Hillewaere Vastgoed - Mol Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Graaf de Broquevillestraat 35, 2400 Mol, Mol, BE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben over de jaren heen verschillende panden bezocht met Hillewaere medewerkers en deze waren steeds erg vriendelijk, professioneel en attent. Vooral met Liesbeth Verbist hadden we een heel goed... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben voor de verkoop van onze woning gekozen voor Hillewaere Vastgoed in Mol. Heel blij van die keuze. Onze makelaar (Kathleen) houdt ons enorm goed op de hoogte en doet heel hard haar best om e... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Onze ervaringen met Hillewaere Vastgoed uit Mol zijn zeker "positief" te noemen. Alles verloopt vriendelijk, professioneel en correct. De goede raad en bijstand, met respect voor koper en verkoper... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Ejendomsmægler
  2. Boligblok
  3. Vurderingsinspektør
  4. Boligmægler
  5. Vurderingsmand
  6. Ejendomskonsulent

Skrevet af virksomheden

Hillewaere Vastgoed realiseert met een brede waaier aan makelaarsdiensten en een buitengewone marketingaanpak jaarlijks meer dan 600 vastgoedtransacties. Mooi wonen begint bij Hillewaere zowel voor verkoop, verhuur of aankoop van uw woning.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

89 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goede ervaring met Hillewaere.

Zeer goede ervaring met Hillewaere.
Aangename samenwerking gehad in een gemoedelijke sfeer.
Heel deskundig en correct.
Zeer tevreden.

7. oktober 2022

Besvarelse fra Hillewaere Vastgoed - Mol

Het ten dienste stellen van onze kennis en ervaring bij de verkoop van een woning of bouwgrond, is iets waarvoor we dagelijks voor de volle 100% gaan. Klanten bijstaan met professioneel advies is onze missie. Onze lokale kantoren zorgen inderdaad voor een gemoedelijke en persoonlijk contact. Bedankt voor uw fijne woorden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijk en attent goed geïnformeerd…

Vriendelijk en attent goed geïnformeerd over de bezichtigingen en de opvolging

9. oktober 2022

Besvarelse fra Hillewaere Vastgoed - Mol

Onze makelaars worden elke dag gedreven door de passie voor hun vak. Dat stralen ze inderdaad uit. Goed te horen dat u dit ook zo ervaren heeft in de samenwerking met Hillewaere Vastgoed, kantoor Mol.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Verkoop woning met grote tuin te Mol.

Alles verloopt vriendelijk, professioneel en correct.
De goede raad en bijstand, met respect voor koper en verkoper, worden zeker gewaardeerd.
Het verstrekken van informatie gebeurd eerlijk en weloverwogen zodat men als verkoper met de juiste verwachtingen op een verkoop kan toezien.
Wij zouden zeker terug binnenstappen bij Hillewaere bij een volgende verkoop van Vastgoed.

23. september 2022

Besvarelse fra Hillewaere Vastgoed - Mol

Respect en eerlijkheid, dat zijn zeer mooie woorden aan ons adres. Waarvoor onze oprechte dank. Het doet ons deugd te vernemen dat u deze ervaring met onze diensten heeft gehad.

Topmakelaar

Wij kochten dit jaar een prachtig pand via Hillewaere met Kathleen Buedts als makelaar. Zij was steeds de vriendelijkheid zelve, goed op de hoogte van alles wat het pand betrof of kon snel een antwoord voorzien van de eigenaar of gemeente. De service tijdens de afhandeling van de koop en overdracht was ongezien voortreffelijk :)

5. august 2022
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Hillewaere Vastgoed - Mol

Toppertje hé onze Kathleen. Wat een mooie woorden aan haar adres. Bedankt daarvoor!

professionele benadering

professionele benadering, correcte afhandeling

20. juni 2022

Besvarelse fra Hillewaere Vastgoed - Mol

Dankjewel om uw ervaring met onze dienstverlening op deze manier te delen. Fijn dat u dit zo ervaren heeft. Uw perceptie klopt helemaal met wie we voor onze klanten willen zijn.

Positieve ervaring

De aankoop van onze woning is nog niet helemaal rond, maar de service die we tot op heden hebben mogen ervaren was al zeer positief.
De aankoop ging aanvankelijk niet zo vlot als we gehoopt hadden (door zaken die volledig buiten Hillewaere stonden), maar de makelaar heeft ons kunnen geruststellen en heeft ons het vertrouwen gegeven dat alles wel zou in orde komen, wat tot nogtoe ook wel zo is. Hij was ook vlot bereikbaar en er werd telkens pro actief gezocht naar oplossingen als dat nodig bleek.
Wij verwachten dan ook dat het vervolg van de aankoop even vlot zal verlopen en verheugen ons op de dag dat we mogen verhuizen. Het kleine presentje dat we hebben mogen ontvangen bij de ondertekening, zal in de hall een ereplaatsje krijgen. Dikke pluim voor Tom.

20. juni 2022

Besvarelse fra Hillewaere Vastgoed - Mol

Aha, onze Topper Tom! Helemaal herkenbaar wat u daar schrijft. Tom gaat dagelijks voor een optimale ontzorging van zijn klanten. Wij wensen u veel succes bij de aankoop en alvast een warme thuis in uw nieuwe woning. Geniet van het presentje! ;)

Besvarelse fra Hillewaere Vastgoed - Mol

Dat is een mooie score die we van u krijgen, waarvoor onze oprechte dank. We zijn verheugd dat u onze service op deze manier heeft ervaren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dankzij jullie hebben we ons droomhuis…

Dankzij jullie hebben we ons droomhuis te pakken. Alles verloopt heel vlot en en dat is zeer leuk.

9. april 2022

Besvarelse fra Hillewaere Vastgoed - Mol

Van harte gefeliciteerd met uw aankoop. Wij wensen jullie een hele warme en gezellige thuis in jullie nieuwe droomwoning. Fijn te horen dat alles vlot is verlopen. Zo hoort dat!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden weinig aan toe te voegen

Zeer tevreden weinig aan toe te voegen, altijd vriendelijk en geen vraag is teveel 👌👍

26. marts 2022

Besvarelse fra Hillewaere Vastgoed - Mol

Klopt, geen vraag is voor ons teveel tijdens het aankooptraject van uw woning. Bij deze belangrijke beslissing staan wij u graag met raad en daad bij. Bedankt voor uw review!

Prettige samen werking.

Prettige samen werking.
Zeer behulpzaam.
Goede communicatie

8. marts 2022

Besvarelse fra Hillewaere Vastgoed - Mol

Bedankt voor deze fijne woorden aan het adres van ons team van Hillewaere Mol!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn zeer tevreden van de service.

Wij zijn zeer tevreden van de service.
Liesbeth heeft haar uiterste best gedaan om alles op te volgen en uiteindelijk ons huis te verkopen

21. februar 2022

Besvarelse fra Hillewaere Vastgoed - Mol

Bedankt voor uw fijne feedback. Topservice leveren en onze klanten ontzorgen bij de verkoop van hun woning, staat bij Hillewaere absoluut op nummer 1. Liesbeth gaat daar inderdaad vol voor.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op tijd bij de woning na telefoon dat ik eerder moest komen

Op tijd bij de woning. Half uur aangebeld geen reactie.
Daarna per mail te horen gekregen dat IK de gene ben die misschien het adres niet kon vinden en het vaker voor kwam bla bla. Ben er goed bekend en was goed optijd. Nog niet 1 excuus ontvangen van ze. 4 keer gevraagd of er een aANDER woning is om te bezichtigen. Aansluitend doordrammen op hetzelfde adres voor in de middag. Die ik dus na dit incident NIET hoef.
Veel geld verloren door een dagje vrij genomen te hebben en voor niks naar België te moeten rijden.
Lekker service, zo van de revieuws te zien ben ik niet de enige die dit mee maakt in dit bedrijf.
EEN DIKKE 0 !!!!!!!!!!! 0 voor de service en 0 voor de klantvriendelijkheid. En een dikke 0 voor het contact. Eerder naar de bevestiging geroepen en daarna nog daar voor de deur gestaan door uw fouten. Jammer dit

17. december 2021
Uopfordret anmeldelse

Beste,

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met onze service. Bij Hillewaere dragen we een goede, professionele en persoonlijke dienstverlening namelijk hoog in het vaandel. Onze oprechte excuses dat u dit niet heeft mogen ervaren.

Graag neem ik even persoonlijk contact met u op om de reden voor uw lage score beter te kunnen begrijpen. We vinden het erg belangrijk om onze dienstverlening continu te verbeteren.

Professionele service

Hilleware biedt een professionele service en zorgde voor een vlotte verkoop van ons appartement.

14. december 2021

Beste Vicky,

Bedankt voor uw review.

Heel fijn te horen dat u tevreden bent met onze service. Bij Hillewaere dragen we een goede, professionele en persoonlijke dienstverlening namelijk hoog in het vaandel.

Zeer tevreden over Hillewaere Vastgoed

Zeer tevreden over Hillewaere Vastgoed
Correcte communicatie en helpen je heel snel verder bij vragen.

7. december 2021

Beste Karen,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

erg correcte manier van handelen en…

erg correcte manier van handelen en sympathieke mensen!

29. november 2021

Beste Jeff,

Beste Ben,

Service

Heel goede service: kort op de bal gespeeld, geen problemen om bepaalde zaken aan te passen, eerlijke communicatie,..
Kortom: zeer content van de jullie service.

Absolute meerwaarde: het boekje met de foto's

10. oktober 2021

Beste Lore,

Verkoop Woning Fabrieksstraat 8

Zeer professionele, correcte en open minded makelaar die haar vak met hart en ziel uitoefent. Aangename persoon.

2. oktober 2021

Beste Dirk,

Algemeen Directeur

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.