Heerlijke Huisjes Anmeldelser

1.177
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fijn dat jullie destijds contact hebben opgenomen. Er is toen per mail een vergoeding van € 250,- beloofd. Helaas is daar tot nu toe slechts € 100,- van binnengekomen. Zouden jullie dit administrati... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wir würden sofort wieder da buchen - noch schöner als auf der Internetseite. Saubere Wohnung gut ausgestattet und sehr nettes Personal

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wir haben zum ersten Mal bei Heerlijke Huisjes gebucht und waren begeistert! Die Webseite ist übersichtlich gestaltet, die Buchung war unkompliziert und schnell erledigt. Besonders gefallen hat uns di... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een heerlijk huisje in een fantastische omgeving. Fietsen ( flink klimmen, maar met een goede e bike of sterke benen wel te doen), wandelen, leuke eettentjes overal. Het huisje is niet geschikt vo... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Overnatning
  2. Alpehytte
  3. Gruppeindkvartering
  4. Dyrevenlig overnatning

Skrevet af virksomheden

Hallo, wij zijn Heerlijke Huisjes, de specialist in vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland. Gewoon dichtbij maar ver weg van het alledaagse. Met onze zorgvuldig samengestelde selectie van vakantiehuizen, kunt u er even heerlijk tussenuit. Zo is uw volgende vakantie verrassend dichtbij.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 76 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.177)

139 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Lichamelijk leed maakt niet uit, als je je portemonnee maar komt legen

Ik schrijf eigenlijk nooit reviews, omdat ik vind dat er best iets fout kan gaan en het niet ten koste mag gaan van iemand zijn naam.
In dit geval maak ik door hoe Richard van heerlijke huisjes Schoonloo met zijn klanten omgaat.
Ik heb een vriendengroep van voornamelijk jongens die eerder de 40 naderen dan nog bij de 30 jaar zitten. Eens per jaar boeken we een vakantie om eens te ontspannen van een jaar keihard werken en voor sommige jongens ook even een pauze voor een hectisch gezinsleven. In juni 2025 hebben wij een huisje geboekt bij heerlijke huisjes in Schoonloo. Hier hebben wij ook via de receptie fietsen gehuurd. De verhuurder van deze fietsen levert vervolgens fietsen af waar hij de sturen niet en niet goed vast zet. Ik ben hierna hard ten val gekomen waarbij mijn tanden zijn afgebroken en mijn knie op 2 plaatsen gebroken is. Ik kan nooit meer normaal mijn knie buigen. Ik snap dat dit soort foutjes gebeuren, maar het feit dat de fiets verhuurder geen verantwoordelijkheid neemt of zelfs niet eens 1x sorry heeft gezegd, neem ik hem heel erg kwalijk. Vervolgens bemoeit deze Richard zich in de zaak door zijn klanten af te branden dat we onverantwoord met zijn huisje zijn omgegaan omdat deze mallefiede fietsverhuurder zijn vriend is. Als klant wordt je hier heel erg in de steek gelaten en ze zullen er niet mee zitten als je na een bezoek aan het park niet meer normaal je leven kan leiden. Spijtig en ik kan alleen maar iedereen aanraden dit park links te laten liggen en als je er dan toch bent, geen aanvullende diensten af te nemen zoals het huren van een fiets.

27. juni 2025
Heerlijke Huisjes-logo

Besvarelse fra Heerlijke Huisjes

Beste Corné,

Wat vervelend om te horen dat u zo ernstig bent gevallen door een defect aan een huurfiets. De persoon naar wie u verwijst is één van onze eigenaren, maar handelt zelfstandig; de reactie die u heeft ontvangen is daarom niet namens Heerlijke Huisjes verstuurd. We vinden uw ervaring erg naar en nemen dit dan ook intern mee. Groeten Colien van Heerlijke Huisjes

In één woord geweldig

In één woord geweldig! Mooi huis, geweldige omgeving en alles top verzorgd. Zelfs een welkomstpakket voor de hond 🐾 Ook goed weer was geregeld 😎

15. marts 2026

Het was fantastisch!

Es hat alles super geklappt. Das Haus war zudem toll 😊
Eine Anfrage währen des Urlaubs wurde sehr schnell beantwortet. Gerne buche ich wieder bei Euch.
Hartelijk bedankt en tot ziens!

1. marts 2026

Die Kommunikation war sehr gut

Die Kommunikation war sehr gut. Ich fühlte mich gut betreut.
Das kleine Haus ist gemütlich eingerichtet, die Küche gut ausgestattet, die Betten sehr bequem. Nur an die steile Treppe muss man sich gewöhnen.
Wir hatten eine gute Zeit.

22. februar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mijn eerste review ooit .

Mijn eerste review ooit .
Huisje waar huisdieren welkom waren geselecteerd via de site Home to Go. Alle gegevens netjes achtergelaten om dan later een bevestiging te krijgen van Heerlijke huisjes. Direct alles netjes betaald en klaar was Kees.
1 week voor afreis krijg ik de factuur in de mailbox waarop staat honden niet toegelaten.
Onmiddelijk gebeld en screenshot doorgestuurd van de site waarop stond honden toegelaten, maar helaas kon niets nog rechtgezet worden.
Deze booking was voor mij een oneerlijke ervaring.
Mischien moet de naam van de huisjes aangepast worden. Weg 650 € , weg verlof en weg sfeer.

15. februar 2026

Zoekmachine stuk

Ik voer een begin en einddatum in, geeft rustig allerlei huisjes met andere data. De weergegeven prijs klopt niet, even doorklikken en de prijs is bijna dubbel.
En op de één of andere manier grossieren ze in huisjes met grind of stoeptegels rondom.
EDIT:
"Bij Heerlijke Huisjes kunt u in het zoekmenu gebruikmaken van flexibele aankomstdata. "
Dat wil ik toch niet: ik geef die data nog niet voor jan-met-dekorte-achternaam op? Waarom wil iedereen zo graag iets anders presenteren dan ik zoek?
Heeft u rode auto's?
Ja, hier is een mooie groene?

16. februar 2026
Heerlijke Huisjes-logo

Besvarelse fra Heerlijke Huisjes

Wat jammer om te horen dat het zoeken naar uw heerlijke vakantiehuis niet helemaal soepel ging.

Bij Heerlijke Huisjes kunt u in het zoekmenu gebruikmaken van flexibele aankomstdata. Daarbij worden automatisch ook opties een dag vóór en na uw gekozen datum meegenomen. Deze functie kunt u eventueel zelf uitzetten als u dat prettiger vindt.

Wanneer u uw reisgezelschap en de gewenste data invoert, dan is de prijs overal op de website gelijk. Zo heeft u als gast meteen een duidelijk en compleet overzicht van de kosten. Mocht u toch een situatie tegenkomen waarbij dit niet klopt, dan ontvangen we daar graag een voorbeeld van zodat we het kunnen nakijken. U kunt dit mailen naar info@heerlijkehuisjes.nl.

Groeten Colien van Heerlijke Huisjes

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.