Holycows

Meget skuffende oplevelse. Selv efter burgerne blev skiftet ud, var de kolde. Drikkevarerne kom efter maden og Flaskeølene var varme. Betjeningen var søvnig og uhjælpelig

Endnu en gang besøgte vi Holy Cow, og de skuffer aldrig! Denne gang valgte jeg de lækre yummi ribs, og de var simpelthen fantastiske. Min mand valgte en rib-eye, og den var til perfektion – safti... Se mere

En dårlig oplevelse Både min kæreste og jeg fik utrolig dårlig mave, nachos var slet ikke som forventet, det var bare nachos chips man fik i en skål også ved siden af kom en skål med en klam oste... Se mere

1 - Bestilte bord til 4 og vi mødte frem til flag, roser i en vase rosenblade på bordet og udklippede hjerter på væggen ❤️❤️❤️ 2 Personalet var rigtig søde og meget overbærende...vi følte os trygg... Se mere

1. An Hui-restaurant (Kina)

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Menuen i Holy Cow vil skifte efter udbud, efterspørgsel, idéer og inspiration. Der vil dog være faste elementer, og omdrejningspunktet...

Fra slot til skrot

Førhen var det et godt sted at komme, men de to sidste gange har vi skulle vente urimelig lang tid på vores mad (1 time!!). Ved sidste besøg gik der en halv time før tjeneren kom med vores drikkevarer, og dette KUN fordi vi gjorde opmærksom på manglen. Da maden endelig!! Kom var burgerne kolde (det samme ved nabobordet, som havde kaldt tjeneren hen). Vi sagde samtidig at vores også var kolde, men tjeneren gik bare igen og undveg vores bord indtil vi råbte op. Vi nåede at spise pommes frittes færdig og vente yderligere før nye burgere kom, og så var de heller ikke alt for varme - det virkede som om tjeneren havde glemt dem i mindst 5 minutter. Generelt utrolig dårlig service fra tjenere som nærmest undgår deres borde og ikke så meget som ytrer et værsågod eller undskyld, men blot skynder sig videre (til de få borde der var at betjene eller ud bagved). Dem ved de andre borde ventede også urimelig lang tid på deres mad. Og det værste - der blev stadig forlangt fuld pris og igen ikke så meget som en undskyldning fra tjeneren.

6. december 2022

Hej Marie,
Beklager at du føler at service ikke var godt nok.
Ja det er rigtig der være 2 bord som klage over at burger var kold,( som ikke var) og i fik 2 ny burger hurtig igen, og der var i heller ikke tilfreds.
Hvorfor i betale fuld pris, jamen fordi i har jo spise alt op der var på tallerken,+ at i sidder ind i 3 timer
Og jeg ved tjener har sagt undskyld til jer.
Nabobord var rigtig tilfreds med deres mad.
Nogen gange er det bedst at man skrive sandheden eller lad være!

Holy

Vi havde bestilt takeaway, hvor af den ene burger skulle være gennemstegt. Dette var desværre ikke tilfældet. Holycows har nu vendt tilbage, derfor er anmeldelsen redigeret. Vi har tidligere været glade for at spise i restauranten og det har altid været en behagelig oplevelse.

Rasende hurtig service!

Vi havde bestilt bord til kl. 19.00 og vi blev placeret ved et bord med det samme. Kort tid efter bestilling fik vi drikkevarer og kun 15 minutter senere fik vi mad til bordet.

Bøfferne var som lovet medium og maden smagte rigtigt godt til prisen.

Alt i alt rasende hurtig service og udmærket mad!

Amazing oplevelse...

2 Personalet var rigtig søde og meget overbærende...vi følte os trygge og taget godt imod.
3 - Maden var udsøgt, bøffen i burgeren var perfekt og alt spillede bare...
4 - Det var den bedste aften vi længe har haft og vi vender helt sikkert tilbage.
Tusind tak for god mad, god service og fantastiske omgivelser...

29. oktober 2022

Vi skulle fejre min datters 16 års…

Vi skulle fejre min datters 16 års fødselsdag på Holy Cow i shoppen i går. Efter 1,5 time havde vi ikke fået mad. Efter 2 timer havde 4 ud af 5 i selskabet fået mad. Den 5 person nåede aldrig at få maden serveret, men fik det med i en doggybag. Undskyldningen var, at det tog lidt tid at lave spareribs... Åbenbart mere end 2 timer... Og over halvanden time at lave et par burgere. Servicen var under al kritik. Og så kom vi oveni købet til at betale. Men børnene kunne tage noget softice.

12. april 2022

Rigtig dårlig oplevelse

Rigtig dårlig oplevelse. Forlod restauranten efter 1 time, da vi stadig ikke havde fået vores mad. Efter henvendelse til personale var den blevet glemt i køkkenet og der ville gå yderligere 10 minutter. Dette kunne vi ikke vente på da vi skulle videre.
Tjeners kommentar var at det var ok vi gik og vi godt kunne slippe for at betale for maden. Så måtte stadig betale for drikkevare!

18. marts 2022

Forkert mad med i take awayen

Det er nu idag (fredag 4. Marts) at jeg for anden gang køber takeaway ved holy cow i shoppen i Aalborg. Jeg køber en greasy cheesy, straight up, hot wings og pommes, jeg kommer da hjem med maden og finder så ud af at jeg har fået to straight up, det er anden gang det sker at de enten har glemt en af de ting jeg har bestilt eller givet mig den forkerte vare jeg har bestilt.

Jeg skriver først til jer nu, fordi første gang tænkte jeg at det kan ske for enhver, men nu hvor det er sket to gange er jeg lidt træt af det.

Maden smager skide godt, bare lidt træls man ikke får hvad man bestiller

Mvh Anton

6. marts 2022

Rå og "ubehandlet" mad..

Rå bøffer i burgeren og en mærkelig lugt som om noget i burgeren var fordærvet..

vi sad i 50 min og ventede.. på 2 burgere.. 4-5 par gæster valgte at gå pga af ventetid som havde ventet endnu længere end os.. så kom maden da endelig. Fint så det ud.. meeen.. helt rød og rå inden og og en mærkelig lugt som skrevet længere oppe…

Vi gik så ned til en "tjener".. da de egentlig bare stod og snakkede som om der ikke var noget at lave.. ingen reaktion fra dem i form af de sagde de ville komme op..

Så kommer vi ned igen, og blir mødt af en ubehagelig ung pige med en forfærdelig attitude.. ligeså forfærdelig som maden.. vi snakker selvfølgelig pænt til hende, som man jo gør.. hun står så og er noget af det mest flabbede, og muligvis ikke kender til ordet kundeservice.
Udover det snakkede flere af "kunderne" om jeres dårlige kundeservice, dårlige mad osv..
Spild af tid, og spild af penge..

Vi kommer ALDRIG igen…

26. februar 2022

Hej Amadsen,
Den bøf i får er ikke rå, som det står i menukortet så griller vi dem til medium, og vi får Friske bøffer hver morgen.
Som jeg kan se og høre fra tjenerne så ville i få begge burgere gratis som i ikke skulle betale.
Og tjenerne her giver en god service til jer, men i så står og skælder hende ud, er heller ikke ok! men ikke nok med det, så løber i også fra regning som i skulle betale!

Halv rå bøffer…

Jeg skulle iaften ud og spise med min søn, han ville gerne på Holy Cow Aalborg..
Vi kom bestilte sodavand og burgere med pommes, så skete der ikke noget i små 30 min….
Så kom vores mad, og tjeneren ville gå videre, så spurgte jeg om vi måske kunne få vores sodavand også, vi var blevet lidt tørstige af at sidde i 30 minutter..
Då vi gik igang med maden, var vores bøffer MEGET røde, de var ikke i nærheden af medium, jeg gjorde en tjener opmærksom på det, han svarede “jeg siger lige de skal skrue op for varmen ude i køkkenet fremadrettet”…?? Hvordan filan skulle det hjælpe på vores bøffer??
Så nævnte jeg det igen da jeg skulle betale, jeg tænkte de ville undskylde, og måske, hvad ved jeg, sige I skal ikke betale fuld pris, eller sodavandene er uden beregning, men tjeneren svarede: Nå..!!??
Heldigvis er der andre super gode burgerstedet i Aalborg, vi vælger nok nogle af dem næste gang…

26. februar 2022

Ærgerlig oplevelse.

Ærgerlig oplevelse.. det meste af maden smagte godt. Deres sparibs er smagsløs. Ingen forståelse fra personalet, da jeg nævner det. Andet end et uforstående blik. Jeg spurgte om de ville slette den ene af dem, men nej.. Har ellers haft positive oplevelser før, men det var sidste gang, især når en medarbejder ligefrem modsiger, det man som kunde lige har smagt på..

24. februar 2022

Super sød personale

Super sød personale, glimrende mad, men priserne på drikkevarer er i min verden fuldstændig overdrevet.
Jeg fik et lille glas vand, det koster 20 kr, en kande koster 50 kr. En mellem sodavand koster 50 kr, det er 100 kr for en liter...
Det havde i min verden været langt bedre, om man havde lagt 10/20 kroner på maden, og så haft nogle anstændige priser på drikkevarer....

6. februar 2022

Meget dårlig standard

Meget dårlig standard. Giver 10% i rabat hvis man bestiller via sin telefon. Men hvis man vil betale med kontanter har man ikke kundeflair nok til at give de 10 % i rabat. Dette er ikke i orden. Derudover sidder man og venter i laaaaang tid inden en af pigerne gider at bevæge sig ned og modtage en bestilling. Dette til trods for at der var 2-3 tjenere om kun to borde, så travlt havde de ikke. Vi gik i protest til sidst uden at have fået noget at spise. Vi gik over til Jensens bøfhus og der var helt anderledes god og hjælpsom betjening og der blev man ikke diskrimineret for at ville betale med kontanter.

3. februar 2022

Hej Ole
Det er quickorder vi samarbejde med og det er dem der give 10% og du fik også vælge om du vil Bestilt ved os.
Men du var ubehagelig ved vores tjener, selv om hun var rigtig sød ved jer!
Der var kun en tjener mens du var her.

Rigtig gode oplevelser!

Vi har været derinde og spise et par gange, og alle gangene har været en fantastisk oplevelse.

Vi har altid oplevet super hurtig service og tjenerne er søde og smilende.

Vi alle har været godt tilfredse med vores mad, og næsten hvergang har vi prøvet noget nyt fra deres menu.

5 stjerner fra os af! 👍

6. november 2021