Hofstra & Wagner Anmeldelser

1.575

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 277 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver konsekvent den hurtige levering og den yderst venlige service, som gør hele købsprocessen både nem, overskuelig og utrolig behagelig i hverdagen. Mange forbrugere er desuden yderst tilfredse med de lækre kvalitetsprodukter samt den professionelle og personlige vejledning, de modtager i butikkens fysiske showroom. Nogle anmeldere var ikke glade for kvaliteten af visse møbler og oplevede desværre uventede udfordringer med produktionsfejl samt generende revner i materialerne over tid. Desuden nævnte flere personer, at kundeservicen ikke levede op til forventningerne i forbindelse med vanskelige reklamationer og håndtering af transportskader.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere finder produkt tvetydig, idet nogle anmeldere roser den lækre kvalitet, gode holdbarhed og flotte... Se mere

Delivery service

Kunder deler positive meninger om leveringsservice, idet mange fremhæver en hurtig og præcis levering samt... Se mere

Quality

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kvalitet, idet nogle fremhæver de lækre kvalitetsprodukter og det... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, og mange kunder udtrykker stor tilfredshed med den venlige... Se mere

Customer service

Kunder havde tvetydig oplevelser med kundeservice, hvor nogle anmeldere fremhævede en utrolig venlig, hurtig... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

God service og flot showroom. Jeg har købt en sofa hos firmaet, hurtig levering og god opfølgning. MEN, transportfirmaet i har valgt at benytte, der leverede sofaen, kunne helt klart være bedre.... Se mere

God betjening, dog med det twist at de ikke lige havde styr på deres kampagne priser, da vi gjorde opmærksom herpå var de hurtige til at rette i fakturaen og hurtige til at levere varen. Et lille øv... Se mere

Købsoplevelsen og levering var professionel og gjorde mig tryg i købet. Hurtig og præcis levering med indbæring. I forbindelse med købet burde jeg have spurgt til hvordan og hvor meget møblerne vill... Se mere

Fin og god service! Hurtig levering! Super fedt Ville have været rart med en beskrivelse af blødhed/hårdhed samt om billedet er retvisende i forhold til farve. Jeg bestilte sofaen i brun og forvente... Se mere

1. nr. 60 af de 76 bedste virksomheder i Møbelforretning
  2. nr. 18 af de 26 bedste virksomheder i Dagligstuemøbelbutik
  3. nr. 4 af de 5 bedste virksomheder i Leverandør af møbeltilbehør
  4. nr. 9 af de 11 bedste virksomheder i Møbeltilbehør
  5. nr. 11 af de 14 bedste virksomheder i Sofabutik

Om Hofstra & Wagner

www.hofstrawagner.dk

Hos Hofstra & Wagner sætter vi en ære i, at yde en god service overfor alle vores kunder. Du skal fornemme vores passion for produkterne når vi guider dig igennem dit køb, så du føler du har fået noget for pengene! Vi lytter til dig som kunde, så vi kan opfylde de ønsker du har.

+45 71 74 79 76

Brug for hjælp? Kontakt os alle hverdage mellem 09.00-15.00 - vi sidder klar til at hjælpe dig.

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.575)

Professionel rådgivning, og meget tilfredse,god kvalitet

Professionel rådgivning

17. april 2026

Hej Jens

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse ✨

Vi er rigtig glade for at høre, at du har været tilfreds med både vores rådgivning og kvaliteten af vores produkter.

Det betyder meget for os, at du oplever vores rådgivning som professionel – det er noget, vi lægger stor vægt på hver dag.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber at kunne hjælpe dig igen fremover!

Leveringsservice dårligt forklaret

Leveringsservice dårligt forklaret. Fik ekstra udgifter til genlevering da det ikke fremgik tydeligt, at jeg skulle være hjemme når varerne ankom.

23. april 2026

Hej Trine

Jeg er ærgerlig over at høre, at du synes leveringsservicen er forklaret dårligt.

Vi forsøger at gøre det så tydeligt som muligt ved at sende en mail med alle oplysninger omkring levering, genlevering osv.
Du må meget gerne melde tilbage hvordan vi kan gøre det endnu tydeligere så dette ikke sker igen.

Super firma

Super firma
Flot skønne varer der bare passer ind i de fleste hjem
De har en service og reklamation hjælp der bare er super god
Venlig hjælpsomme og yder suprême service
Jeg vil anbefale dem til alle dem jeg kan.
Taknemmlig

22. april 2026

Hej Dutte

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – det betyder virkelig meget for os!
Vi er utrolig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores varer og den service, du har oplevet.

Det er især skønt at vide, at vores kundeservice og reklamationshåndtering lever op til dine forventninger – vi gør os umage for altid at være hjælpsomme og imødekommende.

Tak fordi du vil anbefale os videre – det sætter vi stor pris på 🙏

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Jeg havde bestilt en vare i forkert farve, og det var nemt og smidigt at ombytte til den rigtige vare. Helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler her. :)

15. april 2026

Hej Bethina,

Tak for de 5 stjerner ⭐
Dejligt at høre, at både levering og ombytning har fungeret nemt og smidigt.
Vi ser frem til at handle med dig igen! 😊

Sandra, Hofstra & Wagner

Jeg har købt et egetræsbord

Jeg har købt et egetræsbord, som er af meget høj kvalitet. Det er meget smukt, og prisen er helt rimelig i forhold til kvaliteten.
Leveringen var også meget hurtigere, end jeg havde forventet, og jeg er virkelig tilfreds med mit valg.

22. april 2026

Hej Hoda,

Tusind tak for de meget fine 5 stjerner ⭐
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med dit nye bord, både kvalitet, pris og levering 😊

Sandra, Hofstra & Wagner

Alt i alt super tilfreds

Alt i alt super tilfreds. Nemt at handle på hjemmesiden, levering som forventet og et super fint bord :) Derudover en sød og behagelig servicemedarbejder da jeg ringede ind med spørgsmål.

16. april 2026

Hej Mikala,

Mange tak for de flotte 5 stjerner ⭐
Dejligt at høre, at du er super tilfreds med både hjemmeside, levering og dit nye bord.
Vi sætter stor pris på din fine kommentar til vores service. 😊

Trygt sted at handle.

Jeg har igennem min virksomhed lavet en reklamation som fra start til slut har været over alt forventning på en meget professionel og positiv facon.

Første gang jeg handlede hos Hofstra & Wagner.
Jeg vil uden tøven anbefale dem til andre.

16. april 2026

Hej Lennart

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Det glæder os at høre, at din oplevelse med reklamationen har været så positiv og professionel 😊
Tak for din anbefaling, det sætter vi stor pris på.

Super service og gode møbler

Super service og gode møbler

10. april 2026

Hej Henrik

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både service og møbler.

Dårlig kvalitet af stole

Servicer og levering er der ikke at sætte en fingre på men 2.5 år efter vi købte 6 nilo spisebords stole. Er 3 ud af de 6 stole plastik dutter knækket som sidder forende af bene, så vi har 3 stole der vipper.
Så kvaliteten er virkelig ringe og ikke noget jeg vil anbefale videre.

18. marts 2026

Hej Patrick,

Tak for din feedback.
Vi er kede af at høre om din oplevelse med stolene og forstår ærgrelse over dine problemer, du beskriver.

Jeg kan ikke se at du har henvendt dig til os via mail. Du er meget velkommen til at skrive til vores kundeservice, så vi kan kigge nærmere på sagen.

Sofa af dårlig kvalitet

Vi købte en Milo sofa med forventning om en holdbar og komfortabel løsning, men allerede efter ca. 4 måneder oplevede vi tydelige problemer. Den store rygpude er blevet deform, og man sidder nu i et decideret “hul”, hvilket gør sofaen ubehagelig at bruge i hverdagen.

Forskellen på puderne er så tydelig, at når vi har gæster, spørger de direkte, om rygpuderne overhovedet er fra samme producent. Den store pude fremstår markant deform og slidt, mens de øvrige stadig ser pæne og normale ud – det understreger, at der er tale om en reel kvalitetsforskel og ikke bare almindeligt brug.

Vi har kontaktet virksomheden for at reklamere, men her har oplevelsen været mindst lige så skuffende som selve produktet. Vores henvendelse er blevet afvist med begrundelsen, at der er tale om almindeligt slid, og vi bliver beskyldt for ikke at “banke” rygpuden. Det finder vi ikke rimeligt efter så kort tids brug.

Vi havde forventet en bedre kvalitet og især en mere imødekommende kundeservice ved en berettiget reklamation. Samlet set er det en meget utilfredsstillende oplevelse – både produktmæssigt og i forhold til håndteringen af sagen.

10. februar 2026

Hej Sidse,

Tak for din feedback.
Vi er kede af at høre om jeres opfattelse af denne oplevelse med sofaen og den efterfølgende reklamation. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi tager jeres anmeldelse alvorligt og tager det med videre til eftertanke.

Elendig kundeservice

Købte en sofa hos dem, som så først skulle bestilles hjem, hvilket var fair nok. Den skulle så leveres hjemme på min adresse lidt under 5 uger efter. Det sker selvfølgelig ikke og kontakter dem, hvor jeg så får afvide at jeg må skrive en mail til dem. Det gør jeg så, hvor i jeg også skriver at jeg er meget utilfreds med at jeg ikke bliver kontaktet om at sofaen er forsinket, og ønsker endtlig noget godtgørelse for at de kvajer sig. De vælger så slet ikke at svarer på det jeg skriver i mailen, hvorefter jeg skriver til dem igen, den vælger de så slet ikke at svarer på og hører ikke fra dem før der ligepluslig står en sofa som er blevet leveret lang tid over leveringsdato

9. marts 2026

Besvarelse fra Hofstra & Wagner

Hej Søren Kirkegaard, jeg har ingen oplysninger på dig i vores system. Umiddelbart kan jeg ikke se, der skulle have været en sofa i bestilling hos os, fra dig.

Fantastisk oplevelse.

Vi var blevet anbefalet Hofstra & Wagner af et vennepar, da vi kiggede efter et nyt spisebord. Den anbefaling har vi været utrolig glade for vi fik.

Dejlig nem og brugervenlig hjemmeside. Vi talte med kundeservice to gange. Første gang var det angående farve og mål, anden gang var det fordi vi måtte ændre levering i sidste øjeblik. Begge gange blev vi mødt af rare og hjælpsomme mennesker, der både guidede os og fixede levering så det passede ind.

Selve bordet er fantastisk. Det er elegant, nemt at rengøre, skille og bygge til når vi har gæster også er kvaliteten i top.

Tak for en fantastisk oplevelse og et lækker produkt.

2. marts 2026

Hej Sidse,

Tak for de 5 stjerner ⭐
Det glæder os virkelig at høre om jeres gode oplevelse. Både med kundeservice og jeres nye spisebord.
Dejligt at det lever op til jeres forventninger i både kvalitet og funktion. 😊

Sandra, Hofstra & Wagner

Fik en professionel og behagelig betjening og sofaen og spisebordet er præcis som forventet

22. marts 2026

Hej Susan,

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐

Dejligt at høre, at du har fået en god og professionel oplevelse og at både sofa og spisebord lever op til forventningerne 😊

Sandra, Hofstra & Wagner

Fejlregistreret som “ikke hjemme”, opkrævet ekstra, og derefter mødt med ekstremt dårlig leveringshåndtering og skuffende kundebehandling fra Hofstra & Wagner

Det første leveringsforsøg blev registreret, som om jeg “ikke var hjemme”, selv om jeg var hjemme og ventede på sofaen. Ingen ringede på min dørklokke. I stedet kom der kun et telefonopkald på omkring 3 sekunder, som min telefon ikke engang nåede at ringe hørbart på. Chaufføren kørte derefter væk, og leveringen blev registreret som forsøgt.

Det, der skuffede mig mest, var ikke kun de ekstra 200 kr., men selve princippet i sagen. Jeg var hjemme under det første forsøg, men min forklaring blev straks tilsidesat, og sagen blev reelt afgjort til fordel for logistikfirmaet. På intet tidspunkt følte jeg, at Hofstra & Wagner reelt tillagde min side af historien den nødvendige vægt.

Sofaen blev senere leveret, og den anden oplevelse gjorde logistikproblemet meget tydeligt. Pakken var en stor 3-personers sofa med mål på cirka 220 x 96 x 74 cm og en bruttovægt på 70 kg. Alligevel kom der kun én mand for at levere den, og han havde intet ordentligt udstyr med sig, ingen sækkevogn, ingen rullevogn, ingen transportvogn, ingenting. Fordi varen var for stor og uhåndterlig til, at én person kunne håndtere den ordentligt alene, endte han med at rotere og rulle pakken hen ad vejen på en meget hårdhændet måde.

Det betyder, at jeg i praksis blev opkrævet 200 kr. for en leveringsservice, der fremstod sjusket og skabte en åbenlys risiko for skade på produktet. For en vare af den størrelse mener jeg ikke, at det er acceptabelt at sende én person uden det rette udstyr og derefter håndtere pakken på så grov en måde.

En sofalevering bør indebære ordentlig planlægning, tilstrækkelig bemanding, korrekt udstyr og reel kontakt med kunden. I mit tilfælde blev intet af dette håndteret ordentligt.

Jeg ville naturligvis have hjulpet, men på det tidspunkt var min kone den eneste hjemme, og hun var i sin sidste måned af graviditeten, så hun kunne heller ikke hjælpe.

Overordnet handlede dette ikke kun om at betale 200 kr. ekstra. Det handlede om at blive registreret som fraværende, selv om jeg var hjemme, få min forklaring tilsidesat og derefter betale ekstra for en levering, der blev udført på en meget dårlig og uprofessionel måde.

Baseret på denne oplevelse ville jeg personligt langt hellere købe større møbler hos forhandlere med en mere struktureret leveringsløsning.

27. marts 2026

Hej Raül

Tak for din feedback.

Vi er meget kede af at høre om din personlige oplevelse med selve leveringen. Det er ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi forstår din frustration over forløbet.

Der er flere faktorer der spiller ind vedrørende din sag, hvilket der er korresponderet omkring via kundeservice.

Vi tager dog dine kommentarer alvorligt og vil følge op internt på både kommunikation, håndtering og leverings procedurer.

Sandra, Hofstra & Wagner

Samme fejl to gange, og varer der ikke passer

Jeg har desværre haft to dårlige oplevelser med hofstrawagner.dk.

Første gang i 2023, hvor jeg købte et Venus plankebord samt stole. Her blev jeg lovet, at fragtmanden ville give besked 30 minutter før levering. Det skete ikke. Varerne blev i stedet afleveret uden varsel og efterladt på en offentlig parkeringsplads.

Jeg valgte alligevel at handle hos dem igen, da min kone for nylig købte 2 tillægsplader til samme bord.

Præcis samme problem opstod igen. Ingen varsling fra fragtmanden, og varerne blev igen efterladt på en offentlig p-plads. Det føles ærligt talt ikke særlig trygt.

Da vi åbnede pakken, viste det sig, at tillægspladerne ikke passer til bordet. De er 1-2 cm bredere og kan derfor ikke monteres korrekt.

Hofstrawagner oplyser efterfølgende, at de har skiftet leverandør, og at de nye tillægsplader ikke passer til ældre borde. Det fremgår dog ikke nogen steder på deres hjemmeside. Produktet har stadig samme navn, og der er ingen tydelig information om ændringen, kun et ændret produktnummer.

De mener, at det er vores egen fejl, fordi vi ikke kontaktede dem inden køb. Jeg mener derimod, at det er deres ansvar at oplyse så væsentlige ændringer tydeligt, når produktet stadig sælges under samme navn.

Vi har returneret varerne, men har selv måttet betale ca. 400 kr. i fragt for noget, vi ikke kunne bruge på grund af manglende information fra deres side.

Derudover er pengene endnu ikke blevet refunderet, selvom de oplyser en frist på 14 dage.

Samtidig virker deres “tilbud” permanente, hvilket giver et lidt misvisende indtryk af rabatter.

Samlet set en meget skuffende oplevelse.

6. marts 2026

Hej Mikael,

Tak for din feedback.

Vi er rigtig kede af at høre om din personlige oplevelse, og at der både har været udfordringer med levering og informationen. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi tager dine kommentarer alvorligt og vil se nærmere på både kommunikation omkring produkterne og vores leveringsproces.

Sandra, Hofstra & Wagner

Pas på med at handle hos Hofstra &…

Pas på med at handle hos Hofstra & Wagner.

Min kæreste og jeg købte en sofa, men nægtede levering, da den ikke kunne bæres op i opgangen. Varen blev taget med retur med det samme af deres fragtmænd. Vi har derfor aldrig haft varen i vores besiddelse.

Efterfølgende tilbageholder de 20 % af beløbet med begrundelsen, at emballagen ikke var i original stand ved retur. Det giver sig selv, at emballagen fulgte med varen retur, da transportøren tog den med samme dag. Hvordan transportøren efterfølgende har håndteret, pakket eller transporteret emballagen i lastbilen, kan ikke være vores ansvar.

Emballagen er åbnet, pakket og transporteret udelukkende af deres transportør – ikke os.

Alligevel fastholder de fradraget og henviser til, at vi kan klage til Nævnenes Hus.

Det er meget svært at se dette som andet end en urimelig måde at tilbageholde penge på. Jeg ville ikke tage risikoen ved at handle her.

19. marts 2026

Besvarelse fra Hofstra & Wagner

Hej Nikolaj, det ordrenummer du oplyser her på TrustPilot stemmer ikke overens med navn + det der er købt. For at kunne gå ned i sagen må du gerne oplyse dit korrekte ordrenummer. ☺️

Vi er utrolig glade for vores nye sofa…

Vi er utrolig glade for vores nye sofa , den lever fuldt ud op til vores forventninger.
Leveringeningen af det , kunne der godt være en bedere kommunikation om . Skulle selv skrive / ringe ang hvilke dag og ca tidspunkt. Til sidst fik jeg at vide den ville komme og at vognmanden vil ringe 1 time før ankomst. Dette skete ikke da vognmand intet mobil havnede fået .
Så jeg havde sat mit mobilnummer fast på hovedet døren , da jeg handlede. Men vognmanden var sød og vi aftalte at han kunne sætte sofaen i indkørslen.
Så ug til sofaen 😊 men intet til transporten
Hilsen Anne

23. marts 2026

Tusind tak for din anmeldelse ⭐
Dejligt at høre, at sofaen lever helt op til jeres forventninger. Vi håber i får mange hyggelige timer i den 😊
Vi er kede af den oplevelse, du har haft med leveringen, og vi tager din feedback med videre, så vi kan forbedre kommunikationen fremover.

Sandra, Hofstra & Wagner

Meget tilfreds med vores nye sæt lounge…

Meget tilfreds med vores nye sæt lounge møbler til haven / terrassen. Butikken i Vejle er lidt svær af finde (man skal køre bag om bygningen, føler man) men den er virkelig et besøg værd for at få glæde af deres åbningstilbud!

7. marts 2026

Besvarelse fra Hofstra & Wagner

Mange tak for din anmeldelse ⭐

Dejligt at høre, at du er glad for dine nye lounge møbler! 😊
Skønt at besøget var det hele værd, trods den gav jer lidt udfordringer med at finde frem.

Sandra, Hofstra & Wagner

Positivt indtryk - og et fremadrettet forslag

Som udgangspunk en rigtig fin oplevelse.

Hjemmesiden er veldisponeret og kundeservice virker imødekommende.

Men produktet er af lidt lavere kvalitet end forventet - og det er svært 100% at bedømme ud fra billeder.

Bedste råd herfra er at tillade gratis retur (på samme måde som der er gratis fragt over 1.499 kr.) når nu der kun er én fysisk butik på Fyn, som er langt væk for mange.

6. marts 2026

Tusind tak for din anmeldelse ⭐
Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både hjemmeside og kundeservice 😊
Vi tager din feedback om produkt og retur muligheder til os, det sætter vi pris på.