Dacia-dealer Hedin Automotive - Den Bosch Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Nelson Mandelalaan 3, 5222 AH Den Bosch, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij werden superfijn geholpen omdat wij onze vorige Dacia ook hier hadden gekocht en het tijd werd voor een nieuwe, maar er werd niks opgedrongen of gepushed omdat we eerst nog het een en ander moeste... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Duster van okt 2023. Onder garantie vorig jaar september deurrubber vervangen. Rubber weer bijna stuk maar krijg te horen dat er maar 1 jr garantie op onderdelen zit. Hoezo coulant ? Tevens ongevraagd... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik merkte dat een lampje linksvoor van mijn Dacia Duster het niet meer deed. Motorkap open en behalve dunne vingers leek speciaal gereedschap nodig, On-the-fly naar de garage en als een Drive-Inn w... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne omgeving en gesprek voor het kopen van een auto. Ondanks ons spontane bezoek aan de vestiging konden we een testrit maken en is er een offerte gemaakt. Uiteindelijk snel en makkelijk een akkoord... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Bilforhandler
  2. Autoværksted
  3. Privatchauffør

Om Dacia-dealer Hedin Automotive - Den Bosch

Skrevet af virksomheden

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

149 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Goede communicatie

Goede communicatie,
Auto gewassen bij aflevering. ( zou ik wel vragen van te voren, ivm beschadigingen)

11. november 2024

Beste heer Nieuwenhuizen,

Bedankt voor uw review. We zijn blij te horen dat u tevreden was met de communicatie. We zullen uw opmerking over het wassen van de auto ter harte nemen. Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Conform afspraak

Conform afspraak.
En met offerte van te voren

23. november 2024

Beste heer/mevrouw Verkamman,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze service. Graag gedaan. Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We willen wel veilig blijven rijden, toch?

Kreeg een offerte van bijna 700,00. Had gevraagd voor kleine beurt en apk. Gelijk gebeld. Hij heeft alles uitgelegd en ik kreeg de kans om uit te leggen dat kleine beurt voldoende was. Gelijk alles veranderd. Gelukkig alles goedgekeurd. Kleine beurt gehad en kreeg hem gewassen en schoon weer terug! Klasse! En de rekening? Nog geen 300,00! Moet nog gaan betalen maar dat komt wel goed!

25. oktober 2024

Beste mevrouw Netten,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en toelichting. Graag gedaan. wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Met vriendelijke groet

Onderhoudsbeurt

Na wat tegenslagen ivm met extra onderhoud, goed behandelt door de garage. Zeer over te spreken.

12. oktober 2024

Beste heer Van Hout,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Fijn te lezen dat het uiteindelijk allemaal goed is gekomen,
Graag gedaan. Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

On-the fly

On-the-fly naar de garage en als een Drive-Inn werd binnen het lampje in no time vervangen.
Ondertussen een lekkere cappuccino en gekeken naar een Jogger hoewel mijn DD vooral door de hoge zit comfort en een lekker rijgedrag geeft.
?De rekening ... gratis. oftewel Brabantse kei gezellige service!

5. oktober 2024

Beste heer Bisselink,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en toelichting. Ja onze koffies horen bij onze service. wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Team Hedin Automotive

Prima geholpen

Prima geholpen

22. august 2024

Beste heer Koks,
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en toelichting.

Graag gedaan.
wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Dacia Spring

We hebben een nieuwe elec. auto gekocht en we hadden problemen met de radio dat we geen contact hadden met de mobiel, maar ze konden niks vinden , maar hebben een nieuwe radio besteld .

19. august 2024
Uopfordret anmeldelse

Beste mevrouw Van den Ham,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en toelichting. Hopelijk is de nieuwe radio de oplossing.

wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beurt keurig uitgevoerd in de beloofde…

Beurt keurig uitgevoerd in de beloofde tijd. Ook klein mankement opgelost. Vriendelijke medewerkers.
Prijs kwaliteit is in orde.

10. august 2024

Beste heer/ mevrouw Van Halteren,
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en toelichting.
Graag gedaan. wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Snelle aanpak

Snelle aanpak. Auto optijd klaar en attent en goede prijs verhouding.

8. august 2024

Beste mevrouw Janzen,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en toelichting. Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Slechte communicatie

Er waren 2 problemen met mijn Dacia Spring.
De laadkabel ging heel moeilijk los na het laden.
De motor bonkt als je gas geeft.
Ze kregen de laadkabel niet meer los en moest daarom een nieuwe aansluiting worden besteld.
Het bonken is de software aangepast.
Auto opgehaald na paar dagen.

De antenne zat nog in luchtrooster, omdat ze de auto door de wasstraat hadden gehaald. ( netjes)
Kwam op het werk en kwam erachter dat ze de laadkabel van de werkplaats nog in mijn auto lag.
Probleem met bonken van motor helaas niet opgelost.
Gebeld en gezegd dat probleem niet opgelost was met de motor.
Bij werkplaats receptie zeiden ze dat ze in overleg gingen met Renault/dacia over het probleem. Ze zouden me terugbellen.

Na week zelf gebeld, kreeg niemand te pakken. Kreeg dame aan de lijn, die stuurde mail voor terugbelverzoek. Na 2 dagen geen reactie. Zelf gebeld en zou overleggen met hoofd van de werkplaats. Ze zouden me volgende dag terugbellen. (Heb het nogmaals gevraagd of ze zouden bellen de volgende dag) dat was beloofd.
Volgende dag was niet gebeld. Geprobeerd weer contact te krijgen, maar kreeg weer secretaresse aan de lijn. Met spoed terugbelverzoek verstuurd naar werkplaats receptie. Na 2 dagen zelf weer contact opgenomen en kreeg iemand aan de lijn.
Ze hebben geen oplossing voor bonken van de motor.

Hun verweer dat ze niet terugbellen was: was heel erg druk en ze waren het vergeten.
Wat een slap excuus om te zeggen.

Sindsdien geen contact meer gehad en probleem met bonken van de motor is niet opgelost.

5. august 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Probleem met automatisch remsysteem…

Probleem met automatisch remsysteem heeft 2 x ingegrepen. Erg van geschrokken! Ben naar locatie in Den Bosch geweest voor controle. Dacia zou nog contact met mij opnemen nog steeds niet gebeurd. Vreemd gaat toch om veiligheid.

12. juni 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op de rekening staat dat alle remolie wordt vervangen.

Op de rekening staat dat de remolie vervangen was
Maar helaas niet bij de achterwielen.De monteur zal wel geen zin hebben gehad en gedacht “het is toch maar een Dacia”.
Tevens zijn vlg.mij de remtrommels achter niet gereinigd hoewel dit wel op de rekening staat.Komende week zal ik kijken hoe ik actie onderneem over de tekortkomingen.

14. juni 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Eerlijk
Klantvriendelijk

10. juni 2024

Beste heer, mevrouw van Veen,

Dank u wel voor de mooie beoordeling.
Heel graag weer tot een volgende keer.

Hartelijke groeten,
team Hedin Automotive

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede ervaring bij aankoop Dacia Jogger…

Onlangs een Dacia Jogger extreme hybrid gekocht. De hulp van Edwin Verhoeven was perfect. Enerzijds zakelijk maar ook gewoon warm / menselijk. Daarbij goede kennis van de auto's. Ik mocht meteen een proefrit maken. Al met al was de deal snel gesloten.
Zij hebben ook een prachtige showroom.

9. marts 2024
Uopfordret anmeldelse

Beste heer Groskamp,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en toelichting. Ik stuur deze door naar de betreffende vestiging. Het is fijn te lezen dat u zich prettig en menselijk geholpen voelt. wij wensen u alvast veel rijplezier met veilige kilometers en een mooie dag.

Netjes geholpen

Netjes geholpen. Ik kreeg ook nog een tip over mijn autosleutel. Dat deze makkelijk en zonder hoge kosten gerepareerd kon worden.

17. februar 2024

Beste heer Ketelaars,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en toelichting. Ik stuur deze door naar de betreffende vestiging. Het is goed te lezen dat u zich goed geholpenen geadviseerd voelt. Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze auto daar nieuw gekocht

Onze auto daar nieuw gekocht. Alles naar volle tevredenheid geholpen. Met de beurten ook tevree. Je wordt vooraf keurig geïnformeerd over de kosten. En mocht er nog iets bij komen dan krijg je netjes een belletje! Geen minpunt te verzinnen.

27. januar 2024

Bste mevrouw Potters,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en toelichting. Het is fijn te lezen dat alles goed verloopt en is verlopen. Ik zet uw beoordeling door naar de betreffende vestiging
Wij wensen u veel rijplezier en veilige kilometers.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Na een aantal keer niet naar…

Na een aantal keer niet naar tevredenheid geholpen te zijn moet ik nu zeggen dat ik tevreden ben maar een kanttekening heb ik wel die leenfietsen is echt niet meer van deze tijd die mogen wel vervangen worden door fietsen met versnellingen of nog beter elektrische fietsen.

11. januar 2024

Beste heer / mevrouw Couwenberg,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en eerlijke toelichting. Ik zet deze door naar de betreffende vestiging. Goed te lezen dat wij u weer naar tevredenheid hebben geholpen. Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Perfect geholpen

9. januar 2024

Beste heer/ mevrouw Wening,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn te lezen dat u zich goed geholpen voelt. Ik zet uw beoordeling door naar de betreffende vestiging.
Wij wensen u veel rijplezier en een fijne dag.

gewoon weer helemaal top

gewoon weer helemaal top
netjes van tevoren laten weten wat de extra kosten waren

6. januar 2024

Geachte heer/ mevrouw Timmers,

Fijn te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen.

Jolanda van Hedin Automotive

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.