Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

2 verschillende artikelen gekocht, waarbij ik bij de eerste hulp nodig had. Mailtje gestuurd en werd snel door hen gebeld. Het probleem samen doorgenomen en heel rap een nieuw toestel gekregen. Het... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer correct en behulpzaam aan de telefoon. Diverse keren hen gebeld en geen moeite was teveel voor hen, Ze bleven altijd vriendelijk en nemen ook echt de tijd om het uit te zoeken voor hun klanten. E... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een fijn bedrijf is dit: vooraf goed en eerlijk advies, keurige verzending, en helaas omdat de functionaliteit toch bij dit type telefoon te moeilijk was, mocht de telefoon ook na ruimere tijd ter... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

eerst heel prettig contact met Brian en telefoon gekocht. Later met vrouwelijke collega gebeld om info op 1 punt. Zij kon me niet helpen (behalve algemene regels toepassen (die dus ook in de han... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Elektronikbutik
  2. Batteributik
  3. Mobiltelefonbutik
  4. Høreapparatsbutik

Skrevet af virksomheden

HearPlanet.nl is een gespecialiseerde webshop die zich met name richt op elektronica voor senioren, mensen met een verminderd gehoor en zicht en mensen met dementie. Ons uitgebreide assortiment omvat diverse soorten telefoons, wekkers, hoofdtelefoons, kinbeugels en soundbars, die speciaal zijn ontworpen om het dagelijks leven gemakkelijker en aangenamer te maken. Of het nu gaat om het verbeteren van de communicatie, het verhogen van de veiligheid of het bieden van entertainment, bij HearPlanet.nl vind je altijd de juiste oplossing. Daarnaast bieden wij een breed scala aan gehoorbescherming, onderhoudsproducten voor hoortoestellen en batterijen, zodat je hoortoestellen in optimale conditie blijven. Bij HearPlanet.nl streven we ernaar om elektronica niet alleen eenvoudiger, maar ook aantrekkelijker te maken door innovatieve en toegankelijke producten aan te bieden. Naast het gemak van online shoppen, kun je bij HearPlanet altijd terecht voor advies en productinformatie. Ons team staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte producten die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. HearPlanet.nl, jouw partner in gebruiksvriendelijke elektronica.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ongelooflijk professionele service !…

Wij kochten een senioren telefoon voor onze moeder van 90 jaar oud.
Helaas ging deze erg snel defect. Hierdoor was ze even onbereikbaar...
Met een ongelooflijk snelle en goede service heeft hearplanet ons een nieuwe ter hand gesteld. We zijn erg dankbaar voor deze professionele oplossing. Hier kun je gerust kopen.

12. marts 2026
Uopfordret anmeldelse
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte service

Slechte service, klantonvriendelijk.
Ik had voor € 44,90 de Geemarc Wake & Shake Voyager Reiswekker gekocht, maar de gebruiksaanwijzing is erg onduidelijk, zodat het ook met erg veel moeite en geduld niet lukte de minuten in te stellen bij de tijd en de wektijd. Na opsturen binnen de garantieperiode naar HearPlanet bleek het wekkertje wel te werken, maar de firma wilde € 25 voor servicekosten en retourkosten om het wekkertje terug te sturen.
Maar ook als het wekkertje wel werkt maar de gebruiksaanwijzing niet duidelijk is, is het product als geheel niet bruikbaar en dus niet in orde. Deze extra kosten zijn dus m.i. niet terecht. Ook de Consumentenbond was van mening dat de gebruiksaanwijzing duidelijk moet zijn en dat het product anders niet bruikbaar is. Zij raadden mij aan een klacht in te dienen bij de Consumentenbond en de ACM. Dat ga ik dus maar doen.
De reactie van Hearplanet op mijn review verandert daar niets aan. De toelichting op de gebruiksaanwijzing door middel van een filmpje kwam pas nadat ik het wekkertje had opgestuurd en Hearplanet € 25- wilde om het terug te sturen. Die toelichting hadden ze direct moeten geven toen ik schreef dat het wekkertje niet functioneerde.

12. marts 2026
Uopfordret anmeldelse

Beste Carine,

Bedankt voor je (aangepaste) review.

Wij willen graag verduidelijken dat wij, voordat het retourproces in gang werd gezet, eerst een stappenplan hebben toegestuurd om je op weg te helpen met het correct instellen van de wekker. Dit was bedoeld als aanvulling op de reeds duidelijke handleiding. Daarbij hebben wij ook aangegeven dat een wekker ofwel functioneert of niet functioneert, en niet – zoals je aangeeft – “door puur geluk” na meerdere pogingen ineens werkt.

Vervolgens hebben wij onze retourgegevens gedeeld, inclusief de bijbehorende voorwaarden.

De video met extra uitleg hebben wij later toegestuurd om aan te tonen dat de wekker niet defect is, maar dat het probleem werd veroorzaakt door onjuist gebruik. Deze toelichting konden wij logischerwijs niet eerder geven, omdat de wekker toen nog in jouw bezit was.

Je bent uiteraard vrij om een klacht in te dienen. Wij zien deze dan ook vanzelf tegemoet.

Fijne middag gewenst.

-----------------------------------------------------

Beste Carine,

We vinden het jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad.

Zoals eerder aangegeven hebben wij het product gecontroleerd en vastgesteld dat de wekker naar behoren functioneert. Op basis daarvan is er geen defect geconstateerd.

Daarnaast hebben we je ook per e-mail ondersteuning geboden, waarin we de stappen uit de handleiding verder hebben toegelicht om je op weg te helpen.

We begrijpen dat de handleiding mogelijk niet voor iedereen even duidelijk is, maar de stappen staan er precies in zoals het werkt. Dit betekent niet dat het product niet goed functioneert.

De kosten voor controle en retour zijn vooraf gecommuniceerd en zijn van toepassing wanneer er geen defect wordt vastgesteld. In dit geval zijn deze daarom in rekening gebracht.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snel geleverd, goede info.

2. februar 2026

Besvarelse fra HearPlanet

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling snel in huis was en dat onze informatie duidelijk en behulpzaam was. Daar doen we het voor. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we graag weer voor je klaar bij Hearplanet.

Goed adres

Interessant prijs, correcte afspraak en levering.

4. februar 2026

Besvarelse fra HearPlanet

Dank je wel voor je mooie review, Agnes! Fijn dat onze prijsstelling en het nakomen van afspraken voor je het verschil maakten. We stellen je vertrouwen in Hearplanet zeer op prijs en helpen je graag weer verder als dat nodig is.

Keurig

Keurig netjes

30. januar 2026

Besvarelse fra HearPlanet

Dank je wel voor je 5-sterrenreview, Helen! Fijn om te lezen dat alles keurig en netjes is verlopen. Bedankt voor het vertrouwen.

Het HearPlanet Team

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snelle levering , bij vragen naar info snel antwoord

29. januar 2026

Besvarelse fra HearPlanet

Bedankt voor je review, Christine! Fijn om te lezen dat je onze snelle levering en service bij vragen waardeert. We doen ons best om klanten zo goed en snel mogelijk te helpen. Dank je wel voor het delen van je ervaring!

Het HearPlanet Team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Betrouwbaar bedrijf, doet wat het belooft.

Snelle levering, goede service en vlotte beantwoording van vragen.
Er wordt met je meegedacht.

2. februar 2026

Besvarelse fra HearPlanet

Bedankt voor deze mooie 5-sterrenreview, Vera! Fijn om te horen dat je onze snelle levering en service zo waardeert. We denken graag mee en doen ons best om vragen zo snel en goed mogelijk te beantwoorden. Hopelijk tot een volgende keer bij Hearplanet!

Prima service

Prima service , helaas retour moeten doen door omstandigheden , gelijk geld terug Erg goed !

27. december 2025

Beste Paula,

Dank je wel voor je mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat je onze service als prima hebt ervaren. Jammer dat je door omstandigheden een retour moest doen, maar goed om te lezen dat alles netjes en snel is opgelost.

Bedankt voor je vertrouwen in HearPlanet!

Hartelijke groet,

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

We hebben een paar dagen geleden het…

We hebben een paar dagen geleden het product besteld
Maar nog niks ontvangen
Ligt misschien niet aan jullie maar kan het product nog niet beoordelen zou graag daar nog nog een keer willen beoordelen
Groetjes

3. januar 2026

Hallo Raimond,

Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. In de feestdagen periode tussen kerst en oud en nieuw kan de verwerking en bezorging helaas langer duren dan gebruikelijk ivm aangepaste bezorgschema's.

Naar aanleiding van je review hebben we direct contact opgenomen met de vervoerder om te achterhalen wat er aan de hand is met je zending. Zodra we hier meer duidelijkheid over hebben, nemen we uiteraard contact met je op.

Normaal gesproken nemen klanten eerst even contact met ons op bij vragen over hun bestelling, zodat we direct kunnen meekijken en het kunnen oplossen. Dat doen we uiteraard ook nu graag voor je.

We hopen dat de levering snel wordt afgerond en dat je het product daarna alsnog positief kunt beoordelen.

Maxcom 443

Deze telefoon voor mijn moeder gekocht, helaas kon ze er plotseling geen gebruik meer van maken, dus noodgedwongen retour.
Telefoon op zich is prima, al zou ik voor mezelf het fijn vinden dat er keuze is in ringtones.

28. november 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mijn moeder van 90 kan er goed mee…

Mijn moeder van 90 kan er goed mee overweg

27. november 2025

Beste R. van Duinen,

Wat fijn om te horen dat je moeder van 90 goed overweg kan met het toestel! Dat is precies waar we het voor doen. Producten die echt gebruiksvriendelijk zijn, ook op latere leeftijd. 😊

We zien dat je ons 4 sterren hebt gegeven en zijn natuurlijk erg benieuwd wat we nog beter hadden kunnen doen om er 5 van te maken?

Alle feedback helpt ons om onze service en producten verder te verbeteren.

Hartelijk dank voor je beoordeling en het delen van je ervaring!

Easysaver 4g

Hearplanet, denkt mee en reageert snel op vragen. Helaas heb ik het product nog niet uitgeprobeerd, maar ik vertrouw erop dat ze me hier ook mee helpen als het problemen geeft.

29. oktober 2025

Besvarelse fra HearPlanet

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en communicatie en dank je wel voor deze mooie woorden! 💬

We hopen natuurlijk dat het product straks helemaal naar wens is. En mocht er iets zijn, dan staan we – zoals je al aangeeft – meteen voor je klaar om mee te denken.

Geniet ervan!

Geweldige service

Geweldige service, goed geholpen

27. oktober 2025

Beste Pulles,

Wat een mooie review 💬 Dank je wel!
Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en dat we je goed hebben kunnen helpen. Daar doen we het voor!

We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Heel snelle levering.

Heel snelle levering.
Goede regeling voor retourneren

29. september 2025

Beste C.J. Maas,

Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot is verlopen! 😊
We vinden het belangrijk dat niet alleen de levering snel gaat, maar dat ook retouren zonder gedoe geregeld zijn. Fijn dat dit is opgevallen.

Bedankt voor de mooie 5 sterren en voor het delen van je ervaring. Hopelijk tot een volgende keer!

Het Hearplanet Team

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.