7 dages leveringstid for nogle varer er alt for længe og hm’s egen angivet leveringstid overholdes ikke engang. Hvad sker der? Matas kan godt finde ud af at levere på mindre end 1 døgn, hvis der... Se mere

Købt en jakke, som skulle vær en gave, bestilt varen den 27/4, og der står den vil ankomme 2-5 hverdage. Skulle bruge gaven lørdag. Jeg ringer til HM de oplyser den slet ikke er sendt oplyse... Se mere

Bestilte varer fordi det blev annonceret expreslevering og tænkte at jeg kunne spare en tur til byen i den weekenden. Desværre ser det ud som om at varen endnu ikke er hentet af Budbee endnu. Jeg best... Se mere

Hej, Jeg har købt varer for 1.501,98 kr. på min første bon og yderligere 786 kr. i går i en fysisk butik. Nu kan jeg se, at I kører med 20 % rabat på hjemmesiden. For at udnytte rabatten forvente... Se mere

1. Tøjbutik
  2. Babytøjsbutik
  3. Soveværelsesmøbelbutik
  4. Børnetøjsbutik
  5. Butik med modetilbehør
  6. Skobutik

H&M offers fashion and quality at the best price in a sustainable way for women, men, teenagers and children. The range includes everything from sparkling gala outfits and exclusive designer collaborations to everyday basics and high-performance yoga wear to help fashion fans across the world dress their personal style.

1,5

Dårlig

16 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Jeg har købt 2 bh er i str 80 B som er…

Jeg har købt 2 bh er i str 80 B som er min normale str men kun den ene passede. Så den må være mindre gradueret
Men da jeg i går, d 23 gik forbi Helsingør bycenter og fortalte at jeg ikke kunne passe den blev jeg afvist hjælp da jeg skulle ha kommet senest d 22 pga af deres 30 dages retur politik. De ville ikke engang bytte den. H&M er discount med discount service

Forfærdelig service og leveringstid

Forfærdelig service og leveringstid

H&M kan simpelthen ikke levere en simpel pakke. Jeg ventede 15 dage(!!!) på en Pakke, ringede til Kundeservice omtrent 5 gange for at få en status - og blev "låst" i systemet hos deres IT afdeling - alt for blot at få en mail med automatisk refundering - ingen undskyldning, ingen opfølgning, ingen interesse.

Nok den værste shop jeg har oplevet længe!

Vil aldrig anbefale at bestille her, hvis du skal have din pakke hurtigt.

9. juni 2025

Der går 14 dage før du får dine varer..

Det er ærligt under al kritik hvor langsomme i er til at pakke en pakke. Jeg har modtaget vare fra Temu der kom hurtigere frem… i skriver 2-4 dages levering (hverdage), men I glemmer lige at skrive at det også minimum tager jer en uge at pakke l*rtet…
Har aldrig kendt til en så “stor” virksomhed der har så langsom levering - eller har faktisk ikke kendskab til nogen firmaer med så lang levering. Bestiller aldrig hos jer igen. God dag. Peace

23. juni 2025

Lang ventetid på at pakke/sende ordre.

Jeg lagde en ordre d 18/6, og har først i dag 23/6 fået en besked om at min ordre er pakket til levering. Så nu skal jeg vente yderligere 2-4 dage. Det er et stort firma, jeg forstår ikke at de er så bagud i forhold til andre virksomheder.

Tak H&M

Jeg vil takke H&M for deres vidunderlig navigation på hjemmesiden. Jeg sparer rigtig mange penge. Jeg er gået fra at være stor kunden til frustreret kunde. Navigationen er så frustrerende og ulogisk at jeg faktisk ikke kan finde rund på hjemmesiden, så nu køber jeg ikke mere. Smart ser det ud men ikke forbruger venlig. Pyt jeg finder et sted med en lettere navigation.

16. juni 2025

Jeg er fanget med pakker der ikke er…

Jeg er fanget med pakker der ikke er registrerer i budbee. H&m kan se de er registreret til at blive sendt retur, men i budbee appen kan jeg intet se. Har været i H&m 2 gange og ventet i 1,5 time begge gange uden at være kommet af med mine pakker.

16. maj 2025

Retur røveri

Bestilte en relativ stor samlet ordre på H&M appen og pakken blev derefter sendt til mig i 3 forskellige pakker. Da jeg skulle returnere det som ikke passede, skulle jeg betale 39,- pr pakke. Dvs. jeg måtte give 117,- for at returnere og ingen mulighed for at bytte i butik. Ringede til kundeservice, ingen hjælp at hente.

11. juni 2025

Ganske utilfredsstillende og virkelig…

Ganske utilfredsstillende og virkelig dårlig service, at man nu skal betale 39 kr. for at sende sine varer retur, som man har bestilt online! En virksomhed som jeres burde fortsat kunne klare en fragtfri returnering, når blot man har købt for et givent beløb og endda er stamkunde.
At man kan returnere gratis i en fysisk butik, giver jo ingen mening, for så kunne vi lige så godt have kørt den lange vej til en fysisk butik og ikke have bestilt online...
Ganske utilfredsstillende!

7. juni 2025

En stjerne fordi I tager penge fra ens konto uden I har sendt varerne!!! Er det ikke ulovligt??? Også er i simpelthen for sløve med afsendelse. Jeg fik min pakke hurtigere fra et andet firma end jeres. Det er sidste gang jeg bestiller hos jer!!! 🤬🤬🤬

3. juni 2025

2 gange forkert levering 😮‍💨

Bestilte først to par loose fit joggingbukser, men fik forkert leveret fik 2 relaxed fit joggingbukser i stedet…. Måtte sende dem retur og bestille på ny…. Og har nu hentet min anden pakke som er fuldstændig det sammen… Er lidt træt - så må sønnen undvære de bukser for gider simpelthen ikke bruge mere krudt på det!

20. maj 2025

Brud på købeloven.

Direkte brud på købeloven. Jeg vil ikke anbefale at handle her. Sender forkert vare, og fralægger sig ethvert ansvar trods korrekt bevismateriale. Hold jer væk.

12. maj 2025

ViborgI…

I går den 17 maj var jeg i h og m I Viborg , der var nogen der Ike vile stå i kø til prøverummet selv om ekspedienten sagde at der var overvågning overalt og der var børn til stede vælger de at prøve tøj ude i butikken synes jeg ikke er i orden

17. maj 2025

H&M i Svendborgs mangel på repspekt

I H&M i Svendborg har de en tydelig mangel på respekt. Mine veninder og jeg kom for at prøve noget tøj, og allerede der fik vi en lektion og en trussel om at blive smidt ud af butikken, som ingen andre fik. Kort tid efter bliver vi smidt ud af prøverummet af ingen grund, og da vi går over til et spejl for at kigge på de ting vi ikke fik prøvet, bliver vi igen talt grimt til. Denne medarbejder burde ikke arbejde i en servicebranche, og det burde have været hendes medarbejders ansvar at bakke os op, Istedet for at støtte op om hende. Vi som kunder stod i en position hvor vi ærlig talt blev skræmt at hendes hårde attitude helt oppe i vores hoveder, og en lyst til aldrig at komme tilbage. Super dårlig oplevelse.

17. maj 2025