7 dages leveringstid for nogle varer er alt for længe og hm’s egen angivet leveringstid overholdes ikke engang. Hvad sker der? Matas kan godt finde ud af at levere på mindre end 1 døgn, hvis der... Se mere

Købt en jakke, som skulle vær en gave, bestilt varen den 27/4, og der står den vil ankomme 2-5 hverdage. Skulle bruge gaven lørdag. Jeg ringer til HM de oplyser den slet ikke er sendt oplyse... Se mere

Bestilte varer fordi det blev annonceret expreslevering og tænkte at jeg kunne spare en tur til byen i den weekenden. Desværre ser det ud som om at varen endnu ikke er hentet af Budbee endnu. Jeg best... Se mere

Hej, Jeg har købt varer for 1.501,98 kr. på min første bon og yderligere 786 kr. i går i en fysisk butik. Nu kan jeg se, at I kører med 20 % rabat på hjemmesiden. For at udnytte rabatten forvente... Se mere

1. Tøjbutik
  2. Babytøjsbutik
  3. Soveværelsesmøbelbutik
  4. Børnetøjsbutik
  5. Butik med modetilbehør
  6. Skobutik

H&M offers fashion and quality at the best price in a sustainable way for women, men, teenagers and children. The range includes everything from sparkling gala outfits and exclusive designer collaborations to everyday basics and high-performance yoga wear to help fashion fans across the world dress their personal style.

1,5

Dårlig

16 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Elendig kundeservice!!

Elendig kundeservice!!

Datter på 11 køber et par shorts, men finder da ud af at hun gjorde et forkert køb og ville returnere dem.
Hun har smidt kvitteringen væk, men alle sedler, skilte og H&M mærker sidder stadigvæk på og det er 2 dage siden. Lige til at hænge op på hylden igen, men det kunne hun ikke få lov til at returnere, og det kan man fint i alle andre tøjbutikker, kvittering eller ej.
Vi handler ikke i H&M i Horsens nogensinde igen.

24. marts 2025

Tilbageholder penge ulovligt

Jeg bestilte en skjorte på H&M’s app og finder ud af efter nogle dage at den er blevet aflyst. Dog er pengene stadig reserveret på min konto. Jeg har selv måtte finde ud af det, da det undrede mig at jeg ikke hørte at den var blevet afsendt. Jeg skriver til dem gennem deres support og får at vide at de ikke kan svarer på hvorfor den er blevet aflyst. Og da jeg beder om at sende ny ordre, får jeg at vide at det ikke kan lade sig gøre og at jeg skal bestille en ny. Jeg spørger til at få det reserverede beløb på min konto frigivet og bliver videresendt til egen bank. Jeg fortæller at det er en gave og at jeg ikke har pengene til at ligge ud for noget nyt.
Jeg får ikke de mest servicemindede svar tilbage og det giver en ærgerlig fornemmelse. Jeg bestiller alligevel en ny ordre i håb om at pengene bliver frigivet hurtigt når jeg kontakter egen bank.
Jeg kontakter min bank, der som forventet alligevel sender mig tilbage til H&M igen og siger at det er H&M der skal sende en mail til dem (min bank) og bede om at få frigivet det reserverede beløb, som er modsigende ifht til det deres medarbejder fortæller mig.
Jeg kontakter igen H&M med endnu en medarbejder, der vil sende min sag videre, men hun siger også at de ikke kan love noget. Jeg får igen svar fra H&M og de fortæller at jeg skal vente til banken selv frigiver det og at der ikke er noget de kan gøre. Hvilket ikke passer, da min bank siger det modsatte. Det kan ikke være tilladt at holde på folks penge på den måde, og jeg har ikke engang selv været skyld i at den blev aflyst.

18. marts 2025

Useriøs kundeservice

Fortæller HM om, at deres app ikke virker på iPad efter seneste opdatering. Tilbage får jeg 12 spørgsmål og ting jeg “kan prøve”. Hvem er det, der har salg at tabe? Ikke mig, jeg går bare på Zara eller Zalando i stedet, deres apps virker nemlig fint …

Så HM: fat en iPad og test løs!

17. marts 2025

Der er plads til forbedringer

De giver % vouchers når man indleverer brugt tøj til dem som man kan bruge på at købe noget nyt tøj, det er også en fin service og tilbud, det er så bare noget svineri at hvis man køber en vare hvor man bruger sine vouchers og fortryder købet efter så giver de ikke en sine vouchers igen, det svarer lidt til at sige til sine kunder at man kun vil give noget af købs prisen tilbage for et produkt ved returnering og det er noget svineri.

De har en funktionen på deres hjemmesiden hvor man kan se om varen og størrelse er tilgængelig i en butik, man kan bare ikke kontakte butikken for at få det bekræftet, så man er nød til at tage hele vejen der ud som ofte er forgæves fordi de som regel aldrig kan finde varerne fordi deres butikker altid roder så meget og ellers mener de at varerne må være på et fjernlager ingen har adgang til, hvorfor overhoved have den funktion hvis man ikke kan bruge den til noget fordi man ikke kan regne med det.

Endnu mere irriterende er at deres kollektioner nærmest kun lige når ind på bøjlerne før de udgår igen.

14. marts 2025

Jeg havde bestilt 11 stykker tøj og der…

Jeg havde bestilt 11 stykker tøj og der gik halvanden måned før det kom jeg havde kontaktet dem fire gange og de blev ved med at sige vent til næste mandag eller om en uge og så fik jeg refunderet pengene men pakken kom da I det mindste halvanden måned efter og da pakken endelig var kommet var pakken fuldstændig smadret og der var huller i pappet handler aldrig fra H&M online igen

12. december 2024

Ordre gennemført to gange pga. fejl

Jeg købte tøj fra hjemmesiden søndag aften. Pga. en fejl, blev ordren gennemført to gange. Jeg har fået to ordrebekræftelser og pengene er reserveret to gange. Jeg henvender mig mandag formiddag for at få annulleret den ene ordre, men det kan ikke lade sig gøre. Det er så spild af alles tid og ressourcer, at behandle, pakke, sende, modtage også returnere ordren. Især når ordren ikke er pakket eller afsendt endnu og pengene kun står reserveret

10. marts 2025

Forkert ordre

Jeg bestile en blazer fra H&M for et par dage siden og modtog et par bukser istedet. Da jeg henvendte mig til kundeservice fik jeg at vide, at jeg bare måtte sende den retur og bestille en ny. Problemet er bare her, at varen nu er udsolgt. Det kunne de ikke gøre noget ved og jeg kunne heller ikke få noget kompensation. Virkelig dårlig service.

1. marts 2025

👎👎👎👎

Alt for strikse regler ift. ombytning af varer ift. tidligere. Vi havde fået en natdragt til børn i gave, men størrelsen var en anelse for lille, så vi forsøgte at bytte den til en anden vare, men fik nej til at bytte uden kvittering. H&m er blevet alt for restriktive ift muligheder for at bytte varer både ift frister for at bytte og krav om kvittering. Har tit købt fx barselsgaver der, men kommer ikke til at gøre det igen.

1. marts 2025

Uforskammet medarbejder i kundecenter

Jeg ringede til Kundeservice tlf nr 70212200 den 21/2 kl 18.53, fordi jeg ikke havde fået besked om, at min ordre fra den 13/2 var klar til afhentning. Jeg sagde ja til, at de måtte optage samtalen. Og H&M bad mig tale pænt (automatisk besked til alle kunder)! Jeg fik en uforskammet medarbejder i telefonen, der sagde, at pakken var leveret, og jeg skulle hente den inden den 2/3. Pakken havde ventet på mig længe. Men jeg har jo ikke fået besked om det! Medarbejderen beklagede slet ikke, men talte SÅ grimt til mig. Jeg er målløs over den opførsel.

21. februar 2025

Pas på dobbeltkøb på hjemmesiden

Billige priser, fint nok tøj. Dog er det SUPER irriterende at bestille tøj fra deres hjemmeside for hver gang man trykker køb og betal føres man over i et betalingsvindue for MobilePay (mit foretrukne) og efter godkend står
Der at noget gik galt. Tjekker min mail, ingen købs bekræftelse. Ok, så køber jeg bare via kort. Køber igen. Betaling gennemført og der står godkend. Tjekker mail igen og der er en ordrebekræftelse denne gang hvilket jo er som det skal være! DOG et par dage efter er der 2 bekræftelser og jeg skal til at bøvle med at få returneret den ene pakke og fordi jeg ikke vil betale retur fragt skal jeg bøvle med at finde tid til at gå ned i en af deres fysiske butikker og returnere! Det er nu sket tre gange i løbet af de sidste tre år. Nævte det til
Kundeservice sidst, men der er tydeligvis ikke blevet gjort noget ved det! Det er en virkelig nem fejl at fikse, men h&m må leve i håbet om at folk bare beholder alle varerne fordi de ikke gider bøvle med returneringer. I er en professionel virksomhed, få nu styr på jeres hjemmeside. Jesus det er pinligt jo! Og irriterende for jeres kunder!

16. februar 2025

MEGET lang leveringstid

Tøj bestilt 4/2 kl 10 er ikke engang sendt afsted fra jeres lager endnu i dag d. 13/2.
I ordrebekræftelsen skriver i en anslået leveringstid på 3-5 hverdage.
Dette har jeg oplevet de sidste 3 gange jeg har bestilt hos jer.

13. februar 2025

Jeg har lige været i Lyngby st center i…

Jeg har lige været i Lyngby st center i dag og skærmen v kassen virker ikke i stueetagen og ekspedienten sender kunderne ovenpå. Jeg spørger pænt om hun kan åbne kassen lige v siden af hende. Det vil hun ikke, for ekspedienten for denne kasse er på toilettet. Jeg siger at jeg bare venter. Da hun insisterer igen siger jeg at jeg bare venter tak, har ondt i lænden og stor pose. Ingen ord. Så virker skærmen v kassen pludselig alligevel og jeg betaler uden et ord fra hende. Jeg siger ha en god dag to gange og jeg får er bitchy dræberblik som eneste og bliver nedstirret! Sælger id: 1263923 kasse 13
Jeg returnerer nu og bliver væk😟 Nej tak
Ps der kom ikke en anden fra toilettet.

10. februar 2025

....

Jeg har altid elsket H&M – det er nemt, hurtigt, og mange varer har en rimelig pris.

Men for nylig købte jeg noget gennem H&M, som viste sig at være fra Monki. Desværre passede varen ikke, og da jeg forsøgte at returnere den i min nærmeste H&M-butik, var det ikke muligt. Det viste sig heller ikke at være en mulighed hos Monki. Resultatet? Jeg mister fragtprisen, 29 kr. Det er måske ikke et stort beløb, men det er stadig frustrerende.

Så vær opmærksom på, om I køber H&M’s egne produkter eller varer fra andre brands, de sælger.

10. februar 2025

Overskrider leveringstid hver gang

Overskrider leveringstid hver gang!
Hjemmesiden siger "levering 3-5 hverdage".
Efter 5 hverdage, har pakken ikke engang forladt lageret. Det er for ringe.
Vi rejser nu, og kan ikke hente pakken, når den er så forsinket.
Selvom pakken stadig befinder sig hos virksomheden, vil de ikke lave levering om, så den kan blive sendt hjem.

Ret tiderne på hjemmesiden, så I undgår skuffede kunder.

7. februar 2025

Man kan ikke regne med deres online…

Man kan ikke regne med deres online system "Tjek butikken for varer", altså hvor en bestemt vare findes fysisk. Jeg benyttede mig af systemet og tog forgæves fra Køge til Herlev, kun for at få at vide, at varen ikke var på lager. Måske var den ikke pakket ud, siden den blev vist som tilgængelig i butikken.

Jeg kontaktede kundeservice, som sagde, at systemet blot er "et skøn". Det står dog ingen steder, at oplysningerne kun er vejledende. Havde jeg vidst det, ville jeg have overvejet, om turen til Herlev var besværet værd – især når offentlig transport tager en time hver vej.

Enten deres system bær gøres mere præcist eller tydeliggør, at lagerstatus ikke er garanteret.

5. februar 2025