummi ribs, og de var simpelthen fantastiske. Min mand valgte en rib-eye, og den var til perfektion – safti... Se mere
En dårlig oplevelse Både min kæreste og jeg fik utrolig dårlig mave, nachos var slet ikke som forventet, det var bare nachos chips man fik i en skål også ved siden af kom en skål med en klam oste... Se mere
1 - Bestilte bord til 4 og vi mødte frem til flag, roser i en vase rosenblade på bordet og udklippede hjerter på væggen ❤️❤️❤️ 2 Personalet var rigtig søde og meget overbærende...vi følte os trygg... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Menuen i Holy Cow vil skifte efter udbud, efterspørgsel, idéer og inspiration. Der vil dog være faste elementer, og omdrejningspunktet...
Danmark
- holycows.dk
Andre kiggede også på
useriøs oplevelse 5 personer til…
useriøs oplevelse 5 personer til spisning jeg fik en bøfsanvts med sov sovsen var kold jeg vil anbefale pølsevognen den fodkolde der også ligger i city syd han kan lave bøfsanvist med nylavet sovs den er god
hilsen kristian knudsen 06-12-2020 ps ingen afrydning ingen der spurgte om maden var ok dårlig oplevelse
HolyKO
Et bord til 2? - Så må i lige vente et kvarter på at vi har plads til jer i vores næsten helt tomme “restaurant”. Med den service, vil jeg helst ikke smage maden!
Rigtig dårlig service
Rigtig dårlig service. Vi stod ude i døren i 20 min selvom der var "tomme" borde, eller der var mange borde som var fyldt med gamle tallerkner. Så rigtig længe om af bestille maden, selvom han lovede og komme lige efter han havde gjort noget.
Alt i alt et skod sted jeg ikke vil komme eller anbefalde
Ventede 45 minutter på at få tre kolde…
Ventede 45 minutter på at få tre kolde burgere serveret. Og der var ikke travlt. Under al kritik..
Super oplevelse og endeligt et sted…
Super oplevelse og endeligt et sted hvor min mand der er gluten sensitiv kunne få en glutenfri bolle. Ja og endnu et plus - det kostede ikke ekstra.
Kommer aldrig igen......
Vi stod i døråbningen i Ca. 10 uden nogen form for kontakt af personalet, selvom alle kunne se os, ud over det måtte jeg selv henvende mig til personale om jeg bare skulle finde et bord selv, men svaret var her nej og at han ville komme til skænken og give os menu kort og henvise os til et bord.
Efter dette sad vi ved vores bord klar til at bestille i over 10 min igen uden nogen form for kontakt til os, vi vælger her at gå fra bordet og bliver derefter først stoppet på vej ud da de ser vi forlader bordet.
Vi takker nej til mere dårlig/ingen ekspedition og går der fra uden at have spist..
Super fed restaurant
Super fed restaurant, god betjening og kanon mad! Eneste minus skulle være at menukortet ikke var helt opdateret, fik bestilt en øl der var udgået. Men alt i alt en god anbefaling herfra!
Godt tilbud
Vi har lige været i City syd, Fish and Chips på tilbuds menu, det smagte fint og det var billigt.:)
Plads til meget forbedring
Var på holycow i City Syd aalborg med en kammerat med en forventning om en god burger og faktisk ikke andet.
Colaerne smagte ikke af noget (nok fordi man havde skruet lidt for meget ned for hvor meget sirup der kom i fra dispenseren).
Hotwings var det absolut bedst vi fik den aften, mens burgerne var en sød mærkelig konstellation uden smag.
Prøv at få "kokkene" til at komme salt og peber på bøfferne, og så skift bollen ud med noget der ikke er sukker i.
1 Stjerne pga. betjening og hotwing.
Useriøs restaurant
De havde et stort skilt udenfor med en lækker julemenu på og vi glædede os til at smage den, da vi havde fået vores plads oplyste tjeneren at denne menu ikke kunne serveres kl. 13.30 og nej der stod ikke noget på skiltet om et bestemt tidsrum det checkede vi nemlig da vi forlod restauranten stadig sultne.