Ja, så jeg endnu én af de mange der skriver omkring "MAX", der som mange andre har skrevet, at man blev tilbudt et livlangt abonnement for kr. 599,-/år. Nu skal der finansers mere sport og os der ikke... Se mere

DK: Jeg har betalt en klækkelig pris på et medlemskab som eksplicit var uden reklamer. Alligevel modtager jeg ca. 3 minutters reklamer, internt fra HBO Max, som jeg analogt må skippe i tidslinjen,... Se mere

Først lokker man kunder i butikken, med halv pris for livet.Så laver man juridiske fix-fax, og så vupti, prisen hæves. Så slår man HBO Max og Discovery+ sammen, og så vupti, man mister flere features,... Se mere

Udover den dårligste tv app af alle streamings tjenester, slow og dårligt sat op. Længe problemer med engelsk undertekst. Nu stopper gør i også bare så tv appen ikke understøttes på sit tv som m... Se mere

1,2

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

yderst tilfreds

Jeg har tidligere haft HBO, men har det nu over telmore. Og er yderest tilfreds med dem.

det eneste er tekniske problemere men de er gode til at svare når man skriver på deres FB side.

og de har en del serier som tiltaler mig eller udvider min horisont.

22. januar 2017

Gode serier

Har kun oplevet Hbo Nordic som et positiv bekendtskab. For 89 kr er der en bred vifte af kvalitets serier uden reklamer...de fejl der har været på deres App har ikke været nævneværdige pga seriernes kvalitet som er meget høj.

6. januar 2017

Det fungerer bare -¨også support

Har tilmeldt mig abonnement på dk.HBOnordic.com primært mhb. på at se serien "Game of Thrones". Kunne ikke få det til at fungere med "tilføj enhed" (Samsung SmartTV) til min konto. Mailede til HBO Nordic support efter midnat lørdag og fik svar på mail søndag formiddag. Det synes jeg er OK svartid på mail i weekenden. Fint og brugbart svar. Vi har lige set de første 3 af filmene. Nem at finde, starte og pausere. Ingen "buffering" undervejs overhovedet :)

23. oktober 2016

Gode serier, elendigt produkt

Er man vant til Netflix og skifter til HBO kan man glæde sig over de mange gode serier, men ærgre sig over et produkt der er meget inferiørt. Deres side er næsten altid i "Beklager vi ikke kan vise siden. Vi er ved at udføre ændringer i vores service" om natten. De bruger cookies til at tracke hvor man er kommet til i serier - i hvert fald har jeg tit problemer med at deres side ikke husker hvor jeg er kommet til når jeg skifter til et andet device. Deres player er dårlig til at huske hvad man ser så man skal hver gang søge for at finde det man er i gang med (Netflix foreslår de sidste par serier man har set).

Man må glæde sig over at de har nogle gode serier at vise for deres service er helt til hundene.

13. september 2016

Beskidte metoder

Jeg har oplevet at HBO nu har hævet betaling for mit abonnement i 17 mdr EFTER opsigelsen. Har desværre været uopmærksom på dette, da vi har et andet abonnement i husstanden. Nu nægter HBO så at refundere de ulovligt hævede penge under henvisning til at der har været aktivitet på kontoen efter opsigelsen! Jeg kan se på andre indlæg at det åbenbart er almindeligt at HBO fortsætter med at hæve penge på folks betalingskort efter opsigelse. Man opererer åbenbart efter "går den så går den" princippet. HBO er kendt for deres gode serier, ærgerligt at deres navn skal sværtes af sådanne beskidte metoder i deres nordiske afdeling.

29. juli 2016

Service. Helt i bund

Man føler sig virkelig magtesløs, når man efter lang tid har prøvet at være imødekommende (via telefonen) og finde en fælles og rimelig løsning, med en af deres medarbejdere, da de på ingen måde vil mødes på halvvejen, i form af en kompensation. Dette er i mine øjne helt utroligt, taget i betragtning af man gang på gang kan læse den ene dårlige anmeldelse efter den anden, med lignede problemer, at man så ikke er mere ydmyg og forstående, forstår man jo ikke.

Så 1 stjerne herfra, da man over en meget lang periode og fortsat, stadig fastholder samme Mentalitet/koncept i forhold til deres ringe service og alt hvad det indebærer.

23. juli 2016

Hbo app = ringe

Skræmmende så mange problemer man skal have med hbo app. Når jeg skal se de nyeste serier, melder den altid at jeg skal tjekke mit internet, og at der ikke er forbindelse. Men jeg har ingen problemer med at se serierne på mit tv.. Simpelthen for ringe at det ikke virker når man betaler penge for det. Har haft skrevet en klage til hbo, men ingen respons, og kan se det er det samme problem mange andre melder ind med..
Lav nu jeres problemer....

19. juli 2016

Elendig service

Jeg har undersøgt problemer med deres webplayer, problemerne er over et år gamle. HBO er fuldkommen ligeglad med at deres hjemmeside fungerer af hat til. De har gjort intet for at ændre på det

4. juli 2016

God service, hurtig feedback.

Det var en service uden lige, og generelt fik jeg hurtig respons og alle de svar og løsninger jeg havde brug for.

Intet andet end ros til servicemedarbejderen (probably servicechefen) Sarah, det var en fornøjelse at skrive med dig!

30. maj 2016

Utrolig dårlig service

Lad mig blot understrege, at jeg er skuffet over min oplevelse.

Kort sagt: dårlig app, dårlig forbindelse, dårligt udvalg, dårlig tekstning og dårlig service.

Kan ikke anbefales.

29. maj 2016

Dårlig Streaming kvalitet og fusk på Truspilot

Ser ud til at HBO har lavet en ny Trustpilot side med:
dk.hbonordic.com
ved godt at det er hårdt og grovt med 1 stjerne anmeldelse.
men når deres nye episoder er lagt op er det dårlig kvalitet og hakker. og deres hjemmeside som er elendig uden autoplay og fryser ofte.

Min Originale anmeldelse på
hbonordic.dk
Hvem gider at streame dvd kvalitet i 2016?
deres serier er fine. hvis bare der var samme streaming kvalitet som Netflix.

edit. nogle gange er streamings kvaliteten helt i bund nogle gange er det fint men hakker.

11. maj 2016

Fede serier, talentløs streamingtjeneste.

"Der opstod en fejl og det var ikke muligt hente indholdet i øjeblikket. Forsøg venligst igen" - mere behøver jeg ikke at skrive. Fejler på Chrome, Firefox, IE og ME. Prøvet på 3 forskellige pc'er. Folk betaler for en service de ikke får. Det er heldigt, at I har GoT, ellers ville det slet ikke kunne løbe rundt. Fiks jeres l.o.r.t.

27. april 2016

Udemærket

Fungerer fint og er tilfreds med indholdet.
De 4 stjerner er kun fordi jeg syntes der har været meget nedetid

18. april 2016

Virker altid og super support

Streamingen virker altid, dog oplevede jeg for nyelig at mine danske undertekster forsvandt ned under skærmen - ikke fedt!
Kontaktede HBO Nordic support og efter mails frem og tilbage, hjalp de mig på suveræn måde til at få mine undertekster til at stå rigtigt :)
Det eneste jeg ikke er så tilfreds med er at man ikke kan ændre skriftstørrelsen som jeg f.eks. kan på Netflix, men det kommer forhåbentlig på et tidspunkt :)

19. marts 2016