hoesjesdirect.nl Anmeldelser

1.749
TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Deze laptophoes bevalt zeer goed. Mijn kinderen gebruiken ze in hun schooltas. De laptop kan er zeer gemakkelijk in- en uitgepakt worden. Het neopreen biedt genoeg bescherming, ook als er door de rege... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onlangs in twee afzonderlijke keren artikelen besteld bij hoesjedirect.nl. Beide keren naar volle tevredenheid. Eerste keer werd de verzending op mijn verzoek 1 dag vertraagd, werkte prima. Beide k... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hoesje besteld voor mijn iPad. Helaas paste het hoesje niet, terwijl hoesje wel geschikt was voor mijn model. De kwaliteit was overigens slecht (de sticker made in china zat er nog op). Vervolgens con... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had een verkeerd telefoon hoesje besteld deze kon ik zonder enig probleem nu terugsturen en het goede hoesje bestellen. De volgende dag had ik het goede hoesje binnen en dag erna was het aankoop... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med mobiltilbehør

Skrevet af virksomheden

hoesjesdirect.nl is een van de grootste webwinkels in Nederland en Belgie voor telefoon, tablet en laptop accessoires. Kies uit ruim 60.000 hoogwaardige producten voor alle toestellen. Altijd inclusief gratis verzending en gratis ruilservice binnen 60 dagen voor het geval je product niet helemaal bevalt.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.749)

455 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hoesje was goed en de volgende dag in…

Hoesje was goed en de volgende dag in huis

22. august 2026

Bedankt voor je review en de mooie beoordeling.

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer.

Goed geleverd

Goed geleverd
Goed prijs kwaliteit

17. august 2026

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Artikel zoals verwacht en snelle…

Artikel zoals verwacht en snelle levering

11. august 2026

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel geleverd en goed product.

15. august 2026

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Precies wat ik zocht voor m’n nieuwe…

Precies wat ik zocht voor m’n nieuwe iPhone 17. En zeer snel geleverd!

Snelle service

Snelle service! De screenprotector zelf was niet makkelijk aanbrengen, maar bij de tweede ging het goed. Heb er nu nog een voor als hij aan vervanging toe is. Goede prijs/kwaliteit.

Alles was correct.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Duidelijke website met ruime keuze

Duidelijke website met ruime keuze. Snelle levering en product voldoet volledig aan de verwachtingen.

18. august 2026

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Duidelijke website met duidelijke…

Duidelijke website met duidelijke omschrijvingen en foto's.
Bestelde item voldeed aan verwachtingen.
Betrouwbaar bedrijf.
Snelle en verzorgde levering.

Goed product

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Retourneren gaat gemakkelijk en…

Retourneren gaat gemakkelijk en terugbetaling volgt snel.

20. august 2026

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, snelle levering

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering en top kwaliteit

Snelle levering en top kwaliteit, een aanrader

20. august 2026

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snelle levering en stevige hoes

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Hetzelfde defect voor de 2e keer – garantie de 2e keer afgewezen

Ik heb in april 2024 een OtterBox-hoesje gekocht met een garantie van 7 jaar. Na ongeveer een jaar liet de rand van het hoesje los. Hoesjesdirect heeft het hoesje in 2025 kosteloos vervangen en dit destijds expliciet als garantiegeval behandeld.

Nu is bij het vervangende hoesje na opnieuw ongeveer een jaar exact hetzelfde defect ontstaan.

Hoesjesdirect weigert de tweede garantieclaim en stelt dat het loslaten van de rand normale slijtage is. Dat vind ik moeilijk te begrijpen, zeker omdat hetzelfde defect bij twee opeenvolgende exemplaren binnen ongeveer een jaar is ontstaan.

Wat mij vooral teleurstelt, is dat Hoesjesdirect zich eerst op de 7-jarige OtterBox-garantie beroept voor de beoordeling, maar uiteindelijk zelf bepaalt dat dit geen garantiegeval is. OtterBox heb ik vervolgens rechtstreeks benaderd, maar verwees mij weer terug naar de verkoper.

Jammer, want de eerdere garantieafhandeling door Hoesjesdirect verliep juist prima. Deze tweede garantieafhandeling heeft mijn vertrouwen in de kwaliteit van het product en de garantie duidelijk verminderd.

**Update – 23 augustus 2026**

Na mijn review heeft Hoesjesdirect gereageerd en opnieuw gesteld dat het loslaten van de rand normale slijtage is (zie onderaan).

Inmiddels is het probleem echter verder verergerd: het hoesje is verder uitgezet en vervormd. Daarnaast zie ik op Trustpilot meerdere recente reviews op de site voor OtterBox van andere klanten die een vergelijkbaar probleem met OtterBox-hoesjes beschrijven, waarbij het hoesje na ongeveer een jaar begint uit te zetten.

Dit maakt het voor mij ronduit onbegrijpelijk dat dit als normale slijtage wordt afgedaan. Als een hoesje na ongeveer een jaar normaal dagelijks gebruik uitzet, vervormt en daardoor feitelijk niet meer goed bruikbaar is, kan ik moeilijk begrijpen hoe dit als een normaal gevolg van gebruik kan worden beschouwd. Zeker omdat ik inmiddels meerdere vergelijkbare meldingen van andere OtterBox-klanten zie. Waar is in dat geval de geadverteerde garantie van 7 jaar nog voor?

Ik vind het daarom bijzonder jammer dat Hoesjesdirect dit nog steeds als normale slijtage afdoet.

Bedankt voor de review.

Jammer om te horen dat u dit zo heeft ervaren. We begrijpen uw reactie goed, zeker omdat de vervanging in 2025 wel naar tevredenheid verliep. Toen u het hoesje recent opnieuw bij onze klantenservice meldde, hebben we dit zorgvuldig nagekeken. De garantie van Otterbox dekt materiaal- en fabricagefouten, maar helaas geen schade door gebruik of normale slijtage, waardoor we het dit keer niet kosteloos konden vervangen.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Keurig netjes

Keurig netjes. 1 hoesje was niet goed. Omgeruild. En keurig binnen een paar dagen het geld terug. Alles ging heel snel. Mijn complimenten

1. august 2026

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mogelijkheid van ruilen zonder…

Mogelijkheid van ruilen zonder verzendkosten.

11. august 2026

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Service en kwaliteit van producten is ver te zoeken

Iets bestellen gaat heel makkelijk en de levering is snel. Wat dat betreft, een goed bedrijf.

Maar zodra service om de hoek komt kijken is er 0 verantwoordelijkheid of goede service te vinden.

Bij hoesjesdirect heb ik een horlogebandje voor mijn Apple Watch besteld van 25,- euro. Niet de duurste, maar ook geen goedkoop prul.

Al na 6 maanden is het kleine bandje waarmee je het grote bandje vastklemt gescheurd en kan ik het horlogebandje weggooien.

Na melding bij hoesjesdirect via de mail waarin ik mij beroep op non-conformiteit en garantie blijven ze tot 4x aan toe stug volhouden dat het normaal is dat het bandje slijtage vertoont en dat zij daar niet verantwoordelijk voor zijn. Terwijl non-conformiteit duidelijk van toepassing is op een bandje dat al na 6 maanden stuk gaat. Blijkbaar vinden zij dat normaal?

Een aanbod van 5,- euro shoptegoed vond ik bijzonder slecht.

Ze hebben duidelijk vrijwel geen kennis van juridische verplichtingen, want zelfs in hun eigen algemene voorwaarden staat dat ze voldoen aan wettelijke bepalingen.

Maarja, niemand die heisa gaat schoppen voor een bandje van 25,- euro, dus ze komen er gewoon mee weg.

Een bedrijf dat zo slecht achter de kwaliteit van hun eigen producten staat en zulke belabberde service biedt ga ik niks meer kopen.

19. august 2026

Bedankt voor de review.

Het is jammer om te horen dat onze service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Wij hebben uw melding en het beeldmateriaal meerdere malen zorgvuldig bekeken. Omdat de ontstane schade het gevolg is van normale gebruiksslijtage, valt dit helaas buiten de garantie. Horlogebandjes worden dagelijks belast, waardoor slijtage door gebruik een natuurlijk proces is.

Om u toch tegemoet te komen, hebben wij uit coulance een shoptegoed aangeboden. We vinden het spijtig dat we niet tot een gewenste oplossing zijn gekomen, maar hopen dat u dit shoptegoed alsnog wilt gebruiken.

Tevreden

Dit is mijn tweede verzoek om een review, terwijl ik vorige week ook al uitgebreid heb aangegeven wat ik ervan vond en heb zelfs een bevestiging gekregen van de beoordeling. Ik vind dat allemaal wel een beetje overdone. Dat kan wel een tandje minder..... maar goed, nogmaals dus: ik ben tevreden over mijn product, een mooie stevige cover met een sjiek aandoend grijze punt erin, mijn super dunne telefoon ligt nu stevig in mijn handen en is minder kwetsbaar. Zoals beloofd, was het product er de volgende dag na de bestelling.

7. august 2026

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden na 2 mislukte pogingen…

Zeer tevreden na 2 mislukte pogingen eindelijk het gepaste hoesje !!!