Velsmagende retter for enhver smag. Forfriskende at spise noget helt anderledes end hvad man selv til hverdag har tid og lyst til at kaste sig ud i. Portionernes størrelse er måske lige til den lille... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Du kan vælge dine favoritter fra vores ugentlige menu af spændende opskrifter. Vælg selv hvor mange opskrifter du ønsker, og til hvor mange personer. Vi leverer din måltidkasse med friske ingredienser direkte til din dør, hver uge, så du kan nyde maden uden at føle stress. Vi har madretter der egner sig til dem der elsker kød, og til dem som foretrækker vegetarisk mad. Du kan også frit sammensætte din egen måltidskasse ved at vælge fra de unikke opskrifter vi tilbyder hver uge. Ingen bindings tid, du kan til hver en tid opsige dit abonnement.
Artillerivej 90, 2300 , København , Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Der bliver trukket penge før man har afgivet en ordre.
Var ind for at se hvad det ville koste

Det er så dejligt at få leveret til 3-4 dage
Skal ikke tænke på indkøb og så er det bare så velsmagende 🙏🏻😋😋

Besvarelse fra HelloFresh Danmark
Gode ingredienser og lækre indbydende opskrifter som er nemme at gå til og smager fantastisk. Dejligt med nye input og hjælp til anderledes mad, i stedet for det samme hele tiden 😊

Besvarelse fra HelloFresh Danmark
Det er utrolig svært at være i dialog med et leveringsfirma som ikke overholder aftaler om levering og tidspunkt. Igår var min måltidskasse leveret midt i gågaden og var selvfølgelig væk...

Besvarelse fra HelloFresh Danmark
Vi har prøvet det flere gange.
I starten var vi meget begejstret, men nu synes vi at opskrifterne gentager sig. Vi mangler fornyelse.
Derudover er der det oftere at der mangler en eller flere ingredienser. Vi har også oplevet vi at nogle valgte opskrifter er blevet udskiftet, da vi modtager retter vi aldrig ville bestille da vi ikke kan lide dem.
Den sidste gang vi tilmeldte os, ville vi få en gave med 3. måltidskasse. Denne gave er aldrig modtaget til trods for at jeg har rykket pr. tlf. og fået lovning på at den var på vej.

Besvarelse fra HelloFresh Danmark
Jeg synes det er et problem at jeres varer kommer fra Sverige ville gerne have danske råvarer og jeres grønsager er aldrig særlig pæne det var dem man selv ville have valgt fra i et supermarked... til de priser i tilbyder synes jeg faktisk det er ganske frækt ærligt talt

Besvarelse fra HelloFresh Danmark
Opskrifter og maden er lækker, dog kunne portion størrelserne god rettes ind til brugen af single/enkel person. Eller et udmærket produkt.

Besvarelse fra HelloFresh Danmark
Fiskeretterne er bare lækre og med rigtig god smag og tilbehør

Besvarelse fra HelloFresh Danmark
Jeg fik ved en fejl færdiggjort en bestilling. Jeg kunne ikke annullere den første levering, kun de følgende. Pengene blev trukket inden leveringsdagen. Og på selve leveringsdagen stilles kassen ikke, selvom jeg har beskrevet hvor den kan stå, og leveres derfor ikke.
Jeg er spændt på hvor længe der går inden jeg får mine penge retur.

Besvarelse fra HelloFresh Danmark
Det skal lige siges at jeg tidligere ville havde givet dem 4-5 stjerner men så kom der problemer denne gang så mange at jeg overvejede om de kun skulle havde 1. Først var leveringen delt i 2, over 2 dage hvor jeg kun fik den ene dato afvide i starten, opskrifterne var ikke med, så manglede noget af kødet og nogle andre ingredienser skrev til dem fik opskrifterne på mail men så er der fejl i opskrifterne feks står der at der skal bruges 2 g sukkerærter hvilket jo ikke kan lade sig gøre. Jeg overvejer om det er sidste gang jeg skal havde der fra.

Besvarelse fra HelloFresh Danmark
Meget det samme mad, men nemt at lave. uoverskuelige priser :(

Besvarelse fra HelloFresh Danmark
Har nu modtaget 4 måltidskasser fra jer (og valgt retter 4 uger frem). Jeg er enlig og skal som regel kun lave mad til mig selv. Men jeg er takket være hello fresh gået fra at være en inkarneret kødæder der hadede at lave mad og derfor var fuldstændig fantasi- og modløst motivationsforladt, som aldrig kunne drømme om at droppe dagligt kødindtag til en begejstret flexitar der kun spiser kød 1-2 gange i ugen og simpelthen ELSKER at prøve mange forskellige retter, og ingridienserne, som ikke mindst det vegetariske køkken rummer (men også jeres kødretter er spændende). Jeg elsker at der er retter fra alle mulige steder i verden. I gør det til en leg🤩🥰
Endelig at have fået en hobby, plus at spise sundere, plus begrænse kød... Er alt sammen noget jeg ikke ville have fantasi til eller mod på uden jeres måltidskasser.
Eneste kritik, som faktisk er et luksusproblem... Jeg mangler at man kan få til een person. Jeg har til ihvertfald 2 dage i hvert måltid beregnet til 2, som er minimums mulighed, men vil ikke gå ned på mine 3-4 antal retter om ugen (1 kød og 2 eller 3 vegetariske) fordi det er blevet så sjovt at prøve nyt og varieret. Men når det så er sagt, så er jeg begyndt ikke at lave det hele af en ret på een gang, men nøjes med at lave det halve, så er det frisklavet begge dage jeg har til. Det har her i opstarten været en udfordring at ikke alle vegetariske retter er lige så lækre dagen efter det er lavet, fordi feks linser, perlebyg og ris svulmer endnu mere op og kan blive klæg, plus det godt kan blive lidt smat i smat med alle de grøntsager, især når de har været fryseren. Der ryger derfor løbende noget i fryseren, men jeg får dog brugt alt. Om ikke andet kan meget blendes til en lækker suppe, med alle de krydderier der er i hver ret fra jer.
Så det er heller ikke et decideret problem, og forøvrigt jo heller ikke jeres hvis det var. Det er mig selv der vælger så mange retter, selvom portionsstørrelsen gør at færre er nok. For jeg skal nu nok få det spist alligevel, og det har virkelig højnet min generelle livskvalitet og mit humør, overblik og givet tiltrængt struktur med den hjælp jeres solide erfaring og kreativitet er for mig. Jeg er mægtig stolt af mig selv💪😎💪🤣 Så tusind tak!
Det har foreløbigt været friske, lækre råvarer (især porrerne er nogle ordentlige krabater i forhold til hvad man kan få i supermarkeder). Jeg har en enkelt gang fået en frostskadet passionsfrugt, og i en enkelt kasse manglede der en enkelt gulerod. Det er under bagatelgrænsen i min verden.
I gør det godt! Lige fra at der altid er et væld af både nye opskrifter hver uge og en god variation af gengangere, så man også kan få sine favoritter igen... til forsvarlig pakningen, transport og leveringen af kasserne. Og med det in mente, synes jeg faktisk heller ikke jeres kasser mm er så for dyre at det ikke er det værd. (Det skal nu dog ikke udløse at I sætter priserne op, ja tak til flere hyggelige belønningsrabatter for trofaste kunder istedet, og ikke kun på (premium) kødretterne. En gratis frugtpose i ny og næ feks)

Besvarelse fra HelloFresh Danmark
Jeg er meget begejstret for madposerne. Og glæder mig til at få en ny. Jeg er gammel i gårde, så derfor har jeg ikke nogen at anbefale. Hvornår kommer næste sending. Hilsen Hanne

Besvarelse fra HelloFresh Danmark
Jeg har for længe siden skrevet jeg ikke vil være medlem længere. Nu får jeg så en måltidspakke på tirsdag. Forsøger at logge ind, men kommer ikke ind og forsøger at ringe og ingen tager tlf. pengene er trukket på min konto - jeg erSÅ UTILFREDS!!!!