Heden een bestelling gedaan Bestelnummer: 9030949826 en aangegeven dat ik het in de winkel wil ophalen. Bij de bestelling ik moet in één keer verzendkosten betalen omdat het niet op voorraad is... Se mere
Virksomheden har svaret
Zeer slecht, mijn zoon heeft bij het libema open mee gedaan met een “prijs vraag” en gewonnen. Tot op heden nog niets gehoord, waarom zorgen jullie er niet voor dat een jongentje op zijn prijs moe... Se mere
Virksomheden har svaret
Standaard 5 dagen voordat er verzonden wordt gaat al nergens over, ook omdat dat niet helder wordt gecommuniceerd anders had ik nooit besteld. Maar dan nog dagenlang onverklaarbaar extra vertraging is... Se mere
Virksomheden har svaret
De collageen poeder dozen waren half open gedraaid en in de doos poeder terecht gekomen. Ik kon gelijk nieuwe krijgen en ben snel geholpen. Ze hebben echt fijne producten ook voor haar en gezicht. Ik... Se mere
Skrevet af virksomheden
Piet Heinkade 171, 1019 GM, Amsterdam, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 93 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Laats een antiroos shampoo gekocht werkt heel goed het was de ZARQA anti roos shampoo als je de gebruiks aanwijzingen leest weet je hoe je het perfect moet gebruiken

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Omdat ik een review wilde schrijven, kwam ik op deze site en ik schrok van de reacties.
Ik ben al jaren klant, zowel op internet als in de winkels. Ik heb nog nooit iets vervelends meegemaakt. Alles altijd tot volle tevredenheid.
Waar ik nu voor verschijn, is omdat ik de extra kortingscode was vergeten te activeren. Ik had dit gemaild en het bedrag stond de volgende dag op mijn rekening. Dat hoeven ze niet te doen. Dat heet klantvriendelijkheid.

Fysieke winkel: TOP
Producten: TOP
Online bestellen: NIET DOEN
- pakje 2x kwijt geweest...
- 1ste keer door PostNL, oke niet hun fout
- MAAR mail gestuurd naar klantenservice, hielden me niet op de hoogte, 2 mails moeten sturen met de vraag hoe het nu zat... kreeg pakje dan eenmalig opnieuw opgestuurd zonder kosten
- 2de keer kwijt WANT: foute adres doorgestuurd door H&B naar PostNL... als ik BV nummer 6 doorgaf, hadden zij nummer 61 gegeven... (achteraf geholpen en dit te weten gekomen door PostNL, klantenservice deed niets)
- klantenservice gebeld, "kunnen er niets aan doen"
EINDELIJK mijn pakje na 1,5maand...

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Online producten besteld om af te halen in de winkel in Winschoten. Ik heb bericht ontvangen, dat als ik de producten niet binnen de reserveringstermijn afhaal, ik het aankoopbedrag automatisch teruggestort zou krijgen. Na afloop van de termijn werd in mijn account geregistreerd dat ik de producten op de datum waarop de reserveringstermijn afliep, zou hebben afgehaald, wat niet het geval was. Ik heb klantenservice gemaild en het zou uitgezocht worden. Daarna bericht gehad dat men er nog mee bezig was. Daarna niets meer gehoord, ook niet na een herinnering. Het aankoopbedrag heb ik nog steeds niet ontvangen. Inmiddels heb ik een ingebrekestelling verzonden.

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Normaal ga ik in Dordrecht centrum naar de winkel omdat ze behulpzaam zijn en met een lach. Dinsdag heb ik toch nogmaals geprobeerd in Zwijndrecht, ik vroeg of ze al nieuwe thee hadden en dan krijg je te horen DE THEE STAAT RECHTS ACHTERAAN " nog nooit heb ik daar een positieve ervaring gehad. Toch jammer want de winkel is net vernieuwd

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Ik was zelf helemaal vergeten de code voor de extra korting in te vullen.
Ik heb gevraagd of dat alsnog kon een boven verwachting werd dit toegekend.
Die daar was ik heel blij en dankbaar voor

⭐☆☆☆☆
Ik heb een bestelling geplaatst, maar na 15 dagen is er nog steeds niets geleverd. De klantenservice kon mij niet vertellen wanneer de producten worden verstuurd. Wel kreeg ik te horen dat ik de bestelling kan annuleren en de producten zonder korting in de winkel opnieuw kan kopen wat natuurlijk geen oplossing is.
Na het lezen van de reviews op Trustpilot begrijp ik nu dat ik niet de enige ben met dit probleem. Echt teleurstellend dat zo’n grote winkelketen zo’n slechte service levert.
De app werkt goed en is overzichtelijk, maar de online service is ronduit slecht. Ik bestel hier nooit meer online. Hoe kun je klanten zo lang laten wachten zonder enige duidelijkheid?

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Ik gebruik het jaren maar ineens is het nu zoutiger dan voorheen.. alsof er keukenzout is toegevoegd. Ik voel het ook aan mijn gewrichten en bloeddruk die hoger is.

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Bericht nagenoeg copy&paste van eenzelfde euvel.
Bestelling geplaatst in de winkel, bevestiging per mail gekregen, diezelfde avond mail gekregen dat deze is geannuleerd. Artikel zou uitverkocht zijn, maar nog gewoon op voorraad en in dezelfde aantallen te bestellen op de website.
Moet kennelijk naar de winkel om de annulering te verwerken??

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Snelle reactie, prima afhandeling zonder moeilijk gedoe. betere service kan niet.
Complimenten!

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
De manier van aanbieden van gratis artikelen 1plus 1gratis krijg ik uiteindelijk voor 25 euro een zakje
Zout en e muesli plus eeen tubetje crème ,ik voel mij ook bedonderd wat een misleiding en onvriendelijke manier van doen
De producten zijn goed maar het management is een naar gedoe
Het bedrag ging om een vrijwilligerswaardering nou daar is niks van over ook opvallend dat in de adres lijst de H en B bij mijn adres ineens niet meer genoemd wordt
En zakje.

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Holland & Barret gebruikt het problematische Post NL als bezorgservice, vandaar automatisch 1 ster.

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Al jaren fan van de wesbhop. Het aanbod is super en stabiel. Ik krijg vaak korting. Top!

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Plaatsen van de order was makkelijk, helaas kon 1 product niet geleverd worden. Geen probleem, kan gebeuren, echter moest ik er zelf achteraan gaan om het product of alsnog geleverd te krijgen of geld terug te krijgen.
Product leveren was niet mogelijk, dus het geld zou teruggestort worden. Dit zou 2-10 werkdagen duren, maar na bijna 4 weken nog niks ontvangen. Het contact met de klantsenservice verloopt ook enorm traag.
Inmiddels is het product ook weer leverbaar, maar ben ik nog aan het wachten de terugstorting.
Update: in de email werd aangegeven dat het bedrag zou worden teruggestort, echter is het bedrag toegevoegd op de cadeaukaart die ik voor een (groot) gedeelte van de bestelling gebruikt heb. Uiteindelijk dus vooral de communicatie wat niet zo goed verlopen is

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Bestelling geplaatst, volgende dag mail gekregen dat deze is geannuleerd. Artikel zou uitverkocht zijn, maar nog gewoon op voorraad en in dezelfde aantallen te bestellen op de website.
Als je met een cadeaubon hebt betaald moet je daar zelf achteraan gaan door contact op te nemen via mail.
Dit is voor mjj al de tweede en nu ook laatste keer.

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Het heeft even geduurd voordat ik antwoord kreeg (via de mail) op mijn vragen wb een matcha product wat zij verkopen, omdat ze de leverancier moesten benaderen. Verder heel blij met het uitgebreide en volledige antwoord wat ik heb gekregen! Heel klantvriendelijk.

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Naar de H&B voor een flesje douchecrème van Weleda en wat oliën, want het is vakantie en we zijn dit vergeten in te pakken.
De créme valt van de plank op de harde vloer waardoor de dop breekt. "Geen probleem hoor, want met een plakbandje is het opgelost. U mag geen andere pakken."
Perplex reken ik af en heb ik de hele vakantie en daarna met een lekkende tube gedoucht. Mevrouw de bedrijfleider heeft duidelijk geen benul van klantvriendelijkheid en bedrijfsrisico's. Of staat haar eigen kast vol met gebroken producten? Ik betwijfel het. Nooit meer naar H&B op Texel. Mij te stug.

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
I2 Schär brioche broden en 1 zal chiazaad ontbraken in mijn levering, dit is nu reeds 2 weken en ik kreeg nog steeds geen vergoeding of volledige levering.Daarnaast was 1 verpakking open waardoor het brood voor de vuilbak is. Ik heb de klantendienst 3:mails met foto's van beschadiging alsook het ontbreken van de broden en chia zaad maar geen respons

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Bestelling is nooit aangekomen.
Besteld via de app, waarin de status nu al weken op 'klaar voor verzending' staat. Ook een mail ontvangen dat de bestelling vertraagd is en daarna niets meer. H&B klantenservice beweert nu dat het wel degelijk verstuurd is en probeert de schuld naar PostNl te schuiven.
Ik heb aangifte gedaan en koop hier nooit meer iets.

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Ik bestel al jaren bij Holland & Barrett en ben normaal gesproken tevreden, maar deze online ervaring is ronduit frustrerend.
Mijn retour heb ik drie weken geleden netjes verzonden en het afgiftebewijs van DHL doorgestuurd. Toch blijft de klantenservice zeggen dat ze “moeten wachten tot het pakket bij het distributiecentrum is aangekomen”.
Het kan toch niet dat als DHL vertraagd is of iets verkeerd gaat, de klant daarvoor de dupe wordt en weken op zijn geld moet wachten?
Voor zo’n groot bedrijf vind ik dit echt onacceptabel. Er wordt telkens vriendelijk geantwoord, maar geen enkel concreet probleem opgelost.
Dat betekent dus dat ik zowel mijn bestelling als mijn geld kwijt ben, terwijl ik als klant alles correct heb gedaan.
Omdat het zo lang duurde en ik op een oplossing vertrouwde, heb ik ondertussen dezelfde producten opnieuw in de winkel gekocht en nu ben ik dus drie keer de dupe:
Geen terugbetaling van €450
Geen producten meer van mijn online bestelling
En extra kosten omdat ik alles opnieuw moest kopen
Ik koop hier al jaren, maar dit heeft mijn vertrouwen volledig weggenomen.
**Als er eindelijk een oplossing komt of mijn geld wordt terugbetaald, zal ik dat hier eerlijk vermelden en mijn beoordeling aanpassen.