HelloFresh Danmark Anmeldelser

16.177

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 1.508 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder roser madens gode smag, de varierede og inspirerende opskrifter samt den tidsbesparende løsning, der mindsker madspild. Leveringen fungerer ofte som aftalt, og det er nemt at bestille og ændre måltider på forhånd. Dog oplever nogle kunder udfordringer med kvaliteten af råvarerne, hvor grøntsager og kød til tider er slatne, bløde eller af lav kvalitet. Derudover nævner flere, at portionerne kan være små, og at prisen er høj, især for enkeltpersoner eller ved gentagne bestillinger. Enkelte har også haft problemer med leveringen, manglende ingredienser eller udfordringer med hjemmesidens funktionalitet.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere finder produktoplevelsen tvetydig, med mange der roser de lækre og varierede måltider samt de... Se mere

Quality

Kunder havde tvetydige oplevelser med kvaliteten, hvor mange udtrykte tilfredshed med madens smag og... Se mere

Delivery service

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med leveringsservicen, hvor nogle roser den som utrolig punktlig og... Se mere

Price

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med prisen, hvor nogle finder den for høj, især i forhold til... Se mere

Order

Kunder noterer tvetydige oplevelser med bestilling, hvor nogle finder processen nem og med god information om... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Velsmagende retter for enhver smag. Forfriskende at spise noget helt anderledes end hvad man selv til hverdag har tid og lyst til at kaste sig ud i. Portionernes størrelse er måske lige til den lille... Se mere

Iderige og dejlige måltider. Fantastisk at selv den mindske ingrediens følger med. Leveringen er utrolig punktlig. Har et par gange modtaget bløde kartofler. Lidt bleg rucolasalat og lidt kede... Se mere

Gode nemme opskrifter med super velsmagende mad. Dog kunne vegetarretterne godt have lidt mere protein, vi har selv tilsat forskellige bønner med stor succes. Leveringen er i den dyre ende, hvis man... Se mere

Vi har brugt firmaet i flere år nu. Det er det skønneste mad, med gode forskellige retter, til enhver smag. Ville gi 5 stjerner, men den sidste kommer, når de lærer at sætte isblokken til de ferske... Se mere

1. nr. 17 af de 19 bedste virksomheder i Online madbestilling
  2. nr. 6 af de 8 bedste virksomheder i Fødevareleverandør

Du kan vælge dine favoritter fra vores ugentlige menu af spændende opskrifter. Vælg selv hvor mange opskrifter du ønsker, og til hvor mange personer.
Vi leverer din måltidkasse med friske ingredienser direkte til din dør, hver uge, så du kan nyde maden uden at føle stress. Vi har madretter der egner sig til dem der elsker kød, og til dem som foretrækker vegetarisk mad. Du kan også frit sammensætte din egen måltidskasse ved at vælge fra de unikke opskrifter vi tilbyder hver uge.
Ingen bindings tid, du kan til hver en tid opsige dit abonnement.

Middel

16 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(16.177)

1.531 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Kan anbefales

God opskrifter fint udvalg til enhver smag og dejlig nemt at gå til

14. maj 2026

Kære Manuela

Tak fordi du tager dig tiden til at anmelde os. Hvor er det dejligt at høre, at du kan lide vores gode opskrifter. Vi ser frem til, at levere til dig igen!

Kaya fra HelloFresh

Jeg troede ikke jeg havde et abonnement…

Jeg troede ikke jeg havde et abonnement hos dem indtil jeg en dag ser de har trukket penge fra mig og bare sendt en måltidskasse afsted som jeg ikke har vidst. Skriver men kundechat at den skal annulleres og jeg gerne vil bede om mine penge retur. Og så få afmeldt mit abonnement. Personen skriver at hun annullere den og returnerer mine penge osv. har hverken fået noget bekræftelse på det eller noget form for mail om mine penge er på vej…. Prøver nu efter 4-5 hverdage at ringe til deres telefon nummer men den ringer op hvor man kan trykke nogen taster som svar på en robot. Hvor den siger til sidst at du vil snakke med en medarbejdere snarest.. så er opkaldet bare kørende og der sker intet… dårlig stil

4. juni 2026

Hej Melanie,

Jeg beklager virkelig at du har haft svært ved at komme igennem til vores kundeservice, og at du mangler en bekræftelse på din annullering og refusion.

Som udgangspunkt sender vi ikke automatisk en bekræftelsesmail efter en chat med kundeservice medmindre man har anmodet om det. Det er fordi man selv har mulighed for at downloade samtalen undervejs eller tage skærmbilleder af chatten. Men hvis du er blevet lovet en annullering og refusion, skal det naturligvis være i orden.

Jeg vil derfor meget gerne tjekke op på det via din konto, og sikre at alt er, som det skal være. Da vi ikke har nok oplysninger her til at finde din konto, rækker vores team ud privat for at indsamle flere detaljer.

Anja fra HelloFresh

Nemt, godt og hurtigt.

Nemt, godt, god smag, meget nemme opskrifter, råvarer i orden og pæne, store portioner, så kommer der en gæst kan vi spise alle tre.
Har prøvet Ret Nemt, kæmpe forskel - det her er MEGET nemmere og bedre.

4. april 2026

Hej Lars,

Tak for din skønne feedback.

Det er dejligt, at måltiderne falder i din smag, er nemme at tilberede, og at portionerne passer dig perfekt. Vi glæder os til at fortsætte med at levere mad til dig i fremtiden!

Liva fra HelloFresh

Super mega træt af det ALTID MANGLER…

Super mega træt af det ALTID MANGLER NOGET JEG ER SÅ FÆRDIG MED HELLOFRESH TREJDE GSNG JEG OPSIGER, fordi der mangler noget

1. juni 2026

Hej Emil,

Vi er rigtig kede af, at du ofte oplever mangler i dine måltidskasser - det er bestemt ikke den standard vi stræber efter.

Vi vil gerne lære mere, så vi kan se nærmere på dette og hjælpe med at rette op på tingene. Da vi ikke har nok oplysninger her til at finde din konto, rækker vores team ud privat for at indsamle flere detaljer.

Liva fra HelloFresh

Hello fresh betyder vel at maden skal…

Hello fresh betyder vel at maden skal være frisk??? Nu har jeg af to omgange været tilmeldt. 1. Gang afmeldte jeg fordi det lød jeg fik ikke kunne holde sig til den uge hvor maden kom. 2. Gang hvor jeg troede der var rettet op på kød der ikke var frisk, har Hallo fresh nu valgt at fryse kødet ned og derefter sende kød ud som var godt indtil Feb 2026 for at tø det op til kunderne og så sætte ny mærkning på hvor det optøet kan holde sig en uge ifølge Hello fresh. Kunne aldrig finde på at lade hakket oksekød som jeg selv havde tøet op ligge en hel uge o mit køleskab. Så aldrig mere:-( konceptet er super fint, men råvarerne er ringe. Fint som stop madspild men så skal det koste 1/4 del af hvad det gør.

3. marts 2026

Hej Lotte,

Vi beklager den oplevelse du har haft som kunde hos os.

Vi er også kede af, at du ikke har været tilfreds med pakkedatoen og udløbsdatoen. Vores kød er altid friskt. Kødet fryses ned samme dag det pakkes. Der er ingen konserveringsmidler i vores kød og det opbevares frossent. Det kan umiddelbart ikke udelukkes, at det sker igen.

Liva fra HelloFresh

Maden er rigtigt god med har prøvet…

Maden er rigtigt god med har prøvet flere gange at der bliver hævet ekstra beløb på mit kort, jeg har skrevet flere gange med høre aldrig noget tilbage

12. maj 2026

Hej Julie,

Tak for din anmeldelse og feedback.

Jeg beklager meget, at du kan se du er blevet trukket ekstra beløb for en levering.

Jeg har kontaktet dig via e-mail. Hold venligst øje med din indbakke. Jeg vil meget gerne fortsætte dialogen der.

Generelt gode opskrifter

Generelt gode opskrifter. Men syntes at råvarerne jævnligt er lidt for dårlige. Tit er de små poser med dressing og krydderi gået i stykker. Og grønsagerne er til tider også meget kedelige.

16. januar 2026

Hej Henriette,

Tak for din anmeldelse og feedback.

Vi er rigtig glade for, at du syntes om vores måltider og opskrifter.

Vi er dog også kede af, du har fået dårlige råvarer med.

Hvis du ikke allerede har kontaktet vores søde kundeservice team, for at få det rapporteret, må du meget gerne gøre det på telefon +45 92 45 29 77, email hej@hellofresh.dk, facebook messenger eller via chatten fra din konto som vil med glæde hjælpe dig.

Emma / HelloFresh

Det er lækre måltider med dejlig smag

Det er lækre måltider med dejlig smag. Sammensætninger som jeg nok ikke selv havde fundet på. Så god inspiration. Desværre oplever jeg at Kartofler ikke er af særlig god kvalitet. I opskriften skal de ikke skrælles, men det er nødvendigt da meget skal skæres fra.

2. marts 2026

Hej Margit,

Tak for din anmeldelse og feedback.

Vi er rigtig glade for, at du syntes om vores spændende måltider og at de er en god og nem inspiration.

Vi er dog også kede af, du har fået dårlige kartofler med.

Emma / HelloFresh

Kvaliteten er for lav til den pris

Jeg kan enormt godt lide konceptet. Men råvarernes kvalitet er simpelthen for lav i forhold til prisen som single. Jeg kan ikke bestille til en person, og betaler derfor mellem 450-500 kroner om ugen for 2-3 retter. Til den pris, er kvaliteten simpelthen for lav. Grøntsagerne bliver gummiagtige og bløde efter 1-2 dage på køl. Kødet er af enorm lav kvalitet, tørt og kønsløst. Krydderiblandingerne er fejlmatchede og der er for mange gange, hvor der magler varer i min kasse (det sker cirka hver anden gang).

Jeg forstår godt, det kan være et attraktivt alternativ for familier, der har travlt og sparer en del flere penge end en single. Men for en single, er det simpelthen ikke attraktivt.

16. februar 2026

Hej Marie,

Tak for din anmeldelse og feedback.

Jeg beklager meget, at du har modtaget ingredienser, der ikke lever op til vores standard. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at yde.

Emma / HelloFresh

Mange opskrifter at vælge imellem

Mange opskrifter at vælge imellem- nemt at lave - børnene synes det er sjovt og nemt at hjælpe med madlavningen
Fedt at der er handlet og tænkt over aftensmaden i en travl hverdag

31. august 2025

Hej Hanne,

Tak for de 5 stjerner!

Hvor er vi glade for, at du og børnene er glade for vores opskrifter, og at det er en sjov og nem del af jeres hverdag!

Vi glæder os til at levere til jer igen!

Let at gå til,

Let at gå til,

11. marts 2026

Hej Jytte,

Tak for din anmeldelse!

Hvor er vi glade for, at du syntes vores retter er nemme at gå til!

Hvis du oplever nogle problemer i fremtiden, eller hvis du har spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores søde kundeservice team på telefon +45 92 45 29 77, email hej@hellofresh.dk, facebook messenger eller via chatten fra din konto som vil med glæde hjælpe dig.

De bedste hilsner,
Emma / HelloFresh

Nemt at gå til. Måltidet er nemt at lave og smagen er…

Måltidet er nemt at lave og smagen er god og der er farver på maden.

20. maj 2026

Hej Karin,

Tak for din positive anmeldelse!

Hvor er vi glade for, at du syntes vores koncept og måltider er nemme at lave og at det smager godt!

De bedste hilsner,
Emma / HelloFresh

Generelt fine retter hvor ingredienser…

Generelt fine retter hvor ingredienser er friske. Nemt at gå til. Lidt dyrt men det er alting efterhånden nu :)

26. maj 2026

Kære Morten

Tak fordi du tager dig tiden til at anmelde os. Hvor er det skønt, at maden vækker glæde, og at konceptet fungerer perfekt for dig.

Du har helt ret i, at alting koster lidt ekstra nu om dage, så vi er bare ekstra glade for, at du synes, den sparede tid på indkøb og madplaner er det hele værd.

Tak for din opbakning!

Jeg er glad for Hellofresh

Jeg er glad for Hellofresh. Det er dejligt med varieret mad. Jeg ville gerne give 5 stjerner, men jeres grøntsager er ikke altid så gode. Fx er tomater og agurker tit ikke så sprøde. Poserne er våde i bunden og derfor er krydderiposerne og det andet som er i papirposer også blevet fugtige.

30. maj 2026

Hej Berit

Tak for din ærlige anmeldelse. Det er super dejligt, at du er glad for maden og variationen, men vi er kede af, at grøntsagerne og poserne driller.

Friskhed er altafgørende for os, og våde poser med bløde agurker og tomater lever på ingen måde op til vores standard. Det skyldes ofte temperaturforskelle under fragten, men det skal vores emballage naturligvis kunne klare. Vi strammer op over for vores pakkeri med det samme.

Ræk endelig ud til vores kundeservice, så vi kan hjælp e dig.

Smager godt og er sundt

Smager godt

10. maj 2026

Hej Ole,

Tak for din positive feedback!

Vi er glade for, at du synes vores retter er velsmagende, sunde og nemme at lave!

Du er velkommen til at kontakte vores søde kundeservice team på +45 92 45 29 77, via e-mail på hej@hellofresh.dk, eller via chatten fra din konto, hvis du oplever problemer med din måltidskasse.

Der er aldrig nok mad til 4 personer

Efter svaret fra Hello Fresh, måtte jeg logge på min konto for at finde mit kundenummer (som jeg faktisk allerede havde indtastet da jeg lavede anmeldelsen), men Hello Fresh ønsker min anmeldelse slettet, hvis jeg ikke skriver kundenummeret igen.
Nu er jeg så spændt på om jeg bliver opkrævet penge for en måltidskasse, fordi jeg måtte logge på kontoen.

Maden er ganske fin, det er nemt at lave, men mængderne af mad er under alt kritik.

Vi havde måltidskassen til 4 personer, og selvom vi var tre voksne, hvoraf den ene er småtspisende, måtte vi flere gange supplere med rugbrød for at alle blev mætte.

29. maj 2026

Hej,

Tak for din feedback.

Vi er glade for, at du synes maden er fin, men er kede af, at der ikke var nok mad til familien.

Vi lægger vægt på, at alle vores kunder er glade og mætte efter deres HelloFresh leveringer. Vi er dog kede af at høre, at din oplevelse er gået ned ad bakke på grund af portionsstørrelserne.

Det er en vanskelig balance, som vi arbejder hårdt på at finde. Nogle af vores kunder synes, der er for meget mad, mens andre – som i dit tilfælde – synes, der er for lidt. Vi tager din feedback med i vores overvejelser og sender den videre til vores udviklere.

Liva fra HelloFresh

Altid lækre retter som ikke er svære at…

Altid lækre retter som ikke er svære at lave. ❤️

25. juli 2025

Hej Allan,

Tak for de 5 stjerner.

Hvor skønt, at du påskønner vores velsmagende retter - det sætter vi stor pris på. Det glæder os at kunne fortsætte med at levere hos dig!

Liva fra HelloFresh

Mange dejlige retter at vælge imellem.

25. maj 2026

Hej Inge,

Tak for din positive feedback.

Hvor er det dejligt, at du finder vores retter velsmagende. Vi glæder os til at fortsætte med at levere hos dig.

Liva fra HelloFresh

Efter at have fået Hello Fresh i lang…

Efter at have fået Hello Fresh i lang tid måtte det pludselig ophøre. - pludselig fra den ene dag til den anden måtte chaufføren ikke sætte maden inden for vores havelåge. Heller ikke selv om den stod åben. - da han ikke måtte gå ind på privat grund. Men han måtte gerne gå ind i vores nabos indkørsel og sætte det som er meget længere inde på privat grund. Det står vi meget uforstående overfor.

25. maj 2026

Hej Mia,

Vi beklager den oplevelse du har haft.

Liva fra HelloFresh

Altid god mad og nemt at gå til!

Altid god mad og nemt at gå til!

15. januar 2026

Hej Lene,

Tak for de 5 stjerner!

Hvor er det bare skønt at høre at du syntes vores retter er gode og nemme at gå til, tusind tak! ❤️