Arman dök upp som en ängel under påsken och hjälpte mig med mitt ärende snabbt och smidigt under en röd dag💐Såna medarbetare borde fler anställa🙏Var rädd om honom👑 Hen gav mig trygghet att beställa... Se mere
Se, hvad kunderne siger
VARNING, DEM LURAR EN!!! Beställde 2 olika DYRA paket men fick bara hem 1. Efter många om och men och bevis får jag ändå betala för varan jag aldrig fick som jag dessutom fick beställa från en annan... Se mere
Jag köpte en produkt som jag inte hann hämta. Trots detta var de väldigt tillmötesgående och jag behövde inte betala retur- eller fraktavgifterna. Det kallar jag en kundservice i världsklass oc... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Harmoniq.se - Allt inom skönhet Parfym, makeup, hårvård och hudvård, nagelvård och behandlingar · Äkta produkter · Auktoriserad butik
Kontaktoplysninger
Stora Gatan 2, 722 09, Västerås, Sverige
- 0214481850
- kundservice@harmoniq.se
- harmoniq.se
Har besvaret 47 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Har de ens en kundtjänst?
Beställde schampo. Direkt efter leveransen får jag mail att det är slut - märkligt då det inte stod på hemsidan. Mailar kundtjänst utan svar. Påmint flertalet gånger utan svar. Två veckor senare har produkterna inte kommit (de lovade några dagars försening) och kundtjänst svarar inte. Sista gången jag beställde härifrån.
Mycket nöjd med Harmoniq!
Mycket nöjd med Harmoniq! Bra utbud och bra priser. En mycket bra kundtjänst som löste mitt problem snabbt och jag blev mycket väl bemött!
5 ⭐️ till Harmoniq 💞
Stort utbud och äkta produkter
Jag handlade från Harmoniq.se och är väldigt nöjd med hela upplevelsen. Utbudet inom skönhet är brett och det känns tryggt att veta att alla produkter är äkta och kommer från en auktoriserad butik. Leveransen var snabb och allt var välpaketerat.
Ett bra schampo,tack.
Ett bra schampo men ett krångligt handlande.
Påliligt och snabb leverans
Inte bra nog än
Beställde varor som efter orderbekräftelse och betalning inte aviserades. Försökte få tag på kundservice både via chatt, mail, sms och telefon men utan att lyckas. Meddelade att jag ville ångra mitt köp och önskade en återbetalning men fick ingen bekräftelse på detta. Till slut, efter att ha kontaktat igen, fick jag ett sms som löd "ringer strax" och satt och väntade på samtal som efter tre dagar fortfarande inte kommit. Då jag hörde av mig återigen fick jag tag på kundservice med förklaring att produkten blivit restad och att återbetalningen skulle skötas av Klarna och blev ombedd att gå in där. Efter samtalet gick jag in på Klarna och såg inga indikationer på att nåt hade ändrats. Däremot kom en återbetalning strax efter så jag fick känslan av att kundservice löste det för att vi just pratade, inte att Klarna hade tagit emot instruktioner att lösa en återbetalning.
Sammantaget tog detta alldeles för mycket tid och energi. Kommer inte beställa igen.
Fått fel vara
Fått fel vara, och får ingen återkoppling av kundservice. Har både mailat, ringt och smsat.
bravo trust pilot
Mycket bra pris samt bra produkter.
Snabbt o smidigt
Jag valde fel artikel och såg de först när alla steg var gjorda. Kontaktade Harmoniq via sms och mail och bad om hjälp att justera. Väl medveten om att jag gjort fel hoppades jag ändå att de trots högtryck på kundservice skulle se mina meddelanden och hinna rätta. Vilket de gjorde med ett leende. Stort tack från en väldigt nöjd kund
Ganska bra
Beställde i söndags och fick idag (tisdag) så väldigt snabb leverans. Bra packat och tejpat över locket så det inte skulle spilla. Hade varit 5 stjärnor om inte min färgpensel jag köpt inte hade sett ut som på bilden. Såg inte ut som october stockholms pensel, såg mer ut som en random som finns på t.ex. dollarstore.
Personlig service och råd
Perfekt servicebemötande med klass
Perfekt servicebemötande med klass ! Det blev ett fel i min order orsakat av 3:e part, men Arman hanterade det med professionalism. Det är sällsynt idag. Tack vare detta har han hos mig en trogen kund framöver. Respekt.
Hade gett noll stjärnor om jag kunnat
Hade gett noll stjärnor om jag kunnat. Fick hem en gammal produkt som var torr och oanvändbar. Kontaktade kundtjänst för att reklamera/returnera varan men fick inget svar. Under två månaders tid har jag testat att maila, chatta, till och med smsat deras "akut nummer" men har inte fått någon som helst återkoppling i mitt ärende. Skrämmande dåligt. Första och sista köpet kan jag säga.
Tydlig, inspirerande och lättnavigerad hemsida
Hemsidan är lugn, tydlig och lätt att navigera, med ett professionellt och genomtänkt helhetsintryck. Uppskattade också servicen vid upphämtning på plats – smidigt, vänligt och väldigt välorganiserat. Sammantaget en riktigt bra upplevelse.
Rekommenderar varmt!…
Fick fantastisk hjälp då jag hade beställt fel vara först, men personalen vände ut och in på sig själva och löste problemet på bästa sätt! Snabb service och lättillgängliga! Rekommenderas varmt!
Min nyans finns alltid!
Om jag vill vara säker på att hitta min nyans på foundation så handlar jag här!
Det finns alltid det jag söker! Snabb och smidig leverans!
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.