7 dages leveringstid for nogle varer er alt for længe og hm’s egen angivet leveringstid overholdes ikke engang. Hvad sker der? Matas kan godt finde ud af at levere på mindre end 1 døgn, hvis der... Se mere

Købt en jakke, som skulle vær en gave, bestilt varen den 27/4, og der står den vil ankomme 2-5 hverdage. Skulle bruge gaven lørdag. Jeg ringer til HM de oplyser den slet ikke er sendt oplyse... Se mere

Bestilte varer fordi det blev annonceret expreslevering og tænkte at jeg kunne spare en tur til byen i den weekenden. Desværre ser det ud som om at varen endnu ikke er hentet af Budbee endnu. Jeg best... Se mere

Hej, Jeg har købt varer for 1.501,98 kr. på min første bon og yderligere 786 kr. i går i en fysisk butik. Nu kan jeg se, at I kører med 20 % rabat på hjemmesiden. For at udnytte rabatten forvente... Se mere

1. Tøjbutik
  2. Babytøjsbutik
  3. Soveværelsesmøbelbutik
  4. Børnetøjsbutik
  5. Butik med modetilbehør
  6. Skobutik

H&M offers fashion and quality at the best price in a sustainable way for women, men, teenagers and children. The range includes everything from sparkling gala outfits and exclusive designer collaborations to everyday basics and high-performance yoga wear to help fashion fans across the world dress their personal style.

1,5

Dårlig

16 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Min søn havde købt et par jeans i…

Min søn havde købt et par jeans i oktober mdr 2025. D. 29/11 2025 revner bukserne ved baglommen tæt på syningen. Jeg henvender mig til H&M i esbjerg storcenter der afviser af give mig et nyt par, da jeg ikke har en kvittering men kun kan vise dem hvornår overførelsen er lavet. Dette både med beløb, dato og hvilken H&M bukserne er købt i.
Jeg køber ikke tøj i H&M hvis holdbarheden på et par jeans ikke er længere end 2 mdr.
Sød butiksassistent men det får min søn ikke nye bukser af.
Æv H&M

30. november 2025

Reklamerer med rabatter i stor stil…

Reklamerer med rabatter i stor stil både på hjemmeside og i butikker.
De glemmer bare at skrive med ligeså store bogstaver at for at få rabat så skal du være medlem og skal købe for et minimumsbeløb.
Kommer aldrig til at handle i deres svindlerbutik. Der er indgivet en klage over markedsføring til forbrugerombudsmanden. Ulækker stil!!

28. november 2025

H&H Glostrup Centret nul stjerner

H&M i Glostrup Centret, værste oplevelse ever. En buks mærket ned til 120,-kr der hænger mindst 4-5 par jeg prøver et par men skal have en anden størrelse finder dem, samme sted dog er de ikke mærket med 120,-kr som de andre. Personalet siger selv at buksen er fuldstændig den samme. Sorry men det personale har absolut ingen beføjelser eller manglen evne til at undersøge hvad der er rigtigt eller forkert mærket. Et kæmpe 0 handler der ikke mere.

13. november 2025

Usædvanligt dårligt service ved kassen…

Usædvanligt dårligt service ved kassen i H&M Kongens Lyngby. Arrogant ældre ekspedient afviser returvarer selv om tøjet er ubrugt men der mangler et stykke pap fra emballagen. H&M får generelt dårlige brugeranmelder og det er fuldt retfærdigt, når man ikke har styr på sin kundeservice, og medarbejderne kan opfører sig uprofessionelt uden konsekvenser. Jeres ansigt udadtil. Tog efterfølgende kontakt til deres kundeservice for at fortælle om hændelsen. En ung mand viste ingen interesse for sagen, og fortalte at han ikke havde nogen kompetencer eller muligheder for at hjælpe. H&M, kom nu ind i kampen - med jeres nuværende serviceniveau overlever I ikke i marked. Heldigvis findes der mange bedre alternativer.

10. november 2025

Meget usmidigt retur ret med julegaver

Meget usmidigt retur ret med julegaver
Jeg bestilte den 3/11, hentet i pakkeshop den 6/11 og så at man kun kunne bytte julegaver købt fra den 9/11. Skrev med kunde service og det var bare ærgerligt. Godt nok voldsom spild af porto og min tid at jeg skal sende retur og bestille igen istedet For lige at ændre datoen i systemet. Mærkeligt sådan et stort firma ikke magter det. Men så må man jo købe sine varer andre steder istedet for.

10. november 2025

Det er utroligt at sådan en stor kæde…

Det er utroligt at sådan en stor kæde som HM ikke har en bedre bytteservice.. Jeg skrev med kundeservice og spurgte om jeg kunne købe julegaver og få byttemærke på, det kan man ikke og de kan heller ikke byttes efter jul! Kan først købes efter d. 9/11, jeg skrev i dag d. 7/11.. Det vildt vi i november, men kan ikke købe julegaver endnu..

7. november 2025

Blandet oplevelse

Jeg bestiller ofte online hos H&M da min lokale ikke rigtigt har det udvalg jeg går efter.
Jeg synes de har vildt mange fine ting til overkommelige priser. Men hver gang jeg bestiller online går der lang tid før varerne kommer. Jeg glemmer at der i deres 2-4 dages levering næsten skal medregnes en uges behandlingstid.
Ofte når de ting jeg bestiller ikke at komme til de jeg skal bruge dem til, selvom jeg bestiller mere end 7 hverdage før.
Så må ende med at sende retur. Det sammme gælder en pakke jeg har bestilt til brug i dag, den skulle komme i går men er så yderligere forsinket og kommer først i morgen. Vel og mærket ikke postnords skyld da H&M brugte over en uge på at få sendt varen.

21. oktober 2025

Underlig dårlig service

Jeg bestilte en ordre med 3 ting på H&Ms webshop. Jeg modtog varene og ønskede at returnere dem igen. I webshoppen kunne jeg se at dette var muligt i en H&M-butik - så fint.

Jeg gik ned i H&M Spinderiet, Valby en fredag eftermiddag men fik besked om at deres system til returnering var nede og der var ingen mulighed for tage imod pakken. Jeg skulle direkte videre til en aftale og måtte slæbe rundt på den hele fredag aften.

Ugen efter gik jeg igen ned i butikken. Pakken bliver åbnet og jeg får at vide at kun 2 af de 3 vare kan returneres da det sidste par sko ikke er H&Ms mærke. Til trods for at alt blev købt og leveret samlet af H&M. Varerne skal åbenbart kunne sælges i butikken da det ikke er overkommeligt for butikken at sende dem tilbage til nogen. Jeg ender så med at gå i Kvickly og betale 39,95 for at få det sendt retur..

I virkeligheden var jeg en del af test til en artikel som udgives i forbindelse med julehandlen. Her skulle jeg teste levering og returnering af 3 brands. H&M får 1 stjerne mens de to andre lander på hhv. 4 og 5. Her fik jeg returlabel/kode med i kassen og kunne uden problemer sende retur samme sted som jeg hentede pakken.

I butikken fik jeg et klart indtryk af at forholdet mellem H&M og franchisetager er besværligt hvilket så går ud over kunderne. Men det undre mig alligevel at der ikke er nogen der tænker at de må hjælpe kunden og så kan resten internt efterfølgende.

30. oktober 2025

Forkert størrelse modtaget

Butikker sender forkert størrelse varer ud til deres kunder og når man så med meget besvær sender varen retur går der meget lang tid før man får sine penge retur. Jeg modtager en pakke med to jakker jeg havde bestilt, men den ene kommer i en der er fire (!!!) numre for lille. Jeg får sendt pakken retur en uges tid efter (10/10) men har i dag den 30/10 forsat ikke fået mine penge retur for jakken. Jeg undre mig som kunde over at det kan tage så lang tid at sende pengene retur til deres kunder.

2. oktober 2025

Manglende refundering af retur online

Jeg sendte en ordre retur - til fuld refusion - der var 3 af den samme vare og der blev kun refunderet 1 selvom hele ordren blev refunderet. Kundeservice oplyser at man ikke kan imødekomme min henvendelse da det er sket for mange gange tidligere - hvilket jo antyder at de mener jeg stjæler fra dem og bedrager med returneringerne. Jeg er simpelthen rystet over at skal betale for deres lagers inkompetence - men kan jo se det vælter rundt med negative anmeldelser så jeg er jo desværre ikke alene.

27. oktober 2025

Meget langsom service

Meget langsom service, pakken ankom inden 15 dage. Samme historie med returneringen. HM Friends From Weekday er ekstremt langsomme til at udstede refusioner. Det er uklart, hvorfor de behandler kunder på denne måde. Reglerne er mærkelige, og der er ingen oplysninger om refusioner nogen steder.

27. oktober 2025

Voldsomt respektløst i dag (25/10/25)…

Voldsomt respektløst i dag (25/10/25) at sende en gravid kvinde med et barn i barnevogn over i en anden kø i stedet for lige at betjene hende som den sidste kunde. Der var kun hende tilbage!! Få rettet ind attitudemæssigt H&M!!! h&M waterfront Hellerup. Chefen burde fyre ekspedientens

25. oktober 2025

Deres størrelser er ret off

Er glad for at handle hos H&M, da man kan benytte "Klarna" som betalingsmode, når man handler online men synes deres størrelser er ret off. Man kan bestille den samme buks hjem i to farver men i samme størrelse, hvor bukserne er vidt forskellige i størrelsen. Giver ingen mening 🤔

Noget jeg synes er ærgerligt, er at folk skriver deres oplevelser fra H&M's butikker på trust, hvor anmeldelserne egentlig kun skulle være gældende for deres online shopping.

20. oktober 2025

Granske overskridende mand i hm prøverum

Da jeg var ved H&M i Frederiksberg-centret gik mig og min veninde ind til prøverummet for at prøve nogle bh der stod en mand og sagde til os at vi ikke måtte larme derinde og vi skulle være over 18 for at komme ind som en joke vi forstod ikke jokic nd og vi var meget forvirrede så det var en meget ubehagelig oplevelse og han sagde også sådan nogle ting som at vi lignede nogen der hadet ham og sådan noget men hvis så kommer ud af omklædningsrummet så er det at han siger hej ikke husk at tage alle tingene med og så siger jeg ja og jeg er så lidt irriteret på ham så siger han så jeg du hader mig godt nok meget hvad og så jeg sådan nej og så sådan det var en joke Samt mange andre grænseoverskridende ting som om at vi ikke er gamle nok til at bruge herne og sådan noget hvilket overhovedet ikke synes han skal blande sig Btw vi er 15 år

20. oktober 2025

Dildo faldt fra trøje i mit hovede det var Bos

Jeg havde en forfærdelig oplevelse puha. Jeg skulle prøve en trøje i prøverummet og den var simpelthen så flot men lige da jeg tog den på bare er noget der slog mig i hovedet. Det var en dildo. Av. Jeg begyndte at bruge den forud why not. Altså den var meget god men puha dig Bo jeg ved det dig der har lagte en der. Jeg prøves rap at købe dildoen fordi den var så god men det måtte jeg ikke det var melis Bos puha dig bo. Jeg ved det er dig det er altid dig. 🩵🩵 kh Bo❤️❤️❤️

17. oktober 2025

Svindel:

Svindel:
Jeg har bestilt et gavekort og pengene er trukket fra min konto til H og M, men jeg har hverken fået mail eller fået kortet tilsendt fysisk, jeg kan kun konstatere at h og m bedrager deres kunder.
Pengene er trukket kl. 14:10 af h og m. Det var et gavekort til min datter der blev 18 år.

16. oktober 2025