Hemmingsenkids Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 123 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver den hurtige levering og den fremragende service, hvor varer ofte ankommer dagen efter bestilling, selv under travle perioder som Black Week. Mange sætter pris på den hurtige respons fra kundeservice, som er både venlig og hjælpsom, selv ved udfordringer eller manglende dele. Produkterne beskrives ofte som geniale og af god kvalitet, især læringstårne, der er stabile, nemme at samle og meget værdsatte af børnene. Dog var nogle kunder skuffede over kvaliteten af visse produkter, som de fandt billige og masseproducerede, og ikke levede op til forventningerne eller den pris, de betalte. Enkelte oplevede også problemer med produktionsfejl, beskadigede varer ved levering eller manglende dele, og i et tilfælde en udfordrende håndtering af en retursag.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver positive interaktioner med produktet, især læringstårne, som mange finder stabile, nemme at... Se mere

Delivery service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af leveringsservicen, idet mange roser den hurtige levering og... Se mere

Quality

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kvalitet, hvor nogle kunder udtrykker stor tilfredshed med produkternes... Se mere

Service

Kunder havde positive oplevelser med service, hvor mange roser den "mega gode" og "virkelig gode" service, de... Se mere

Response time

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med responstiden, hvor mange fremhæver hurtige svar på... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Alt er helt i top. Servicen, hurtig levering og de bedste produkter, som bare holder. Vores 2-årige barnebarn elsker sin ruchebane, som forvandles til starten på forhindringsbanen - og "buen" som både... Se mere

Varen var præcis som forventet og i rigtig fin kvalitet. Der opstod en udfordring med leveringen, men da jeg kontaktede dem (på en søndag!), fik jeg svar inden for få minutter – og en ny vare blev... Se mere

Den første støttefod på Maya læringstårn blev spændt for hårdt og flækkede. Skrev mail og sendte billede, og fik svar på 5 minutter med forklaring. Ny fod bliver straks sendt og trackingnummer til GLS... Se mere

Ud over at deres hjemmeside er nem, søgebar og overskuelig giver virksomheden også en fin kundeservice. Jeg havde ved en fejl ordret en vare i en forkert farve og de fremsendte, uden beregning,... Se mere

1. nr. 9 af de 23 bedste virksomheder i Børnebutik

Hemmingsen Kids er en webshop som designer børnemøbler, med fokus på bæredygtighed, sikkerhed og funktionalitet - vi søger hele tiden at forme et sortiment omkring disse kerneværdier. Fordi det skal være sjovt at være barn og forældre i "ulvetimen"

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Susanne læringstårn

Vi er glade for vores Susanne læringstårn. Nemt at åbne og folde sammen igen. Fungere godt til et mindre køkken, hvor det kan klappes sammen. Kunne ønske en bedre samlevejledning.

18. februar 2026

En service der langt overgår alle forventninger

Jeg har sjældent – faktisk aldrig – oplevet et serviceniveau som dette. Fra første kontakt blev jeg mødt med professionalisme, oprigtig interesse og en vilje til at finde den absolut bedste løsning.

Det, der virkelig gjorde forskellen, var den ekstra indsats. Ikke bare det, man forventer – men det ekstra skridt, der viser, at de oprigtigt går op i deres kunder. Kommunikation var hurtig, klar og personlig, og jeg følte mig tryg og prioriteret hele vejen igennem processen.

Det er sjældent, man sidder tilbage med følelsen af, at servicen har overgået ens forventninger på alle parametre – men det gjorde den her. Det er et niveau, jeg ærligt talt ikke har oplevet før.

Mine varmeste anbefalinger herfra.

2. januar 2026

En historie som endte godt til sidst 😊

En lidt lang historie kort, - vi vælger tilbage i oktober 2025 at bestille en Husseng PIOLI Duo m. Skuffe, 1 Skummadras VISCO Memory skum samt Sengehimmel / Forhæng Muslin. 2-pak. På hjemmesiden står der at der er leveringstid på 14- 21 dage. Dagen efter modtager vi en mail at en del af vores ordre er på vej. Dette er forhænget som ankommer hurtig, derefter modtager vi en mail d. 13.11.2025 at endnu en del er på vej som er skummadrassen, denne ankommer et par dage efter. D. 26.11.2025 modtager vi en mail at nu er sengen på vej. Vi modtager et tracking nummer men det er desværre koblet på en anden kunde som også har bestilt fra hjemmeside, hvilket er super ærgerligt men Nina som jeg regner med er ejeren taler jeg med flere gange og hun gør alt hvad hun kan. Vi er nu nået til d. 1 december og nu kan sengen hentes , ikke det sted vi havde bestilt til, men vi er ved at være desperate og vil egentligt gerne have denne seng hjem da vi har en datter som har glædet sig. Nina er behjælpelig flere gange og jeg tror i sidste ende også er det der gør at vi holder fast i at vi gerne vil have sengen men kæden hopper lidt af da Nina tilbyder 1500 kr. til hjemmesiden og jeg efterfølgende skriver til hende at der er skrammer hist og pist på sengen og til med sender billeder til hende. Hvis I har hørt noget fra hende eller modtaget dette gavekort på 1500 kr. så har jeg også. En lidt kedelig oplevelse når man tænker på at vi har betalt 8952,30 kr. med en rabat på 994, 70 kr. plus ventet og kørt til en pakkeshop 3 gange for at få sengen udleveret.

Efter at have skrevet anmeldelsen herinde blev jeg kontaktet af Nina, som efterfølgende sendte gavekort og tilbød at skifte de dele som havde fået skrammer. En oplevelse som blev vendt og som gjorde oplevelsen meget bedre 😊

1. december 2025

Besvarelse fra Hemmingsenkids

Hej Nanna tak for din anmeldelse. Jeg kan godt huske sagen, sengen var leveret til pakkeshoppen som desværre ikke kunne finde kasserne. Jeg gjorde alt hvad jeg kunne og fik fat i både GLS, pakkeshoppen og vores produktion, Alle 3 bekræftede at sengen skulle være i pakkeshoppen, og det lykkes også jer til sidst at få den afhentet. da sagen selvfølgelig var træls for alle partner, tilbød jeg et gavekort på 1.500kr, som er fremsendt til din mands mail d. 1.12. kl. 14.57. Jeg har lige fremsendt mailen igen. Sagen var desværre ude af vores hænder jf. pakkeshoppen, men jeg synes faktisk jeg har gjort alt for at løse det på bedst mulig måde, og endda kommet med en kompensation i form af gavekort på 1.500kr for jeres forgæves ture til pakkeshoppen. det er rigtig nok at du sender en sms med at sengen har nogle skrammer hist og pist men at I ikke kunne overskue at pakke det ned igen. Jeg modtog aldrig mail eller billeder af skrammerne, såfremt sengen har fejl, vil vi selvfølgelig gerne producere nye dele og sende til jer. Men det kræver som sagt nogle billeder af delene, så vi kan gå videre med det til produktionen, selvom det er 2.5 md siden er du selvfølgelig stadig velkommen til at sende en mail med billederne, så vi kan finde en løsning. Det er svært at gøre noget, når man ikke bliver informeret om det. Vh Nina- Hemmingsen kids

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Lækkert læringstårn, sammenklappelig fylder ikke ret meget. Gav lidt flere grå at samle men det gik. Fedt at se hvor glad barnebarnet blev og kan nu være mere med farmor i køkkenet.
Alt i alt godt tilfreds.

6. februar 2026

Besvarelse fra Hemmingsenkids

Tak Henriette, dejligt med kvalitetstid i køknet på en sikker måde :)

Thumps UP!

Fantastisk shop med gode vare og en fantastisk service - har kun positivt at sige om stedet her, og jeg handler helt sikkert hos jer igen.

6. februar 2026

Besvarelse fra Hemmingsenkids

tak Carsten, det er vi glade for.

Jeg har nu flere gange bestilt hos…

Jeg har nu flere gange bestilt hos Hemmingsenkids, de søde populære labubu plysfigurer, til at hænge på deres børnehave- og skoletasker til mine børnebørn og diverse tilbehør til dem.. Såsom tøj, rygsække, sko, stol, scooter, de har gjort stor glæde i huset.
Butikken er bare så nem at kontakte og ringe til 🤗 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20. januar 2026

tak Erling :)

Intet at sætte en finger på

Intet at sætte en finger på. God og hurtig levering og sødt håndskrevet kort, samt ekstra lille gave med til Labubu.

26. januar 2026

Besvarelse fra Hemmingsenkids

Tak Camilla, din anmeldelse betyder meget for os :)

Hurtigt hjælp på mail.

Overholdte lovede leveringstid. Pakken kom uskadt frem, og til prisen. Alt var som det skulle være.
Ydermere svarer firmaet Lyn hurtigt på henvendelser, da jeg kontaktede dem på mail.
Super tilfreds kunde!

8. januar 2026

Tak Jesper, det betyder meget

Så fint

Svigerfar havde bestilt en forkert vare. Denne blev returneret og vi købte en ny uden problemer- deres samlingsmanualer bør dog opdateres, da de ikke stemmer overens med produktet men i vores tilfælde en ældre version.

29. december 2025

Besvarelse fra Hemmingsenkids

Tak Nina, ja du har helt ret, vi har som sagt også lavet en forbedret udgave :)