Hurtig levering og god kommunikation. Tæppefliser pakket sikkert og leveret på palle, sat af i indkørslen selvom der kun var aftalt til kantsten. Handler der gerne igen.
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Denne profil omhandler 𝗛𝗼𝗸𝗮 𝗧æ𝗽𝗽𝗲𝗿 & 𝗚𝘂𝗹𝘃𝗲 𝗶 𝗩𝗲𝗷𝗹𝗲 samt 𝗛𝗼𝗸𝗮𝗚𝘂𝗹𝘃𝗲.𝗱𝗸 - En 𝗱𝗮𝗻𝘀𝗸 e-mærket 𝘄𝗲𝗯𝘀𝗵𝗼𝗽 med et bredt udvalg af tæpper og gulve fra alle de kendte mærker. ╸ På webshoppen tilbyder vi 𝗵𝘂𝗿𝘁𝗶𝗴 𝗹𝗲𝘃𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗶 𝗵𝗲𝗹𝗲 𝗗𝗮𝗻𝗺𝗮𝗿𝗸 (brofaste øer) samt 𝗖𝗹𝗶𝗰𝗸 & 𝗖𝗼𝗹𝗹𝗲𝗰𝘁 fra vores butikker. ╸ Vi bestræber os på at give dig personlig og faglig betjening online, som når du handler i vores fysisk 𝗯𝘂𝘁𝗶𝗸 i Vejle. ╸ 𝗛𝗼𝗸𝗮 𝗧æ𝗽𝗽𝗲𝗿 & 𝗚𝘂𝗹𝘃𝗲 Med over 𝟯𝟬 å𝗿𝘀 𝗲𝗿𝗳𝗮𝗿𝗶𝗻𝗴 i brancen tilbyder vi de bedste gulvløsninger til private og erhverv, inklusiv rådgivning, levering og montering. ╸ Bor du i Vejle og omegn tilbyder vi også professionel 𝗴𝘂𝗹𝘃𝗮𝗳𝘀𝗹𝗶𝗯𝗻𝗶𝗻𝗴 og 𝗺𝗼𝗻𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴, Vi tager også gerne større opgaver længere væk. Send os en forespørgsel med detaljer om dit gulv og din placering for et tilbud inden for 24 timer på hverdage.
Vestre Engvej 18, 7100, Vejle, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Ekspedienten i butikken guidede mig til at bestille min vare via webshoppen, med levering til butikken.
Billigere og gratis fragt, det er god service

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
Vi havde købt et resttæppe på ca 10 kvadratmeter hos HOKA Vejle til et værelse og mente nok selv at kunne lægge det! Men det ku' vi ikke, så vi måtte ty til fagfolk. Jeg ringede til Lars i Vejle en mandag morgen, om han kunne hjælpe med en montør eller to. "Skal det være i dag", blev der spurgt. "Ja, gerne - men først efter 12" Da jeg kom hjem lige lidt i 12 kom der 2 friske montører næsten i samme øjeblik. Og vupti efter en halv time var tæppet lagt fuldstændigt perfekt - og de tog alt affald og reststykker med. Mega fint arbejde - har vores bedste anbefaling!

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
Hurtig betjening flot tæppe vil købe hos Hoka næste gang jeg mangler et tæppe

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
Let tilgængelig hjemmeside, hurtig og konstruktiv svar/tilbagemelding på spørgsmål, så købsprocessen var en positiv oplevelse. Endvidere stor ros til fragtmanden, der var meget behjælpelig ved levering 😀

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
Firma ringe samme aften for at fortælle at mit tæppe godt kun være forsinket. Dejligt med personlig service.
Og tæppe kom før tid så det var bare endnu bedre..

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
Super godt tilfreds med måden HOKA i Sønderborg behandler sine kunder på.

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
Fin support, omend lidt modstridende oplysninger omkring leveringsform, men alt blev løst så fint

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
Opfølgning i forhold til om det var korrekt vare bestilt og sindsyg hurtig levering.

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
Vi har fået leveret et tæppe fra hoka.. som gik hurtig med levering.. og 1 første tæppe passet ikke. Så sendte vi den tilbage igen. Efter 1 dag fik vi tæppet og den rigtig størrelse... det var en super god service og hurtigt med en ordre.... mange tak.. handler jeg gerne i igen der....

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
Rigtig fint sted at handle ,gode priser og hurtig levering

Besvarelse fra Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
Det var super rart med personlig kontakt og tilbud om at annullere min ordre, da der var længere leveringstid end forventet.
Smilende personale ved afhentning.
Super nemt