Al 20 jaar ervaring met deze garage. Ik ben voor een apk en klein onderhoud bij de Opelgarage in Groningen geweest. Goddank (gezien de hitte en OV-staking), kon ik thuis gebracht worden. Ook 's midd... Se mere
Rostockweg 12, 9723 HG Groningen, Groningen, NL
Virksomheden har svaret
Op advies mijn Opel GrandlandX naar Hedin gebracht voor onderhoud. Ze hebben bepaalde filters schoongemaakt die bij andere garages vaak vergeten worden! De auto heeft sinds in hem in bezit heb nog n... Se mere
Virksomheden har svaret
Ondanks dat er een fout met aanmelding in het computersysteem stond en ik die dag vlgns het systeem niet aangemeld was (wel zelf via internet aangemeld) kon ik toch geholpen worden, omdat het onderdee... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik moest onverwacht naar de garage. Mocht direct komen. Werd vriendelijk welkom geheten. Auto kon gerepareerd worden. Wachttijd was wat lang maar dat hoorde je bij binnenkomst. Het verliep sneller d... Se mere
Skrevet af virksomheden
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Rostockweg 12, 9723 HG, Groningen, Groningen, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Opel-dealer Hedin Automotive - Groningen
Snelle reparatie en goede haal en breng service

Besvarelse fra Opel-dealer Hedin Automotive - Groningen
De auto was niet klaar op de afgesproken dag. Heen en weer moeten bellen, slechte bereikbaarheid op bepaalde tijden, via een centraal nummer.
Het onderdeel dat vervangen moest worden kostte 323 euro, maar op internet kwam ik dat onderdeel niet duurder dan 75 euro tegen.
Diagnose kosten 183 euro. Kreeg het defecte onderdeel niet te zien. De klacht was daarna niet verholpen. Maar ik ga niet meer terug. Niet nog een keer een aanvullende hoge factuur. Ik ben weg.

Besvarelse fra Opel-dealer Hedin Automotive - Groningen
Verder prima geholpen met tip voor de toekomst. Wel gevraagd om taxatie van de auto. Maar die heb ik niet gezien

Besvarelse fra Opel-dealer Hedin Automotive - Groningen
‘k Ben vanaf het begin (inplannen) tot en met de onderhoudsbeurt incl. APK weer als vanouds zeer tevreden.

Besvarelse fra Opel-dealer Hedin Automotive - Groningen
de grote beurt met bandenwissel is prima uitgevoerd.zeer tevreden met de reparatie - condensprobleem-van der echter koplamp voor een redelijke prijs.

Besvarelse fra Opel-dealer Hedin Automotive - Groningen
Directe bediening..netjes afgehandeld..binnen de afgesproken tijd opgeleverd...goed geïnformeerd.

Besvarelse fra Opel-dealer Hedin Automotive - Groningen
Trage hulp verlening, afspraken niet nakomen. Dure reparatie met eventueel nawerk.

Besvarelse fra Opel-dealer Hedin Automotive - Groningen
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.