Melding gemaakt via de site Verzendlabel aan gemaakt allemaal gemakkelijk Opgestuurd ik kreeg een melding van ontvangst , dat ging mooi vlot allemaal telefoon wordt beoordeeld ging ook goed , all... Se mere
Virksomheden har svaret
Laptop stuk door waterschade, het duurde maar 2,5 week en ik had een nieuwe laptop gekregen. Echt mega goede service, heb niks hoeven regelen en iedereen was mega vriendelijk. Ik ben echt mezelf mega... Se mere
Virksomheden har svaret
Bereikbaarheid is goed,echter medewerkers vertellen bij telefonisch contact op verschillende momenten andere dingen dan beloofd. Amac de Wall blijkt ook een trage factor te zijn waar jullie in het beg... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met Harmony wat betreft claims. Ik ben met claims goed geholpen en heb een vervangend product gekregen. Zo ook deze week. Wat ik wel vervelend vind... Se mere
Virksomheden har svaret
Harmony biedt de beste verzekering voor je mobiel, laptop of tablet. Af te sluiten via onze vele partners door heel Nederland. Eerlijk en klantvriendelijk.
Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 93 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Selle afhandeling van onze claim, goede klantenservice

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
De waterschade aan mijn iPhone 14 Pro werd keurig verholpen door middel van eerst een onderzoek bij Amac en vervolgens door de iPhone kosteloos te vervangen.

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Wij hadden nog een verzekering lopen via BCC en werden hier snel geholpen.

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Ik vind Harmony een betrouwbare partij gezien dat ze mij heel goed hebben geholpen de verzekeringspolis die recht geeft op een verlengde garantie boven de wettelijke garantie voor een vaatwasser van de vorige eigenaar op mijn naam over te schrijven. Hierna een account aangemaakt en de storing die ik had op mijn apparaat aangemeld. Ik moet een foto opsturen van het apparaat en de foutcode doorgeven. Na 1 week kwam een monteur, die kon het apparaat niet gelijk maken. Na weer 3 dagen kreeg ik al van Harmony bericht dat het te kostbaar was om het apparaat te repareren dus ik kon met een code naar een witgoed handel om een apparaat aan te schaffen ter waarde van het aankoopbedrag van het apparaat destijds. Zo'n verzekering kost dus geld maar als je zoals in mijn geval na iets minder dan 5 jaar een storing krijgt dan wordt bij vervanging het gehele aankoopbedrag vergoed. Daar bovenop vindt ik het een pluim waard dat Harmony mij open en eerlijk heeft geholpen om de polis op mijn naam over te schrijven daar ik zelf een beetje had verwacht dat zij hier niet aan mee zouden willen werken. Ik had in dat geval de vorige eigenaar van mijn woning waarvan ik bij aankoop tevens het apparaat had overgenomen de claim voor reparatie moeten laten doen. Daar wil je iemand uiteraard niet meer mee lastig vallen. Nu heeft Harmony heel netjes een mail gestuurd naar de vorige eigenaar en polishouder of deze er mee akkoord ging dat de polis op mijn naam kon worden geschreven waarop deze dit alleen hoefde te bevestigen. Heel correctie handelswijze, blij mee.

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Heb nog geen telefoon terug . En de verzekering blijk opgezegd te zijn, omdat ik te veel claims heb ingediend, dit was mijn eerste claim.???!??

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Snelle en adequate afhandeling.
Binnen 1 week was het gehele proces van melding tot vervangende iPad geregeld.

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Snelle en vlotte afhandeling van m'n schadegeval. Dankjewel

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Het was soms moeilijk om de contact zoeken voor een reparatie maar zodra deze opgelost de technische monteur was aanwezig op de afgesproken tijd, en heb ik goede advies ontvangen zodat mijn Wasdroger optimaal werken , bedankt voor de inzet.

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Je betaald wel een extra bedrag bij een aankoop. Maar gebeurd er iets binnen dat termijn is het zo opgelost en dat is toch een fijn gevoel dat je de.x jaren verzekerd bent op een nieuwe aankoop je garant staat voor zekerheid.

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
na melding kwam binnen een week de monteur
hij keurde de machine af en een dag later was er al een bevestiging dat we naar expert konden gaan om een andere machine voor het aankoop bedrag mochten uitkiezen
een wat duurdere gekozen dus wat bijbetaald en natuurlijk weer voor 7 jaar verzekerd

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Respectvolle Service en fijn maar zo belangrijke donaties
Wij zijn de eerste keer heel goed en duidelijk geholpen wat een zeer fijne ervaring is
Wat wij heel fijn vinden is dat Harmony een donatie doet bij de goede doelen voor dieren wat ook heel dicht bij ons hart ligt
Wij hebben jullie dan ook aangeraden voor garantieregelingen bij familie en vrienden
Wij hebben nu weer een mooie AEG wasmachine waar ik weer fijn mee kan wassen
Ga zo door daar kunnen andere verzekeringen nog heel veel van leren
Zowel de service als de donaties
Met vriendelijke groeten
Familie Hermanns

Probleem is niet opgelost
Weer melding gemaakt maar geen reactie. Heb er zelf na 1,5 week achteraan gebeld
Dat was half september en nu komt er 10 oktober pas een monteur.
Benieuwd of het probleem dan wel opgelost kan worden.

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Iphone was gevallen, eerst zou hij gemaakt worden maar uiteindelijk heb ik een volledig nieuw toestel gekregen. Alleen spijtig dat ik 3 weken zonder heb gezeten wat toch wel lang is. Maar wanneer ik om inlichtingen vroeg was men wel heel vriendelijk zowel aan telefoon als via mail. Ik ben dus toch wel een tevreden klant.

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Ik ben zeer goed geholpen. De reparatieaanvraag werd meteen verwerkt. De volgende dag al gebeld om een afspraak in te plannen.

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Good experience. They arrange repair and payed the cost back swiftly. Only odd thing is that you cannot declare the cost using the website or an app. That wasn't self explanatory and took me a mail to customer service to figure out how to declare. But they were at least quite responsive. So all in all good. Would be 5 ***** if they improve the declaration procedure

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Snelle correcte afwikkeling na ingediende claim van mijn Apple Watch. Geen “gezeur” maar direct afgehandeld!

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
BCC na faillisement verzekeringen vervolg.
Alsnog na reactie op eerdere review mail ontvangen met mogelijkheid telefonisch melding te kunnen doen.
Medewerker gesproken melding heeft opgepakt en een dossier is aangemaakt waarvan email met dossier nummer etc. door mij is ontvangen.
Zelfde dag monteur afspraak heeft gemaakt.
Dag erop medewerkster Lisa telefonisch contact heeft opgenomen met mij en het een en ander kunnen bespreken. Alsnog correct is opgepakt en in behandeling is genomen echt het nabellen ook heeft bijgedragen voor het herstellen van het klantcontact. Hoop op toekomstige net zo goede afhandelingen (indien noodzakelijk blijkt).

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.