Hofstra & Wagner Anmeldelser

1.574

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 277 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver konsekvent den hurtige levering og den yderst venlige service, som gør hele købsprocessen både nem, overskuelig og utrolig behagelig i hverdagen. Mange forbrugere er desuden yderst tilfredse med de lækre kvalitetsprodukter samt den professionelle og personlige vejledning, de modtager i butikkens fysiske showroom. Nogle anmeldere var ikke glade for kvaliteten af visse møbler og oplevede desværre uventede udfordringer med produktionsfejl samt generende revner i materialerne over tid. Desuden nævnte flere personer, at kundeservicen ikke levede op til forventningerne i forbindelse med vanskelige reklamationer og håndtering af transportskader.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere finder produkt tvetydig, idet nogle anmeldere roser den lækre kvalitet, gode holdbarhed og flotte... Se mere

Delivery service

Kunder deler positive meninger om leveringsservice, idet mange fremhæver en hurtig og præcis levering samt... Se mere

Quality

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kvalitet, idet nogle fremhæver de lækre kvalitetsprodukter og det... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, og mange kunder udtrykker stor tilfredshed med den venlige... Se mere

Customer service

Kunder havde tvetydig oplevelser med kundeservice, hvor nogle anmeldere fremhævede en utrolig venlig, hurtig... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

God service og flot showroom. Jeg har købt en sofa hos firmaet, hurtig levering og god opfølgning. MEN, transportfirmaet i har valgt at benytte, der leverede sofaen, kunne helt klart være bedre.... Se mere

God betjening, dog med det twist at de ikke lige havde styr på deres kampagne priser, da vi gjorde opmærksom herpå var de hurtige til at rette i fakturaen og hurtige til at levere varen. Et lille øv... Se mere

Købsoplevelsen og levering var professionel og gjorde mig tryg i købet. Hurtig og præcis levering med indbæring. I forbindelse med købet burde jeg have spurgt til hvordan og hvor meget møblerne vill... Se mere

Fin og god service! Hurtig levering! Super fedt Ville have været rart med en beskrivelse af blødhed/hårdhed samt om billedet er retvisende i forhold til farve. Jeg bestilte sofaen i brun og forvente... Se mere

1. nr. 60 af de 76 bedste virksomheder i Møbelforretning
  2. nr. 18 af de 26 bedste virksomheder i Dagligstuemøbelbutik
  3. nr. 4 af de 5 bedste virksomheder i Leverandør af møbeltilbehør
  4. nr. 9 af de 11 bedste virksomheder i Møbeltilbehør
  5. nr. 11 af de 14 bedste virksomheder i Sofabutik

Om Hofstra & Wagner

www.hofstrawagner.dk

Hos Hofstra & Wagner sætter vi en ære i, at yde en god service overfor alle vores kunder. Du skal fornemme vores passion for produkterne når vi guider dig igennem dit køb, så du føler du har fået noget for pengene! Vi lytter til dig som kunde, så vi kan opfylde de ønsker du har.

+45 71 74 79 76

Brug for hjælp? Kontakt os alle hverdage mellem 09.00-15.00 - vi sidder klar til at hjælpe dig.

God

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.574)

Skuffende levering og håndtering af reklamation

Jeg havde glædet mig til min nye sofa fra Hofstra & Wagner til 8.000 kr., men desværre blev det et frustrerende forløb.
Jeg var blevet lovet besked ca. 30 minutter før levering, men få sekunder efter SMS’en ringede chaufføren og sagde, at han var der om ét minut. Da jeg forklarede, at jeg var 10 minutter væk, blev jeg mødt af en meget ubehagelig tone – og da jeg nåede hjem, var chaufføren endnu ikke ankommet.
Sofaens emballage var beskadiget og tapet sammen, og efter udpakning konstaterede jeg bl.a. et tydeligt tryk/hak i et armlæn, sorte mærker på puderne og løse tråde.
Jeg reklamerede straks med billeddokumentation. Det første råd var, at jeg skulle massere skummet med kræfter og vente 14 dage på, at det blev “aktiveret”. Jeg undrede mig gevaldigt over netop 14 dage, da den almindelige fortrydelsesfrist ved onlinekøb som udgangspunkt også er 14 dage.
Efter yderligere dialog blev jeg først tilbudt 1.600 kr. og senere 2.000 kr. i kompensation. I forbindelse med tilbuddet skrev virksomheden, at yderligere retur- og reklamationsret ville bortfalde, hvilket gjorde mig bekymret i forhold til min 2-årige reklamationsret efter købeloven. Efter jeg bad om en skriftlig præcisering, bekræftede virksomheden heldigvis, at reklamationsretten fortsat gælder for øvrige fejl og mangler, som ikke er omfattet af kompensationen.
Jeg erkender gerne, at min frustration undervejs gjorde min egen kommunikation skarpere end normalt, hvilket jeg også beklagede. Jeg var samtidig kort efter en hjerneoperation og havde meget lidt overskud til hele forløbet.
Jeg ønskede egentlig blot sofaen ombyttet til et fejlfrit eksemplar, da jeg er glad for modellen, men virksomheden afviste en ombytning med henvisning til vores dialog og deres vurdering af, at deres møbler ikke ville leve op til mine forventninger. Det fandt jeg meget mærkeligt, da min utilfredshed netop handlede om fejlene på det konkrete eksemplar – ikke sofaens model.
Sagen er nu afsluttet med, at jeg beholder sofaen og modtager 2.000 kr. i kompensation, samtidig med at min 2-årige reklamationsret fortsat gælder for øvrige mangler. Jeg er glad for, at vi til sidst fandt en løsning, men det samlede forløb har desværre været langt under mine forventninger.
Jeg bemærker desuden, at virksomheden på tidspunktet for denne anmeldelse markedsfører sig med 4,7 stjerner på Trustpilot, mens den aktuelle score er 4,2. Jeg synes, det ville være mere retvisende, hvis dette blev holdt opdateret.

Tilføjet:
Hej Oliver

Tak for jeres svar 😊

Som jeg også selv skriver i min anmeldelse, anerkender jeg, at min frustration undervejs gjorde, at jeg på et tidspunkt formulerede mig skarpere end normalt, hvilket jeg også beklagede direkte over for jer. Jeg kan dog ikke genkende beskrivelsen af min kommunikation generelt som værende “meget nedladende”.

Min frustration opstod netop undervejs i forløbet, fordi jeg oplevede, at der ikke blev tilbudt en løsning, jeg fandt tilfredsstillende på en helt ny sofa med de dokumenterede fejl. Jeres første løsning var, at jeg skulle massere skummet med kræfter og afvente 14 dage, og først efter den efterfølgende dialog blev jeg tilbudt andre løsninger.

Jeg vil samtidig gerne korrigere jeres oplysning om, at jeg “kun har ønsket et afslag, uden I måtte afhente sofaen”. Jeg bad flere gange helt konkret om at få sofaen ombyttet til et nyt eksemplar, fordi jeg er glad for modellen. Det var jer, der afviste en ombytning med henvisning til vores dialog og jeres vurdering af, at jeres møbler ikke ville leve op til mine forventninger. Mine muligheder var derfor i sidste ende at returnere sofaen og få pengene tilbage eller acceptere kompensation og beholde den.

Som jeg også forklarede jer, var jeg kort efter en hjerneoperation og havde meget begrænset overskud til at skulle pakke en hel sofa ned, få den afhentet og efterfølgende starte forfra med køb og levering af en ny. Derfor valgte jeg til sidst at acceptere jeres tilbud om kompensation.

Jeg er glad for, at vi til sidst fandt en løsning, men jeg står ved min anmeldelse og synes, det er vigtigt, at det fulde forløb fremgår korrekt.

Rigtig god sommer til jer også 😊

8. juli 2026

Hej Sophie,

Vi er kede af, at læse din anmeldelse. Vi har i kundeservice oplevet en meget nedladende tone, som vi har haft svært ved at acceptere. Vi har prøvet at afhjælpe, med at afhente sofaen helt uden beregning, og du med det samme efter afhentning kunne få alle dine penge retur. Dog har du kun ønsket et afslag, uden vi måtte afhente sofaen. Det valgte vi at acceptere, for at lukke sagen.

Da du ønskede at beholde sofaen, håber vi at du trodsalt at du bliver glad for den. ☺️

Rigtig god sommer.

Mvh Oliver

Jeg købte en sofa i feb

Opdatering:
Vi har nu haft Onsite ude, som er et eksternt firma de har sendt ud, for at kigge på sofaen. Han konstaterer den er defekt, den er for lav og derfor støder fjederne på og gør den knirker.

Hofstra, dem har jeg selv måtte rykke svar fra, og efter 3 besked, svarede de, at de ventede rapporten fra Onsite, han har svaret den er sendt til dem. Så det deres leverandør de mangler svar fra. Jeg er i bund og grund ligeglad. De har solgt en defekt vare og det er 2 reklamation på denne ordre. De skal bare afhente og returnere mine penge!

Klage er nu afsendt til Forbrugerombudsmanden!

KØB IKKE HER, ringeste service! Det ikke nok og sige, vi kommer tilbage, god weekend etc. handling!

Jeg købte en sofa i feb. Som ved udpakning var revnet i stoffet. Jeg får en ny reservedel, dette har jeg anmeldt tidligere, da jeg synes servicen var ringe. Nu sofaen begyndt og knirke og knage, de vender hurtigt tilbage med en dekort på 500,- hvilket jeg naturligvis ikke synes er tilfredsstillende, den er 5 mdr. da de ikke har flere på lager, spørger jeg om de har en anden model de kan tilbyde, men nu tilbyder de 1000,- dekort eller en der kan komme og forsøge og fikse dens knirken.

Nu går vi så ind i det forløb. Men helt ærligt, der bør simpelthen ikke være så mange problemer med en sofa, har jeg aldrig prøvet tidligere.

Jeg mener man skal tænke sig godt om inden man køber en sofa her! De er af yderst ringe kvalitet!

Skriver bestemt ikke Nedladende, som de gerne vil ha den drejet ind på, og jeg har netop skrevet dette efter løsningen er fundet, at de sender et firma ud.

Igen, jeg kommer ikke til at anbefale andre og købe her, jeg er rigtig ærgerlig over jeg ikke lyttede til min intuition inden.

15. juli 2026

Besvarelse fra Hofstra & Wagner

Hej Fie, jeg er ked af at læse din anmeldelse. Dine anmeldelser kommer desværre altid inden vi har konkluderet noget i din sag og inden vi har kunne svare, så derfor har det været en udfordring at hjælpe dig. Det er svært at finde en løsning, da der har været skrevet i nedladende tale, men vi håber, at du er tilfreds med den løsning vi har fundet.

Rigtig god dag.

5 flotte stjerner

5 flotte stjerner. Mit valg faldt i første omgang på jer, da I havde sofaer på lager - ingen ventetid✅ tog til showroom i Vejle, blev mødt af en dygtig og sød ekspedient, der hurtigt hjalp mig med bestilling.
Hurtig levering (kun et par dage og det var gratis!) gik som planlagt og jeg er så glad for min nye sofa⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5. juli 2026

Hej Lene

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner 🌟

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse hele vejen – fra besøget i vores showroom i Vejle til den hurtige og gratis levering. Det er dejligt, at vores medarbejder kunne hjælpe dig godt på vej med bestillingen, og at du hurtigt kunne få glæde af din nye sofa 🛋️

Vi håber, du får rigtig mange gode og hyggelige stunder i din nye sofa 💛

Emma

Sød og venlig pige i showroom

Venlig betjening

7. juli 2026

Hej Bente

Tak for de 5 flotte stjerner ⭐

Det er rigtig dejligt at høre, at du oplevede en sød og venlig betjening i vores showroom. 😊 Vi lægger stor vægt i at give vores kunder en god oplevelse, så det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber, at du bliver rigtig glad for dit køb, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen 🌿

Emma

Søde og smilende personale ved køb.

Søde og smilende personale ved køb.
Følte os meget velkommen.
Og vi er utrolig glade for vores køb. Have sofagruppe i god kvalitet.

28. juni 2026

Hej Lene

Tusind tak for din skønne anmeldelse ⭐

Hvor er det dejligt at høre, at du følte dig så godt taget imod af vores søde og smilende personale ☀️
Vi gør os umage for, at alle vores kunder får en god oplevelse fra start til slut, så din feedback betyder rigtig meget for os.

Det glæder os også, at I er så glade for jeres nye havesofagruppe, og at kvaliteten lever op til jeres forventninger. Vi håber, I får mange hyggelige stunder i den.

Emma

Jeg købte et bord i 2023 som nu står…

Jeg købte et bord i 2023 som nu står med en skjoldet overflade på trods af at jeg har passet på bordet og eksempelvis altid har brugt bordskåner og dækservietter. Firmaet beklager men henviser bare til at garantien udløber efter to år.
Tydeligvis skal man være opmærksom på kvaliteten af de varer firmaet sælger.

6. juli 2026

Fantastisk service hele vejen igennem

Fantastisk service hele vejen igennem, samt virkelig lækre produkter! Jeg har haft en fantastisk oplevelse, og kan kun anbefale at handle med dem! Både Emma, Oliver og Sandra skal have stor ros!

Yderst tilfreds kunde! :-) Ikke sidste gang jeg handler hos jer!

8. juni 2026

Hej Kasper

TAK for de rosende ord og fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen 🤩

Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os! Det betyder rigtig meget for os 🙏🏼

Jeg håber, at du bliver rigtig glad for dine nye møbler og får en masse gode stunder med dem.

Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale Hofstra Wagner

Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale at man handler her, de aftaler man laver mundtligt holder ingen steder.
Vi havde bestilt et bord på 140 cm og 4 stole via deres hjemmeside. Det viste sig at stolene ikke kunne være mellem bordbenene, selvom det blev vist på billede på hjemmesiden.
Det skal lige siges, at jeg er handicappet og vi har haft hjælp til at samle bord og stole. Så efterhånden som møblerne kom ud af kasserne, blev de skåret op, da vi jo ikke regnede med at bruge kasserne igen. Det viste sig der var en skade på bordpladen, så jeg ringede og fortalte at vi gerne ville have bordpladen ombyttet. samtidig sagde jeg at stolene ikke kunne være mellem bordbenene. De svarer bare det er på grund af armlænene, men det er de samme stole som vist i butikken. Jeg sagde at vi lige vil kigge på andre stole så vi ville have byttet de stole eller have et større bord og forklarer dem at papkasserne var skåret op. Så fik jeg at vide at de skulle sendes tilbage i forsvarlige emballage, men når den ikke var original ville det koste 20 til 30 % i gebyr per stol, hvilket er lig med 2 til 300 kr. pr. stol.
For ikke at få flere misforståelser kørte vi fra Sjælland til Fyn til deres showroom. vi fandt et andet plankebord på 160 og 4 stole uden armlæn. De ville så have penge for de nye stole plus differencen på bordpladen, da den var 20 cm længere. Jeg prøvede at forklare, at vi jo havde betalt for de andre stole og bordplader som skulle retur, Men vi skulle betale for det nye og så ville vi få pengene retur når de modtog de først leverede møbler fra os. Vi aftalte meget imod min vilje at vi skulle betale 800 kr. på grund af de manglende papkasser. Vi fik afhentet returvarerne om mandagen så jeg forventede at få vores penge retur onsdag eller senest torsdag. Da der ikke var kommet penge om torsdagen ringede jeg igen for at spørge, hvor de blev af. Jeg fik så at vide der kunne gå op til 14 dage, og at de endnu ikke havde modtaget vores retur. Så tirsdagen ugen efter ringede jeg igen og rykker på pengene. der påstod de stadig ikke havde modtaget vores returvarer, Dagen efter fik vi at vide pengene var sendt men først var disponibel om 10 dage. Endvidere var fratrukket yderligere små 400 kr. retur fragt og vores aftale i butikken var vi skulle betale 800 kr. i alt

17. juni 2026

Hej Benny

Vi er desværre meget uforstående overfor denne.

Det starter med, at du har bestilt et plankebord i 140 cm + 4 stole. Stolene der er på det billede du henviser til, er ikke de stole, som du har bestilt, hvilket vi også har snakket om, da du ringede ind.

Vi skriver flere steder, at man i tilfælde af retur skal beholde al emballagen. Har man ikke den originale emballagen vil det medføre en værdiforringelse.

Fejlen på bordpladen bliver anerkendt med det samme, men da du ønsker et større bord, vil du skulle betale difference på dette.

Da der ikke er tale om reklamation på stolene, men blot et fortrudt køb, skal vi selvfølgelig have betaling for de nye stole.

Da du ikke har haft emballage på de første møbler du har købt, foreslår vi, at du kan bruge emballagen, som du modtager fra de nye møbler, så du ikke skal ud og finde emballage til det.

Pengene for stolene kan vi først returnere, når vi har modtaget dem retur på vores lager, hvilket er helt normal procedure.

Aftalen der er lavet i vores showroom er blevet sendt skriftligt til dig på mail, så det har ikke blot været en mundtlig aftale, netop for at undgå misforståelser. Jeg kan se, at du ikke har vendt retur på denne med nogen indvendinger.

Vi er ærgerlig over, at du har denne oplevelse, da vi blot har forsøgt at være hjælpsomme og imødekommende.

Emma

Balu-sofa i brun fløjl, endnu bedre end på billeder

Jeg har købt Balu sofaen i brun fløjl, og den er kun endnu flottere i virkeligheden og kvaliteten virker til at være helt i top! Derudover var den bare super nem at samle.
Sofaen blev leveret efter 3 hverdage, som det beskrives på hjemmesiden, og hele den proces med levering forløb også som beskrevet.

Derfor en fuldt tilfreds kunde herfra, der allerede har henvist videre til Hofstra & Wagner, da jeg ikke er den eneste, der er paf over hvor flot og god en sofa jeg har fået mig 😊

26. juni 2026

Hej Christian

Tusind tak for din gode anmeldelse ✨

Det er virkelig dejligt at høre, at du er glad for sofaen - og at den var nem at samle 🙌🏼

Vi er så glade for at høre, at har lyst til at anbefale os til andre på baggrund af din oplevelse - det er altid den bedste anbefaling.

Jeg håber, at du bliver glad for din nye sofa i mange år! 🛋️

Tillægsplader passer ikke

Jeg har bestilt et sæt tillægsplader til et Venus plankebord, som jeg købte for tre år siden. Det har nu vist sig, at tillægspladerne slet ikke passer til bordet, fordi I har skiftet leverandør og ændret produktet. Konsekvensen er, at et spisebord, der oprindeligt var købt med mulighed for udvidelse, nu permanent har mistet denne funktion. Mit bord kan ikke længere forlænges, og det kommer heller aldrig til at kunne det igen.

Det er fuldstændig uacceptabelt, at I vælger at ændre et produkt på en måde, som reelt forringer værdien og funktionaliteten af tidligere solgte borde, uden at tilbyde nogen form for løsning eller kompensation til de kunder, der bliver ramt.

Det gør kun oplevelsen endnu værre, at jeg efterfølgende bliver mødt af en kundeservicemedarbejder, som fremstår komplet ligeglad med problemet og på ingen måde er interesseret i at finde en løsning. Den eneste "hjælp", jeg bliver tilbudt, er selv at betale for at returnere et produkt, som jeg aldrig har haft mulighed for at bruge, fordi fejlen udelukkende skyldes jeres ændringer. At jeg ovenikøbet skal betale et betydeligt beløb for at returnere varen (næsten en fjerdedel af produktets pris) er ganske enkelt urimeligt.

Samlet set er dette uden sammenligning den værste oplevelse, jeg nogensinde har haft med køb af møbler og med kundeservice. Hele forløbet vidner om en fuldstændig mangel på ansvarsfølelse over for eksisterende kunder. I har ensidigt ændret et produkt, gjort en væsentlig funktion ubrugelig og overlader derefter konsekvenserne til kunden. Det er under al kritik og langt fra den service og kvalitet, man med rette bør kunne forvente i en situation som denne.

27. juni 2026

Hej Jeppe

Jeg er ærgerlig over at høre, at tillægspladerne ikke har passet til dit bord.

Der vil løbende kunne ske ændringer og/ eller forbedringer i et produkt og da det er 3 år siden du har købt bordet, er der sket ændringer på bordet og hvordan tillægspladerne bliver monteret.

Inde på produktet skriver vi således:

"Bemærk: Der kan være produktionsmæssige ændringer på vores borde og tillægsplader, som gør, at nyere tillægsplader ikke nødvendigvis passer til borde købt tidligere.

Er du i tvivl om kompatibiliteten, anbefaler vi, at du kontakter vores kundeservice med billeder af bordets underside, så står vi klar til at hjælpe."

Dette gør vi netop for, at man ikke ender i en situation, hvor tillægspladerne ikke passer til.

Vi er naturligvis ikke ligeglade, men da der ikke er tale om en reklamation vil det have en returomkostning.

Emma

God service, høj kvalitet.

Nem at komme i kontakt med medarbejdere i firmaet. Venlige og professionelle i kontakten Hurtig og påpasselig levering.
Elsker sofaen. Flot, komfortabel og meget rummelig. Er meget tilfreds

19. maj 2026

Hej Gull-Maj

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😍

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores kundeservice og leveringen. Det betyder også rigtig meget for os, at du er så glad for din nye sofa, og at den lever op til dine forventninger både i forhold til komfort, design og størrelse.

Emma

Vi bestilte et lounge sæt

Vi bestilte et lounge sæt, hvor der desværre var fejl på det tilhørende bord. 5. Juni opretter vi en reklamation, herefter foregår alt i sneglefart. Reklamationer kan kun håndteres via deres reklamationssystem, men fra man skriver til de svare skal man forvente 2 dage hver gang, og sådan kan man så have en korrespondance kørende i evigheder. Bordet var vi klar til at returnere med det sammen, men først den 16. blev det afhentet, nu er det den 26. og jeg skriver den 25. for at hører hvad status er. De har først fået bordet 7. hverdage efter det blev afhentet på min adresse. Nu skal jeg så vente på at de får kigget på bordet, kun for at konstatere at de bliver nødt til at sende mig et nyt. Som jeg så igen kan vente på i en ukendt tidsperiode.
Det er så dårlig service at jeg burde give mindre, men de øvrige produkter fungere, men kundeservice er på ingen måde en spidskompetence de kan prale af. Jeg køber en vare fordi jeg skal bruge den ikke fordi jeg måske i fremtiden skal brugen den. Så mon ikke der kommer til at gå godt og vel 1 mdr. før jeg har et komplet lounge sæt. Så til alle andre, hvis I har forventninger om at skulle bruge den vare I bestiller, så kryds alt for at der ikke er fejl eller lign. på produktet.

26. juni 2026

Hej Katja

Jeg er ærgerlig over at høre, at du ikke føler, at der er blevet svaret hurtigt nok på din reklamation.

Vi svarer altid så hurtigt som muligt.
I dette tilfælde kan jeg se, at min kollega skriver, at vi ud fra de medsendte billeder ikke har kunne se, hvad fejlen på bordet er.
Derfor har vi gerne ville tage det retur og undersøge det, så vi kunne finde en holdbar løsning til dig.

Bordet er modtaget hos os torsdag d. 25/6 og tirsdag d. 30/6 er der blevet sendt et bord retur til dig, som er blevet leveret i dag d. 1/7.

Sofaen er go nok

Sofaen er go nok. Men fik en sofa der var helt dækket af gipsstøv. Bunden på sofaen var betrækket i stykker. Selv papkasserne det var pakket ind i var der fodspor på med gipsstøv. Det var de ret ligeglade med da man kontaktede den. Vil aldrig købe en sofa der igen

22. juni 2026

Hej Sheena

Jeg er virkelig ked af at læse din anmeldelse af din oplevelse hos os.

Ud fra den korrespondance du har haft med mine kollegaer, kan jeg se, at de svarer, at vi beklager og at det bestemt ikke er den oplevelse vi ønsker at give vores kunder.

Ydermere kan jeg se, at du skriver, at du har fundet en løsning på at fjerne støvet, samt at du har modtaget en imprægnering og lampe som undskyldning for ulejligheden. Afslutningsvis skriver du tusind tak, så vi har været af den opfattelse, at du har været tilfreds med håndteringen af sagen.

Du må meget gerne vende retur til os på mailkorrespondancen, hvis du ikke føler dig tilstrækkeligt grebet i denne sag.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice!
Jeg købte 6 spisestole, som ankom et par dage efter bestillingen. Pakkerne var dog beskadiget, og en af stolene havde taget skade under transporten. Jeg får talt med kundeservice, der beder mig sende billeder & forklaring. Kort efter får jeg besked om at de sender mig en ny stol, og den kommer dagen efter i god stand. Jeg er imponeret over den hurtige leveringstid, og ikke mindst den gode kundeservice. Ingen klager herfra - fra en meget glad & tilfreds kunde! :)

Hej Minne,

Tusind tak for de 5 stjerner! 💛

Vi beklager, at en af stolene blev beskadiget under transporten, men vi er glade for, at vores kundeservice hurtigt kunne hjælpe med at finde en løsning, så du fik en ny stol leveret hurtigst muligt.

Det betyder meget for os at høre, at du er imponeret over både leveringstiden og den service, du har modtaget. Vi gør os umage for at sikre, at vores kunder føler sig godt hjulpet hele vejen igennem 🌟

Tusind tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse. Vi håber, du får stor glæde af dine nye spisestole i mange år fremover ✨

Sandra

Super god oplevelse med Emma fra jeres…

Super god oplevelse med Emma fra jeres kundeservice. Dejligt at blive behandlet professionelt, når man henvender sig med en udfordring. Kan kun anbefales.

Hej Lars,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en super god oplevelse med Emma fra vores kundeservice 😊✨

Vi lægger stor vægt på at møde vores kunder professionelt og imødekommende, så det er dejligt at høre, at du følte dig godt hjulpet med din henvendelse 💛

Tak for din anbefaling og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi sørger for at give de flotte ord videre til Emma.

Skrækkelig oplevelse og tabt 6.500 kr

Jeg har for en måned siden fået leveret et Holm Spisebord. Bordet er kommet op på plads lidt senere end levering, grundet flytning. I det rette lys har vi måtte konstatere, at bordets HPL-overflade har en silikone/lim hinde helt vejen rundt og nogle steder værre end andre og jeg opretter en reklamation med det samme.
Det godtager de ikke og mener ikke at man kan oprette en reklamation efter 14 dage, selvom man som forbruger har 2 års reklamationsret.
De har tilbudt mig 500 kr i afslag, men det kan jeg ikke bruge til så meget, da bordet ingen værdi har og giver mest af alt ondt i maven, at have givet 6500 kr for et spisebord, som må ende sine dage i et opbevaringsrum.
Jeg har aldrig oplevet så dårlig service i forbindelse med køb af større møbler, som har en prisklasse i den dur.

Hofstra Wagners svar for reklamation:
“Tak for din henvendelse.
Jeg er ærgerlig over at høre, at du oplever udfordringer med bordet.

For at vi kan behandle reklamationer fejl eller skader på et møbel som dem du sender billeder af her, skal dette meldes til os senest 14 dage efter modtagelsen.

Denne frist er fastsat for at sikre, at vi har mulighed for at vurdere forholdet og udelukke, at eventuelle skader er opstået efter leveringen.
Jeg kan se, at bordet blev leveret den 15. maj, og fristen er derfor overskredet.

På den baggrund har vi desværre ikke mulighed for at behandle sagen yderligere.
Vi betragter derfor sagen som afsluttet fra vores side.

God dag.“

Tak for dit svar Oliver.
Jf. dansk lovgivning er rettidigt før 2 måneder og af billederne er det tydeligt der er tale om samme fejl hele vejen, som ikke skyldes brug. Bordet er i øvrigt opbevaret.

Besvarelse fra Hofstra & Wagner

Hej Julie, vi er kede af, at læse din anmeldelse. Hvis fejlen skal gå ind under den gældende reklamationsret jf. dansk lov, er det vigtigt at vi bliver informeret om fejl inden for 14 dage, som var der ved levering. Dette er ganske normalt og flere andre har samme krav i deres handelsbetingelser. Vi hjælper som udgangspunkt altid, hvis fejlen er der ved udpakning, og det bliver sværere for os at retfærdiggøre overfor vores leverandør, hvis bordet har været i brug i nogle måneder, hvor der kan være kommet brugsspor.

Mvh Oliver - Kundeservice

God service.

God service.
Bestilt i Vejle
Hurtig leverin g

11. juni 2026

Hej Kirsten,

Mange tak for din anmeldelse ✨

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet god service, og at din levering forløb hurtigt og problemfrit 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det sætter vi stor pris på 💛

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen hos Hofstra & Wagner 🌟

Spisebord

Bordet er flot, men blev leveret med fejl i bordpladen. Reklamationsforløbet trak ud over flere uger med mange mails frem og tilbage. Jeg oplevede ikke den tilbudte kompensation som rimelig, og sad til sidst tilbage med en følelse af, at man som kunde bliver slidt ned, indtil man accepterer en løsning. Det var ikke den oplevelse, jeg forventede ved køb af et bord til 8.500 kr.

16. juni 2026

Hej Vibeke,

Vi er glade for at høre, at du synes om bordets design, men vi er samtidig kede af at høre, at det blev leveret med en fejl, og at reklamations forløbet ikke levede op til dine forventninger.

Vi beklager, at processen opleves som langtrukken, og at den foreslåede kompensation ikke var tilfredsstillende. Det er bestemt ikke vores intention, at nogen kunde skal sidde tilbage med følelsen af at blive presset til at acceptere en løsning.

Vi tager din feedback alvorligt og bruger den til løbende at forbedre både vores kommunikation og håndtering af reklamationer. Vi beklager den frustration, forløbet har medført, og takker for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. ✨

Efter 2 mdr

Efter 2 mdr. Rever benen på vores havestole, vi kan se de er limet sammen.
Her starte så mange beskeder frem og tilbage.
At træ skal have olie, og træ gir sig.
Ja vi klar over træ kan revne, men ikke lige ned.
De går langt om længe med til give pengen retur, hvis vi selv kommer med møblerne.
Dette vil vi selvfølgelig ikke, da det dem som har en dårlig vare.
Og hvis vi skal have nye stel, er de ikke sikker på vi vil kunne få byttet, hvis der igen revner. De fuldstændig ligeglad med købeloven.
Efter meget skriv, henter de selv alle møbel og vi får vores pengen igen.
Jeg ved de selvfølgelig vil komme med en bortforklaring her.
Men vi har det på skrift, som alle er velkomne til at se.

Jeg kan kun sige, overvej om du klar til at kæmpe for få dine penge, kan efterfølgende læse andre har haft samme oplevelse

22. maj 2026

Hej Heidi og Thomas

Tak for jeres anmeldelse.

Ud fra jeres reklamation kan jeg se, at vi samme dag som I opretter reklamationen tilbyder, at vi tager sættet retur og refundere pengene til jer.

Vi er kede af, at I har fået denne oplevelse. Fra første henvendelse har vores mål været at finde en holdbar løsning sammen med jer, og derfor tilbød vi også hurtigt en løsning på sagen.

Service

Selvom jeg desværre måtte annullere min ordre på en sofa, så har servicen været super god hele vejen igennem :)

15. juni 2026

Hej Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse ⭐

Selvom det selvfølgelig er ærgerligt, at du måtte annullere din ordre, er vi meget glade for at høre, at du har været tilfreds med servicen hele vejen igennem 😊✨

Vi bestræber os altid på at give den bedst mulige oplevelse, uanset hvordan et forløb ender, så din feedback betyder rigtig meget for os 💛