Holycows

Meget skuffende oplevelse. Selv efter burgerne blev skiftet ud, var de kolde. Drikkevarerne kom efter maden og Flaskeølene var varme. Betjeningen var søvnig og uhjælpelig

En dårlig oplevelse Både min kæreste og jeg fik utrolig dårlig mave, nachos var slet ikke som forventet, det var bare nachos chips man fik i en skål også ved siden af kom en skål med en klam oste... Se mere

1 - Bestilte bord til 4 og vi mødte frem til flag, roser i en vase rosenblade på bordet og udklippede hjerter på væggen ❤️❤️❤️ 2 Personalet var rigtig søde og meget overbærende...vi følte os trygg... Se mere

1. An Hui-restaurant (Kina)

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Menuen i Holy Cow vil skifte efter udbud, efterspørgsel, idéer og inspiration. Der vil dog være faste elementer, og omdrejningspunktet...

Meget skuffende oplevelse

18. januar 2025

Endnu en gang besøgte vi Holy Cow

Endnu en gang besøgte vi Holy Cow, og de skuffer aldrig! Denne gang valgte jeg de lækre yummi ribs, og de var simpelthen fantastiske. Min mand valgte en rib-eye, og den var til perfektion – saftig, velsmagende og tilberedt akkurat som ønsket.

Som altid var servicen i topklasse. Personalet er utrolig venlige og opmærksomme, og de får en til at føle sig velkommen fra det øjeblik, man træder ind ad døren. Maden blev serveret hurtigt, og vi følte os godt taget hånd om hele vejen igennem.

Holy Cow er virkelig et sted, hvor både kvalitet og service er i højsædet. Vi ser allerede frem til næste besøg!

15. december 2024

En dårlig oplevelse

En dårlig oplevelse

Både min kæreste og jeg fik utrolig dårlig mave, nachos var slet ikke som forventet, det var bare nachos chips man fik i en skål også ved siden af kom en skål med en klam ostesauce, slet ikke noget med nachos med ost og gøre!

Min kæreste fik en burger og bøffen var seriøst totalt rå indeni

15. december 2024

Vi blev mødt af en ung pige som intet…

Vi blev mødt af en ung pige som intet sagde, var meget indadvendt og ingen smil eller service minded. De unge ansatte hang bare op af hinanden og det tog lang tid før der kom en af dem hen og tog imod vores bestilling- de havde mere travlt med at snakke med hinanden. Da maden kom var burgerne kolde, selv sovsen i burgerne var koldt. Trist og kedeligt sted med kold mad og ingen service. Ingen voksne mennesker til stede. Vi kommer ikke igen.

10. november 2024

Overraskende oplevelse

Super god betjening, vi blev modtaget i døren af sødeste personale.

Maden var ikke til at klage over, jeg synes det var fedt at prøve nachos serveret med hjemmelavet chips, men også en flydende ost fremfor ost der stivner hvis ikke man spiser dem skoldhede ved andre restauranter.

Min partner fik en klassisk pizza og han kom også med god feedback på retten

Alt i alt har vi været virkelig tilfredse med vores oplevelse derinde.

8. juli 2024

Dårligt mad

Fritterne var brændte og tørre, burgeren var kold og bollen var brændt på, og så lignede det noget der var smidt på tallerken,levede slet ikke til deres normale standart, virkeligt dårligt😡

16. marts 2024

Nåede slet ikke og spise der idag og…

Nåede slet ikke og spise der idag og kan derfor ikke anmelde maden. Men betjeningen var virkelig dårlig. Ingen øjenkontakt eller smil. Elendig sur og total fraværende ansat. Og min tålmodighed er ellers stor. Vi var tre der mærkede det og måtte gå efter 10 min.

21. februar 2024

Ventede 1 time på maden.

Ventede 1 time på maden.. fik først besked efter 50min at de havde problemer med en grill, en anden tjener sagde så at det var noget med en bøfvender🤔da den endelig kom var “bøfferne” i burgeren hårde som skosåler og tjenerne løb rundt og virkede stressede.. elendig oplevelse denne gang..

13. januar 2024

Glemt bestilling, ingen mad og ringe kompensation

Ankommer kl18. Bestiller drikkevarer og får dem kl18:10 hvor vi også bestiller to burgere, ikke andet. 18:40 har vi ikke fået mad og jeg rykker ofg får at vide at der går yderligere 15min. Altså ca45min for at lave to burgere!
Det kan vi ikke nå da vi skal i biografen kl19 og må afbestille og må efterlade resten af drikkevarerne i et forsøg på at nå et andet sted hen at spise inden 21/2time i biografen.
Jeg foreslår at Holy Cow betaler vores drikkevare da vi ikke når at drikke dem og som kompensation for de formentlig har glemt vores ordre.
Tjeneren i kassen er piv arrogant og vil gi' den ene drikkevare mens jeg kan betale den anden.
Elendig service i en burgerbiks der lever af at sælge mad til biografgæster!!

8. august 2023

Ok mad MEEEEN!!!!

Maden var sådan set helt okay, lige bortset fra at vi fik den forkerte burger, så der var en ved bordet der først fik den rigtige burger da alle andre var færdige med at spise....
Fik en sodavand uden brus, klagede og fik så først der afvide, at deres kulsyre maskine ikke virkede. De fortsatte dog med at servere sodavand til alle andre kunder.....
Plus deres softice maskine virker ikke.

7. august 2023

Virkelig dårlig service ingen smil og…

Virkelig dårlig service ingen smil og mega forvirret. Da jeg ville bestille magtede de næste ikke at kommer over til bordet. Maden var dårlig og da vi ville bestille dessert ku vi ikke få kaffe og derefter var der udsolgt for kage en lørdag aften vi endte med at kører på mc d købte en kop kaffe og en is der med god service. Sætter aldrig mine ben på det forfærdelige sted med den forfærdelige service 0 stjerner

5. august 2023

Okay men med fejl..

Spiste på Holy Cow i Aalborg i dag. Havde kigget deres menu hjemmefra og vidste hvilken burger jeg ville have. Tjeneren sagde så, at man ikke bare kunne købe burgeren til 110 kr. længere men var tvunget til at vælge menu med pomfritter eller andet til, som koster 149. Selv om jeg sagde, at deres menu på nettet sagde noget andet?
Vi fik vores mad og det smagte godt.
Indtil vi kom til milkshaken som slet ikke var kold?
Heldigvis tog de dem retur uden beregning. Vi havde bare ikke lyst til nogle nye.

23. april 2023

Sød personale

Sød personale. Men en tør bøf peber sovs det rene fedt. Min veninde spiste ikke meget af hendes. 1 gang vi var hos jer og absolut sidste. En ny kok eller anden opskrift kunne måske være en ide....

21. januar 2023