hoesjesdirect.nl Anmeldelser

1.750
TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Deze laptophoes bevalt zeer goed. Mijn kinderen gebruiken ze in hun schooltas. De laptop kan er zeer gemakkelijk in- en uitgepakt worden. Het neopreen biedt genoeg bescherming, ook als er door de rege... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onlangs in twee afzonderlijke keren artikelen besteld bij hoesjedirect.nl. Beide keren naar volle tevredenheid. Eerste keer werd de verzending op mijn verzoek 1 dag vertraagd, werkte prima. Beide k... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hoesje besteld voor mijn iPad. Helaas paste het hoesje niet, terwijl hoesje wel geschikt was voor mijn model. De kwaliteit was overigens slecht (de sticker made in china zat er nog op). Vervolgens con... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had een verkeerd telefoon hoesje besteld deze kon ik zonder enig probleem nu terugsturen en het goede hoesje bestellen. De volgende dag had ik het goede hoesje binnen en dag erna was het aankoop... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med mobiltilbehør

Skrevet af virksomheden

hoesjesdirect.nl is een van de grootste webwinkels in Nederland en Belgie voor telefoon, tablet en laptop accessoires. Kies uit ruim 60.000 hoogwaardige producten voor alle toestellen. Altijd inclusief gratis verzending en gratis ruilservice binnen 60 dagen voor het geval je product niet helemaal bevalt.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.750)

458 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering en een prima hoesje.

Snelle levering en een prima hoesje.

Bedankt voor je review en de mooie beoordeling.

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer.

Snelle levering.

Snelle levering.
Prima hoesje.

11. august 2026

Hoesje Samsung A26

Keurig hoesje voor de Samsung A26.
Magneetsluiting werk prima, snel geleverd voor een nette prijs. Top.

18. juli 2026

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles was goed zowel retourneren en…

Alles was goed zowel retourneren en nieuwe bestelling alles correct gegaan en snel

Goede kwaliteit prijsverhouding

Goede kwaliteit prijsverhouding. Snelle en goede service/levering.

30. juli 2026

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijskwaliteit verhouding

Goede prijskwaliteit verhouding, snelle levering

8. august 2026

Subliem

Wel , ik had een produkt nodig , gevonden op die website ... Besteld en het werd opgestuurd . Later kwam er een man aan de deur met de bestelde produkten . Echt geweldig .

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering en super goede…

Snelle levering en super goede koopwaar. 👍😍

30. juli 2026

Goede prijssetting

Goede prijssetting, ruim aanbod voor verschillende toestellen, makkelijke bestelling, vlotte levering, correcte afhandeling van de bestelling.
Kortom alles wat nodig is om als tevreden klant in de toekomst weer bij "hoesjesdirect.nl" te bestellen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede creen protector en makelijk erop…

Goede creen protector en makelijk erop gezet

7. august 2026

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fraaie Apple watch bandjes (incl. gratis inkorter en video-instructie)

Mooie Apple watch bandjes, snel in huis. Eén bleek inkortbaar, de inkorter ervoor werd gratis meegestuurd en een handig instructiefilmje stond keurig in m'n mailbox. Wat een gemak!

27. juli 2026

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb bij dit bedrijf een laptophoes…

Ik heb bij dit bedrijf een laptophoes gekocht. Na 4 maanden rits ik op een dag de hoes dicht en breekt de sluiting van de rits. Klantenservice van hoesjes direct vertelt me dat dit normale slijtage is… Dit is dus de kwaliteit en klantenservice van hoesjesdirect.

Bedankt voor de review.

Jammer om te horen dat u dit zo heeft ervaren. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. We hebben de melding nagekeken, maar dit valt helaas niet onder de garantie. We begrijpen dat dit een teleurstelling is.

Mocht u nog vragen hebben, dan helpt onze klantenservice u graag verder.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Het hoesje was op zich mooi.

Het hoesje was op zich mooi.Op tijd ontvangen. Alleen de fabrikant had er een mooi plaatje achter de folie geplaatst die print was door de warmte in het folie gebrand. Lichtelijk zie je het. Klacht ingediend gelijk behandeld. Ze hebben een nieuwe opgestuurd, de 1e mocht ik niet terugsturen, maar had hetzelfde euvel. Zit er nu met 2 ik heb verder nog geen klacht ingediend. Ben bang dat gehele serie te warm heeft gelegen. Jammer bij opsturen hebben ze het 2e hoesje niet gecontroleerd op hetzelfde euvel.

Bedankt voor de review.

Fijn om te lezen dat het hoesje goed is bevallen en dat de levering snel was.

Vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad met het tweede hoesje en dat dit niet vooraf is gecontroleerd. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Neem gerust nogmaals contact op met onze klantenservice; we kijken graag samen met u naar een passende oplossing.

tevreden

Bij het bestellen van een Samsung TAB A9, had ik de verkeerde besteld. Ik moest de 11" hebben. Dit stond er helaas niet bij op de site. Dus weer nieuwe besteld, wel voor een Samsung 11" en de andere geretourneerd. Netjes een email met ontvangstbevestiging ontvangen en mededeling voor terugbetaling. Mijn advies is dat ze de inches bij de hoesjes erbij gaan zetten.

5. august 2026

Ruime keuze in hoesjes

Ruime keuze in hoesjes, snelle levering en gelijk leuk 2e hoesje ( tijgerprint) met kortingscode besteld.

Snel

Snel, mooi en goed geprijsd

27. juli 2026

Verzending snel

Verzending snel, hoesje als op foto, maar zelfs met maar 3 pasje erin ging het hoesje niet dicht. Uitsparingen zijn te krap. Retourzending verder netjes geregeld!

31. juli 2026

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestel daarom nooit meer iets!

Bestel daarom nooit meer iets! Doe een bestelling ontvangen het pakket met totaal ander model! Dan komt nog is de vraag om foto! Deze gestuurd vervolgens geven ze aan het een ander artikel/doos is! Foto van artikel en doos (SCAN) GESTUURD! Hoe durven ze...niet klantvriendelijk!

Bedankt voor de review.

Wat jammer om te horen dat u dit zo heeft ervaren. Om een passende oplossing te bieden, verzoeken we onze klanten altijd om een foto te sturen. Op die manier kunnen we goed meekijken waar het precies is misgegaan en dit zo snel mogelijk voor u rechtzetten.

Onze excuses voor de verwarring en het ongemak. Neem gerust contact op met onze klantenservice als we nog iets voor u kunnen doen.

Alles top verlopen

Alles top verlopen

Hoesjesdirect.nl

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.