Fijn dat jullie destijds contact hebben opgenomen. Er is toen per mail een vergoeding van € 250,- beloofd. Helaas is daar tot nu toe slechts € 100,- van binnengekomen. Zouden jullie dit administrati... Se mere
Wir würden sofort wieder da buchen - noch schöner als auf der Internetseite. Saubere Wohnung gut ausgestattet und sehr nettes Personal
Wir haben zum ersten Mal bei Heerlijke Huisjes gebucht und waren begeistert! Die Webseite ist übersichtlich gestaltet, die Buchung war unkompliziert und schnell erledigt. Besonders gefallen hat uns di... Se mere
Een heerlijk huisje in een fantastische omgeving. Fietsen ( flink klimmen, maar met een goede e bike of sterke benen wel te doen), wandelen, leuke eettentjes overal. Het huisje is niet geschikt vo... Se mere
Hallo, wij zijn Heerlijke Huisjes, de specialist in vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland. Gewoon dichtbij maar ver weg van het alledaagse. Met onze zorgvuldig samengestelde selectie van vakantiehuizen, kunt u er even heerlijk tussenuit. Zo is uw volgende vakantie verrassend dichtbij.
Ruxveenseweg 4, 8331 TR, Steenwijk, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Alles perfekt, eir waren das 2. Mal und sicher nicht das letzte Mal in dieser Wohnung. Alles vorhanden was man braucht, sehr sauber und zentral gelegen.
gewoon alles was goed huisje de ligging en de omgeving was goed
Leider hielt die Unterkunft nicht, was sie versprach. Die explizit beworbene Sauna war während des gesamten Aufenthalts defekt – ein Problem, das laut Personal vor Ort schon länger bekannt war, uns aber vorab verschwiegen wurde. Zudem verfügte der Fernseher über keinerlei Smart-TV-Funktionen, obwohl dies so angegeben war.
Da diese Merkmale für unsere Buchung entscheidend waren, ist der Aufenthalt für uns sehr enttäuschend verlaufen. Der Kundenservice zeigte sich uneinsichtig und bot lediglich eine minimale Kompensation an, die in keinem Verhältnis zum Wertverlust steht. Nicht empfehlenswert für Urlauber, die Wert auf die zugesicherte Ausstattung legen.

Besvarelse fra Heerlijke Huisjes
Fewo ist sehr gut gelegen und sehr sauber. Es ist alles vorhanden was man in einer Wohnung braucht. ALLES BESTENS!!
Goed mee gedacht met zoeken naar vuutwerkvrij huisje ivm angstige jonge hond.
Leuke ontvangst van de mensen, mooi appartement. Alles was goed geregeld.
Es war alles großartig und wunderschön. 🤩 immer wieder gerne ✨✨✨✨✨
Het was een mooie plek om samen met kinderen en kleinkinderen ons 60-jarig huwelijk te vieren.
Genoeg ruimte. Samen naar Westerbork geweest en de jeugd naar de VAM-berg. Gewoon lekker dichtbij.
Het was prima mooi huis en we hebben een fijn weekend gehad met z'n allen
Een betrouwbare site om te boeken en inderdaad echt een heerlijk huisje om vakantie te vieren !!!
Sehr schönes kleines Haus, sehr sauber und alles vorhanden was man benötigt. Sehr netter Kontakt, wir kommen wieder.