Virksomheden har svaret
Wij kochten dit jaar een prachtig pand via Hillewaere met Kathleen Buedts als makelaar. Zij was steeds de vriendelijkheid zelve, goed op de hoogte van alles wat het pand betrof of kon snel een antwoo... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij hebben voor de verkoop van onze woning gekozen voor Hillewaere Vastgoed in Mol. Heel blij van die keuze. Onze makelaar (Kathleen) houdt ons enorm goed op de hoogte en doet heel hard haar best om e... Se mere
Virksomheden har svaret
Onze ervaringen met Hillewaere Vastgoed uit Mol zijn zeker "positief" te noemen. Alles verloopt vriendelijk, professioneel en correct. De goede raad en bijstand, met respect voor koper en verkoper... Se mere
Virksomheden har svaret
Hillewaere Vastgoed realiseert met een brede waaier aan makelaarsdiensten en een buitengewone marketingaanpak jaarlijks meer dan 600 vastgoedtransacties. Mooi wonen begint bij Hillewaere zowel voor verkoop, verhuur of aankoop van uw woning.
Graaf de Broquevillestraat 35, 2400, Mol, Mol, Belgien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Liesbeth is een zeer aangename en betrouwbare makelaar. Fijne samenwerking.

Besvarelse fra Hillewaere Vastgoed - Mol
Kathleen is een professionele en prettige makelaar om mee te werken. We zijn zeer tevreden over de aankoop van onze woning.

Besvarelse fra Hillewaere Vastgoed - Mol
Wij hebben over de jaren heen verschillende panden bezocht met Hillewaere medewerkers en deze waren steeds erg vriendelijk, professioneel en attent. Vooral met Liesbeth Verbist hadden we een heel goede klik. Zij heeft, ondanks onze grote wensenlijst, nooit de zoektocht opgegeven en we zijn haar erg dankbaar dat ze ons geholpen heeft om ons droomhuis te vinden.

Besvarelse fra Hillewaere Vastgoed - Mol
Zeer vriendelijke dame en stond altijd klaar voor onze vragen te beantwoorden! En papieren voor tekenen ook goed uitgelegd top immo!

Super correct en net.
Alles klopt, een voorbeeld voor anderen.
Liesbeth bedankt

Besvarelse fra Hillewaere Vastgoed - Mol
Prettige persoonlijke benadering door Toon Dijkmans. Goede reactie op onze vragen.
Efficiënte manier van aanpakken, kennis van zaken van de agente, ook vriendelijk en begripvol. Beeldvorming van de woning met mogelijkheid door de kamers te 'wandelen' en de ruimtes 'op te meten' was heel nuttig. Degelijk aankondigingsbord, windvast en qua kleuren toch niet opdringerig in het straatbeeld. Professionele aanpak bij afhandeling van de verkoop.
Goede en snelle Info betreffende de voortgang van de verkoop en het ingaan op vragen.
Per kerende post alle documenten ontvangen en binnen een dag alle vragen beantwoord.
Ze hebben echt heel erg hun best gedaan om ons huis te verkopen. Dat doen ze met respect voor de koper en de verkoper waardoor in ons geval het verkopen van ons huis prima is gegaan.
Heel correcte en eerlijke afhandeling door zeer ervaren makelaar die alle tijd voor je neemt en afspraken nakomt. Groot voordeel verder is dat Hillewaere een goede hypotheek en verzekeringen kan aanbieden.
Kan iedereen aanraden met Hillewaere in zee te gaan.
Opvolging communicatie en een snelle verkoop.
Ook mooi in beeld gebracht op de website.
Liesbeth is gepassioneerd in haar job.
Bedankt.