Op 23 november een iphone 17 besteld. Tot op heden (1 december) niks ontvangen. Pakket is nog steeds niet afgegeven bij Post NL. Meerdere malen contact gezocht (whatsapp en bellen) maar nergens geen... Se mere
Ik was toch een beetje skeptisch geworden want een vriend had me doen twijfelen of het wel echte Iphones zijn. Was allemaal voor niets nodig. Ik heb een Iphone 15 Pro Max besteld. Super snelle leverin... Se mere
Onderstaand bericht wil ik aanpassen. Phone Him was totaal afhankelijk van PostNL en daar liep het niet zo vlot de afgelopen tijd blijkbaar! Gelukkig ontvingen wij na 12dagen of 8 werkdagen geduld... Se mere
Nadat we 2 jaar geleden voor het eerst bij dit bedrijf hadden besteld waren we al erg tevreden over de snelle levering van 2 nieuwe iphones. De prijzen zijn voordelig en goede kwaliteit van de produc... Se mere
Phone Him is dé webshop voor recente smartphones, tablets, laptops en de nieuwste gadgets. Gadgets that meet your lifestyle. Als tech-liefhebbers zijn we continu op zoek naar de beste tech. Onze klanten verrassen met toffe producten en dat tegen de beste prijs, dat is waar we elke dag voor gaan. Jullie een wow-gevoel kunnen geven! Zo verkoopt Phone Him ook enkel producten die we zelf ook zouden gebruiken. Wanneer we denken dat een model verouderd is, halen we dit uit ons assortiment. Phone Him is voor iedereen die kwaliteit en service zoekt, maar niet de volle prijs wil betalen. Ben je nieuwsgierig geworden en heb je vragen? Neem contact op via info@phonehim.nl of bel ons op 085 060 6128 Ook is het mogelijk om ons te bereiken via Whatsapp. Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag tussen 11.00 en 18.00 bereikbaar.
Binckhorstlaan 36 C3-48 , 2516 BE, Den Haag, Holland
Svarer typisk inden for 24 timer
Iphone 16 besteld en gekregen ook met vertraging. Meerdere keren geprobeerd contact op te nemen via whatsapp, bellen en mail om een factuur te krijgen maar totaal geen reactie. Factuur is nodig voor garantie en verzekering maar dit bedrijf verdomt het om te doen terwijl dit verplicht is . Uitkijken mensen hier niks kopen, je krijgt gelijk spijt van en ze zijn niet te bereiken.
Easy procedures and delivery was just on time.
Thank you Phone Him
Zaterdags iPhone 17 Pro besteld zijn precies een week verder. Nog niks binnen. Ze zijn niet te bereiken. Geen tracking!!
Zeer slecht en ga er een zaak van maken!

Besvarelse fra Phone Him
Leveren Iphone af die na 2 weken compleet onbruikbaar wordt en weigeren een oplossing voor te stellen. Nieuw toestel onbruikbaar na 2 weken!

Besvarelse fra Phone Him
Voor de zoveelste keer goed geholpen.
Vriendelijk, snel en ik raad het iedereen in mijn omgeving aan om met hen zaken te doen.
Alles werd me duidelijk uitgelegd, Ik werd goed geïnformeerd en geholpen.
Telefoon was uitstekend geprijsd en snel aangetekend verzonden. Ik zou zeker overwegen opnieuw bij hen aan te kope
Goeie prijs voor de telefoon (IPhone 15) en snel bezorgd. Fijne service...
Netjes verstuurd goed verpakt en scheelde 100 euro voor de telefoon dan bij andere, had telefoon voor me dochter gekocht was een heel blij gezicht. Dus geen klachten.
Ik heb de iPhone 17 besteld voor een stuk minder dan bij andere aanbieders. De mobiel was goed ingepakt en snel afgeleverd. Echt prima en zeker een aanrader.
Alles conform afspraak geleverd zonder poespas.