Ja, så jeg endnu én af de mange der skriver omkring "MAX", der som mange andre har skrevet, at man blev tilbudt et livlangt abonnement for kr. 599,-/år. Nu skal der finansers mere sport og os der ikke... Se mere
DK: Jeg har betalt en klækkelig pris på et medlemskab som eksplicit var uden reklamer. Alligevel modtager jeg ca. 3 minutters reklamer, internt fra HBO Max, som jeg analogt må skippe i tidslinjen,... Se mere
Først lokker man kunder i butikken, med halv pris for livet.Så laver man juridiske fix-fax, og så vupti, prisen hæves. Så slår man HBO Max og Discovery+ sammen, og så vupti, man mister flere features,... Se mere
Udover den dårligste tv app af alle streamings tjenester, slow og dårligt sat op. Længe problemer med engelsk undertekst. Nu stopper gør i også bare så tv appen ikke understøttes på sit tv som m... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Virkelig god pris og gode opsigelsesbetingelser!
Virkelig god pris og gode opsigelsesbetingelser, hvis man lige vil holde en mindre pause!
Jeg er sikker på at streamingtjenester som denne bliver fremtidens TV for rigtig mange :)
Man kan efterhånden foretage sig sine egne valg omkring TV-indholdet derhjemme.
Har været yderst tilfreds med både …
Har været yderst tilfreds med både service og forbindelse. Har først fået problemer nu hvor jeg har ændret udbyder.
Elendig app
Elendig app, crasher, dårlig brugerflade. Der er ikke sket forbedringer siden jeg sidst brugte den for flere år siden. Meget frustrerende oplevelser gang på gang. Netflix appen er 10 gange bedre. Kan på ingen måde anbefales
'Video could not be loaded. Please check your internet connection and try again'...
Har 60/20 mbit. Netflix kører i samme perioder 4K og Amazon Prime 1080P uden tilnærmelsesvis at 'hoste'. Det sker kontinuerligt. Specielt når det er i spidsbelastninger hos HBO Nordic (nye afsnit af GoT etc.).
Autosvar på min 'brok mail' er: 'En kundeservicemedarbejde vil vende tilbage til dig, inden for de næste 24 timer'.
Jeg venter 72 timer senere forsat på en eller anden form for response fra HBO Nordic.
Plads til forbedring HBO Nordic - Heldigvis spiller Netflix og Amazon Prime 100 %. Take note !
Dårlige servere = dårlig oplevelse :(
Da i ikke er et lille start up uden penge, er i så ikke søde, at bruge nogle af de penge vi betaler hver måned til jer på nogle servere, som rent faktisk kan streame de serier vi betaler for? Måske i kunne ringe til jeres konkurrenter og høre dem, hvordan de kan holde liv i deres servere selvom der er flere end 10 på ad gangen....
Jeg har været kunde i flere år, så synes jeg har været tålmodig. Jeg har hele tiden tænkt, at der måtte sidde nogle dygtige folk inde hos jer, som nok skulle få fikset jeres problemer. Men det er åbenbart ikke tilfældet? Eller også prioriterer ikke bare ikke problemet. Uanset hvad, så er det skuffende.
Jeg er fint tilfreds med HBO nordic
Jeg er fint tilfreds med HBO nordic, både streamingtjenesten og udvalget af film og serier. Jeg havde en smule problemer med at få tjenesten til at virke på min Mac, men det lykkedes efter et par forsøg. Derudover er der som regel ingen problemer med afspilningen/streamingen generelt. Alle de dårlige anmeldelser af streamingen herinde skyldes nok primært, at de fleste udelukkende downloader HBO når de nye sæsoner af Game of Thrones kommer ud. Der må man bare kunne forvente, at streamingen ikke går glidende, når man ved hvor mange der streamer på én gang. Det er i hvert fald min egen erfaring, da det kun er i disse perioder at jeg har oplevet problemer, og som sagt, burde det altså være forventeligt for de fleste. Derfor 4 fine stjerner fra min side, da jeg stadig synes der mangler en del, bl.a. at alle sæsoner følges op på (The Walking Dead).
Dem buffer hele tiden eller hakker …
Dem buffer hele tiden eller hakker trods velfungerende 300/300 Mbit internet hvor alle andre apps og afspilningstjenester fungerer upåklageligt. Kom nu ind i kampen og få kodet en ordentlig app der virker 😠
Jeg er egentlig glad for HBONordic
Jeg er egentlig glad for HBONordic, men jeg har på det seneste oplevet at streaming af serier tager 100 år, og hakker konstant! Det er umuligt at se et helt afsnit af en serie, uden at jeg må pause den, så den kan loade.. Mit internet fejler intet, og alt hvad jeg streamer fra Netflix fungerer upåklageligt. Det er virkelig skuffende, at der er såååå mange fejl på HBO.
Øv.
Absolut ringeste service
Absolut ringeste service jeg har oplevet.
Efter en længere pause fra HBO vendte jeg tilbage i håbet om at kunne se en række gode serier. Efter at have tilmeldt mig fik jeg dog fejl på fejl og kunne ikke få min telefon til at afspille noget indhold. Jeg skrev derfor ind til HBO for at finde ud af, hvorfor jeg ikke kunne få adgang og fik som svar, at de ikke understøtter telefoner fra min telefons fabrikant (på trods af, at de havde gjort det 9 måneder tidligere). Da jeg ikke ejer andre enheder, og nu ikke kunne se HBO, bad jeg om en refundering, og de indvilligede i at starte en refunderingssag.
Der gik 15 dage, hvorefter jeg måtte skrive ind og høre, hvordan det stod til med refunderingen, og jeg fik at vide jeg ville høre fra bogholderiet.
En måned efter refunderingssagen blev startet vendte jeg igen tilbage, men fik nu at vide, jeg ikke kunne få mine penge tilbage, med den begrundelse, at jeg har været logget ind på deres side via en browser -
den browser jeg forsøgte at teste med, da jeg ikke kunne få deres skrammel til at virke til at starte. Det virkede ikke, og jeg har ikke kunnet se HBO i hele den periode, jeg har betalt for.
Efter en måneds ventetid på (mere eller mindre) lovning af refundering, for så at blive nægtet refundering, kan jeg kun give min allerringeste anbefaling. De snyder jer, hvis de kan komme til det.
Ubrugeligt sammen med Chrome caster!
Umuligt at anvende HBO Nordic sammen med Chrome caster! Ved anvendelse af app'en, skal man forsøge at få den til at caster ca. 50 gange før dette virker! Jeg har ikke tidligere haft dette problem med andre streamingstjenester. Jeg er i første uge af prøvetiden og har på ingen måde tænkt mig at fortsætte med dette. Ubrugeligt!
HBO UX design er håbløst
HBO UX design er håbløst
De fleste klager over manglende indhold, forkerte serier, eller ikke nok opdateret sæsoner. Ak ja det er en smagssag, og derfor en prøveperiode.
Men hvad der er fuldstændig håbløst er deres brugerinterface på forskellige platforme. Når først du har fundet en serie og går igang med sæson 1, afsnit 1, og du gerne vil fortsætte en anden dag, så kan du ikke blot vælge afsnit 2 og se videre. Nej du skal finde serien, vælge sæsonen og derefter vælge afsnittet. Og hvis du ser en serie som ikke er lige i hovedmenuen så skal du først søge efter den. Selv hvis serien er i hovedmenuen skal du stadig scrolle/swipe igennem de forskellige serie indtil du finder den du er igang med før du kan se videre.
HBO - i lever af at folk ser serier, men I gør det håbløst besværligt at se dem - der er virkelig noget at rette op på, og det er endda en meget lavt hængende frugt.
Elendigt design af functioner
Elendigt design af functioner. Når man har prøvet Netflix, NBO's funktioner forekommer én som en meget elendig design.
En af de mange eksempler er: serier episoder er ikke i en kronologisk rækkefølge. Når man vælger en sæson, funktionen stiller sig på sidste episode af sæsonen, så skal man daske sig helt ned til enden for at komme til første episode.
fup og fraud, føj!
Dårligt indhold og gamle serier. Opsagde mit abonnement indenfor den gratis prøvetid og fik bekræftelse på opsigelsen. Efterfølgende 7 dage senere trak de så 89 kr fra mit kredit kort, hvilket har gentaget sig i denne måned selvom jeg har kontaktet deres kundeservice. HBO siger at min konto er lukket og at de ikke kan se transaktionerne og at de efterforsker med teknisk afdeling og bogholderiet, de taler om "spøgelseskonti" hvilket jeg finder meget meget bekymrende for et firma som har mine kortdetaljer..........har nu anmeldt sagen til kreditkortudstederen. Føj for et firma, HBO, Shame on you!
Ringeste software til dato
Ringeste software til dato - både til TV, computer, iPhone og iPad...
Virker som det skal
Virker som det skal, gode serier.
Ville dog ønske vi fik nogle nyere Walking dead seasons.
Gode serier, værste APP på PC og TV.
APP'en fejler ofte på TV, hvor den skal genstartes (nogle gange, flere gange).
APP'en kan også hakke på TV'et eller der kan opstå dobbelt afspilning af lyden.
Lige PT. hakker APP'en på PC, dette er prøvet på flere computere og alt andet udstyr er gennemtestet.
HBO stram op på jeres software, det er simpelthen uacceptabelt.
Super godt produkt, leveret dårligt
Jeg er ret glad for HBO serier og film. Det er bare ærgerligt det ikke kan leveres i samme kvalitet som f.eks. Netflix.
Lyd/billede kvaliteten er elendig på hjemmesiden.
Der er ikke app til TV. Det er ikke muligt at se over en browser på TV.
Når man stopper en serie og ser videre senere, hopper den ikke videre til næste afsnit ved afslutning.
Kort sagt, platformen er elendig.
B*llshit HBO
Det er da en glimrende forretnings strategi at tage penge fra folk, efter de har opsagt deres abonnement. Dette oplever jeg tre dage efter min opsigelse, hvor de synes, det ville være herligt at trække endnu 79 kr. fra min konto. Hvorfor tror I, jeg opsagte det i første omgang, HBO? Jeg har ikke råd til jeres latterlige serier og film. Men nu hvor I har fået fornøjelsen af at tage mine penge, vil jeg begynde min fornøjelse af at gå ind på IMDb og give alle jeres serier 1 stjerne. Selv serier som Westworld og Vikings, som faktisk var grundene til, at jeg begyndte at give jer penge til at begynde med. Så vil vi se hvem der ler sidst.
Service, eller mangel på samme
Det kan siges meget kort; deres service er ikke eksisterende.
Ingen kompensation når de kvajer sig af nogen art, og skide med at man har betalt til det siden første afsnit af GoT.
Hvis ikke det var for den serie, kunne jeg ikke drømme om at fortsætte med at betale til den tjeneste, der på ingen måde er der for deres kunder. Absolut ingen service, tværtimod føler man sig holdt for nar.