HelloFresh Danmark Anmeldelser

16.177

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 1.508 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder roser madens gode smag, de varierede og inspirerende opskrifter samt den tidsbesparende løsning, der mindsker madspild. Leveringen fungerer ofte som aftalt, og det er nemt at bestille og ændre måltider på forhånd. Dog oplever nogle kunder udfordringer med kvaliteten af råvarerne, hvor grøntsager og kød til tider er slatne, bløde eller af lav kvalitet. Derudover nævner flere, at portionerne kan være små, og at prisen er høj, især for enkeltpersoner eller ved gentagne bestillinger. Enkelte har også haft problemer med leveringen, manglende ingredienser eller udfordringer med hjemmesidens funktionalitet.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere finder produktoplevelsen tvetydig, med mange der roser de lækre og varierede måltider samt de... Se mere

Quality

Kunder havde tvetydige oplevelser med kvaliteten, hvor mange udtrykte tilfredshed med madens smag og... Se mere

Delivery service

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med leveringsservicen, hvor nogle roser den som utrolig punktlig og... Se mere

Price

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med prisen, hvor nogle finder den for høj, især i forhold til... Se mere

Order

Kunder noterer tvetydige oplevelser med bestilling, hvor nogle finder processen nem og med god information om... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Velsmagende retter for enhver smag. Forfriskende at spise noget helt anderledes end hvad man selv til hverdag har tid og lyst til at kaste sig ud i. Portionernes størrelse er måske lige til den lille... Se mere

Iderige og dejlige måltider. Fantastisk at selv den mindske ingrediens følger med. Leveringen er utrolig punktlig. Har et par gange modtaget bløde kartofler. Lidt bleg rucolasalat og lidt kede... Se mere

Gode nemme opskrifter med super velsmagende mad. Dog kunne vegetarretterne godt have lidt mere protein, vi har selv tilsat forskellige bønner med stor succes. Leveringen er i den dyre ende, hvis man... Se mere

Vi har brugt firmaet i flere år nu. Det er det skønneste mad, med gode forskellige retter, til enhver smag. Ville gi 5 stjerner, men den sidste kommer, når de lærer at sætte isblokken til de ferske... Se mere

1. nr. 17 af de 19 bedste virksomheder i Online madbestilling
  2. nr. 6 af de 8 bedste virksomheder i Fødevareleverandør

Du kan vælge dine favoritter fra vores ugentlige menu af spændende opskrifter. Vælg selv hvor mange opskrifter du ønsker, og til hvor mange personer.
Vi leverer din måltidkasse med friske ingredienser direkte til din dør, hver uge, så du kan nyde maden uden at føle stress. Vi har madretter der egner sig til dem der elsker kød, og til dem som foretrækker vegetarisk mad. Du kan også frit sammensætte din egen måltidskasse ved at vælge fra de unikke opskrifter vi tilbyder hver uge.
Ingen bindings tid, du kan til hver en tid opsige dit abonnement.

Middel

16 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(16.177)

1.531 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fint koncept

Fint koncept, fungerer godt.
Mangler dog nogle flere veganske retter. Og det kunne være fedt hvis der var mere økologi.
Mange af deres fragtmænd er ret inkompetente.

27. maj 2026

Hej Kasper,

Tak for din skønne feedback.

Vi er glade for, at du synes godt om vores konsept. Vi er dog kede af, at du savner veganske og økologiske varer.

Som du rigtigt nok påpeger, har vi desværre ikke måltidskasser som er baseret på økologi. Nogle af vores råvarer er økologiske, mens andre helt enkelt er bedre andetsteds fra. Dog er det vigtigt at understrege, at vi har udvalgt alle leverandører meget nøje og vi prioriterer lokale råvarer, når vi udvælger vores leverandører. Vi leder altid efter, hvad vi kan forbedre og udvikle for fremtiden og økologiske måltidskasser er helt sikkert på vores radar.

Når det gælder veganske varer, udvælger og tilbyder vi vores produkter ud fra forskellige behov og kostplaner. Vi tilbyder forskellige menupræferencer og herunder produkter til forskellige kostbehov.

Jeg tager selvfølgelig din feedback med videre.

Liva fra HelloFresh

God og sunde opskrifter der er nemme og lave

Gode og sunde opskrifter der er nemme at lave, mange måltider at vælge imellem

13. april 2026

Hej Birthe,

Tak for din positive feedback.

Vi er glade for, at du synes vores retter er velsmagende, sunde og nemme at lave. Vi er dog kede af, at du engang imellem mangler at vælge de måltider du ønsker.

Du er velkommen til at kontakte vores søde kundeservice team på +45 92 45 29 77, via e-mail på hej@hellofresh.dk, eller via chatten fra din konto, hvis du oplever problemer med din måltidskasse.

Liva fra HelloFresh

Generelt lækre smagfulde retter, men halter på grøntsagerne

Generelt lækre smagfulde retter, dog halter det meget på grøntsags siden, som er for det meste er kedeligt og for simpelt , en del kål eller eks. grønsags stave. Opskrifterne er ikke alle lige gennemarbejdede hvor de glemmer at skrive hvad nogle af råvarerne skal til.
Af den grund har vi sagt dem op

22. maj 2026

Hej Peter,

Vi er glade for, at du nød vores velsmagende retter i den tid, du var her, men vi er kede af, at du har været nødt til at opsige dit abonnement på grund af kvalitetsproblemer.

Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører for at sikre ingredienser af den bedste kvalitet, så det skuffer os, når du som kunde oplever problemer med vores varer.

Vi håber, at du vil give os en chance til i fremtiden

Liva fra HelloFresh

Altid god service og levering

Altid god service og levering. Og maden er endnu bedre. Genial til en travl hverdag

8. september 2025

Hej,

Tak for de 5 stjerner.

Vi sætter stor pris på at du påskønner vores service, levering, og vores velsmagende retter. Vi glæder os til at fortsætte med at levere hos dig!

Liva fra HelloFresh

Nogle virkelig gode opskrifter men…

Nogle virkelig gode opskrifter men kvaliteten af grønsagerne lever ikke altid helt op til navnet og kødet plejer jeg faktisk helt at undgå. Prisen er også forholdvis høj hvis man ikke bestiller mange portioner om ugen. Til den pris synes jeg kvaliteten burde være helt i top.

13. maj 2026

Hej Johannes,

Tusind tak fordi din anmeldelse. Vi er glade for, at vi kan gøre aftensmaden nem og hurtig for dig, men kede af, at grøntsagerne og smagen har skuffet. 🛑

Vi vil utrolig gerne kigge nærmere på, hvad der er gået galt med det grønne i din kasse, så vi kan rette op på det.

Vi forsøger at tilbyde en bred vifte af måltider, som kan imødekomme forskellige smagspræferencer og budgetter. Din feedback er meget værdifuld, og vi vil tage den til efterretning, når vi planlægger fremtidige menuer og prissætning.

Hvis du ikke har gjort det endnu, så må du meget gerne kontakte vores søde kundeservice team på telefon +45 92 45 29 77 eller e-mail hej@hellofresh.dk så de kan hjælpe dig med det.

Emma / HelloFresh

Vi er rigtig glade for at bruge hello…

Vi er rigtig glade for at bruge hello fresh.
Maden er dejligt smagfuld.

18. marts 2026

Hej Stina,

Tak for din anmeldelse!

Hvor er vi glade for, at du er glad for vores koncept og smagfulde opskrifter! ❤️

Hvis du oplever nogle problemer i fremtiden, eller hvis du har spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores søde kundeservice team på telefon +45 92 45 29 77, e-mail hej@hellofresh.dk, facebook messenger eller via chatten fra din konto som vil med glæde hjælpe dig.

Hej Mette,

Hvor er det bare skønt at høre at du syntes vores koncept er fantastisk, tusind tak! ❤️

Vi er super glade for jeres tillid, og vi vil gøre vores absolut bedste for at fortsætte det høje niveau og levere masser af fantastiske madoplevelser direkte til jeres dør fremover.

Emma / HelloFresh

Super lækker og varieret mad

Super lækker og varieret mad. Det eneste jeg ville ønske var anderledes var, at man havde mulighed for at vælge til flere personer.
Vi er 6 i familien, og der er ofte ikke nok til alle.

17. maj 2026

Kære Sally

Tak fordi du tager dig tiden til at anmelde os. Hvor er det dejligt at høre, at du synes, maden er super lækker og varieret! 😍 Det glæder os, at vi kan bringe god smag til middagsbordet.

Vi kan godt forstå dit ønske om en specifik 6-personers kasse, når I er en stor familie. Vores kasser er i dag låst til maksimalt 4 personer pr. ret, men mange af vores familier på 6 løser det ved enten at vælge to forskellige retter til 3 personer eller ved at supplere med vores 'Add-ons' (såsom ekstra ris, pasta eller proteiner) i appen under menuvalget.

Vi tager dog din feedback direkte med videre til vores udviklingsteam – store familier skal naturligvis også blive mætte!

Kaya fra HelloFresh

Anmeldelse af 1. levering.

Levering til aftslt tidspunkt. Har prøvet to opslrifter. Let at gå til. Lækre og inspirerende opskrifter. Fiskeportion i underkanten af forventet.

20. maj 2026

Kære Helle

Tusind tak for din feedback! 😍 Det glæder os utrolig meget, at dine to første opskrifter har været både lækre, inspirerende og nemme at gå til – og at leveringen klappede perfekt.

Vi er dog kede af at høre, at fiskeportionen ikke helt levede op til dine forventninger. Vores proteiner er generelt afmålt efter officielle kostråd for en balanceret kost, men vi ved godt, at appetit og forventninger kan variere. Vi tager dit input med videre til vores menu-team, så de er opmærksomme på det.

Rigtig god madlyst med resten af kassen!

Kaya fra HelloFresh

Jeg har købt til 4 personer og jeg er…

Jeg har købt til 4 personer og jeg er nødt til at sige, at hvis vi havde været 4 voksne, så var der ikke nok mad.

28. januar 2026

Hej Emma

Tak fordi du tager dig tiden til at anmelde os. Vores portioner beregnes ud fra en gennemsnitlig anbefalet mængde. Mange af vores kunder føler at portionerne er for store, mens andre føler at de ikke er store nok.

Vi arbejder dog altid på at forbedre os, og tager meget gerne din feedback med videre. Tak fordi du deler din mening med os.

Madglade hilsner

5/5!!!

Vi er kun på vores anden uge af Hellofresh men indtil videre har det været rigtigt positivt.

Leveringen er virkelig dejlig. Man vælger selv dagen de kommer, maden er pakket godt og med nemme instrukser. De har været 0 problemer.

Det mest overraskende har været hvor godt alt maden smager. Jeg betragter mig selv som et kræsent menneske, som forsøger at udvide min horisont. Jeg har valgt retter med mange grøntsager, hvor jeg har været mentalt klar på ikke at kunne spise halvdelen. Jeg har spist op hver gang! Alt smager virkelig, virkelig godt! Det har været nat og dag fra almindelige opskrifter fra nettet! Alle smags kombinationer har bare virket og så er det overskueligt fordi man ikke pludselig står med en opskrift og tænker "hvor finder man overhovedet citrongræs?"

Nemt, lækkert og spændende!

12. maj 2026

Kære Ludmilla

Tusind tak for de fantastiske ord! ✨ Det gør os utrolig stolte at høre, at alt har været 'nat og dag' i forhold til almindelige opskrifter fra nettet.

Hvor er det bare sejt, at du kaster dig ud i retter med masser af grøntsager og ender med at rydde tallerkenen hver gang. Det er præcis den madglæde, vi ønsker at sprede! Vi lover at gøre vores bedste for, at de kommende uger bliver mindst lige så nemme, lækre og spændende.

Kaya fra HelloFresh

Levering foregår præcist som aftalt

Levering foregår præcist som aftalt. God information om leveringstidpunkt.
Har været lidt uheldig med at få en fuldstændig ormeædt porre og kartofler med en del brune pletter. Ellers fint tilfreds med øvrige råvarer.

10. maj 2026

Kære Lisbeth

Tusind tak for din feedback. Det er super dejligt at høre, at vores levering og informationen dertil fungerer præcis, som det skal! 🚚

Til gengæld vil vi gerne give dig en uforbeholden undskyldning for den ormeædte porre og de plettede kartofler. Sådan skal vores råvarer absolut ikke se ud, og det må bare ikke smutte i vores pakkeri. Vi tager det med videre til vores kvalitetskontrol med det samme.

Hvis du ikke har gjort det endnu, så må du meget gerne kontakte vores søde kundeservice team på telefon +45 92 45 29 77 eller email hej@hellofresh.dk så de kan hjælpe dig med det.

MERE KØD

MERE KØD
Kraftig indpakning, god smag, men simpelthen ikke kød nok til 2 personer.
En voksen mand kan ikke nøjes med 125 g kød

11. maj 2026

Kære Henrik

Vi arbejder altid på at forbedre os, og tager meget gerne din feedback med videre. Tak fordi du deler din mening med os.

Madglade hilsner

Elsker HelloFresh.

Elsker HelloFresh.
Vi har fået det snart i halvanden år og er super glade for det.
Det er simpelthen så nemt, og vi får variation i vores aftensmad.
Der har sjældent været problemer med ingredienserne, og bliver altid løst hurtigt.
Simpelthen fantastisk ❤️

22. maj 2026

Kære Tommy

Hvor er det bare en skøn feedback at få, tusind tak! ❤️ Det er en kæmpe fornøjelse at have leveret variation og nem aftensmad til jer gennem de sidste halvandet år.

Kaya fra HelloFresh

vi gør det for at undgå at købe take away

Vi er glade - alle i familien. Vi vælger to til tre retter ugentligt og der er altid god og nem mad de dage - vi gør det for at undgå at købe take away og det hjælper helt vildt på sundere alternativer men stadig en nem løsning når ugen drøner af sted

10. maj 2026

Hej Kunde,

Tak for de 5 stjerner!

Hvor er vi glade for, at du er glad for vores koncept og opskrifter!

Hvis du oplever nogle problemer i fremtiden, eller hvis du har spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores søde kundeservice team på telefon +45 92 45 29 77, email hej@hellofresh.dk, facebook messenger eller via chatten fra din konto som vil med glæde hjælpe dig.

Super smart

Jeg er glad for Hello Fresh - friske råvarer og varierende opskrifter.
Super smart at jeg selv kan vælge mellem retterne.
Tak

21. maj 2026

Hej Maria,

Tak for din anmeldelse!

Hvor er vi glade for, at du er glad for vores koncept og varierende opskrifter!

Emma / HelloFresh

Efter første uge er vi blevet…

Efter første uge er vi blevet overrasket, på den gode måde, over hvor lækre deres retter er. Og masser af grønt!

5. maj 2026

Hej Camilla,

Tak for din positive feedback.

Hvor er det dejligt, at du har haft en positiv oplevelse, og er overrasket over vores dejlige retter. Vi glæder os til at fortsætte med at levere hos dig.

Alt spiller

Så godt, pris kvalitet og mængder.

13. maj 2026

Hej Jane

Tusind tak for den super fine feedback! 😍 Det gør os simpelthen så glade at høre, at både prisen, kvaliteten og mængderne sidder lige i skabet hjemme hos dig. Det er præcis den balance, vi kæmper for at ramme hver eneste uge.

Rigtig god madlyst med din næste kasse!

Kaya fra HelloFresh

Altid smag fuldt og frisk mad.

Altid smag fuldt og frisk mad.
Maden er nem at lave.
Og du sparer tiden i supermarkedet, hvor man mange gange har svært ved at vælge.
Kan varmt anbefales.

19. maj 2026

Hej Lena,

Tak for de 5 stjerner og din anmeldelse!

Hvor er vi glade for, at du syntes vores måltider er friske, smagfulde og nemme at lave!

Vi glæder os til at levere til dig igen!

godt koncept

godt koncept, man lærer nye retter og de fleste er meget smagfulde. Dog syntes jeg at portionerne er blevet for små. Hvis jeg kun er mig er der til en aftensmad og en frokost i 2 portioner. Men hvis jeg har besøg, så bliver vi ikke mætte ved en aftensmad.

7. januar 2026

Hej Pernille,

Tak fordi du tager dig tiden til at anmelde os!

Hvor er det dejligt at du syntes om vores koncept og retter! Portion størrelserne er en vanskelig balance, som vi arbejder hårdt på at finde, da vi ikke ønsker at bidrage til øget madspild, men ønsker at vores kunder skal være fulde og tilfredse.

Vi arbejder altid på at forbedre os, og tager meget gerne din feedback med videre. Tak fordi du deler din oplevelse med os.