Bij aanleveren van de auto kreeg ik een prijsopgave die veel hoger was dan eerder opgegeven. Daar protesteerde ik even tegen. Bij ophalen van de auto hoefde ik zelfs minder te betalen dan de eerste p... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Alhoewel we bij het boeken van de afspraak door een vrouw geholpen werden die er de ballen verstand van had maar ook service onvriendelijk was, werden we door de werkplaats medewerkers uitstekend geho... Se mere
Virksomheden har svaret
We zijn correct geholpen. Het enige minpunt is dat als de receptie komt naar de tafel vertellen wat er moet gebeuren waar iedereen zit. Waarom wordt je niet apart genomen bij de receptie. Niet iederee... Se mere
Virksomheden har svaret
Ideaal digitaal plansysteem en bij binnenkomst wordt er even keurig gevraagd of er mankementen of bijzonderheden zijn. De vermoedelijke prijs mits er geen rare dingen tevoorschijn komen wordt geme... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Fiat-dealer Hedin Automotive
Skrevet af virksomheden
Stern is een van de grootste automotiveconcerns in Nederland. Bij ons kun je terecht voor de merken: Abarth, Alfa Romeo, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Ford, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, LEVC, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, smart, Subaru en Volvo. Met ruim 60 vestigingen in Nederland zijn we altijd dichtbij. Bij ons kun je een auto kopen, leasen en huren. Daarnaast verzorgen wij (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en kunnen we je auto naar wens bestickeren. Uiteraard onderhouden we je auto, repareren we hem als dat nodig is en draaien wij onze hand niet om voor een bandenwissel of APK. Kortom Stern is een allround autobedrijf.
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Kontaktoplysninger
Amersfoort, Houten, Holland
- 088 292 38 10
- info.fiat@hedinautomotive.nl
- hedinautomotive.nl/fiat
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goed geholpen en te woord gestaan
Goed geholpen en te woord gestaan. Wel moeilijk om m’n auto kwijt te raken bij de garage. Was erg druk en vol.

Klantvriendelijk
Klantvriendelijk, goede service. Verder dat de vooraf ongeveer weet wat de kosten zijn.

Duidelijke communicatie.
Er werd goed gecommuniceerd en de tussenstand werd ook meegedeeld.
Ik bleef nl wachten en had de pech dat de steekproef van de APK op mijn auto viel.
Ik had alleen niet moeten gaan vanwege het slechte weer maar dat was mijn eigen, stomme, keuze.

Geen Fiat dealer meer in Emmen,... waardeloos
Echt waardeloos geen Fiat dealer meer in Emmen.
Ga echt niet voor onderhoud kilometers rijden,naar Hoogeveen of Assen.Snap uw reactie dan ook niet.Mijn volgende auto wordt vast geen Fiat weer dit is de 3e en de laatste..Kortom 1 ster nog te veel.

Besvarelse fra Fiat-dealer Hedin Automotive
Omdat ik om een grote beurt voor de…
Omdat ik om een grote beurt voor de auto had gevraagd maar dit was niet nodig en dat vond ik hartstikke goed 👌 Het is een kleine beurt geworden.Dat heeft me vertrouwen gegeven in het bedrijf !
Daarnaast kwam de monteur langs voor persoonlijke uitleg en advies over de toestand van mijn auto en dat was ook heel fijn🙏

Besvarelse fra Fiat-dealer Hedin Automotive
De prijs voor een kleine beurt van een…
De prijs voor een kleine beurt van een fiat 500 is niet meer in verhouding. We gaan op zoek naar een andere garage

snel,zonder problemen,rekening per…
snel,zonder problemen,rekening per e-mail en uit printer.

Besvarelse fra Fiat-dealer Hedin Automotive
Ik kwam tussendoor omdat mijn Fiat…
Ik kwam tussendoor omdat mijn Fiat melding gaf. Ik kon wachten en hielpen mij direct.
Ze hebben me na 2 weken nog opgebeld om te vragen of de klacht verholpen was.

Besvarelse fra Fiat-dealer Hedin Automotive
alles goed uitgevoerd met zelfs iets…
alles goed uitgevoerd met zelfs iets extra
geweldig!!

Besvarelse fra Fiat-dealer Hedin Automotive
Als ik een afspraak maak dan komt dat…
Als ik een afspraak maak dan komt dat keurig voor elkaar, aparte vragen die ik stel voor de keuring plaatsvindt worden duidelijk beantwoord,
Dus fewoon lrima.

Meer service verlenen!
De service beter afhandelen compleet! En de gevraagde extra service serieus opnemen en afhandelen en terug koppelen naar de klant!

Besvarelse fra Fiat-dealer Hedin Automotive
Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen
Afspraak kon op korte termijn worden gemaakt. Zeer correcte bejegening, gastvrije ontvangst. Vlotte voortgang van de reparatie. Heldere uitleg gekregen.

Besvarelse fra Fiat-dealer Hedin Automotive
Alle werkzaamheden aan de auto worden…
Alle werkzaamheden aan de auto worden in goed overleg met de klant gedaan.

Besvarelse fra Fiat-dealer Hedin Automotive
Duidelijke informatie en uitstekende…
Duidelijke informatie en uitstekende afhandeling van de Apk keuring en onderhoud beurt.

Besvarelse fra Fiat-dealer Hedin Automotive
Conform afspraak was de auto gereed
Conform afspraak was de auto gereed, tijdig geïnformeerd en onderhoud. Goedeplanning en uitvoering

Besvarelse fra Fiat-dealer Hedin Automotive
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.