Holland & Barrett Nederland Anmeldelser

1.439
TrustScore 2.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Heden een bestelling gedaan Bestelnummer: 9030949826 en aangegeven dat ik het in de winkel wil ophalen. Bij de bestelling ik moet in één keer verzendkosten betalen omdat het niet op voorraad is... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slecht, mijn zoon heeft bij het libema open mee gedaan met een “prijs vraag” en gewonnen. Tot op heden nog niets gehoord, waarom zorgen jullie er niet voor dat een jongentje op zijn prijs moe... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Standaard 5 dagen voordat er verzonden wordt gaat al nergens over, ook omdat dat niet helder wordt gecommuniceerd anders had ik nooit besteld. Maar dan nog dagenlang onverklaarbaar extra vertraging is... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De collageen poeder dozen waren half open gedraaid en in de doos poeder terecht gekomen. Ik kon gelijk nieuwe krijgen en ben snel geholpen. Ze hebben echt fijne producten ook voor haar en gezicht. Ik... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med vitaminer og tilskud
  2. Leverandør af skønhedsprodukter
  3. Sportsernæringsbutik

Om Holland & Barrett Nederland

Skrevet af virksomheden

Over Holland & Barrett

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid. We zijn al meer dan 150 jaar actief op de Europese markt en mogen ons met trots de grootste en oudste health retailer van Europa noemen. Met meer dan 1600 winkels over de hele wereld is Holland & Barrett een van de meest toonaangevende retailers op het gebied van voedingssupplementen, natuurlijke beautyproducten en gezonde voeding ter wereld. Bezoek website

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 93 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.439)

233 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Laats een antiroos shampoo gekocht…

Laats een antiroos shampoo gekocht werkt heel goed het was de ZARQA anti roos shampoo als je de gebruiks aanwijzingen leest weet je hoe je het perfect moet gebruiken

13. november 2025

Hi,

Hartelijk dank voor je mooie review! 💚 Wat fijn om te horen dat de Zarqa Anti-Roos Shampoo zo goed voor je werkt. En helemaal top dat de gebruiksaanwijzing je heeft geholpen om het product perfect te gebruiken. 🌿

We waarderen het enorm dat je jouw ervaring met ons wilde delen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Omdat ik een review wilde schrijven

Omdat ik een review wilde schrijven, kwam ik op deze site en ik schrok van de reacties.
Ik ben al jaren klant, zowel op internet als in de winkels. Ik heb nog nooit iets vervelends meegemaakt. Alles altijd tot volle tevredenheid.
Waar ik nu voor verschijn, is omdat ik de extra kortingscode was vergeten te activeren. Ik had dit gemaild en het bedrag stond de volgende dag op mijn rekening. Dat hoeven ze niet te doen. Dat heet klantvriendelijkheid.

5. november 2025

Beste Jacobien,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, daar doen we het natuurlijk voor! 💚
Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit te delen, zeker tussen alle andere reacties in. We waarderen je loyaliteit en je vriendelijke woorden enorm.

Niet online, wel fysiek

Fysieke winkel: TOP
Producten: TOP
Online bestellen: NIET DOEN
- pakje 2x kwijt geweest...
- 1ste keer door PostNL, oke niet hun fout
- MAAR mail gestuurd naar klantenservice, hielden me niet op de hoogte, 2 mails moeten sturen met de vraag hoe het nu zat... kreeg pakje dan eenmalig opnieuw opgestuurd zonder kosten
- 2de keer kwijt WANT: foute adres doorgestuurd door H&B naar PostNL... als ik BV nummer 6 doorgaf, hadden zij nummer 61 gegeven... (achteraf geholpen en dit te weten gekomen door PostNL, klantenservice deed niets)
- klantenservice gebeld, "kunnen er niets aan doen"
EINDELIJK mijn pakje na 1,5maand...

7. november 2025

Beste Emma,

Wat jammer om te lezen dat je zulke vervelende ervaringen hebt gehad met je online bestellingen, dat is natuurlijk niet de service die we willen bieden. We begrijpen heel goed hoe frustrerend dit moet zijn geweest, zeker als je zo lang hebt moeten wachten op je pakket.

We hebben inmiddels via Trustpilot een verzoek gestuurd om je bestelgegevens te mogen ontvangen, zodat we precies kunnen nagaan wat er is misgegaan en dit verder kunnen opvolgen. Zodra we die informatie ontvangen, nemen we het direct in behandeling en zorgen we dat het netjes wordt opgelost.

Bedankt voor je geduld en dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen 💚

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Online producten besteld om af te halen

Online producten besteld om af te halen in de winkel in Winschoten. Ik heb bericht ontvangen, dat als ik de producten niet binnen de reserveringstermijn afhaal, ik het aankoopbedrag automatisch teruggestort zou krijgen. Na afloop van de termijn werd in mijn account geregistreerd dat ik de producten op de datum waarop de reserveringstermijn afliep, zou hebben afgehaald, wat niet het geval was. Ik heb klantenservice gemaild en het zou uitgezocht worden. Daarna bericht gehad dat men er nog mee bezig was. Daarna niets meer gehoord, ook niet na een herinnering. Het aankoopbedrag heb ik nog steeds niet ontvangen. Inmiddels heb ik een ingebrekestelling verzonden.

15. oktober 2025

Beste Jean-Claude,

Wat jammer om te horen dat je je terugbetaling nog niet hebt ontvangen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We hebben via Trustpilot een verzoek gestuurd om je gegevens te mogen ontvangen, zodat we je bestelling kunnen terugvinden en dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Zodra we je gegevens binnen hebben, pakken we dit direct verder op. Bedankt voor je geduld en begrip 💚

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

vriendelijk zijn kost niets…

Normaal ga ik in Dordrecht centrum naar de winkel omdat ze behulpzaam zijn en met een lach. Dinsdag heb ik toch nogmaals geprobeerd in Zwijndrecht, ik vroeg of ze al nieuwe thee hadden en dan krijg je te horen DE THEE STAAT RECHTS ACHTERAAN " nog nooit heb ik daar een positieve ervaring gehad. Toch jammer want de winkel is net vernieuwd

4. november 2025

Beste Karin,

Wat jammer om te lezen dat je bezoek aan onze winkel in Zwijndrecht zo tegenviel, zeker als je normaal juist zo’n fijne ervaring hebt in Dordrecht. Dat is natuurlijk niet de klantbeleving die we willen bieden, vriendelijkheid en behulpzaamheid horen bij elke vestiging vanzelfsprekend te zijn.

We hebben via Trustpilot een verzoek gestuurd om je gegevens te mogen ontvangen, zodat we dit intern kunnen bespreken met het winkelteam en, indien gewenst, iets kunnen doen ter compensatie voor de vervelende ervaring.

Zodra we je gegevens binnen hebben, nemen we dit direct verder in behandeling 💚

Extra korting 3

Ik was zelf helemaal vergeten de code voor de extra korting in te vullen.
Ik heb gevraagd of dat alsnog kon een boven verwachting werd dit toegekend.
Die daar was ik heel blij en dankbaar voor

3. november 2025

Beste Nado,

Wat leuk om te lezen dat alles zo goed is opgelost en dat je blij bent met de service 💚
Bedankt dat je dit met ons deelt, zulke berichten maken ons werk extra fijn!

Teleurgesteld in de online winkel van Holland & Barrett

⭐☆☆☆☆
Ik heb een bestelling geplaatst, maar na 15 dagen is er nog steeds niets geleverd. De klantenservice kon mij niet vertellen wanneer de producten worden verstuurd. Wel kreeg ik te horen dat ik de bestelling kan annuleren en de producten zonder korting in de winkel opnieuw kan kopen wat natuurlijk geen oplossing is.

Na het lezen van de reviews op Trustpilot begrijp ik nu dat ik niet de enige ben met dit probleem. Echt teleurstellend dat zo’n grote winkelketen zo’n slechte service levert.

De app werkt goed en is overzichtelijk, maar de online service is ronduit slecht. Ik bestel hier nooit meer online. Hoe kun je klanten zo lang laten wachten zonder enige duidelijkheid?

25. oktober 2025

Beste Jarith,

Wat spijtig om te lezen dat je bestelling nog steeds niet is geleverd en dat je daarover geen duidelijkheid hebt gekregen, dat is absoluut niet de service die we willen bieden. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is om zo lang te moeten wachten zonder concreet antwoord.

We hebben via Trustpilot een verzoek gestuurd om je bestelgegevens te mogen ontvangen, zodat we dit direct kunnen nakijken en een passende oplossing kunnen bieden. Zodra we je gegevens binnen hebben, nemen we contact met je op om dit netjes af te handelen.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen; jouw feedback helpt ons om onze online service verder te verbeteren 💚

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ik gebruik het jaren maar ineens is het…

Ik gebruik het jaren maar ineens is het nu zoutiger dan voorheen.. alsof er keukenzout is toegevoegd. Ik voel het ook aan mijn gewrichten en bloeddruk die hoger is.

3. november 2025

Beste Lo,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. Wat vervelend om te horen dat je merkt dat het product anders smaakt dan je gewend bent, dat is natuurlijk niet de bedoeling, zeker niet als je het al jaren gebruikt.

We willen dit graag verder voor je laten nakijken. Daarom hebben we via Trustpilot een verzoek gestuurd om je contact- en productgegevens te ontvangen. Zodra we die informatie hebben, kunnen we de batch en samenstelling direct laten controleren door ons kwaliteits­team.

Bedankt voor het melden en voor je trouwe gebruik van onze producten 💚

Bestelling geannuleerd

Bericht nagenoeg copy&paste van eenzelfde euvel.

Bestelling geplaatst in de winkel, bevestiging per mail gekregen, diezelfde avond mail gekregen dat deze is geannuleerd. Artikel zou uitverkocht zijn, maar nog gewoon op voorraad en in dezelfde aantallen te bestellen op de website.

Moet kennelijk naar de winkel om de annulering te verwerken??

31. oktober 2025

Beste Ishran,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer een bestelling onverwacht wordt geannuleerd, zeker als het artikel nog als beschikbaar op de website staat.

We kijken dit graag voor je na om te achterhalen wat er precies is misgegaan en om dit op te lossen. Zou je via Trustpilot je ordernummer of contactgegevens met ons willen delen, zodat we je verder kunnen helpen? 💚

Holland & Barrett Klantenservice

Service buitengewoon goed

Snelle reactie, prima afhandeling zonder moeilijk gedoe. betere service kan niet.
Complimenten!

29. oktober 2025

Beste Sonja,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, daar worden we echt blij van! 💚
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit te delen, we geven je complimenten graag door aan het team.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

De manier van aanbieden van gratis…

De manier van aanbieden van gratis artikelen 1plus 1gratis krijg ik uiteindelijk voor 25 euro een zakje
Zout en e muesli plus eeen tubetje crème ,ik voel mij ook bedonderd wat een misleiding en onvriendelijke manier van doen
De producten zijn goed maar het management is een naar gedoe
Het bedrag ging om een vrijwilligerswaardering nou daar is niks van over ook opvallend dat in de adres lijst de H en B bij mijn adres ineens niet meer genoemd wordt
En zakje.

29. oktober 2025

Beste Annemieke,

Bedankt voor je bericht en je feedback. Wat jammer om te horen dat de actie met gratis artikelen niet duidelijk was en dat dit zo’n vervelende ervaring heeft opgeleverd.

Ik heb je gegevens via Trustpilot opgevraagd, zodat we dit verder kunnen onderzoeken en samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en heb je nog vragen, dan probeer ik je natuurlijk graag verder te helpen.

Holland & Barrett Klantenservice

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Gebruik een andere bezorgservice!

Holland & Barret gebruikt het problematische Post NL als bezorgservice, vandaar automatisch 1 ster.

28. oktober 2025

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland

Bedankt voor je feedback, J. Vinck. Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over PostNL. We begrijpen goed dat het vervelend is als de bezorging niet altijd vlekkeloos verloopt. We geven je opmerking intern door, zodat dit wordt meegenomen in onze evaluatie met de bezorgpartners.

Team Holland & Barrett

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Al jaren fan van de wesbhop

Al jaren fan van de wesbhop. Het aanbod is super en stabiel. Ik krijg vaak korting. Top!

21. oktober 2025

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland

Bedankt voor je mooie review, Hanne! Wat fijn om te horen dat je al zo lang tevreden bent over onze webshop en het aanbod. Leuk ook dat je goed gebruikmaakt van onze kortingen.

Team Holland & Barrett

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Matige klantenservice

Plaatsen van de order was makkelijk, helaas kon 1 product niet geleverd worden. Geen probleem, kan gebeuren, echter moest ik er zelf achteraan gaan om het product of alsnog geleverd te krijgen of geld terug te krijgen.

Product leveren was niet mogelijk, dus het geld zou teruggestort worden. Dit zou 2-10 werkdagen duren, maar na bijna 4 weken nog niks ontvangen. Het contact met de klantsenservice verloopt ook enorm traag.

Inmiddels is het product ook weer leverbaar, maar ben ik nog aan het wachten de terugstorting.

Update: in de email werd aangegeven dat het bedrag zou worden teruggestort, echter is het bedrag toegevoegd op de cadeaukaart die ik voor een (groot) gedeelte van de bestelling gebruikt heb. Uiteindelijk dus vooral de communicatie wat niet zo goed verlopen is

23. september 2025

Hallo Sander,

Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je nog steeds op je terugbetaling wacht, dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

Ik heb inmiddels geprobeerd om je bestelling in ons systeem terug te vinden, maar zonder aanvullende gegevens lukt dat helaas niet. Daarom heb ik via Trustpilot een verzoek gestuurd om je ordernummer en contactgegevens te ontvangen, zodat ik dit direct verder kan onderzoeken en afronden.

Zodra we je gegevens hebben, zorg ik ervoor dat dit met voorrang wordt opgepakt.

-Team Holland & Barrett🌿

Bestelling geannuleerd

Bestelling geplaatst, volgende dag mail gekregen dat deze is geannuleerd. Artikel zou uitverkocht zijn, maar nog gewoon op voorraad en in dezelfde aantallen te bestellen op de website.

Als je met een cadeaubon hebt betaald moet je daar zelf achteraan gaan door contact op te nemen via mail.

Dit is voor mjj al de tweede en nu ook laatste keer.

22. oktober 2025

Hallo,

Bedankt dat je dit meldt, wat vervelend dat je bestelling is geannuleerd terwijl het product nog zichtbaar lijkt te staan op onze website. Dat had niet mogen gebeuren, onze excuses daarvoor.

Betalingen met een cadeaubon worden normaal automatisch teruggestort op dezelfde kaart. We helpen graag om dit te controleren.

Omdat ik je niet kan terugvinden op basis van je Trustpilot-naam, heb ik via Trustpilot een verzoek gestuurd om je bestelgegevens te ontvangen zodat we dit voor je kunnen oplossen.

Holland & Barrett Customer Service 🌿

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

mailcontact

Het heeft even geduurd voordat ik antwoord kreeg (via de mail) op mijn vragen wb een matcha product wat zij verkopen, omdat ze de leverancier moesten benaderen. Verder heel blij met het uitgebreide en volledige antwoord wat ik heb gekregen! Heel klantvriendelijk.

22. oktober 2025

Hallo Lorenzo,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met het antwoord en de service! 😊

Soms duurt het inderdaad iets langer als we navraag moeten doen bij de leverancier, maar we vinden het belangrijk om je dan wel het juiste en volledige antwoord te geven. Bedankt voor je geduld en je mooie feedback! 🌿

Holland & Barrett Customer Service

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Laat niks vallen in de winkel!

Naar de H&B voor een flesje douchecrème van Weleda en wat oliën, want het is vakantie en we zijn dit vergeten in te pakken.
De créme valt van de plank op de harde vloer waardoor de dop breekt. "Geen probleem hoor, want met een plakbandje is het opgelost. U mag geen andere pakken."
Perplex reken ik af en heb ik de hele vakantie en daarna met een lekkende tube gedoucht. Mevrouw de bedrijfleider heeft duidelijk geen benul van klantvriendelijkheid en bedrijfsrisico's. Of staat haar eigen kast vol met gebroken producten? Ik betwijfel het. Nooit meer naar H&B op Texel. Mij te stug.

21. oktober 2024

Beste Richard,

Wat jammer om te lezen dat je ervaring in onze winkel op Texel zo is tegengevallen, dat spijt ons oprecht.

We willen dit graag intern bespreken met het winkelteam, zodat we ervoor kunnen zorgen dat dit in de toekomst beter wordt opgelost. Zou je ons via Trustpilot je contactgegevens willen doorgeven? Dan nemen we persoonlijk contact met je op om dit recht te zetten.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen.

Team Holland & Barrett 💚🌿

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onvolledige levering en beschadigde goederen

I2 Schär brioche broden en 1 zal chiazaad ontbraken in mijn levering, dit is nu reeds 2 weken en ik kreeg nog steeds geen vergoeding of volledige levering.Daarnaast was 1 verpakking open waardoor het brood voor de vuilbak is. Ik heb de klantendienst 3:mails met foto's van beschadiging alsook het ontbreken van de broden en chia zaad maar geen respons

8. oktober 2025

Beste Eveline,

Onze oprechte excuses dat je bestelling niet naar wens is verlopen. We begrijpen heel goed hoe vervelend het is om beschadigde en ontbrekende producten te ontvangen, zeker wanneer je hierover al meerdere keren contact hebt opgenomen zonder snelle terugkoppeling.

We hebben inmiddels het beschadigde product vergoed en sturen dit product daarnaast twee keer opnieuw naar je op, samen met de eerder ontbrekende artikelen – het biologisch chiazaad en de Schär broden. Daarnaast hebben we als extra blijk van excuses 500 punten toegevoegd aan je voordeelkaart. Deze punten worden bij de volgende waardebonuitkering half december omgezet in een €5 waardebon, bovenop je reeds gespaarde punten.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en de vertraging in de afhandeling, hopelijk mogen we hiermee je vertrouwen in onze service herstellen, en kan je alsnog genieten van de producten. 💚

- Team Holland & Barrett

Bestelling is nooit aangekomen

Bestelling is nooit aangekomen.
Besteld via de app, waarin de status nu al weken op 'klaar voor verzending' staat. Ook een mail ontvangen dat de bestelling vertraagd is en daarna niets meer. H&B klantenservice beweert nu dat het wel degelijk verstuurd is en probeert de schuld naar PostNl te schuiven.
Ik heb aangifte gedaan en koop hier nooit meer iets.

10. september 2025

Beste Ilona,

Wat vervelend dat je bestelling niet is aangekomen, dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. Onze excuses voor het ongemak.

We willen je graag verzekeren dat jouw bestelling wél is verwerkt en aan PostNL is overgedragen, maar er is helaas iets misgegaan bij het uitscannen van jouw pakket en de bezorging daarop volgend. Omdat we dit netjes willen oplossen, hebben we het volledige bedrag van je bestelling inmiddels vergoed.

Hopelijk is hiermee alles naar tevredenheid afgehandeld, en mogen we je in de toekomst weer met vertrouwen van dienst zijn. 💚

– Team Holland & Barrett

Zeer slechte ervaring, meer dan €450 kwijt en geen oplossing

Ik bestel al jaren bij Holland & Barrett en ben normaal gesproken tevreden, maar deze online ervaring is ronduit frustrerend.
Mijn retour heb ik drie weken geleden netjes verzonden en het afgiftebewijs van DHL doorgestuurd. Toch blijft de klantenservice zeggen dat ze “moeten wachten tot het pakket bij het distributiecentrum is aangekomen”.

Het kan toch niet dat als DHL vertraagd is of iets verkeerd gaat, de klant daarvoor de dupe wordt en weken op zijn geld moet wachten?
Voor zo’n groot bedrijf vind ik dit echt onacceptabel. Er wordt telkens vriendelijk geantwoord, maar geen enkel concreet probleem opgelost.

Dat betekent dus dat ik zowel mijn bestelling als mijn geld kwijt ben, terwijl ik als klant alles correct heb gedaan.
Omdat het zo lang duurde en ik op een oplossing vertrouwde, heb ik ondertussen dezelfde producten opnieuw in de winkel gekocht en nu ben ik dus drie keer de dupe:

Geen terugbetaling van €450
Geen producten meer van mijn online bestelling
En extra kosten omdat ik alles opnieuw moest kopen

Ik koop hier al jaren, maar dit heeft mijn vertrouwen volledig weggenomen.

**Als er eindelijk een oplossing komt of mijn geld wordt terugbetaald, zal ik dat hier eerlijk vermelden en mijn beoordeling aanpassen.

8. oktober 2025

Beste M. Lotfi,

Wat vervelend om te lezen dat je zo’n nare ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet de bedoeling, en we begrijpen goed dat het erg frustrerend is als je al zo lang op duidelijkheid wacht.

Helaas kan ik op basis van deze naam geen bestellingen terugvinden van dit bedrag in ons mailsysteem. Daarom hebben we via Trustpilot een verzoek gestuurd om je bestelnummer en contactgegevens te ontvangen, zodat we dit direct kunnen onderzoeken en oplossen.

Zodra we die informatie hebben, nemen we persoonlijk contact met je op per mail om dit netjes af te handelen. 💚

Het Holland & Barrett Team

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.