Fikk ikke varene, får ikke tak i kundeservice, rett og slett svindel. Selv om websiden har norsk (.no) domene, så er det et kinesisk foretak. Jeg ble kvitt nesten 2000, på denne «butikken». Styr unna,... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Jeg har bestilt fra HobbyHund som eies av Canine Technologies AS. Jeg vet hvem du er. Det er bare å søke på proff.no og ser navnet ditt. Nå er det bare å google litt på LinkedIn, FB, Instagram.... Se mere
Etter 2 uker har jeg fortsatt ikke mottatt varen. Når jeg sender mail, så stiller de bare spørsmål tilbake. Når jeg svarer, så har de et nytt spørsmål og leser ikke tidligere mails (som ligger i korre... Se mere
Jeg bestilte varer og betalte 8.10, varer sendes hver dag fra Østlandet, står det. Jeg bor Halden, skulle tro at det gikk under Østlandet. Jeg etterspurte de 21.okt. fikk beskjed 22.okt. at de kom før... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
HobbyHund.no er en norsk nettbutikk med et spesialisert tilbud for de husholdninger med hund. Vårt oppdrag er tilby hundefamilier et bredt utvalg av kvalitet og nytteverdi med en visjon om å bidra til et rikere hundeliv.
Kontaktoplysninger
Karvesvingen 5, 0579, Oslo, Norge
- support@hobbyhund.no
- hobbyhund.no
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bestilte en hundeseng og fikk dessverre…
Bestilte en hundeseng og fikk dessverre feil str enn hva jeg bestilte. Sendte en mail og gav beskjed og Hobbyhund sendte meg kostnadsfritt en ny seng i riktig størrelse uten og måtte returnere den andre! Det dette var deres feil og skulle bare mangle.
Anbefales med stor A og super kundeservice👍👍👍
Rask levering og god kvalitet!
Bestilte seler og bånd til hunden på en lørdag, varene kom allerede førskommende tirsdag. Bra kvalitet på utstyret!:)
Var skeptisk pga anmeldelser her, men føles trygt når man kan velge Klarna sin "betal først når varene har kommet" mulighet.
Veldig fornøyd!
Bra produkter til gode priser
Bra produkter til gode priser, effektiv service!
Har gått en måned siden bestilling
Har gått en måned siden bestilling. Kontaktet dem etter 2 uker, gikk noen dager før jeg fikk svar. Da fikk jeg beskjed om at bestillingen min var blitt rotet bort og at de nå var utsolgt for varen min. Fikk mulighet til å velge en annen farge som skulle ha blitt sendt for 14 dager siden. Vanskelig å få kontakt med, og dårlig service.
Foreløpig får de bare en stjerne
Foreløpig får de bare en stjerne. Det står på siden deres at pakker sendes ut fra lageret hver dag. Jeg har ventet siden 26. november og foreløpig har posten bare fått melding om pakken. Har ikke fått mail om grunnen til at pakken ikke er sendt, hadde jeg fått det hadde jeg hatt mer tålmodighet og forståelse.
Får se når jeg får pakken, om jeg endrer til 5 stjerner.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.