Beurt goed uitgevoerd. Alleen vreemd om op de rekenng ruitenvloeistof vulling te zien op de rekening terwijl de ruitenvloeistofreservoir helemaal vol was. Zal wel geautomatiseerd zijn....
Virksomheden har svaret
Het meedenken door de planner en het beschikbaar stellen van een goede leenauto is zeer gewaardeerd.
Virksomheden har svaret
We hadden een afspraak gemaakt voor een terugroepactie. Echter bij de garage bleek dat die al was afgehandeld een paar weken eerder bij een andere werkzaamheid. Maar aangezien de auto bijna een de ee... Se mere
Virksomheden har svaret
De reparatie is goed gedaan echter de bereikbaarheid via de telefoon is slecht. Je krijgt een dame voor de telefoon die domweg naar haar schermpje kijkt en verder van toeten of blazen weet en die ook... Se mere
Skrevet af virksomheden
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vriendelijke service, altijd professioneel. Dure reparaties, maar hij doet het weer uitstekend! Bedankt.

Besvarelse fra Citroën-dealer Hedin Automotive
Bracht de auto op maandag. Werd niet teruggebeld over wat er mankeerde. Heb drie dagen lang elke dag steeds zelf gebeld. Op vrijdag kon ik de auto ophalen. Was gedeeltelijk hersteld. Ontbrekende onderdelen waren besteld maar nog niet geleverd. Kon een week duren. Nu 11 dagen later nog niets gehoord.

Besvarelse fra Citroën-dealer Hedin Automotive
Helaas verliep het contact met één van de verkopers van Hedin Groningen vanaf het begin nogal klantonvriendelijk. Het was van de kant van de verkoper bijzonder bot en kortaf. Zonder verder in details te treden is dit niet wat ik als vaste trouwe klant van Hedin gewend ben. Gelukkig was de baliemedewerkster uitermate vriendelijk en behulpzaam.

Besvarelse fra Citroën-dealer Hedin Automotive
Brengen en halen !! Dank daarvoor.... Geweldige service. Met vriendelijke groet ‼️

Besvarelse fra Citroën-dealer Hedin Automotive
Elke keer weer waren alle medewerkers behulpzaam, professioneel en deskundig. Vooral de dame die bij de receptie van de reparatiewerkplaats werkt.

Besvarelse fra Citroën-dealer Hedin Automotive
Door het gehele bezoek een prettige behandeling .

Besvarelse fra Citroën-dealer Hedin Automotive
Ik heb in 2019 een citroën cactus gekocht bij toenmalig citroëndealer Dijkstra. Dijkstra ging over naar Wensink, toen ging de boel over naar Hedin. Al met al heel vervelend voor klanten. Ik ben intussen overgestapt naar een andere garage voor onderhoud APK en andere reparaties. Waar ze nog flexibel zijn en service bieden en rekening houden met de klant. Bij Hedin ligt de nadruk op het verkopen van auto s en onderhoud is bijzaak. De service is dan ook verre van goed. Over alles moet een afspraak gemaakt worden, dit kan niet,dat kan niet. Het wisselen van een klein lampje , wat wel heel belangrijk was, kon bij een ander garagebedrijf per direct en even tussendoor. Bij Hedin was dit onmogelijk. Het lijkt erop dat men heel dankbaar moet zijn om klant te mogen zijn bij Hedin. We zijn van plan om binnenkort onze citroën cactus in te ruilen, maar ik denk niet bij Hedin.

Besvarelse fra Citroën-dealer Hedin Automotive
Wat ons bijzonder aansprak was de duidelijke en eerlijke communicatie. We kochten een jonge tweedehands auto waarbij ons bij de proefrit opviel dat de achteruit rijd camera niet functioneerde. Na melding is een totaal nieuwe boordcomputer unit geplaatst. Bij aflevering van de auto werden wij verblijd met een picobello auto, met de hand gewassen en gepoetst en een heerlijke verrassing!

Besvarelse fra Citroën-dealer Hedin Automotive
Na overleg is de auto opgehaald door een verkoper. Om 18.00 uur werd de auto weer keurig en gewassen afgeleverd. Uitstekend service.

Besvarelse fra Citroën-dealer Hedin Automotive
De afgesproken werkzaamheden werden goed uitgevoerd, maar de afgesproken wachttijd werd ruimschoots verdubbeld.
Zorg ervoor dat je iets te eten meeneemt.

Besvarelse fra Citroën-dealer Hedin Automotive
Het personeel vriendelijk zeer behulpzaam als je iets vraagt goed antwoord en anders deden de mensen in de garage en baliehet wel even