Hofstra & Wagner Anmeldelser

1.575

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 277 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver konsekvent den hurtige levering og den yderst venlige service, som gør hele købsprocessen både nem, overskuelig og utrolig behagelig i hverdagen. Mange forbrugere er desuden yderst tilfredse med de lækre kvalitetsprodukter samt den professionelle og personlige vejledning, de modtager i butikkens fysiske showroom. Nogle anmeldere var ikke glade for kvaliteten af visse møbler og oplevede desværre uventede udfordringer med produktionsfejl samt generende revner i materialerne over tid. Desuden nævnte flere personer, at kundeservicen ikke levede op til forventningerne i forbindelse med vanskelige reklamationer og håndtering af transportskader.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere finder produkt tvetydig, idet nogle anmeldere roser den lækre kvalitet, gode holdbarhed og flotte... Se mere

Delivery service

Kunder deler positive meninger om leveringsservice, idet mange fremhæver en hurtig og præcis levering samt... Se mere

Quality

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kvalitet, idet nogle fremhæver de lækre kvalitetsprodukter og det... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, og mange kunder udtrykker stor tilfredshed med den venlige... Se mere

Customer service

Kunder havde tvetydig oplevelser med kundeservice, hvor nogle anmeldere fremhævede en utrolig venlig, hurtig... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

God service og flot showroom. Jeg har købt en sofa hos firmaet, hurtig levering og god opfølgning. MEN, transportfirmaet i har valgt at benytte, der leverede sofaen, kunne helt klart være bedre.... Se mere

God betjening, dog med det twist at de ikke lige havde styr på deres kampagne priser, da vi gjorde opmærksom herpå var de hurtige til at rette i fakturaen og hurtige til at levere varen. Et lille øv... Se mere

Købsoplevelsen og levering var professionel og gjorde mig tryg i købet. Hurtig og præcis levering med indbæring. I forbindelse med købet burde jeg have spurgt til hvordan og hvor meget møblerne vill... Se mere

Fin og god service! Hurtig levering! Super fedt Ville have været rart med en beskrivelse af blødhed/hårdhed samt om billedet er retvisende i forhold til farve. Jeg bestilte sofaen i brun og forvente... Se mere

1. nr. 60 af de 76 bedste virksomheder i Møbelforretning
  2. nr. 18 af de 26 bedste virksomheder i Dagligstuemøbelbutik
  3. nr. 4 af de 5 bedste virksomheder i Leverandør af møbeltilbehør
  4. nr. 9 af de 11 bedste virksomheder i Møbeltilbehør
  5. nr. 11 af de 14 bedste virksomheder i Sofabutik

Om Hofstra & Wagner

www.hofstrawagner.dk

Hos Hofstra & Wagner sætter vi en ære i, at yde en god service overfor alle vores kunder. Du skal fornemme vores passion for produkterne når vi guider dig igennem dit køb, så du føler du har fået noget for pengene! Vi lytter til dig som kunde, så vi kan opfylde de ønsker du har.

+45 71 74 79 76

Brug for hjælp? Kontakt os alle hverdage mellem 09.00-15.00 - vi sidder klar til at hjælpe dig.

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.575)

Virkelig dårlig oplevelse

Vi købte et bord hos jer, som blev leveret med en forkert bordplade — farven matcher ganske enkelt ikke bordbenene. Vi kontaktede jer, og I sendte en ny bordplade, hvilket naturligvis var det rigtige at gøre. Kommunikationen har indtil her været fin.

Leveringen blev varslet til tidsrummet 16–20, så vi sørgede for at være hjemme kl. 16 for at modtage den. Alligevel ankom fragtfirmaet før det aftalte tidspunkt og registrerede os som “ikke hjemme”. Det siger sig selv, at vi ikke kan være til stede før tidsrummet starter.

Efterfølgende har vi forsøgt at kontakte fragtfirmaet otte gange uden held.

Resultatet er, at vi stadig står med den forkerte bordplade og nu endnu engang må vente på, at I får arrangeret en ny levering.

Jeg er fuldt ud klar over, at det ikke er jer, der fysisk leverer bordet. Men det er jer som virksomhed, der står med ansvaret i sidste ende — og derfor er det også jer, kritikken retter sig mod.

Jeres håndtering af sagen har indtil videre været stærkt utilfredsstillende. Prikken over i’et er jeres såkaldte kundeservice, hvor man bliver mødt af en medarbejder, der fremstår fuldstændig ligeglad. Når man som kunde ringer til noget, I selv kalder kundeservice, må man som minimum kunne forvente at tale med en person, der gør en ekstra indsats for at finde en løsning. Det skete ikke her. Han vidste ingenting, kunne ikke udtale sig om sagen, men kunne uden problemer oplyse, at min tidligere klage var blevet læst. Jeg er også godt klar over at medarbejderen jeg har talt med måske ikke kan gøre det store, men han kan da i det mindste tale med nogen der kan!

Jeg har valgt at købe et bord ved jer, som til forveksling ligner et bord jeg kunne købe til halv priser andre steder, fordi at jeg kunne læse at I vægter kvalitet og materialevalg. Det gør I sikkert også, men i vægter tydeligvis ikke kvalitet i jeres service, fragtfirma eller at sørger for at sende korrekt produkt fra start.

Jeg havde helst undgået at skrive denne anmeldelse, men efter gentagne forgæves forsøg på at løse sagen direkte med jer, ser jeg mig nødsaget til at dele min oplevelse med andre. Det går jo ikke at andre ikke er klar over hvor store udfordringer der kan være, hvis der, som i det her tilfælde bliver leveret et forkert bord. Fejl sker af og til, sådan er det. Men fiks jeres fejl og gør det på en ordentlig måde :-)

OBS: Bordet er købt af min kæreste, og derfor vil I ikke kunne finde nogen ordre i mit navn.

12. marts 2026

Hej Niklas og Liv, tak for jeres anmeldelse og at dele jeres oplevelse ☺️

Hvis der er sket en fejllevering er det vores skyld, og det skal bestemt rettes op på.

Alt bliver pakket af mennesker og vi prøver så vidt muligt at pakke korrekt, dog kan der desværre ske fejl meget få gange, og jeg tror ikke på at mine kollegaer på lageret - efter dette, ikke kommer til at begå fejl igen. 😥 Vi gør vores allerbedste, hele tiden.

Hvad angår ombytning af bordpladen der desværre er leveret forkert, kan jeg se, at vi har været forbi adressen 15.58, hvilket er 2 min i at jeres tidsinterval starter. Det er selvfølgelig ikke iorden at vi er der før, men vi vurderer samtidig at 2 min i tidsintervallet starter hører under bagatelgrænsen der er for, hvornår vi må være der - om BFT der leverede varen skulle have ventet 2 min og i så kunne have modtaget det der, hvis i så var hjemme, vil jeg lade dem svare på.

Vi tager 100% ansvar og har gjort alt hvad i ønsker, for at vi kunne løse denne sag hurtigst muligt.

Så jeg er desværre ked af, at læse denne anmeldelse.

Rigtig god weekend trodsalt 🙏

/ Oliver

Gode kvalitet til prisen

Meget tilfreds

12. marts 2026

Hej Muhlis,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med kvaliteten i forhold til prisen 😊

Vi håber, du får stor glæde af dit køb.

Sandra, Hofstra & Wagner

Hurtig levering og et lækkert produkt

4. marts 2026

Hej Mads,

Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og produktet 😊

Tak fordi du handlede hos os, vi håber at kunne byde dig velkommen igen!

Emma, Hofstra & Wagner

Er super glad for min sofa...god…

Er super glad for min sofa...god kvalitet..og virklig nem at samle...stort 🥰herfra

11. marts 2026

Hej Dennis,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er super glad for din sofa, og at både kvaliteten og samlingen lever op til dine forventninger 😊

Emma, Hofstra & Wagner

God service over telefonen og hurtig…

God service over telefonen og hurtig levering. Jeg er tilfreds med de leverede varer og vil gerne handle der igen.

15. februar 2026

Hej Andreina

Tusind tak for dine flotte 5 stjerner! ⭐

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores kundeservice og den hurtige levering 😊

Vi sætter stor pris på din tillid.

Sandra, Hofstra & Wagner

Super service, hurtig levering. Og virkelig en lækker sofa vi har fået os. En rigtig flyder til gode penge inkl levering.

10. marts 2026

Hej Heidi,

Tusind tak for din anmeldelse ! ⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både servicen, den hurtige levering og ikke mindst jeres nye sofa 😊

Vi håber, I får rigtig mange gode og afslappende stunder i den!

Sandra, Hofstra & Wagner

Hold jer langt væk fra denne side

Hold jer langt væk fra denne side.

Jeg har købt stole til lidt over 1300 kr. pr. stk, og kvaliteten er chokerende dårlig i forhold til prisen. Stolene er næsten umulige at samle, fordi skruerne simpelthen ikke passer i hullerne. Det burde være helt basalt, når man køber møbler i den prisklasse.

Derudover falder der små træpropper ud af stolene, hver gang man sætter sig på dem. Det gør dem ikke bare irriterende at bruge – det giver også et indtryk af et produkt, der slet ikke er ordentligt produceret.

Samtidig virker det som om, der konstant køres “tilbud” på deres varer, hvilket efterlader et meget tvivlsomt indtryk af den reelle pris og markedsføring.

Det mest frustrerende er dog, at der ikke bliver taget ansvar for problemerne. Når man betaler over 1300 kr. for en stol, bør man kunne forvente både kvalitet og ordentlig kundeservice.

Min oplevelse er desværre det stik modsatte. Jeg kan på ingen måde anbefale at handle her.

9. marts 2026

Hej Sofie,

Tak fordi du deler din oplevelse, vi er dog virkelig kede af at læse, at du har denne opfattelse.

Det er på ingen måde den kvalitet eller oplevelse, vi ønsker at levere, til vores kunder.

Vi vil meget gerne se nærmere på din sag, så hvis du ikke allerede har talt kontakt. Er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice så vi kan hjælpe dig hurtigst muligt.

I forhold til vores kampagner, bestræber vi os altid på at være transparente i vores priser, men vi tager din feedback med videre i vores arbejde.

Vi beklager din oplevelse.

Oliver, Hofstra & Wagner

Købte et loungesæt

Købte et loungesæt. God kvalitet og virkelig gode at sidde i.

27. februar 2026

Hej Betina,

Tusind tak for din anmeldelse ! ⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med dit loungesæt, både kvaliteten og komforten 😊

Vi håber, du får rigtig mange gode stunder i det, og vi står klar, hvis du får brug for os igen.

Meget flot bordet

Meget flot bordet, og meget hurtig levering! Tak til jer 😁

3. marts 2026

Hej,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med bordet og den hurtige levering 😊

LYNHURTIG EKSPEDITION AF MINE STOLE

LYNHURTIG EKSPEDITION AF MINE STOLE, SAMT EN MEGET VENLIG TRANSPORTØR.
TRANSPORT UDEN SKADER.

Hej,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede en lynhurtig ekspedition, og at både leveringen og transporten levede op til dine forventninger. Vi er også glade for, at vores transportør gav en god oplevelse undervejs.

Tak fordi du handlede hos os , vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang!

Flotte stole

Flotte stole. Super Service

Hej Helle

Mange tak for de flotte ord ✨

Det er dejligt at høre, at du er glad for dine nye stole, og at du oplevede en god service hos os.

Rigtig god fornøjelse med dine nye stole.

Hurtig levering og lækkert produkt

Hurtig levering og lækkert produkt

Hej Charlotte

Tak for din fine anmeldelse 🥰

Vi er glade for at høre, at både levering og produkt levede op til dine forventninger.
Din tilfredshed betyder rigtig meget for os.

Vi håber at se dig igen en anden gang.

Fantastisk service

Fantastisk service. Hurtig levering. Smukke møbler

Hej Claus

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🤩

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både servicen og den hurtige levering. Det betyder meget for os, at møblerne lever op til dine forventninger.

Vi håber, I får rigtig meget glæde af dem.

Så træls fragt oplevelse

Kundeservicen osv. Fra selve Hofstra og Wagner har jeg egentligt været tilfreds med - de har været professionelle og hjælpsomme men det firma som de benytter til at fragte ens ting er jeg dybt frustreret over og det gør desværre at jeg ikke vil anbefale firmaet til andre eller købe her igen med mindre det er småt nok til at blive sendt med GLS.

23. februar 2026

Besvarelse fra Hofstra & Wagner

Hej Ann, tak for din anmeldelse. Det vil vi meget gerne høre mere om. Har du mulighed for at skrive til os på hej@hofstrawagner.dk , med hvad du nøjagtigt har oplevet. Det vil vi meget gerne gå videre med.

Vi ser frem til at høre fra dig. 😥

Dbh Team Hofstra & Wagner ⭐

En dejlig lampe

23. februar 2026

Hej Majse

Tak for de fem flotte stjerner 🤩

Det glæder os meget, at du er glad for din nye lampe.

Emma, Hofstra & Wagner

Vi havde en rigtig god oplevelse, men ……

Vi havde en rigtig god oplevelse, da vi købte sofa og spisebordsstole ved åbningen i Vejle.
Desværre blev aftalen mht levering ikke overholdt - vi ventede forgæves hele fredag og fik endda ved kontakt besked på, at fragtfirmaet var på vej. Først sent søndag aften, beklager firmaet og oplyser ny levering tirsdag ( 4 dage senere end aftalt).
Trælse dage uden sofa og spisebordsstole.
….men vi er da super glade for sofa og stole 😊

13. februar 2026

Besvarelse fra Hofstra & Wagner

Hej Gitte, mange tak for din anmeldelse. Da der var risiko for snestorm fredag den 13/2, hvor du skulle have levering, ville det ikke give mening at forsøge at levere, hvis ikke vi kunne komme frem, derfor flyttede vi nogle leveringer. 😥 Det skulle du have haft besked på, hvis ikke du havde fået det.

Men dejligt du er glad for dine møbler, og tak for besøget. Du er altid velkommen 🙏

Dbh Team Hofstra & Wagner ⭐

Ombytning

Havde desværre modtaget en defekt lampe men overhovedet ingen problemer med at få en ny. Den blev leveret på 2 dage. Fantastisk service!!!

17. februar 2026

Hej Lene

Tusind tak for din gode anmeldelse 🤩

Selvom det selvfølgelig ikke er meningen, at du skal modtage en defekt vare, er vi rigtig glade for, at vi kunne løse det hurtigt for dig og at du er glad for lampen 💡

Her handler jeg igen

Jeg tog en chance og bestilte en sofa herfra. Kendte ikke firmaet og havde ikke mærket kvaliteten på den sofa jeg bestilte. Købte en Milo sofa vendbar og må sige, at jeg følelsen af at have gjort et godt køb.

Levering var også super hurtig, bestilte online i weekenden og havde den leveret om torsdagen i efterfølgende uge.

13. februar 2026

Besvarelse fra Hofstra & Wagner

Tusind tak for din tillid det betyder virkelig meget, at du tog chancen hos os 🤍

Vi ved godt, at det kan føles som et sats at bestille en sofa uden at have set eller mærket den først, så det gør os ekstra glade at høre, at din Milo sofa lever op til forventningerne, og at du sidder tilbage med følelsen af at have gjort et godt køb 🙌

Tak fordi du delte din oplevelse!

Anbefales! Top service og kvalitet

Super god service og gode kvalitetsvarer!
Top levering. Anbefales.
Vi vender tilbage.

11. februar 2026

Besvarelse fra Hofstra & Wagner

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 🤍

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du oplever både super god service og gode kvalitetsvarer, og at leveringen også har spillet helt som den skulle 🙌

At I vil vende tilbage, er den største ros, vi kan få. Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen! ✨

Sandra - Hofstra og Wagner

Har købt den flotteste Balu sofa

Har købt den flotteste Balu sofa, super sidde komfort😊
Hurtig levering og god kommunikation med fragt firmaet😊

30. januar 2026

Besvarelse fra Hofstra & Wagner

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Hvor er det skønt at høre, at du er blevet glad for din Balu sofa, og at siddekomforten lever op til vores ønskede standard 🙌

Det glæder os, at både levering og kommunikationen med fragtfirmaet har været en god oplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback.