Banner for Janssen en Janssen

4,6

Se, hvad kunderne siger

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Omdat de verkoop van ons huis zo belangrijk voor ons was , hebben wij liefst 6 immo's over de vloer gehad. Geen twijfel van keuze mogelijk. Immo Janssen en Janssen, Kantoor Tremelo, stak e... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goed geholpen bij de verkoop van mijn appartement door Nicki Faes. Zij is altijd bereikbaar en heeft een heel goede begeleiding gegeven en alles zeer goed opgevolgd.

Virksomhedsoplysninger

1. Ejendomskonsulent
  2. Ejendomsadministrator
  3. Boligmægler

Skrevet af virksomheden

Sinds jaar en dag is Janssen en Janssen Immobiliën een vaste waarde in de vastgoedsector. Het gedreven én professioneel team staat permanent klaar om u te begeleiden. Als erkend BIV vastgoedkantoor met heel wat ervaring in binnen- en buitenland bieden wij u een professionele kwaliteitsservice bij al uw vastgoedtransacties en administratie daar rond. Wij begeleiden u letterlijk van A tot Z, door heen het hele verkoopsproces van uw woning, tot bij de notaris en zelfs daarna. Janssen en Janssen is actief gans Vlaanderen.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Geweldige ervaring

Tijdens mijn eerste gesprek met Cisse had ik meteen een goed gevoel om voor Janssen en Janssen te kiezen voor de verkoop van mijn huis. Niet veel later leerde ik zijn dochter Serena kennen die zeer professioneel foto's kwam maken van mijn woning.
Zij vertelden hoe zij een bezoekmoment in plannen en op een goeie week tijd was mijn huis verkocht.

Dank je wel Cisse en Serena van het Janssen en Janssen kantoor in Wechelderzande.

19. april 2026

Besvarelse fra Janssen en Janssen

Dankjewel Raisa voor deze aangename review. Ook bij ons was er onmiddellijk een goed gevoel waardoor het leuk werken was. Nogmaals bedankt en veel succes in de nieuwe woning.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn meer dan tevreden

Wij zijn meer dan tevreden, Jolien heeft de verkoop van ons huis heeeel goed gedaan . En ook heeft ze de aankoop van ons appartement gedaan , ze is gewoon top en ze straalt zoveel rust uit en houd je op de hoogte ook in het weekend.
Dank u Jolien🥰

17. april 2026

Verkoop huis Nieuwrode

Geen twijfel van keuze mogelijk.
Immo Janssen en Janssen,
Kantoor Tremelo, stak er met kop en schouders boven uit!
De correcte waardeschatting en
verkoopprijs die dhr. Johan Jacobs maakte, zorgde ervoor dat de verkoop zeer snel en zonder enig probleem verliep.
Wij werden zeer goed begeleid door Johan Jacobs.
Niets was hem teveel, een echte aanrader, vlot en eerlijk, een fantastische mens die zijn werk ter harte neemt.
Behulpzaam en professioneel!
Presentatie van het huis voorzien van mooie foto's en beschrijving ervan gaven een realistisch beeld van het huis.
Gevolg : open , duidelijke communicatie met Johan.
Nogmaals dank Johan voor Uw vlotte samenwerking.

2. marts 2026

Verkoop huis

Bij de verkoop van ons huis kozen we voor Janssen&Janssen.We werden begeleid door de makelaar Johan Jacobs.Johan heeft zich enorm ingezet,altijd vriendelijk en heel behulpzaam.
Johan hield ons altijd op de hoogte na elk bezoek,zelfs in de weekends en s'avonds.
We kregen altijd een heel goede uitleg.
Binnen de 2 weken was het huis verkocht.
Ik ben Johan zeer dankbaar voor de fijne samenwerking.
Gr Ingrid.

15. april 2026

Bedankt Nicki

Nicki heeft ons geweldig ondersteund bij de verkoop van onze woning en ons verbaasd met de vlotte communicatie!
Altijd bereikbaar en steeds correct, absolute aanrader om met samen te werken.

14. april 2026

Besvarelse fra Janssen en Janssen

Bedankt voor het vertrouwen, de fijne samenwerking en deze mooie review. Dit apprecieer ik zeker en doet me enorm plezier. Hartelijke groeten, Nicki

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Betrouwbaar, gedreven en altijd bereikbaar

Nicki Faes heeft ons fantastisch geholpen bij de verkoop van een moeilijk pand. Ze heeft zich enorm ingezet, gaf na elk bezoek duidelijke feedback en hield ons zelfs ’s avonds en in het weekend op de hoogte. Zeer professioneel en aangenaam om mee samen te werken!

10. april 2026

Besvarelse fra Janssen en Janssen

Bedankt voor deze mooie review en voor het gegeven vertrouwen. Heel fijn om te mogen horen dat jullie tevreden zijn. Ik vond de samenwerking ook zeer aangenaam. Hartelijke groeten, Nicki

Verkoop huis en appartement

De samenwerking met Serena en Cisse Severeyns van het kantoor kantoor Wechelderzande liep zeer vlot en gemoedelijk.

3. april 2025

Bedankt Inge, ook voor ons een fijne ervaring. Groetjes Cisse en Serena

Cisse en Serena van kantoor Wechelderzande

Cisse en Serena hebben ons zéér goed begeleid met de verkoop van onze woning! Dank zij hen hebben we ook een hogere prijs voor de woning gekregen! Professionals in hun vak!

30. marts 2026

Besvarelse fra Janssen en Janssen

Dank u Luc voor de fijne review. Het was ons een genoegen met jullie samen te werken. Blij dat jullie tevreden zijn. Groetjes Cisse en Serena

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bij de verkoop van uw woning is een goed makelaar belangrijk

Bij de verkoop van mijn woning werd ik goed gebriefd en geholpen door Serena en Cisse Severeyns van Janssen & Janssen uit Wechel . Met een juist resultaat ook.
Elke vraag werd steeds direct besproken !
De keuze die ik deed, was een juiste en geruststellend, omdat zij er voor gaan met volle inzet .
Een goede ervaring !

25. juni 2025

Besvarelse fra Janssen en Janssen

Bedankt voor het vertrouwen, we zijn blij dat we u ook een goed gevoel hebben kunnen geven. Veel plezier nog in Frankrijk.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben erg tevreden over de service en aanpak van Cisse en Serena.

Ik ben ontzettend tevreden over de samenwerking met Cisse en Serena, kantoor Wechelderzande over de verkoop van mijn appartement.
Vanaf het eerste contactmoment voelde alles professioneel, transparant en vertrouwd aan. De communicatie verliep vlot en duidelijk, en ik werd steeds goed op de hoogte gehouden van elke stap in het proces.

Wat ik vooral waardeerde, was de persoonlijke aanpak en het engagement. Serena nam echt de tijd om mijn wensen te begrijpen en gaf eerlijk en deskundig advies. Dankzij de doordachte strategie en sterke presentatie van mijn appartement werd mijn appartement snel én aan een mooie prijs verkocht.

28. oktober 2025

Besvarelse fra Janssen en Janssen

Dankjewel Carine voor deze mooie woorden. Het was ook voor ons een genoegen om samen te werken bij de verkoop van uw appartement. Veel succes en plezier in uw nieuwbouwappartement.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze makelaar Johan Warmenbol heeft ons…

Onze makelaar Johan Warmenbol heeft ons zeer goed geholpen met verkoop van onze woning. Hij was zeer professioneel en altijd bereikbaar indien er iets was.

1. januar 2026

Besvarelse fra Janssen en Janssen

Dankjewel Katrin, we ijveren voor een professionele aanpak en zijn blij dat dit geapprecieerd wordt. Fijne groeten, Johan

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Aangename en zeer bekwame makelaars

Goed geholpen door Cisse en Serena van het kantoor in Wechelderzande. Zeer aangename mensen met kennis van zaken. Steeds duidelijke en transparante communicatie. Ze zorgden voor een goede begeleiding en hebben uiteindelijk de juiste koper gevonden voor het huis.

10. juni 2025

Besvarelse fra Janssen en Janssen

Dank u Thomas voor deze review en vooral bedankt om voor ons te kiezen, ook voor ons was het een aangename samenwerking.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

17 jaar ervaring met Cisse en Serena Cevereyns -Janssen & Janssen Wechelderzande

Wij hebben ondertussen 17 jaar ervaring met immo Janssen en Janssen, met name Cisse en Serena Severeyns. Ze hebben reeds 5 maal een verkoop/aankoop geregeld voor ons en steeds hadden wij een tevreden gevoel! Cisse en Serena Cevereyns met hun kantoor in Wechelderzande zijn een echte tandem in hun aanpak! Ze komen luisteren wat precies de bedoeling is en vervolgens storten ze zich in de overeenkomst. Vanaf het begin tot en met het verlijden van de akte begeleiden ze je en zijn ten allen tijde aanspreekbaar voor de vragen die je hierbij hebt! Wij kennen nog wel wat andere makelaars maar wat ons betreft zullen wij altijd Cisse en Serena aanspreken mochten wij in de toekomst nog aanspraak moeten maken inzake onroerend goed! Keep up te good work! 👍

1. august 2025

Besvarelse fra Janssen en Janssen

Dankjewel Serge voor de mooie review. We kijken al uit naar een volgende verkoop ;-)

Professioneel en persoonlijk team Cisse -Serena

We waren aangenaam verrast door de professionele maar ook persoonlijke aanpak van Cisse en Serena bij de verkoop van het huis van ons zus in Wechelderzande. Zeer correcte inschatting van de verkoopwaarde en de goede opvolging tijdens de verkoopfase. En de gemaakte belofte om het huis in 3-4 weken verkocht te krijgen die ze ook hebben gehouden. Fantastische mensen, zeker een aanrader voor iedereen die een pand wenst te verkopen of te kopen.

25. marts 2026

Besvarelse fra Janssen en Janssen

Bedankt Marc voor de fijne review. We zijn blij dat we de gedane beloftes hebben kunnen waarmaken. Nogmaals mijn dank voor het vertrouwen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Verkoop appartement.

Na een grondig analyseplan werd het appartement voor een juiste prijs verkocht. De finale verkoop verliep zoals de vooropgestelde overeenkomst en dus altijd fijn om af te ronden en wat vertrouwen te hebben in de makelaar. Wat mij betreft een aanrader...

31. marts 2025

Besvarelse fra Janssen en Janssen

Bedankt Koen voor de mooie reactie en dank voor het vertrouwen. Groetjes Cisse en Serena

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bedankt Serena en Cisse voor de vlotte…

Bedankt Serena en Cisse voor de vlotte verkoop te regelen van onze woning.

24. marts 2026

Besvarelse fra Janssen en Janssen

Het was voor ons een plezier om de verkoop van uw woning te mogen begeleiden. We zijn blij te horen dat u het proces als vlot en aangenaam heeft ervaren.

Uw dank geven we met veel plezier door aan Serena en Cisse – zij zullen dit zeker appreciëren.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen!

Met vriendelijke groeten,
Janssen & Janssen
Lille

Cisse en serana

Super vlotte verkoop door cisse en serena kantoor Wechelderzande,het klikte direct heel vriendelijk,sociaal…mijn huis was op 3 weken verkocht ,mijn vader zijn huis zelfs op een week,ik zal zeker reclame maken voor deze Toppers ….De huizen stonden allebei in Lille

24. marts 2026

Besvarelse fra Janssen en Janssen

Het doet ons bijzonder veel plezier te horen dat u onze begeleiding als duidelijk en zorgvuldig heeft ervaren. Wij streven er elke dag naar om onze klanten volledig te ontzorgen en een vlot verkoopproces te garanderen.

Uw complimenten geven we met veel plezier door aan Cisse en Serena – zij zullen dit zeker enorm waarderen.

Nogmaals dank voor uw aanbeveling en het fijne contact!

Met vriendelijke groeten,
Janssen & Janssen
Lille

Verkoop aankoop

Bij de verkoop van mijn huis vorig jaar heb ik besloten om met Janssen en Janssen gevestigd te Lille in zee te gaan en die hebben echt alles tot in de puntjes uitgelegd en uitgevoerd daar veel dank uitgaat naar de topverkopers Cisse en Serena Severeyns echt een topteam en aanrader van harte aanbevolen Dank u wel

3. oktober 2025

Besvarelse fra Janssen en Janssen

Dank u wel voor de fijne reactie.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.