Velsmagende retter for enhver smag. Forfriskende at spise noget helt anderledes end hvad man selv til hverdag har tid og lyst til at kaste sig ud i. Portionernes størrelse er måske lige til den lille... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Du kan vælge dine favoritter fra vores ugentlige menu af spændende opskrifter. Vælg selv hvor mange opskrifter du ønsker, og til hvor mange personer. Vi leverer din måltidkasse med friske ingredienser direkte til din dør, hver uge, så du kan nyde maden uden at føle stress. Vi har madretter der egner sig til dem der elsker kød, og til dem som foretrækker vegetarisk mad. Du kan også frit sammensætte din egen måltidskasse ved at vælge fra de unikke opskrifter vi tilbyder hver uge. Ingen bindings tid, du kan til hver en tid opsige dit abonnement.
Artillerivej 90, 2300 , København , Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
gode råvare til rimelige priser - lækre opskrifter

Besvarelse fra HelloFresh Danmark
Virkelig Lækre råvare, især fisk og rejer til rimelige priser - og opskrifter som er skræddersyet til menuerne - det er nemt, ingen problemer med at bestille eller afbestille - absolut 5 stjerner herfra

Besvarelse fra HelloFresh Danmark
Nemt at gå til. En pose indeholder alt det, man skal bruge, og der hører fine opskrifter til.
Nem levering, kassen bliver sat på trappen.
Hjemmesiden med bestillinger, har jeg haft lidt problemer med. Sidst kan jeg ikke få opdateret mit dankort.

Besvarelse fra HelloFresh Danmark
Hurtig bestilling og god info om levering af måltidskassen. Lækker mad og nem tilberedning 😋

Besvarelse fra HelloFresh Danmark
Vi er lige begyndt at få måltider fra Hello Fresh og er meget tilfredse. Hvis jeg havde sagt til min mand tidligere, at han skulle have bulgur eller en masse grønt, så havde han stejlet, men nu spiser han det hele med velbehag. Han synes det hele smager så godt.

Besvarelse fra HelloFresh Danmark
Elendigt service og den måltidskasse indholdte kød, med nye datoer klistret over de gamle og havde været frossent..
Derudover kører i en eller anden form for chikane, så snart at men opsiger sit abonnement.
Man kan hverken slippe for jeres opkald, beskeder eller mails.
Forfærdeligt forretning og blokerer man jer? Så skal i nok få sendt jeres ubehagelige tilbud til folk alligevel.

Besvarelse fra HelloFresh Danmark
Jeres mad er rigtig dejligt, men jeres levering er under alt kritik. En levering til 21.15????? Hvis det er til aftensmad. Synes jeres planlægning er for dårlig.

Besvarelse fra HelloFresh Danmark
Når man får tilbud på markeder osv, er prisen egentlig nogenlunde, men når sælgeren så misinformeret om opsigelser m.m
Første gang vi fik mad derfra var kvaliteten af fødevarerne ganske fin, anden gang vi hoppede på nu her, har kvaliteten slet ikke været acceptabel, kylling lugtede fælt, 70%af de kartofler vi modtog var dårlige, på rødbederne var der mug, de skulle have været uskrællet ifølge opskriften.
Vi var så blevet informeret om at vi bare skulle have opsagt om onsdagen af sælgeren på markedet, og har opsagt det inden for sælgers frist, men får så af vide at næste leverance er afsendt, og ringer og brokker os og får så af vide at det er for sent, så nu skal vi betale 500kr+ for 2 måltider, det er noget af en overpris der kunne vi have haft købt pizza 2 dage i streg, og haft rester til en tredje dag.
Hello not so fresh, er ikke et sted vi skal have mad fra nogensinde.

Besvarelse fra HelloFresh Danmark
Retterne smager overraskende godt og varerne er pakket så man nemt kan finde det, der hører til den enkelte ret. Ikke alle opskrifter er lige gennembearbejdede - f.eks. manglede der basisvarer på en af opskrifterne.

Besvarelse fra HelloFresh Danmark
Leveringen kommer altid som aftalt. Portionerne er ofte små og mængden af kød vs grøntsager/ ris er også lidt skæv til tider. Nogle produkter er friske, mens andre hurtigt ‘rådner’ inden man når at bruge dem. Fx krydderurter og grøntsager

Besvarelse fra HelloFresh Danmark
Super god, men ærgerligt, at der ikke længere er en ret med flatsteak at vælge hver uge. Det bør I genindføre.

Besvarelse fra HelloFresh Danmark
Der er begyndt at mangle spændende smage. Jeg bruger hallofresh for at bliver overraskede nye og spænde smage. Som det er nu er jeg nød til at tilsætte Chile for at få maden til at smage af noget

Besvarelse fra HelloFresh Danmark
Mega tilfreds i begyndelsen - virker som om at man bliver nedprioriteret jo længere man har været kunde. Ofte kedelige grøntsager og ikke længere så ekstra ting i kasserne.

Besvarelse fra HelloFresh Danmark
Det er god mad og nemt at følge opskrifterne. Prisen er lidt pebret...og prisen stiger jo flere gange jeg bestiller måltider...hvilket ikke helt giver mening i min bog...og det er på trods af at jeg bestiller færre portioner.
Loyale kunder burde belønnes med lavere priser, ikke omvendt.

Besvarelse fra HelloFresh Danmark
Deres opskrifter er så nemme at børn som kan læse kan lave mad også er det bare super nemt

Besvarelse fra HelloFresh Danmark
Lækkert og nemt. Vi får prøvet nye retter vi aldrig ellers ville købe ind til