HelloFresh Danmark Anmeldelser

16.177

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 1.508 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder roser madens gode smag, de varierede og inspirerende opskrifter samt den tidsbesparende løsning, der mindsker madspild. Leveringen fungerer ofte som aftalt, og det er nemt at bestille og ændre måltider på forhånd. Dog oplever nogle kunder udfordringer med kvaliteten af råvarerne, hvor grøntsager og kød til tider er slatne, bløde eller af lav kvalitet. Derudover nævner flere, at portionerne kan være små, og at prisen er høj, især for enkeltpersoner eller ved gentagne bestillinger. Enkelte har også haft problemer med leveringen, manglende ingredienser eller udfordringer med hjemmesidens funktionalitet.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere finder produktoplevelsen tvetydig, med mange der roser de lækre og varierede måltider samt de... Se mere

Quality

Kunder havde tvetydige oplevelser med kvaliteten, hvor mange udtrykte tilfredshed med madens smag og... Se mere

Delivery service

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med leveringsservicen, hvor nogle roser den som utrolig punktlig og... Se mere

Price

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med prisen, hvor nogle finder den for høj, især i forhold til... Se mere

Order

Kunder noterer tvetydige oplevelser med bestilling, hvor nogle finder processen nem og med god information om... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Velsmagende retter for enhver smag. Forfriskende at spise noget helt anderledes end hvad man selv til hverdag har tid og lyst til at kaste sig ud i. Portionernes størrelse er måske lige til den lille... Se mere

Iderige og dejlige måltider. Fantastisk at selv den mindske ingrediens følger med. Leveringen er utrolig punktlig. Har et par gange modtaget bløde kartofler. Lidt bleg rucolasalat og lidt kede... Se mere

Gode nemme opskrifter med super velsmagende mad. Dog kunne vegetarretterne godt have lidt mere protein, vi har selv tilsat forskellige bønner med stor succes. Leveringen er i den dyre ende, hvis man... Se mere

Vi har brugt firmaet i flere år nu. Det er det skønneste mad, med gode forskellige retter, til enhver smag. Ville gi 5 stjerner, men den sidste kommer, når de lærer at sætte isblokken til de ferske... Se mere

1. nr. 17 af de 19 bedste virksomheder i Online madbestilling
  2. nr. 6 af de 8 bedste virksomheder i Fødevareleverandør

Du kan vælge dine favoritter fra vores ugentlige menu af spændende opskrifter. Vælg selv hvor mange opskrifter du ønsker, og til hvor mange personer.
Vi leverer din måltidkasse med friske ingredienser direkte til din dør, hver uge, så du kan nyde maden uden at føle stress. Vi har madretter der egner sig til dem der elsker kød, og til dem som foretrækker vegetarisk mad. Du kan også frit sammensætte din egen måltidskasse ved at vælge fra de unikke opskrifter vi tilbyder hver uge.
Ingen bindings tid, du kan til hver en tid opsige dit abonnement.

Middel

16 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(16.177)

1.531 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fantastiske velsmagende retter

Fantastiske velsmagende retter, som er lige til at gå til.

4. marts 2026

Hej List,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Hvor er vi glade for at du syntes vores retter er fantastiske og nemme at gå til!

Tak fordi du deler dine tanker med os!

Emma / HelloFresh

Hvorfor sende salt/peber sæt jeg ikke har bestilt

Maden er god men jeg kan ikke forstå at vi har modtaget et salt og pebersæt som vi ikke har bestilt. Det er spild af ressourcer og trækker derfor en stjerne ned. Bh Lars

13. maj 2026

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse og feedback.

Vi er glade for at du syntes vores velsmagende retter er gode.

Du har modtaget et salt og pebersæt, da du har oprettet dit abonnement med en rabatkode som foruden rabatten på de første 5 leveringer, giver et salt og pebersæt. Det er derfor du har modtaget det.

Hvis du oplever nogle problemer i fremtiden, eller hvis du har spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores søde kundeservice team på telefon +45 92 45 29 77, email hej@hellofresh.dk, facebook messenger eller via chatten fra din konto som vil med glæde hjælpe dig.

De bedste hilsner,

Levering som planlagt

Levering som planlagt - spændende retter og dejligt med mange grønsager

3. maj 2026

Hej Pia,

Tak for din skønne feedback.

Vi er glade for, at alt gik efter planen, og at du godt kan lide vores velsmagende retter. Vi glæder os til at fortsætte med at levere hos dig.

Liva fra HelloFresh

Økologi savnes! Retterne smager godt og er dejligt…

Retterne smager godt og er dejligt varierede. Men jeg synes, der bør være meget mere økologi, intet er økologisk. Desuden er variationen af grøntsager ikke så stor. Men alt i alt en fin måltidskasse, som vi har haft relativt længe.

10. november 2025

Hej signe,

Tak for din positive feedback.

Vi er glade for, at du godt kan lide vores velsmagende retter. Vi er dog kede af, at du savner mere økologi, og flere udvalg af grøntsager.

Nogle af vores råvarer er økologiske, mens andre helt enkelt er bedre andetsteds fra. Vi leder altid efter, hvad vi kan forbedre og udvikle for fremtiden og økologiske måltidskasser kan godt være noget vi kan udvikle i fremtiden.

Kvalitet og service

Altid super god service og alle råvarer er af virkelig god kvalitet 🌷

24. april 2026

Hej Helle,

Tak for de 5 stjerne og tak for anmeldelsen!

Hvor er vi glade for at du er glad for vores service, råvarer og koncept!

Vi glæder os til at levere til dig igen!

Lækkert og fornyende

Det er de første måltider vi har prøvet og vi er vildt begejstrede det er lækkert og kødet er mørt,jeg har spist rosenkål med stor fornøjelse har aldrig kunne spise dem selv min mand synes godt om det han er ellers sovs og kartoffelmand,vi vil dog ikke spise det hver uge

10. maj 2026

Hej Ingelise,

Tak for de 5 stjerner og tak fordi du tager dig tiden til at anmelde os. Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med vores opskrifter og ingredienser!

De bedste hilsner,
Emma / HelloFresh

Var inde for at kigge på hjemmesiden…

Var inde for at kigge på hjemmesiden fordi jeg var nysgerrig på om det var noget for mig. Jeg logger ind for at kunne se hvilke retter de kan tilbyde og pludselig en uge efter får jeg en sms om at min måltidskasse ankommer i dag. Jeg har ikke bestilt en kasse og er ikke gjort opmærksom på at jeg er ved at bestille en kasse.
Jeg har aldrig modtaget en bekræftelsesmail, så derfor aner jeg ikke, at jeg er blevet tilmeldt levering af måltidskasse. Det viser sig så, at en sådan ligger i Spam-mails, men der har jeg ikke kigget, fordi jeg jo ikke troede jeg havde bestilt noget. Så nu modtager jeg en måltidskasse i dag jeg har betalt 400 kr for med aldrig har ønsket. Og kundeservice beklagede bare.

17. maj 2026

Hej Maria,

Tak fordi du tager dig tiden til at anmelde os. Vi er kede af at høre om din oplevelse og sætter pris på, at du gør os opmærksom på den. Vi vil gerne lære mere, så vi kan se nærmere på dette og hjælpe med at rette op på tingene. Da vi ikke har nok oplysninger her til at finde din konto, rækker vores team ud privat for at indsamle flere detaljer.

Emma / HelloFresh

Hvis man er glad for svensk/Ikea…

Hvis du glad for svensk/Ikea smagende mad så er HF dette noget for dig. Underlige sammensætninger og små portioner. Fremgår desuden ikke tydeligt at det er et løbende abonnement efter jeg har bestilt "Prøve kassen". Tænkte det var en fejl. At opsige abonnementet var så hamrende besværligt (gud ved hvorfor).

16. maj 2026

Hej Ian

Tak fordi du deler din oplevelse, selvom det ikke blev den succes, vi havde håbet på. 🛑

Tak fordi du tager dig tiden til at anmelde os. Det er bestemt ikke vores hensigt, at vores abonnementsmodel eller opsigelsesproces skal skabe forvirring, og vi arbejder løbende på at gøre det så enkelt som muligt på vores platform.

Vi er kede af, at hverken menuen eller mængden faldt i din smag, men vi sætter pris på dit input, så vi kan gøre det bedre i fremtiden.

gode råvarer

gode råvarer, meget fine opskrifter.
levering til tiden.

20. januar 2026

Kære Pia

Tak fordi du tager dig tiden til at anmelde os. Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med vores gode råvarer og levering.

Kaya fra HelloFresh

Jeg har kun godt at sige

Jeg har kun godt at sige.
Så lækkert mad, kæmpe udvalg, nemt at bestille (og med mange påmindelser, så man husker at vælge retter) og super levering

22. januar 2026

Kære Tine

Tusind tak for de flotte ord! ✨ Det er guld værd for os at vide, at både maden, udvalget og leveringen sidder lige i skabet.

Det med påmindelserne er vi ekstra glade for, at du nævner – det skal jo netop være så nemt og bekymringsfrit som muligt i en travl hverdag.

Rigtig god madlyst med din næste kasse!

Meget simpelt

Meget simpelt, ikke store smage. Men nemt og hurtigt. Syntes dog at kvaliteten af grønt er ringe.

13. maj 2026

Kære Hasse

Tusind tak fordi du rækker ud! Vi er glade for, at vi kan gøre aftensmaden nem og hurtig for dig, men kede af, at grøntsagerne og smagen har skuffet. 🛑

Vi vil utrolig gerne kigge nærmere på, hvad der er gået galt med det grønne i din kasse, så vi kan rette op på det.

Hvis du ikke har gjort det endnu, så må du meget gerne kontakte vores søde kundeservice team på telefon +45 92 45 29 77 eller email hej@hellofresh.dk så de kan hjælpe dig med det.

Kaya fra HelloFresh

Jeg har en fast madplan/pakke klar til…

Jeg har en fast madplan/pakke klar til fire dage hver uge.
Retterne har alle en rigtig god smag p.g.a.de rette krydderier, friske råvarer, mange grøntsager. Vi har en dejlig mæthedsfølelse efter hvert måltid.

16. maj 2026

Kære Solveig

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😍

Det gør os utrolig glade at høre, at vores faste madplan skaber rammerne for en nem og lækker uge hos jer. Vi gør os meget umage med netop at finde den rette balance mellem de friske grøntsager, gode krydderier og den helt rigtige mæthedsfølelse, så det er skønt at få din bekræftelse på, at det lykkes.

Tak fordi du deler din madglæde med os – vi glæder os til at levere jeres næste fire dage med velsmag!

Nemt og mange retter

Retterne er gode. Det er nemt at gå til.
Men jeg kunne godt tænke mig fuldkornspasta som valgmulighed. Det er meget hvide ris og hvid pasta der er i retterne og det er ærgerligt man ikke kan vælge mellem de to ingredienser i selve retten.
Der er mange valgmuligheder mellem retter men i længden kan det godt blive lidt det samme - men sådan er en hverdag jo også.
En ting der er nærmest umulig, der er at finde ud af at melde abonnementet fra. Men skal igennem 5 spørgsmål om man er sikker og når man så er færdig så er der lige en knap hvor man kan skifte mening. Det er ret tricky lavet.

6. maj 2026

Hej Lotte,

Hvor dejligt, at du er godt tilfreds med vores nemme retter. Vi er dog kede af, at du savner flere muligheder med fuldkornspasta, og synes vores udvalg er meget af det samme.

Vi arbejder løbende på at udvide vores valgmuligheder, samt på mere variation i vores opskrifter. Vi håber der i fremtiden vil være mere at vælge i mellem, som også falder i din smag.

Vi beklager, at du har oplevet besvær med opsigelsesflowet. Det er meningen, at det skal være nemt og brugervenligt. Hvis du har brug for hjælp til at opsige dit abonnement, eller hvis der er noget andet, må du endelig kontakte os på +45 92 45 29 77.

Liva fra HelloFresh

Hvis du vil gøre dit liv nemmere🙏🏼

Kæmpe optur, at få leveret så lækker, inspirerende og nem mad til døren hver uge🤩
Det har helt klart forbedret og forenklet vores liv og vi nyder, ikke at skulle opfinde den dybe tallerken hver dag.
Vi er KÆMPE fan herhjemme og kan varmt anbefales til andre fortravlede familier.
Side bonus - man får ikke handlet alt muligt ind, som man ikke bruger, så der sparer man penge🙏🏼

1. april 2026

Hej Betina,

Tusind tak for de pæne ord og fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre. Det er fantastisk, at HelloFresh kan gøre hverdagen lidt lettere for dig og din familie. Det er præcis det, som er mål med vores målitder!

Vi ser frem til at sende masser af spændende madoplevelser jeres vej fremover

Anja fra HelloFresh

Elendig kundeoplevelse

Elendig oplvelse hele vejen igennem - prøvede at oprette mig 3 gange, betaling gik igennem og blev smidt tilbage til starten af onboardningen. Kundesupport kaldte det underligt, og var ikke til nogen hjælp - deres eneste forslag var at prøve at gøre det igen på et andet device.

14. maj 2026

Hej Marcus,

Det glæder os meget, at du har interesse i HelloFresh og ønsker at oprette en konto hos os. Jeg er derfor ked af at høre, at du oplever problemer med oprettelsen, og at du ikke har haft den bedste oplevelse med vores kundeservice.

Jeg vil meget gerne undersøge sagen for dig, så vi kan finde den bedste løsning. Vi følger op på din henvendelse via e-mail hurtigst muligt.

Anja fra HelloFresh

Virkelig god mad

Jeg er meget overrasket over, at man kan købe sig til så god mad, som bringes lige til døren.
Hjemmesiden er nem, leveringerne fungerer og maden smager simpelthen bare godt og det vigtigste, der er nok til alle, så kun ros herfra.

19. april 2026

Hej Ulla,

Tak for de 5 stjerner!

Hvor er vi glade for at du er tilfreds og glad for vores service, måltider og levering!

Vi ser frem til at levere til dig igen!

Lidt svingende

Lidt svingende. Savner lidt flere årstids relaterede retter/tilbehør.
Nu er det forår/sommer men der køres f. eks stadig rodfrugter som tilbehør

14. august 2025

Hej Pia,

Tak for din anmeldelse og feedback!

Vi er kede af du syntes vi mangler flere årstids relaterede retter / tilbehør. Vi forstår godt ønsket om, at retterne afspejler sæsonen.

Det er en balance, vi løbende arbejder med mellem sæson, variation og de retter mange af vores kunder holder af. Din feedback er meget værdifuld, og vi tager den naturligvis videre til den pågældende afdeling.

Emma / HelloFresh

De glemmer at lagte ingredienser

De glemmer at lagte ingredienser, nogle gange produkter er udlægget og nogle var fordærvede. Og i sidste vores bestilling fik vi ikke 500 g. af kylling, som skulle være i madretter.Meget dårlig service, så stopper vi med at bestille mad fra dem

12. maj 2026

Hej Mariia,

Emma / HelloFresh

Maden er faktisk rigtig fin

Maden er faktisk rigtig fin, men jeg synes det er ekstremt ærgerligt, at det for det første er så svært at komme i kontakt med et rigtigt menneske uden at skal igennem en frygtelig lang robot, der først skal prøve at gætte sig frem til problemet, for alligevel at nå frem til, at man skal skrive med et rigtigt menneske.
Derefter melder den fejl😅 for det andet, så spiser jeg ikke laks helt generelt. Hvorfor kan man ikke fravælge at modtage opskrifter med specifikke fødevarer i stedet for at skulle rette uge for uge, og hvis man lige glemmer det, står man med et ubrugeligt stykke kød… At den feature ikke er der endnu, det fatter jeg ikke.

Ligeledes at man ikke kan vælge grillvenlige retter, nu når vi går den sæson i møde.

11. maj 2026

Hej Nadia,

Ingen levering.

Skulle have haft en levering i går men da jeg når ind i leveringstidrummet får jeg pludselig en besked om at der ikke kommer en levering alligevel. Det er mere end ærgerligt når jeg har planlagt mit arbejde mv efter det tidsrum som HalloFresh har valgt på dagen.

23. april 2026

Kære Mette

Jeg har sendt en email til dig, som jeg skal bede dig om at besvare når du har tid.

Jeg ser frem til, at høre fra dig.