Skønt at kunne tale med lægen hjemmefra. God kommunikation og rart at kunne få hjælp lige ved hånden. Vil helt sikkert anbefale det spc til børnefamilier hvis de har svært ved at komme ud af døren
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Hos Hejdoktor ønsker vi at du hurtigt og nemt kan få direkte adgang til læger, psykologer og fysioterapeuter. Du kan tale med vores behandlere ansigt til ansigt via videokonsultation eller skrive til dem - når det passer dig. Hejdoktor tilbyder chat og videokonsultationer samt receptfornyelser, uden at du behøver at bruge timer i venteværelset.
Åthusgade 88, 2100, København Ø, Danmark
- kontakt@hejdoktor.dk
- hejdoktor.dk
Effektivt
Effektivt, nemt, kompetent - jeg kan varmt anbefale HejDoktor
Fantastisk sød og omsorgsfuld læge.
Sød og hjælpsom læge meget opmærksom
Sød og hjælpsom læge meget opmærksom
Utilgivelig opførsel
Jeg har i mit mors navn booket en tid til hende til håndtering af traume i et tidligere forhold.
Psykologen udeblev uden at give en melding.
Det er dybt uacceptabelt og forkasteligt at man behandler så sårbare patienter på den måde.
Jeg er målløs over at man kan kalde sig selv for psykolog og se sig selv i øjnene.
Vi er dybt skuffede over den her behandling, og forventer en redegørelse for hvordan denne opførsel kan tillades og en bekræftelse på at dette ikke sker igen.
Helt igennem uacceptabel, utilgivelig og forkastelig adfærd. Hun står i sit livs krise.
Man burde skamme sig.
Jeg har sendt en mail.
Dejlig kompetent læge med god anbefaling
Dejlig kompetent læge med god anbefaling
Det fungerer udmærket i en travl…
Det fungerer udmærket i en travl hverdag og det er hurtigt at få en afklaring.
Nemt og rart.
Giver tryghed, men lang ventetid
Egentlig en fin oplevelse. Har haft fat i dem to gange. Jeg skrev til dem, og der var flere timers ventetid - ikke bare to timer. Den ene gang skrev jeg om lørdagen kl. 13, og der gik der fire timer. Den anden gang skrev jeg onsdag kl. 20.40 og fik svar efter halvanden time, så det var bedre. Kan man ikke finde sig i at vente så lang tid, så kan man ringe eller lave videoopkald. Selvom der går lang tid, så er det alligevel en tryghed lige at få en læge ind over - også selvom de ofte for en sikkerheds skyld anbefaler skadestuen. Men alt i alt en god oplevelse.
Perfekt og smilende service
Perfekt og smilende service. Nemt med kamera på telefonen. At de også modtager opkald på helligdage
Effektiv men meget hjælpsom
God og hurtig hjælp og havde sat sig godt ind i billededokumenation.
God og hurtig hjælpe ved online læge
God og hurtig hjælpe ved online læge. Dejligt når der er meget lang ventetid ved egen praktiserende læge!!
Meget forklarende og lyttende
Meget forklarende og lyttende. Er helt tryg ved øvelser og evt fremtidige bookinger mm
HejDoktor er helt genialt
HejDoktor er helt genialt som alternativ til de lange ventetider, der kan være hos de praktiserende læger. Man kommer hurtigt igennem og de er super søde og hjælpsomme. Kan kun anbefale HejDoktor!
Super behandling og guidance til sygt barn
Super hjælp til min syge søn. Man kommer nemt og hurtigt igennem til en sød læge, der kan guide og berolige.