Opel-dealer Hedin Automotive - Amsterdam Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Gedempt Hamerkanaal 43, 1021 KL Amsterdam, Noord-Holland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanaf het maken van de afspraak netjes en helder geholpen, hetzelfde op de afspraak dag, inname van de sleutels en goed afgesproken bij welk bedrag wat de afspraak zou overschrijden te bellen. Uite... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Afgekeurd op remcylinder zou na tel. Lekken. Bleek vast te zitten. Zelf draaien wiel met krik gecontroleerd liep soepel. Naar andere garage voor APK gewoon goedgekeurd. Zou me anders 370 euro kosten.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik wist dat het een kleine beurt betrof en dat ik er op kon wachten onder het genot van een paar kopjes koffie. De kosten en arbeidstijd waren van te voren (onder voorbehoud van onvoorziene zaken) met... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik word altijd vriendelijk ontvangen en de wachtruimte is prettig. Het contact is professioneel wat ik ook prettig vind.

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Opel-forhandler
  2. Autoværksted
  3. Bilforhandler
  4. Privatchauffør

Om Opel-dealer Hedin Automotive - Amsterdam

Skrevet af virksomheden

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

829 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik kom al jaren bij de Opel vestiging…

Ik kom al jaren bij de Opel vestiging in Amsterdam Noord zowel voor inruil van mijn wagens, als voor Onderhoud. Je wordt er altijd goed geholpen en de koffie staat er altijd klaar.

27. juni 2022

Beste Roy Kok,

bedankt voor je 5* beoordeling en je mooie toelichting. Wij en onze collega's van de Stern Opel-vestiging zijn er heel blij mee. Goed te lezen dat je werkplaatsbezoek weer naar volle tevredenheid is geweest. Nog een fijne dag en wij zien je graag weer.

Beste Gilberte de Groot,

bedankt voor je (5*) beoordeling en je toelichting. Wij en onze collega's van de Stern Opel-vestiging zijn er heel blij mee. Nog een fijne zonnige dag en wij zien je graag weer.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Onderdelen zijn erg duur .

Onderdelen zijn erg duur zou wat goed koper kunnen. Het verschil is te groot bij mij was het verschil voor twee autobanden 120 euro
Zelfde merk zelfde type
Dat zou beter moeten

11. juni 2022

Beste Leo van Doorn,

bedankt voor je beoordeling en je toelichting. Ik begrijp uw reactie, maar wij kunnen de prijzen van onderdelen niet direct oplossen. Voor wat betreft de banden is het niet alleen het merk en het type dat de prijs bepaalt maar bijvoorbeeld ook de ouderdom (hoe lang staan deze banden al op voorraad).
Nog een fijne dag en wij zien je graag weer. De volgende keer gaan we voor de 5*.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

In verleden kreeg ik een mailtje

In verleden kreeg ik een mailtje, wanneer auto voor servicebeurt moest nu krijg ik helemaal geen bericht meer en weet dus niet wanneer auto voor inspectie, Apk of iets dergelijks moet. Vind dit slechte service. Kosten voor onderhoud zijn behoorlijk hoog dus beetje service mag dan ook wel lijkt mij.

3. juni 2022

Beste P. Sikkes,

bedankt voor uw beoordeling en uw toelichting. Voor zover ik het kan nazien hebben wij u op 31 mei jl. een bericht gestuurd voor onderhoud zonder apk. Wellicht is het in uw Spam box terecht gekomen.
Wij zien u graag weer en dan gaan wij voor de 5*>

Tevreden..

Ik ben goed geholpen. De heren zijn altijd erg vriendelijk en duidelijk in hun uitleg als ik kom voor onderhoud. Ben al jaren tevreden..

27. maj 2022

Beste S.B.G.,

bedankt voor uw beoordeling en goed te lezen dat u al jaren tevreden over onze service bent en ook nu weer naar volle tevredenheid door hen bent geholpen. Nog een fijne dag en wij zien u graag weer. Wij gaan dan voor de 5*!

Gewoon perfecte service gehad

Gewoon perfecte service gehad. Met dank aan Daniël Spoelder!

26. maj 2022

Beste L. Link,

bedankt voor uw (5*) beoordeling en uw toelichting. Wij en onze collega's van de Stern Opel-vestiging zijn er erg blij mee. Ik zal mijn collega Daniël Spoelder hierover berichten. Nog een fijne dag en wij zien u graag weer.

Goede Service

Alles werd van te voren goed uitgelegd. Hoeveel het zou kosten, eventuele verzekering opties, 50 euro voor kleine reparaties of iets dergelijks als het nodig was. Auto was sneller klaar dan ik had verwacht. Het was lekker rustig daar om een bakkie koffie te drinken en wachten. Ik ben tevreden.

23. maj 2022

Beste Y. van der Kust,

bedankt voor uw (5*) beoordeling en uw mooie toelichting. Wij en onze collega's van de Stern Opel-vestiging zijn er heel blij mee. Fijn dat uw werkplaatsbezoek naar uw volle tevredenheid is verlopen. Fijne dag en wijn zien u graag weer.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Altijd correcte service en duidelijk…

Altijd correcte service en duidelijk inzicht in factuur en kosten.

16. maj 2022

Beste RKJ,

bedankt voor uw (5*) beoordeling en uw toelichting. Wij en onze collega's van onze Stern Opel-vestiging zijn er heel blij mee. Fijne zonnige dag en wij zien u graag weer.

Fijne garage!

Onze auto moest voor onderhoud.
Vriendelijke medewerkers! Het hoofdkantoor had een andere (goedkopere) prijs voor het vervangend vervoer door gegeven, maar daar deden ze niet moeilijk over.

13. maj 2022

Beste E. Sack,

bedankt voor uw (5*) beoordeling en uw toelichting. Wij en onze collega's van de Stern-vestiging Opel zijn er heel blij mee. Wij zien u graag weer.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Probleem niet opgelost

Men was wel duidelijk over het probleem, maar hebben het niet opgelost.
We kunnen nu niet meer dan 100km met onze auto rijden, maar moeten wachten op nieuwe accu's zónder dat we een vervangende auto krijgen.

13. maj 2022

Beste J. Driehuizen,

bedankt voor uw beoordeling. Heel vervelend dat de levering van nieuwe accu's niet voorspoedig verloopt. Afhankelijk van de situatie is een (gratis) vervangende auto mogelijk en anders tegen betaling.

juiste ontvangst receptie

juiste ontvangst receptie
goede voorlichting van monteur
rekening auto verhouding goed

al met al een uurtje gewacht voor de onderhoud
bedankt gr.

7. maj 2022

Beste W. Collet,

bedankt voor uw (5*) beoordeling en uw mooie toelichting. Wij en onze collega's van onze Stern Opel-vestiging zijn er heel blij mee. Fijn te lezen dat uw bezoek naar volle tevredenheid is verlopen. Fijne zonnige dag en wij zien u graag weer.

goed werk

zoals mij al heel lang bekend, weer vakkundig werk verricht, met ook voor klantvriendelijkheid.
wally

7. maj 2022

Beste Wally,

bedankt voor je (5*) beoordeling en je mooie toelichting. Wij en onze collega's van onze Stern Opel-vestiging zijn er heel blij mee. Fijn te lezen dat je bezoek naar volle tevredenheid is verlopen. Fijne zonnige dag en wij zien je graag weer.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Alles prima maar 48 € voor verwisselen…

Alles prima maar 48 € voor verwisselen winterbamden naar zomerbanden vind ik erg duur. Ga volgendekeer naar garage om de hoek 16 €.

5. maj 2022

Beste C. Burgers,

bedankt voor uw beoordeling en uw toelichting. Ik zet uw beoordeling ter informatie door naar mijn collega's. Nog een fijne zonnige dag en wij zien u graag weer en dan gaan wij voor de 5*

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Goed behandeld ,enkel de prijs van van…

Goed behandeld ,enkel de prijs van van de onderdelen zijn behoorlijk duur. Dat vind ik wel bezwaarlijk en overweeg elders onderhoud te doen alsmede de APK keurig.

16. april 2022

Beste Siebers,

bedankt voor uw beoordeling en uw toelichting. Het zou heel jammer zijn als u vanwege de prijs ons gaat verlaten, want onze prijzen van originele Opel-onderdelen zijn marktconform. Wij zien u graag weer en dan gaan wij voor de 5*. Fijn weekend!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Slechte communicatie

Op maandag mijn auto gebracht bij het filiaal in Amsterdam noord om 09:00 uur voor mijn remmen. Omstreeks 15:30 uur had ik nog niks gehoord, dus heb ik gebeld naar het filiaal hoe het er voor stond. Niemand kon mij vertellen wat de staat van mijn auto was en hoe lang het nog ging duren. Om 17:30 uur was ik in de buurt, dus ben ik langs gereden. Aldaar kreeg ik te horen dat de monteurs al naar huis waren, maar ze niet precies wisten wat er mee moest gebeuren. Ik zou de volgende dag gebeld worden. Dinsdag inderdaad gebeld wat er moest gebeuren aan mijn auto, maar ik kreeg daarbij wel de woorden te horen:
“Als wij meer weten, dan weet u dat ook. Wij bellen u dan op.”
Op donderdag om 14:00 uur, had ik nog steeds niks vernomen van het filiaal, waarop ik zelf maar ben gaan bellen. Hier kreeg ik te horen:
“Ze hebben uw werkorder gister verwijderd, maar zijn u vergeten te bellen, u kunt uw auto sinds gister ophalen.”

Hierdoor heb ik extra kosten moeten maken omtrent een leenauto. De communicatie is dus erg goed gegaan, niet dus.

16. april 2022

Beste heer van Valkenburg,

bedankt voor uw beoordeling en uw toelichting. Heel vervelend dat uw werkplaatsbezoek niet naar wens is verlopen. Wij nemen dit mee als een belangrijk verbeterpunt voor onze Stern Opel-vestiging. Wij zien u graag weer en dan gaan wij voor de 5*.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Weer een mankement aan de auto wat…

Weer een mankement aan de auto wat onduidelijk is waar van de oorzaak.

14. april 2022

Beste heer en mevrouw Versteeg,

bedankt voor uw beoordeling. Vervelend voor u dat het mankement aan uw Opel onduidelijk was en de oorzaak onbekend was. Ik ga er vanuit dat onze collega's van de Stern Opel-vestiging het mankement uiteindelijk heeft kunnen oplossen en u weer met volle tevredenheid in uw Opel rijdt. Wij zien u graag weer en dan gaan wij voor de 5*. Fijne zonnige dag!

Besvarelse fra Opel-dealer Hedin Automotive - Amsterdam

Beste heer en mevrouw van Meer,

bedankt voor uw (5*) beoordeling en uw mooie toelichting. Wij en onze collega's van de Opel-vestiging zijn er heel blij mee. Fijne dag en we zien u graag weer.

ok goede service

goede informatie over kostenplaatje wat ik kan verwachten

7. april 2022

Beste heer Dijkstra,

bedankt voor uw (5*) beoordeling en uw toelichting. Wij en onze collega's van de Stern Opel-vestiging zijn hier heel blij mee. Wij zien u graag weer terug. Fijn weekend!

Superservice

Superservice. Auto opgehasld en teruggebracht op mijn werkplek

3. april 2022

Goedemorgen,

bedankt voor uw (5*) beoordeling en uw toelichting. Wij en onze collega's van de vestiging Stern Opel Amsterdam Noord zijn er heel blij mee. Vele en vooral veilige kilometers gewenst en wij zien u graag weer.

goed

Goed geholpen.

28. marts 2022

Beste Mustafa,

bedankt voor je (5*) beoordeling en je toelichting. Wij en onze collega's van Stern Opel-vestiging in Amsterdam zijn er heel blij mee. Fijne dag!