Smadre glasgelænder til kr. 20.000 og sender regning på kr. 10.000! Deres håndværkere tabte værktøj som ødelagde glasgelænder. Bad dem anmelde til deres forsikringsselskab. Det ville de ikke... Se mere
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Hjelm og Henriksen. De har lavet en ny zink tagrende hos mig, og arbejdet er udført meget professionelt og med stor omhu. Aftalerne blev overholdt, kommunikationen var klar, og resultatet er både flot og solidt.

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med dette VVS-firma. De har monteret en helt ny radiator hos mig, og alt forløb professionelt fra start til slut. De mødte til tiden, arbejdede effektivt og ryddede pænt op efter sig. Radiatoren fungerer perfekt, og jeg fik samtidig god rådgivning undervejs. Jeg kan varmt anbefale firmaet til andre, der har brug for en dygtig og pålidelig VVS’er.

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S
Særdeles godt og pålideligt firma. Havde problemer med cisternen. Ringede til den søde Jette, som gav god vejledning og bookede en tid til mig. Svenden kom i dag og han var yderst kompetent. Fixede cisternen uden problemer, selv om det for en lægmand syntes kompliceret!😊
Kan varmt anbefale Hjelm & Henriksen. Ci briger dem fast i vores ejerforening og altid med fuld tilfredshed!

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med dette VVS-firma. De installerede en luft-til-vand varmepumpe hos mig, og hele processen forløb både hurtigt, professionelt og med stor faglighed. Teknikerne var venlige, dygtige og tog sig tid til at forklare alt. Resultatet er perfekt, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Kan varmt anbefales!

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S
Super oplevelse med. De udskiftede mit blandingsbatteri og fixede en lille toiletreparation hurtigt og professionelt.

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S
Jeg har fået udskiftet både vandhane og toilet af dette VVS-firma, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. De kom som aftalt, arbejdede hurtigt og efterlod det hele pænt og ryddeligt. Kvaliteten af arbejdet er helt i top, og servicen var både venlig og professionel. Kan varmt anbefale dem!

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S
Super god service og top kompetente medarbejdere. Fik god og hurtig hjælp til udskiftning af et defekt vandrør. Opdagede lækagen fredag morgen og skaden blev udbedret samme dag.

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S
Vi skulle have renoveret badeværelset på 4. Sal . Få dage efter det stod færdig løb der vand på 3. Sals badeværelse. Dette firma havde valgt at forbinde rør ved at stoppe ned i dem på 3. uden at spænde dem sammen eller bruge nogen former for lim.
Vi har billeder og video før og efter.
Da vi har en aftale kl11 om at de skal komme og kigge på skaden går deres medarbejder ind på 3. Og går i gang inden vi er der.Så vi ikke kan dokumentere hvad de laver - men vi havde på forhånd videobillede billeder af det inden de kom( helt tydelig forsøger de at løbe fra ansvar)
I parentes skal bemærkes at 1. Gang de var der mente de alt var ok og der ikke løb vand - de gik nemlig ikke på 4. Og åbnede.
Hvis du ikke skal stå med halvfærdigt dyrt arbejde brug ikke det firma

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S
Jeg har nu brugt Hjelm & Henriksen to gange. Og begge gange har jeg været yderst tilfreds. Behagelig telefondame, kompetente ansatte, godt vvs-arbejde og prisen har hver gang ramt det jeg regnede med. I øvrigt begyndte jeg at bruge firmaet efter at min datter anbefalede dem til mig.

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S
Uden tvivl det mest arrogante og inkompetente vvs firma. Ekstrem daarlig service. 5min syn til 800kr.👎🥳 Brug ikke dette firma.

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S
Kan på ingen måder anbefale Hjelm & Henriksen til nogen. Jeg bestilte dem til at komme og tjekke nogle rør i min kælder, og bedte om at få en pris på forhånd (gerne timepris), men det kunne de umiddelbart ikke, da de argumenterede for, at det afhang af så mange ting. De reklamerer på deres hjemmeside at de er et firma uden skjulte gebyr….. jeg blev klogere. Dagen kom, hvor de skulle tilse rørene. De ringede 20 min. før aftalt tid og oplyste, at de var 20-30 min. forsinket, men at vedkommende ville komme straks han var færdig et andet sted som lagde lige i nærheden (10 min kørsel nævnte han) - fair nok. Han ankom, brugte max 10-15 minutter, for at konstatere alt var i skønneste orden. Afslutningsvis nævnte manden hvor glad han var for at han havde minimal kørsel den dag, da kan kun skulle besøge kunder i Århus (undertegnede bor i Højbjerg). Jeg fik efterfølgende en regning på ca. 1250 DKK inkl. 250 DKK for “kørsel”. Jeg skrev efterfølgende til deres økonomiafdeling uforstående overfor en timepris på omkring 4000 DKK for en VVS’er, og at statens kilometertakst ikke ligger på +10 DKK pr. kørt kilometer. De kom med intet konkret svar, og sende mig direkte til inkasso. Har nu modtaget en inkassoskrivelse og jeg har valgt at bestride kravet. Mon ikke det ender i fogedretten. Hold jer langt fra dette firma.

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S
Jeg kan desværre ikke anbefale Hjelm & Henriksen A/S. Jeg fik dem til at udskifte min køkkenvask, og det endte med en stor skuffelse. Under arbejdet flækkede VVS'eren min træbordplade, og da jeg kontaktede dem for at få det udbedret, sendte de en tømrer ud, som de samarbejder med, for at vurdere skaden. Tømreren påpegede, at der manglede dampspærrefolie mellem opvaskemaskinen og træbordpladen, og de vil derfor ikke tage ansvar for skaden, selvom den ikke var der inden de kom.
Jeg konfronterede endda VVS'eren med det samme, jeg opdagede skaden, inden han tog hjem, da han havde udskiftet vasken. Desværre benægtede han, at han havde forårsaget skaden, og det virker som om, de forsøger at undgå al ansvar.
Jeg er meget skuffet over både kvaliteten af arbejdet og kundeservicen. Jeg havde håbet på, at de ville tage ansvar og rette op på situationen, men det har ikke været tilfældet. Jeg vil ikke anbefale dem, medmindre du vil tage en risiko for både skader og dårlig service.
Samlet set en meget dårlig oplevelse.

Dårlig vejledning
Vi havde egentlig brugt Hjelm og Henriksen til en del opgaver, men sidste opgave var ikke en tilfredsstillende oplevelse.
Vi havde en dialog omkring en ballofix, som de selv havde stået for at fikse for to år siden, men som vi ifbm anden renovering opdagede dryppede. Vores forståelse efter telefonsamtalen var, at de ville vurdere, hvorvidt fejlen lå på deres side, og i så fald ville de ikke tage betaling - i modsat fald skulle vi betale, naturligvis. Men i stedet får vi efter tilsendt regning at vide, at det under alle omstændigheder ikke havde været deres fejl, da der så havde været en vandskade efter første installation. Vi skal derfor betale regningen.
Vi er ikke VVS-kyndige, så at vi får to forskellige udmeldinger på denne måde, gør det enormt svært for os at vurdere, hvad vi skal forvente.
Efter mange år med gode oplevelser er det selvfølgelig rigtig træls at have haft en under middel-dialog og følelse af at blive dårligt vejledt.
Vil gerne give 4 stjerner for kundeservice!
Efter en træls oplevelse, har vi fået en rigtig god snak, og der er blevet taget en snak med den vvs’er.
Vi føler os hørt, fået en fin undskyldning. Og vil i den grad give dem en chance mere til fremtidig projekt

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S
Alt for dyr!!! Det tog VVS manden 10 minutter at finde årsagen til at vores vandhane ikke havde tryk nok, nemlig et tilstoppet rør.
Regningen lød på 700kr for en time + servicevogn 195kr+ moms og en masse andre tilæg, som blev i alt 1.118kr - magen til svineri!!’ Find et billigere tilbud!!!

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S
Fungerer IKKE som døgn VVS. Har intet hørt tilbage efter 3 timer! Har akut behov, og de skal lige vælge ord bedre, når de ved henvendelse med en automatisk svarer, hvor man opfatter det som at man binder sig til 3500 kr plus en VVS time ved at trykke sig videre. Jeg trykkede videre og kom efter nogle ringetoner til en anden telefonsvarer, hvor de forklarede at de har travlt, men at man kunne lægge en besked. Jeg opgav der oplysninger om problemet, navn, virksomhed, adresse og telefonnummer. Ingen har vendt tilbage, så man aner ikke hvor længe man skal ventes
Opdatering - efter 13 timer ringede der en mand der undskyldt rigtig meget, at han glippet at se mine opkald/beskeder.
Jeg ringede 5 gange og sendt 5-6 beskeder.
Det var pænt af ham at lave en opfølgning, og han ville også virkelig sikre at jeg ikke var urolig for at der kom en regning.
Jeg endt med at efter flere timers ventetid med at få fat i en fra Risskov, som svarede med detsamme - uden at man skulle trykke for at komme videre.
Han svarede flinkt, og sagde at det ville koste dyrt med besøg, og ville gerne løse det akutte problem over telefon for mig.
Han hjalp mig - kvit og frit. Og nu er det ham jeg har valgt at hente ind til at ordne problemet på min arbejdsplads, i dagtimer når weekenden er over.

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S
Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse med Hjelm og Henriksen.
Egentlig var de søde og hjælpsomme i starten, men da de skulle flytte en vask for mig og føre vandrør borede de ind i et vandrør i væggen, og lavede en kæmpe vandskade. Ikke nok med det sendte de mig regningen for det hele, inkl. akut-vagt, ekstra tillæg og materialer. Da jeg henvendte mig til dem, og fortalte at jeg ikke mente jeg skulle betale for deres fejl, pudsede de deres advokat på mig og sendte regningen til inkasso!
Hjelm og Henriksen, vvs-firmaet der laver vandskader og sender en regning på det hele.

Besvarelse fra Hjelm & Henriksen A/S
Vi havde Jan ude og give et tilbud på manglende tryk i vandet. Jan kaldte det for en lille opgave og det kunne de sagtens løse.
De sender så en rigtig sød lærling ud, som kæmper med opgaven. Han lykkedes dog ikke med at løse det, hvilket han også selv fortæller. Jeg beder ham om at få Jan til at ringe tilbage, da vi ikke mener, at vi skal faktureres for en ikke løst opgave. Vi hører aldrig fra Jan, men hat modtaget en fuld faktura for det.
Forsøgte så at snakke med Jan om det efterfølgende, men uden meget held.