Se, hvad kunderne siger
Last minute een dag eerder aangekomen, mede door een mail van ChaletPlus die dit aanbood. Hier dus gebruik van gemaakt en de files voor gebleven. Echter bij aankomst bleek de lokale agent dit nie... Se mere
Virksomheden har svaret
Bianca had ik als eerste aan de telefoon, haar prettige, vriendelijke manier van communiceren sprak mij meteen aan. Desirée sprak ik wat dagen later, zij hielp mij fantastisch bij het maken van een... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Uw chaletspecialist in luxe, grote en betaalbare chalets in Oostenrijk. Al 25 jaar verzorgen wij de verhuur van uniek gelegen vakantiewoningen in de sneeuwzekere skigebieden van de Zillertal Arena, Wildkogel Arena, Kitzbüheler Alpen, Grosseck - Speiere...
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
het is me niet gelukt om een…
het is me niet gelukt om een annullatieverzekering af te sluiten.
Overzichtelijke site
Overzichtelijke site, prachtige foto's. Fijn dat er de mogelijkheid is tot het nemen van een optie, zeker met een wat grotere groep die aanvragen moeten doen. Makkelijk te boeken, erg gebruiksvriendelijk. Nu hopen dat de werkelijkheid ook zo mooi is, maar indien dat het geval is dan laat ik dit zeker weten.
Last minute heeft ook nadelen
Echter bij aankomst bleek de lokale agent dit niet te weten en konden wij zelf na een reisdag onze bedden opmaken, prullenbak legen enzovoort.
Vervelende start van ons verblijf al met al.
Excuses ontvangen in de vorm van een mail.
Zeer tevreden.
Reeds meerdere keren geboekt via ChaletsPlus. Steeds naar tevredenheid. Het boekingsproces verloopt heel makkelijk en is heel duidelijk. Ook info via de mail wordt vlug beantwoord. Wij raden ChaletsPlus zeker aan.

Besvarelse fra ChaletsPlus
Goede website en gemakkelijk boeken
Hele overzichtelijke website en het boeken ging heel eenvoudig.

Snel
Snel, accuraat en correct. De accommodaties weten wij inmiddels uit ervaring zijn top

Besvarelse fra ChaletsPlus
Fijn geholpen toen ik wilde omboeken…
Fijn geholpen toen ik wilde omboeken naar een ander chalet, was geen probleem.

Besvarelse fra ChaletsPlus
Opmerking geplaatst en de volgende dag…
Opmerking geplaatst en de volgende dag al gelijk gebeld, Top 👍

Prima telefonisch geholpen Vraagje
Prima telefonisch geholpen. En direct bevestigd per mail.
Tip.
Als je febr 26 voor febr 27 wil boeken / zoeken werd mij niet altijd duidelijk of het door mij geprefereerde chalet(s) al in het huurassortiment 2027 is opgenomen.

Besvarelse fra ChaletsPlus
Zeer behulpzame medewerkers en…
Zeer behulpzame medewerkers en duidelijke communicatie

Besvarelse fra ChaletsPlus
Eerst een optie genomen op een Chalet…
Eerst een optie genomen op een Chalet dit ging erg snel.
hierna de boeking bevestigd.
De betaling ging makkelijk en je had meerdere keuzes.
De informatie die je krijgt is duidelijk en voldoende.

Besvarelse fra ChaletsPlus
Mogelijkheid tot optie is zeer fijn
Fijn om een optie te kunnen nemen op een verblijf. Wij hebben de optie uiteindelijk omgezet in een daadwerkelijke boeking en dat ging heel gemakkelijk. Nu aftellen!

Besvarelse fra ChaletsPlus
ChaletsPlus heeft geen toegevoegde…
ChaletsPlus heeft geen toegevoegde waarde, je huurt bij de eigenaar, de dienstverlening aldaar is aan een externe partij uitbesteed, bij klachten zijn ze vooral gericht op de verhuurder en niet op de huurder

Optie van 96 uur
Duidelijke info en de mogelijkheid om 96 uur gebruik te maken van een optie. Daarna ging de reservering heel gemakkelijk.

Rini
Makkelijke site, eenvoudig boeken, goede vriendelijke klantenservice.

Besvarelse fra ChaletsPlus
Duidelijke site en goede support
Duidelijke site en goede support! Je kunt gewoon bellen en het wordt gelijk geregeld.

Besvarelse fra ChaletsPlus
Makkelijk en overzichtelijk met de…
Makkelijk en overzichtelijk met de juiste filters

Besvarelse fra ChaletsPlus
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.