Hemmingsenkids Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 122 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den hurtige levering og den fremragende service, hvor varer ankommer hurtigt, ofte dagen efter bestilling. Mange roser virksomhedens produkter for at være geniale og af god kvalitet, især læringstårne og klatrestativer, som skaber stor glæde. Personalet beskrives som hjælpsomt, venligt og hurtigt til at svare, hvilket sikrer en positiv oplevelse ved henvendelser og problemløsning. Dog var nogle kunder utilfredse med produktkvaliteten, idet de oplevede materialer som billige eller ikke lever op til forventningerne. Enkelte modtog også varer, der var beskadigede ved ankomst, eller som var forkerte modeller, hvilket krævede yderligere håndtering.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver positive interaktioner med produktet, især læringstårne, som mange finder stabile, nemme at... Se mere

Delivery service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af leveringsservicen, idet mange roser den hurtige levering og... Se mere

Quality

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kvalitet, hvor nogle kunder udtrykker stor tilfredshed med produkternes... Se mere

Service

Kunder havde positive oplevelser med service, hvor mange roser den "mega gode" og "virkelig gode" service, de... Se mere

Response time

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med responstiden, hvor mange fremhæver hurtige svar på... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Varen var præcis som forventet og i rigtig fin kvalitet. Der opstod en udfordring med leveringen, men da jeg kontaktede dem (på en søndag!), fik jeg svar inden for få minutter – og en ny vare blev... Se mere

Den første støttefod på Maya læringstårn blev spændt for hårdt og flækkede. Skrev mail og sendte billede, og fik svar på 5 minutter med forklaring. Ny fod bliver straks sendt og trackingnummer til GLS... Se mere

Ud over at deres hjemmeside er nem, søgebar og overskuelig giver virksomheden også en fin kundeservice. Jeg havde ved en fejl ordret en vare i en forkert farve og de fremsendte, uden beregning,... Se mere

1. nr. 9 af de 23 bedste virksomheder i Børnebutik

Hemmingsen Kids er en webshop som designer børnemøbler, med fokus på bæredygtighed, sikkerhed og funktionalitet - vi søger hele tiden at forme et sortiment omkring disse kerneværdier. Fordi det skal være sjovt at være barn og forældre i "ulvetimen"

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

4,7

Vi havde en produktionsfejl på vores første læringstårn. Efter vi tog kontakt blev vi tilbudt et nyt tårn uden beregning. Vi er generelt meget tilfredse med produkterne hos Hemmingsen Kids. En kæmpe anbefaling herfra!

5. maj 2026

Mange tak Sofie

Alt er helt i top

Alt er helt i top. Servicen, hurtig levering og de bedste produkter, som bare holder. Vores 2-årige barnebarn elsker sin ruchebane, som forvandles til starten på forhindringsbanen - og "buen" som både er til at klatre og til at hygge sig i, med puden. For ikke at tale om læringstårnene Martin og Maya - de er geniale, intet mindre. Fuld anbefaling herfra, I vil ikke fortryde de køb!

20. april 2026

Kvalitet til at stole på

Vi bestilte en seng inkl. hjemmelevering og oplevede desværre et ærgerligt leveringsforløb.
Efterfølgende har Hemmingsen dog taget kontakt til os og forholdt sig til situationen, hvilket vi sætter pris på.
Ved modtagelsen var sengen desværre dækket af træstøv og snavs, så den skulle rengøres, før den kunne samles og tages i brug. Det var ikke ideelt, men heldigvis levede selve produktet op til vores forventninger.
Sengen er af god kvalitet, og vi er rigtig glade for den, hvilket trækker oplevelsen op trods udfordringerne med levering og klargøring

24. april 2026

Besvarelse fra Hemmingsenkids

Tak for din anmeldelse og fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er oprigtigt kede af at høre, at leveringen ikke er forløbet som forventet. Når der er betalt for hjemmelevering, skal varen naturligvis leveres til adressen, og vi forstår fuldt ud jeres frustration over, at I selv endte med at skulle hente pakken i pakkeshop.

Vi er samtidig kede af, hvis vi ikke har fået hjulpet jer godt nok i processen. Havde vi været bekendt med, at GLS ikke leverede som aftalt, ville vi selvfølgelig straks have taget kontakt til dem og forsøgt at få leveringen rettet.

Vi kan desværre heller ikke umiddelbart finde jer i vores system ud fra anmeldelsen alene, og vil derfor meget gerne bede jer kontakte os direkte på info@hemmingsenkids.dk
med ordrenummer eller navn, så vi kan undersøge sagen nærmere og finde en løsning.

Vedrørende træstøv og snavs beklager vi også dette. Træprodukter kan i enkelte tilfælde have lidt reststøv fra produktionen, men det skal naturligvis ikke give en dårlig førsteoplevelse.

Vi håber, I vil kontakte os, så vi får mulighed for at hjælpe jer ordentligt videre.

Nina
Hemmingsen Kids

LIVA sengen

Vi har købt LIVA sengen til vores søn. Selvom pakken bortkom blev problemet håndteret hurtigt og effektivt, sengen var nem at samle og i super god kvalitet.

17. april 2026

Enormt skuffet: Dårligt, kinesisk produceret produkt

Bestilte et Susan læringstårn i eg (står til 1399 kr.), og er meget skuffet over produktet. Det er tydeligvis et masseproduceret i Kina og af enormt ringe kvalitet.

På hjemmesiden kan man ellers læse at: "Og som om, at det ikke var nok, så er alle vores produkter ligeledes økologiske, bæredygtige og fri for kemikalier. Når du køber produkter fra Hemmingsen Kids kan du derfor også trygt regne med et produkt af allerhøjeste kvalitet. Og det gælder ikke bare for de materialer, vi bruger til at skabe produkterne. Kvaliteten går hele vejen rundt. I materialerne, i designet og i de allermindste detaljer."

Det er 100% falsk markedsføring.

1) Produktet fremstår slet ikke til at være af den gode kvalitet, som virksomheden praler med. Både indpakningen, manualen og selve produktet gør det meget tydeligt, at det er et masseproduceret produkt fra Kina som Hemmingsen Kids bare har proppet deres logo på.

2) Manualen er nærmest ulæselig og fyldt med fejl. Det er tydeligt, at det her er en manual fra en kinesisk producent, og at den ikke er tjekket efter. Det tog enormt lang tid at samle produktet, og resultatet er ikke imponerende.

3) Træet har et grimt finish (med en nærmest lyserød lakering som jeg aldrig har set på egetræ), og er slet ikke lige så "nemt og praktisk" som lovet.

4) Jeg er faktisk usikker på sikkerheden af dette produkt - både fordi det var så svært at samle ordentligt, men også fordi det tydeligvis ikke er produceret i Danmark eller EU. Der er stadig dele fra pakningen, jeg ikke aner, hvad skal bruges til. Disse fremgår ikke af den manual, jeg fik med.

5) Jeg havde købt et sikkerhedsnet til. Der er ingen manual til dette, og finder først ud af efter at have brugt timer på at samle tårnet, at nettet skulle på inden man skruer de stramme skruer i.

Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse med et produkt, jeg ikke har lyst til, at mine børn skal bruge. Jeg er så ærgerlig over, at danske virksomheder driver forretning på den her måde - særligt når det gælder produkter til småbørn.

11. april 2026

Hej Marie

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse – det er vi oprigtigt kede af at læse.
Det er meget vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge ved både kvalitet og sikkerhed, og derfor tager vi din feedback meget alvorligt.
Først og fremmest vil vi gerne beklage, at produktet ikke har levet op til dine forventninger – det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi vil gerne adressere nogle af dine pointer:
Vores produkter produceres hos udvalgte samarbejdspartnere (både i og uden for EU), men alle produkter lever op til gældende EU-krav og sikkerhedsstandarder, herunder CE-mærkning.
Vi er enige i, at en manual skal være tydelig og brugervenlig – og det er bestemt noget, vi tager med videre, hvis den har været mangelfuld i dit tilfælde. Vi har ikke fået denne feedback før angående manuallen på Susanne tårnet i Eg. Det vil være værdsat hvis du kunne udbyde dette. Så vi kan gøre den endnu bedre.
Finish og træets udtryk kan variere en smule afhængigt af behandling og lys, men det skal naturligvis stadig leve op til den kvalitet, vi lover.
Susanne tårnet er vores eget design og vi har selvfølgelig alle godkendelse, design beskyttelse m.m. Derudover er det produceret i FSC Egtræ. Så det er simpelthen ikke korrekt den påstand du kommer med. tårnet er pakket i en ganske alm papkasse, uden plast eller andet, (pga. miljø)

Det vigtigste for os nu er dog at finde en god løsning for dig.
Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på info@hemmingsenkids.dk
, så vi kan:

gennemgå produktet sammen
hjælpe med korrekt montering
eller finde en løsning, du er tilfreds med

Vi ønsker altid, at vores produkter bliver brugt med glæde og tryghed – og vi vil meget gerne hjælpe dig videre herfra.

De bedste hilsner
Hemmingsen Kids

God og hurtig service

Køkkenet kom hurtigt og uproblematisk . Der var en fejl ved en af ‘komfurets ‘ knapper, som efter en mail blev eftersendt dagen efter . Super god service . Vi er meget tilfredse 👍🏼

26. marts 2026

Vi købte et læringstårn der simpelthen…

Vi købte et læringstårn der simpelthen er så genialt når man som jeg, farmor, holder utroligt meget af at lære mine børnebørn alt hvad de kan lære om mad, huslige ting og kreative sager, så de føler succes i deres oplevelser der giver dem lyst til at lære mere om det så er salaten, madlavningen, bage pandekager eller krearere... jeg kan se på dem hvor stolte de er.
Et læringstårn er simpelthen et genialt møbel.

Jeg bestilte det en eftermiddag og havde det i hus 1.5 døgn efter.
Nemt og så fantastisk lækkert.

26. februar 2026

God service 😊

Er helt overbevist om der nok skal være mange gode timers leg i skumsættet herhjemme 🤩

Dog var jeg en klovn og kludrede 2 gange i min bestilling. Det blev bare rettet med det samme uden problemer. Så stor ros 😊

4. marts 2026